Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3
Kirjoittaja

Aihe: Olen Meriankka, Aku Meriaankka!

(32 viestiä)
aku
Lopetin AAKAN vähäksi aikaa kun kadotin muististani sen inspiraation mikä siinä oli!

Pieni Prologi:
Oli kaunis ilta Ankkalinnan kesässä Paratiisitien päässä. Kaikki oli leppoisaa ja Pormestarin melkein kaikki mukavat asukkaat olivat käymässä yöpuulle...Paitsi pari Paratiisitien pässä numerot 12 ja 13, Teppo Tulppu ja Aku Ankka he keskustelivat "Ankka hei! Tules tänne!" "En varmasti tule! Sielä on kuitenkin sinun ansasi." Näin ollen Tulppu tuli itse akun taloon ja työnsi Akun päähän tynnyrin täynä syyhypulveria.
Samaan aikaan onnenpoika Hannu tuli hienolla Makulaarillansa Akun etupihan katveeseen ja naurahti "Kutittaako? Sinähän voit osallistua kilpailuun merellä ainakin syhy lähtisi pois! Ei kun niin ethän sinä voita... Minä nimittäin ilmottauduin kisaan Hah,hah" hän luki kilpailusta voittamastaan lehdestä. "Minäkin ilmottauduin!" Huusi Tulppu "Ärh! tarviiko siihen rahaa?"Kysyi Aku! "Ei, vaikka turhaan sinä osallistut minä nimittäin voitan!" Huudahti Tulppu "Ja sinähän tarvit veneenkin!" "Niin" hah,hah."
Aku tarvii veneen ja mistä hän sen oikein sen saa omilla rahoilla? Rahoittajan hän tarvii mutta Roope-setähän ei siihen suostu!

Aku meni Roopen rahasäiliöön jossa hän tapasi Säästöpään jolle karjui tuttu ääni "No voi GRBKZLK.. LÖYSIN VIIDEN SENTIN VAJEEN! YRITÄTKÖ SYÖSTÄ MINUT PERIKATOON!?" "E-en mi-minä.." "...KYLLÄ SINÄ!" "öh...Roope" "JOS SYÖKSET MI-hä?" "ROOOOOPEEEE!"
"Niin?" "rahoitatko veneen minulle?" "En usko ja mihin tarkoitukseen?" "Siihen merikilpailuun." "Ehkä... Haa! jos voitat kilpailun ja tuot rahat minulle"

Näin loppui siis Prologi
akkaridekkari
Öh... ei nyt mikään huippu prologi.

Virheitä löytyi kymmenkunta lyhyestä tekstistä, ja entäs itse tarinan nimi! Jos jo otsikosta löytyy kaksi virhettä, ei lupaa hyvää (vai olitko tarkoittanut nimen muka olevan tosiaan "Olen Meriankka, Aku Meriaankka!"? [Tuossahan on ensinnäkin kaksi välilyöntiä sanojen olen ja Meriankka välissä, ja viimeiseen sanaan eksynyt ylimääräinen a-kirjain.]).
Ja sitten haluaisin tietää, oletko lopettanut tarinan tekemisen tosiaan vähäksi aikaa, on vähän vaikea saada selvää tuosta tekstistä "Lopetin AAKAN vähäksi aikaa kun kadotin muististani sen inspiraation mikä siinä oli!". Mikäs on "AAKKA"? Ja loppuiko inspiraatio jo prologin jälkeen, samana päivänä? Kannattaisi miettiä tarinan juoni ja vaikkapa luonnostella sitä paperille, ennen kuin tekee heti topicin tänne Ankkikseen tarinasta.

No jaa, ja sitten kirjoitusvirheistä itse juoneen.

Sekään ei ollut mikään kehuttava, ja kirjoitusvirheet haittasivat lukemista. Lisäksi kuvailu puuttui täysin ja tarinankerronta ontui.

Ei hyvä, ei hyvä.

Voisitko hiukan lukea muitten tekemiä tarinoita ja ottaa niistä mallia, ennen kuin ryntäät tekemään seuraavaa tarinaasi/lukua. Ja muistahan tarkistaa se ennen kuin julkaiset sen.

Arvosana: 5½
EmRA
Ei herranjumala.
Jos dissaat, dissaa aiheesta. Älä tekaise syitä tyhjästä.
Hän siis lopetti AAKAN vähäksi aikaa. Mikäs on akun viimeisin tarina? Ankkojen Aika 1: Köyhyyden Aika 1936.
Juoni oli mielestäni ihan kiva, jos se vain olisi hyvin toteutettu.
Kuvailu puuttuu lähes kokonaan, kirjoitusvirheet jne.
Kirjoita ensin, sitten tarkista. SITTEN vasta postaa.
Aku Vankka
Jotenkin vain arvasin, kenen kirjoittama tämäkin olisi. Kaikki on jo sanottu, eikä minulta löyty paljoakaan sanottavaa. Suomen kielen sanakirjasta kannattaisi katsoa K-kirjaimen kohdalta verbi ''kuvailla'' ja harkita todellakin sitä kuvailua tarinaan. Ja tekstit saisit ehdottomasti kirjoittaa Wordiin, jotta ne on helpompi tarkistaa ja näin korjata kirjoitusvirheet ja sitten vasta lähettää. Juonikaan ei mikään mahtava ole tähän mennessä ollut, sillä aloitus oli niin tavanomainen, että huhhuh.. seuraavan osan olisi paras olla ''hieman'' paranneltu.
akkaridekkari
Ahaa! Suuri anteeksipyyntö siitä, etten tuota AAKAa tajunnut. En ole kuullut aiemmin lyhennystä, ja, vähän hidasälyinen kun olen, en osannut myöskään yhdistää sitä tuohon tarinaan. Luulin akun tarkoittavan AAKAlla Ankkaa (ja sillä sitten tätä tarinaa). Mutta ei siitä sen enempää.
Pahoittelut myös muusta turhasta, josta olen dissannut. Mutta arvosana ei kyllä muutu, eikä itse arvio.
Olisi kuitenkin kiva nähdä, millaiseksi tarina tästä ettenpäin kehittyy. Toivottavasti seuraava osa on jo parempi! Jään innolla odottamaan, ja kysynkin: Milloin se ilmestyy?
aku
Nyt minä teen tämän osan
Ja Wordilla tarkastan että jos on virheitä niin ei ole minun syy!
Osa:1 Kilpailuun valmistaudutaan!
Roope on hyväksynyt rahoittamaan Akun merikilpailuun jonka pääpalkintona on 10 000 euroa!
Akulla on vaikeita vastuksia nimittäin vastassa on Hannu Hanhi, Teppo Tulppu ja neljä nimeltä mainetsattomia kaveria! Myös vene jota Aku ei vielä ole nähnyt on täysin epäselvä.
Muutenkin Akun on voitettava kilpailu ja sekin on epäselvää! Palatkaamme Roopen rahasäiliölle jossa on neuvottelu kesken! €
Aku Vankka
Oli kyllä harvinaisen tönkkö osa. Kirjoitusvirheitä löysin yha muutamia, mutten kuitenkaan niin monia, kuin viimeksi. Muttasiis kuvailua. Koo uu vee aa ii äl uu aa - kuvailua tarvitaan.
aku
Lainaus käyttäjältä: Aku VankkaOli kyllä harvinaisen tönkkö osa. Kirjoitusvirheitä löysin yha muutamia, mutten kuitenkaan niin monia, kuin viimeksi. Muttasiis kuvailua. Koo uu vee aa ii äl uu aa - kuvailua tarvitaan.
Ehkä noi piste,huutomerkki,kysymysmerkki ja pilkku virheet johtuvat tiettyjen tyylistä minä käytän huvikseen huutomerkkejä toiset eivät!
aku
Aika pieneen väliin tuli osa mutta eihän se haittaa!
Osa:3 Hyytävä myrsky
Aku oli ottanut pojat mukaansa merikilpailuun! Tuuli oli voimistumassa ja kisan järjestäjät olivat huolestuneita koska kilpailu saatettaisiin peruuttaa kovan tuulen takia.
Myös Tupu,Hupu ja Lupu olivat huomanneet tuulen ja huomauttivat tästä Aku-sedälle mutta hän ei välittänyt. Kuulemma ei pelännyt pientä puhuria. Tuuli voimistui yhä ja pienet puut kaatuilivat Ankkalinnan jokien varrella. Talojen ovet narisivat ja puhetta ei meinannut kuulla. Kuitenkin kisa järjestettiin.
Myös NN eli Nimetön Nelikko oli aivan varma että kisaa ei tarvitse peruuttaa. Lähtölaskenta alkoi ja Aku alkoi hiukan epäröidä mutta hän ryhdistäytyi ja lähti matkaan! En ehdi peruuttaa ajatteli Aku.
Kaikki olivat matkassa ja joukon kärkeen ampaisi NN Aku ja pojat seurasivat toisena!
Vähän ajan kuluttua Teppo Tulppu töytäisi Akua ja Akupa tästä kimpaantui €
Pullasorsa
Tarinasi kehittyy parempaan suuntaan, mutta ei se vieläkään mikään hyvä ole. Ihan oikeasti, vähennä noita huutomerkkejä, ne häiritsevät lukemista kummasti. Voisit myös hieman kauemmin tehdä yhtä osaa kun ne näyttävät olevan aika lyhyitä. Plussaa kuitenkin kuvailun parantumisesta. Arvosana: 6½
Aku Vankka
Miten ensimmäisen osan jälkeen tulee yhtäkkiä kolmas osa? Ja keitä ne ''neljä kaveria'' ovat, kun sanoit edellisen luvun lopussa, että ''Ketkä ovat nuo neljä kaveria? Se seviää ensi osassa!'' enkä minä kyllä vieläkään tiedä, keitä he ovat. Mitään muuta uutta sanottavaa ei tule, kun kaiken olen sanonut edellisessä viestissäni.
Karhula
Hieman parempi kuin edellisesi, mutta en ymmärtänyt tuota ensimmäistä lausetta, jossa kerroit inspiksen loppuneen, sillä inspis oli kadonnut muististasi. Mielenkiintoista, pakko sanoa. ;D

Joo, mutta sitten tarinaan. Kuvailua todella toivoisin, ja ärsyttää, kun koko ajan tulee huutomerkkejä, vaikka niihin ei edes kunnon syytä ole. Juoni aivan liian tavanomainen, ja kysympä, että mihin unohdit toisen osan, ja tuleeko seuraavaksi neljäs vai kymmenes osa? Kiinnostaisi tietää. ;)
Arvosana: 5,75 (6-)
aku
Lainaus käyttäjältä: KarhulaHieman parempi kuin edellisesi, mutta en ymmärtänyt tuota ensimmäistä lausetta, jossa kerroit inspiksen loppuneen, sillä inspis oli kadonnut muististasi. Mielenkiintoista, pakko sanoa. ;D

Joo, mutta sitten tarinaan. Kuvailua todella toivoisin, ja ärsyttää, kun koko ajan tulee huutomerkkejä, vaikka niihin ei edes kunnon syytä ole. Juoni aivan liian tavanomainen, ja kysympä, että mihin unohdit toisen osan, ja tuleeko seuraavaksi neljäs vai kymmenes osa? Kiinnostaisi tietää. ;)
Arvosana: 5,75 (6-)

Huppista keikkaa tuli vahingossa laittetua kolmes osa vaikka tuo toinen osa.
aku
Lainaus käyttäjältä: Aku VankkaMiten ensimmäisen osan jälkeen tulee yhtäkkiä kolmas osa? Ja keitä ne ''neljä kaveria'' ovat, kun sanoit edellisen luvun lopussa, että ''Ketkä ovat nuo neljä kaveria? Se seviää ensi osassa!'' enkä minä kyllä vieläkään tiedä, keitä he ovat. Mitään muuta uutta sanottavaa ei tule, kun kaiken olen sanonut edellisessä viestissäni.
Oletko koskaan lukenut Aku Ankkaa? Isomaha ja isokokoiset kengät. Tuleeko mieleen?
Fauntleroy
Lainaus käyttäjältä: akuOletko koskaan lukenut Aku Ankkaa?
Oletko koskaan kuullut edit-nappulasta?
Sivuja: 1 2 3