Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2
Kirjoittaja

Aihe: Universumin sankarit I Ankat avaruudessa

(28 viestiä)
qwerq
Ok. Teen tämän tarinan kolmannen ja viimeisen osan tarkasti ja suunnittelen sitä pitkään.
Aku Vankka
Kolmannen ja viimeisen? Tarina ei ole päässyt kunnolla edes vauhtiin, mitään kunnollista ei ole vielä edes tapahtunut ja tarina loppuu kolmanteen lukuun. Jos tästä meinaat vielä jotain saada aikaiseksi, viimeisen luvun tulisi olla ainakin viiden normaaliluvun mittainen.
qwerq
Siitä tulee yli kolmekymmentä riviä pitkä osa. Saattaa myöhästyäkkin. Uusi tarina painaa päälle jo.
qwerq
Hienoa, Windows teki sen taas!

Tuossa tuli n. 45- word riviä kirjoitettua tätä kolmatta osaa. Ajattelin tehdä loppukohtauksen ja julkaista tarinan, mutta tarinan tiedosto olikin "särkynyt" eikä sitä pystynyt avaamaan. Pitäsköhän alkaa uuelleen tekee?? ???Tarinasta jäi jäljelle muutama rivi. Ne menivät näin.

Aku ajatteli kääntää päänsä nähdäkseen mitä hänen kotonaan kolisi. Ainoa ongelma oli se, ettei hän uskaltanut kääntää päätänsä.
Takana seisoi iso korsto joka työnsi aseensa piipun Akun selkään. Aku toivoi, että joku tulisi ja pelastaisi hänet kuolemalta. Kunnes sitten Tupu
kurvasi kovaa vauhtia roistoa päin. Hän askelsi niin nopeata, että astumia ei kerinnyt laskea. Tupu hy
Aku Vankka
Ehdottomasti. Nyt kun se on jo kerran kirjoitettu, saat sen paljon nopeammin alulle (ja kirjoitettua) kun tiedät jo valmiiksi, mitä luvussa tarkalleen tapahtuu. Tarinaa ei jätetä kesken pikku-tiedoston-hajoamisen takia.
qwerq
Ei se vaan tule kun tämä Texasin Ankat painaa päälle. Mitenkään mahdollista kokeilla tuota tarinaa muutaman osan verran ja jatkaa tätä sitten.
Aku Vankka
Kuitenkin jää kesken.
qwerq
Lainaus käyttäjältä: Aku VankkaKuitenkin jää kesken.
Krhm. Mahdollista... krhm... mutta krhm.. yritetään.
Bomber
Repeämiset kakkososan lopulla ja Vankan pätemiselle :D
aku
Sinullahan on samantapainen kirjoitustyyli kuin minulla. :-O

Mutta parempaahan tämä on. Ei kuitenkaan mitään yleisesti hyvää, mutta parempaa kuin minulla. Ei ole syytä moittia toista jos on itse huonompi :D
Aku Vankka
Aku ja qwerq aika varmasti sama käyttäjä...? Heti kun qwerq saa kirjoituskiellon, kauan poissa ollut aku ilmestyy kuvioihin kommentoimaan nimenomaan qwerqin tarinaa. Hyvin epäilyttävää...
Pullasorsa
Joo, tämä on ihan selkeä juttu. Miksei aku jo voisi jättää näitä säätämisiä sikseen ja jatkaisi alkuperäisellä tunnuksellaan asiallisesti?
Ankkaristi
Ja eikös se ollut niin, että tämä akuonparas-tunnus poistettiin? On mielestäni hyvin todennäköistä, että tämä qwerq korvaa tuon toisen tunnuksen. Heti aku tulee kehumaan, että on omaansa parempaa tekstiä kuukauden tauon jälkeen.

Aku paljastuu niin helposti, kun hän kommentoi vain tällaisia tarinoita, jotka eivät ole parhaimmasta päästä. Muihin tarinoihin ei tietenkään tule ikinä mitään kommenttia, mutta omiin kyllä...
Sivuja: 1 2