Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1
Kirjoittaja

Aihe: Kostotrilogia- Kohtalon kääntänyt mies

(5 viestiä)
Bomber
Eli täällä julkaisen noin 10-sivuisen kouluesseeni. Prologi julkaistaan viikon sisällä, ja lukuja, jotka ovat lyhyitä, tulee olemaan noin viisi. Tarinan sain valmiiksi jo kuukausi takaperin, mutta koska luokallani on 30 oppilasta, opettajalta kestää aika kauan lukea kaikki esseet läpi. Tarina kertoo Galanus-nimisestä miehestä, jolla on jotain hyvin suurta sydämellään.
Bomber
Itse en oikein pitänyt tästä prologista. Hieman tylsä tästä tuli.

Prologi

Varikset rääkyivät. Aurinko nousi laiskasti koleana kevätaamuna. Kaksi keihäin varustettua vuorenpeikkoa seisoivat suuren portin moelmmin puolin. Portti oli rakennettu yli kolmenkymmenen jalan korkeuteen, ja sen kahvat olivat rubiinein koristeltua kullattua rautaa. Potista jyhkeä kivimuuri jatkui molempiin suuntiin silmänkantamattomiin. Muuri ympäröi jättimäistä Andimaaria, varjojen valtakuntaa.

Yhtäkkiä mies asteli polkua pitkin. Henkilöllä oli hiilenmustat, olkapäihin asti ulottuvat hiukset, ja hänen silmänsä olivat tummansiniset. Yllään miehellä oli paksu sotisopa, jalassa nahkahousut sekä saappaat. Vuorenpeikot havahtuivat askeliin.
- Kuka olet ja mistä tulet? Toinen niistä kysyi kylmällä äänellä.
- Olen Galanus Korpi ja tulen pohjoisen metsien siimeksestä. Avatkaa portti!
Sen jälkeen toinen vartijoista huusi jotain epämääräistä. Hitaasti ja nykien portti avautui. Sen jälkeen rauhallisesti Galanus Korpi, mies pohjoisesta, asteli Andimaariin.
Salwer1st/
Jos tuo prologi oli tylsä, niin minä olen hirvi (Mööö....). Oikein mainio oli. Toivottavasti luvut ovat sitten yhtä hyviä, elleivät jopa parempia. Toivotaan parasta ja pelätään pahinta. Hyvältä tuo kuitenkin vaikuttaa ja innolla seuraavaa osaa odotan. Toivottavasti saadan se pian.
Bomber
Jään pienelle tauolle kun täällä nyt näitä tarinoita tulee ihan kauheasti.
Aku-fani13
Pieni tauko tarkoittaa sanavarastossani viikkoa, paria ja sinun pieni taukosi on kestänyt jo toista kuukautta.
Milloin jatkat??
Sivuja: 1