Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3 4 5
Kirjoittaja

Aihe: Maailman ympäri vain yhden aarteen vuoksi

(72 viestiä)
samppali
Tämähän loppui mielenkiintoiseen kohtaan, tekisi mieleni kysyä mikä tuo kummallinen esine on, mutta en sentään sitä tee.. :D
Minusta tämä luku kuuluu ehdottomasti kahden parhaan luvun, ykkösen, ja nelosen rinnalle. Ehdottomasti paras lopetus, jäi niin mielenkiintoiseen kohtaan, että rupesin oikein todella miettimään mikä tuo kummallinen asia Xorlionionin lattialla on. Erittäin mielenkiintoinen luku. Tosin yksi seikka jäi hieman epäselväksi: miten hevoset voivat nousta rotkosta jos ne on kiinnitetty kärryihin, ja jos toisella on jalka mutkalla? No, pieni seikka, ja lähinnä tuo huvitti ajatuksena.

Mutta kuitenkin, ehdottomasti sen 9½ arvoinen, huomaa että vaivaa on nähty. Juoni kulkee hyvin ja mitään outoja ristiriitoja ei ole näkynyt. Toivottavasti tarina pysyy samantasoisena loppuun asti! ;)
Kreach
Lainaus käyttäjältä: samppaliTosin yksi seikka jäi hieman epäselväksi: miten hevoset voivat nousta rotkosta jos ne on kiinnitetty kärryihin, ja jos toisella on jalka mutkalla? No, pieni seikka, ja lähinnä tuo huvitti ajatuksena.
Voin sanoa, että asia mikä lattialla on, on todellakin sellainen, mitä ei ihan joka päivä näe (=koskaan), mutten nyt paljasta mikä se on.
Joo, toi hevoskohta meni itseltäkin vähän jumiin, kun tajusin, ettei hevosia voi "vaijereilla" nostaa ylös. Ankat jättivät kärryt rotkoon ja irrottivat hevoset niistä. Ilmeisesti haavoittunutkin pääse kuitenkin liikkumaan, ei se pahasti ollut venähtänyt/vääntynyt.

Kiva, että luku kuului suosikkeihisi ja kiitos jälleenkerran kommentistasi, sen avulla jaksaa aina jatkaa kirjoittamista!

edit: Ensin minun piti jatkaa lukua niin, että paljastuisi tuo laittialla oleva juttu ja siitä eteenpäin, mutta päätinkin lopettaa jännään kohtaan :D
Anonymous
Mahtava tarina! No selvästi on suurella vaivalla tehtyä ja vaikuttaa, että olet lukenut paljon Pottereita, ainakin vaikutti se ihmissusi siltä Lupinilta, kuten Samppali sanoikin jo. Numeroksi voisin antaa 10-, löytyi pari kirjoitusvirhettä, mutta se ei ole vaarallista. Kyllä tämä taitaa olla fanitarinoista paras tarina. Ja jos voisit kommentoida minun Taikaviitta-tarinaani... eipä ole kovin moni siihen kommentoinut. Eipä ainakaan uusimpaan lukuun.
Kreach
Kiitos erittäin paljon myös sinulle, vankka! Ilman muuta nyt kun kommentoit tätä tarinaa, alan lukea taikis-tarinasi lukuja, mutta voi vähän kestää, ennen kuin sitten kommentoin, kun lukuja on tullut jo muutama. Mutta kiitoss kommentista, ja potterit todella neljästi tullut jo luettua ;)
Bomber
U-S-K-O-M-A-T-O-N-T-A! :o ;D
Jos olen joskus jotain muita tarinoita kehunut, niin silloin kyllä teeskentelin, sillä tämä on niin loistava tarina. Kaikki tarkkaan mietittyä, näkee että olet panostanut tarinaasi ja muutenkin tarinasi on upea. Ehkä ainoat jotka voisin nostaa rinnallesi Ankkiksen parhaissa kirjoittajissa olisivat ehkä Samppali ja akuankka1313. Muut ovat roskaa tähän trioon verrattuna (ei pahalla Taikaviitta ja Karhula ym, mutta asia on näin).

Seuraavaa osaa odotellen ja vieroitusoireita peläten.
Kreach
Todella loistavaa, että kommentoijia jälleen löytyy enemmänkin! Kiitos myös sinulle Bomber, mutta ei kai tämä nyt noin mahtava ole ;D
Muuten samppali, sanon tässä nyt, että kunhan ehdin, kommentoin myös sinun tarinaasi. Ja Bomberille vielä, että aloittamasi fantasikertomus oli loistava tuolla offtopicissa! Laita se ihmeessä sitten tänne!
Kreach
Kaksi anteeksi pyytöä: Tuplapostaus ja seuraavan osan kesto. Nyt kesäloman alku melko hässäkkää ollut, viikonloppu nytkin mökillä, joten ensiviikon alussa pitäis tulla seuraava osa.
Pullasorsa
Ei mitään, hyvää kannattaa aina odottaa. ;) Itse asiaan, tarina etenee sulavasti luvusta toiseen, eivätkä pienet kirjoitusvirheet haittaa asiaa paljonkaan. Kertakaikkiaan mahtava kokonaisuus. Suraavaa osaa odotellessa...
Kreach
7. luku – Professorin viimeinen viesti
Lattialla makasi luuranko. Kaikki ihmettelivät näkemäänsä, mutta Tupu hoksasi ensimmäisenä rautapallon luurangon jalassa.
Bomber
Ah, vihdoinkin tämä jatkuu! Loistavaa tekstiä!
Juttu on erittäin jännittävä, tästähän saisi kirjan!!!
Olet luonut paljon jännitystä ankkojen tiukalla deadlinella, ja tarina
on muutenkin mainiota luettavaa. Ahmaisin koko luvun hetkessä.
samppali
Tämä oli todella hyvä luku. On mielenkiintoista nähdä kuinka saat kuljetettua ankat läpi mitä erikoisimpien tilanteiden. Hieno luku, hieno tarina.

[quote="Kreach"]
Kreach
Kiitos jälleen kommenteista! Seuraava luku olisi jo valmiina, mutta en ihan vielä sitä julkaise... Jos sitten vaikka huomenna tai ylihuomenna ;) Se on muuten sitten pisin luku kaikista.
E. Hirvee inspis iski. Pakko kirjoittaa! Toivottavasti sitten huomenna pidätte uudesta luvusta, sen nimi on Vankina, jos jotain kiinnostaa.
Kreach
Jaahah, mitäs tästä luvusta sanoisi... Tämä on joidenkin mielestä varmasti melko tylsä, mutta tässä luvussa tutustumme ensikerran matkan kannalta erittäin tärkeään henkilöön. Seuraavakin luku on jo lähes valmiina, mutta kysynkin lukijoilta: Haluatteko luvut tahtiin: yksi luku päivässä tai parissa vai sitten, että yksi luku parissa viikossa - viikossa? Niin se vielä tästä luvusta, että oli erittäin haastava keksiä tälle jokin osuva nimi. Ehkei Vankina nyt ole mikään maailman keksiliäin, mutta lyhyt ja ytimekäs. Hauskaa lukuiloa! Ainiin, eikös tämä ole pisin luku tähän astisista?

8. luku – Vankina
Kun ankat astuivat mökistä, ihana auringon paiste tulvi heidän kehojen läpi. Slyf katseli hetken kiikareilla kaukaiselle polulle ja Tupu kysyikin närkästyneenä, että mikä siellä niin kiinnostavaa oli.
Kreach
Lainaus käyttäjältä: KreachHaluatteko luvut tahtiin: yksi luku päivässä tai parissa vai sitten, että yksi luku parissa viikossa - viikossa?
Tuohon haluasin Bomberilta, Vankalta ja Samppalilta (jotka tätä kai lukevat) vastauksen...
Bomber
Parissa päivässä yksi luku on hyvä.
En jaksaisi millään odottaa kauempaa.
Sivuja: 1 2 3 4 5