Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3 4 5
Kirjoittaja

Aihe: Maailman ympäri vain yhden aarteen vuoksi

(72 viestiä)
samppali
Nyt kun tulin lomalta niin huomasin että tarina on tehty loppuun. Luin kaikki luvut kerralla (tietenkin...) ja tykkäsin. Viimeinen luku oli sopivan lyhyt, eikä lopussa ollut mitään turhia lörpötyksiä. Viimeisestä lauseesta plussaa. Ehdottomasti Ankkiksen kaikkien aikojen paras tarina. Ottakaa mallia... :) Ja arvosanaa en viitsi laittaa, koska sen kaikki tietävät.

Tällä perusteella jatko-osakin on hyvä... Vaikkein ankoista niin hirveästi enää pidä, tämä tarina oli oikeasti huippu. Olisivatpa oikeatkin Aku Ankka -tarinat tällaisia!

Lukukerroista huomaa että tämä tarina on erittäin suosittu. Luettu nimittäin jo 1580 kertaa, kun toiset vain muutamia satoja kertoja.
Aku Vankka
Pidin tästä niin paljon (paljon enemmän kuin Perinnöstä) että jouduin lukemaan
tämän toisenkin kerran. Yhtä hyvä oli, kuin ensimmäiselläkin kerralla, hyvää työtä.
Kreach
Kiitos kiitos, Vankka. Vaikka viestisi olikin melko vanha, pakko kiittää silti : )
Suunnittelen myös tarinaa, jossa hahmoina ovat keksimäni hahmot, ei ankka.
Tribe
Lainaus käyttäjältä: akuankka1313:o :o :o Aivan MAHTAVA tarina! Sarjakuvana tämä olisi selvästi parempi kun esim. Rosan tekeleet. Tuollaiseen en itse, ei kukaan muu ankkislainen eikä varmaan KUKAAN KOKO MAAILMASSA pystyisi!
Kaikki mahdollinen, kliseet ja ihku outouden tunnekin, joka muilta on täysin jäänyt pois, on lisätty tarinaan.
BRAVOOO!

Ehkä menit vähän liian pitkälle, kun sanoit Don rosan mestariteoksia tekeleiksi. Ei tää nyt sentään niin hyvä ollut, vaikka hyvä olikin. Omasta mielestäni tämä voisi olla mahtava novellina, mutta ei oikein ankka-tarinana, kun tässä nyt on jonkin verran sellasia raakuuksia yms. Sori nyt, kun kirjotan tälleen ilkeesti, mutta se on vaan mun mielipide.
PS. Paras tarina täällä ankkiksessa, jonka oon lukenu. Oli hyvä. Aku Vankan Hopeakynttiläkin oli tosi hyvä, mutta se jäi kesken.
Karhula
Lainaus käyttäjältä: TribePS. Paras tarina täällä ankkiksessa, jonka oon lukenu. Oli hyvä. Aku Vankan Hopeakynttiläkin oli tosi hyvä, mutta se jäi kesken.
Jep, tämä todellakin on Ankkiksen tähän mennessä parhain tarina kaikkine juonenkäänteineen ja hyvällä toteutuksella, mutta kysympähän vaan kuka on sanonut, että tuo Vankan Hopeakynttilä tarinaa on jäänyt kesken, kysympähän vaan?
Aku Vankka
Ei se kesken ole jäänyt, kuka sellaista väittää? >:(
Olen ollut vain ''pienellä'' luovalla tauolla, ja taskarivisakin on painanut
aika paljon päälle..
Kreach
Kiitos Tribelle, uudelle lukijalle! Olen itse pettynyt kolmeen ensimmäiseen lukuun, ne ovat huonoja. Loput ovatkin sitten jo parempia...
Tribe
Sori Aku Vankka. Mä vaan muistin, että se olis jäänyt kesken. Se on hyvä tarina.
aku
Ankkiksen paras tarina, ylivoimaisesti.
Aku Vankka
Perusteluja, hyvä ihminen, perusteluja.. silkkaa viestimäärän kasvatusta lähettää nelisanainen viesti, jossa on täysin perustelematon mielipide.
akuankka1313
Muistaakseni Vankka ei sinullakaan ollut loppukiitoksissasi perusteluja?
Kreach
Lainaus käyttäjältä: akuAnkkiksen paras tarina, ylivoimaisesti.
Kiitoksia. Tosiaan olisi perustelujakin mukava kuulla...

Eli jos joku ihmettelee tai haluaa lukea tarinan, niin se onnistuu http://www.ankkis.net/viewtopic.php?f=11&t=1942 tuolla.
Sivuja: 1 2 3 4 5