Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8
Kirjoittaja

Aihe: Spitaalin kourissa

(116 viestiä)
Karhula
Takakansiteksti

Ankkojen matka päättyy nopeasti ja seuraavaksi he huomaavat olevansa keskellä taistelua. Pian ankat saavat tietää olevansa Pokémon-maailmassa ja luulevat jo olevansa rauhassa, kun Raul saapuu paikalle tohtori Xuir kannoillaan.
Ankat joutuvat kokemaan jotain uutta ja ainutlaatuista, kun he matkustavat eri maailmoissa. Pahisten vuoksi ankat joutuvat kävelemäänkin jatkuvan pelon vallassa, kun tohtori Xuir, tohtori Spitaali sekä muut pahikset yrittävät saada heidät tapetuiksi.
Pahisten siteet ovat hajoamispisteessä, mutta miksi ihmeessä Rudolf on kadonnut? Entä miten tohtori Xuir on yhä elossa? Miten ihmeessä Ankat ylipäätään joutuvat eri maailmoihin? Liittyykö asia jälleen kerran Kennethien ja Ankkojen sukuihin?

Matka maailmojen halki-tarina on täysin erilainen kuin edelliset Xuir-sarjan tarinat. Pelkkien pahisten lisäksi ankat joutuvat nyt sopeutumaan erilaisiin maailmoihin. Pahisten joukot harventuvat kahteen joukkoon, joita tohtori Xuir ja tohtori Spitaali johtavat.
Luvassa on tukalia tilanteita, jännitystä, yllättäviä tietoja ja paljon sellaista, jonka tuskin haluat jättää väliin!
Aku Vankka
Jaa että Pokémon-maailmaan oikein..? :D Hyvä takakansiteksti oli, jään odottamaan tarinaa sitten kun se ilmestyy (milloin se muuten ilmestyykään? dementia iskee :D )

// Kauhistus, lokakuussa vasta.. :(
Karhula
Tarina alkaa jossain lokakuun paikkeilla.

Ja minähän sanoin, että tarinasta tulee todellakin jopa hieman "outo". Tuo Pokémon-maailma ( :D ) ei kuitenkaan ollut vielä mitään. Odottakaa vain. ;)
wierii2
Juu, hieno takakansiteksti oli. Eikös seuraava osa alakkin ilmestyä lokakuussa?

// Jep, lokakuussahan se. Kiitos, Karhula!
T@IK@VIITTA
Vai että ankat tapaavat Pókemoneja. ;D Huaskan ja samalla jännittävän kuuloinen tarina on aika varmasti tulossa. Oli hyvä takakansi teksti.
akkaridekkari
Pokémonit ihmetyttävät minuakin, samalla kuitenkin lisäävät mielenkiintoa... Tuskin maltan odottaa!
Karhula
Olen yllättynyt, että kommenttia on satanut näinkin paljon pelkästä "tekstistä". :-O

No, ymmärrän yllättyneisyytenne, jota saatte kokea vielä enemmänkin, kunhan tarina pyörähtää käyntiin. :)
Karhula
Nyt pientä tarkentamista seuraavan tarinan aloittamispäivästä.

Eli, tohtori Xuir-sarjan kuudes osa, Matka maailmojen halki, starttaa käyntiin virallisesti 10.10. Tämä tieto tuskin muuttuu enää.

Osasyynä myöhäiseen alkamiseen on Potter-tarinan kirjoittaminen, pian alkava viestimaratonkausi sekä koulukiireet.
Ankkaristi
Kuulostaa erittäin hyvältä tuo seuraava osa ja omasta mielestäni on vain hauska lisä nuo kaikki Pokémonit sun muut. En malta odottaa!
Karhula
Pokemonit yms. eivät ole mikään pääosa tarinaan, eikä niitä edes nähdä paljon. Tarina alkaa mahdollisesti ennen 10.10, jos saan kirjoitettua valmiiksi 8-10 ensimmäistä osaa, ettei kiireelliseksi tuo kirjoittaminen mene. Muutakin tekemistä nimittäin... Voin paljastaa (jos kukaan ei suutu), että kaksi ensimmäistä lukua on kirjoitettu tähän osaan jo valmiiksi ja kohta kirjoitan varmaan kolmatta...

Kun kaikki Xuir-sarjan osat on tehty julkaisen ne ehkä yhdessä topicissa peräkkäin uudella luku-jaolla. Sen jälkeen minulta onkin odotettavissa jonkinlainen trilogia, saa nähdä... :)
Karhula
Yllätys on tullut!

Matka maailmojen halki starttaa käyntiin Ankkiksessa näillä hetkillä, joten tähän topiciin ei enää paljon muuta kuin kommentteja kannata pistää. :)
Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8