Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3
Kirjoittaja

Aihe: Olen Meriankka, Aku Meriaankka!

(32 viestiä)
Bomber
Lainaus käyttäjältä: akuOletko koskaan lukenut Aku Ankkaa? Isomaha ja isokokoiset kengät. Tuleeko mieleen?
Yleensä "selviämisellä" tarkoitetaan henkilön nimen kertomista, ei pientä vihjailua hepun ulkonäöstä.
aku
Osa:3 Aku pääsee pois!

Aku oli joutunut pinteeseen josta ei helposti päästä pois. Hupparipäinen mies käveli Akua kohti, otti hänestä kiinni ja kysyi "Kuka tämä rääpäle on?" "Aku Ankka! Mestarini" vastasi 176-761. Mies otti hupparin pois ja esittäytyi "Minä olen Palle Peloton! Pelottomien unohdettu." Palle käveli torniin välittämättä Akun huudoista ja heilutuksista hän vain tiuskaisi "Minä voin tuhota Pellen keksimälläni aineella.€
Aku Vankka
Ei mitään uutta sanomista.. ei parannusta aikaisempaan lainkaan.
Pullasorsa
En nyt viitsi alkaa järjettömästi kritisoimaan, mutta yksi asia mihin on ehdottomasti puututtava on se että olet tehnyt kolme lukua päivän sisään! Miten viesteiltäsi voi edes odottaa kunnon laatua? Kunnon luvun tekemiseen voi mennä aivan hyvin vaikka viikko aikaa. Parempi sekin kuin tällaiset kymmenen rivin osat. Taso on ainakin minun mielestäni nousussa, joten älä ota kritiikkiä haukkumisena, sen tavoite on parantaa oikeinkirjoitustasi ja tarinankerrontaasi. ;)
Edit: Yritä valmistella seuraavaa osaa edes vähän kauemmin ja tarkista että kirjoitus on kieliopin mukaista. Kyllä se siitä sitten paranee.
aku
Lainaus käyttäjältä: PullasorsaYritä valmistella seuraavaa osaa edes vähän kauemmin ja tarkista että kirjoitus on kieliopin mukaista. Kyllä se siitä sitten paranee.
Toki teen tai ainakin yritän saada tarinan toiveittenne mukaiseksi.

Lainataan vain oleellinen osa -ylläpito
Pullasorsa
Lainaus käyttäjältä: akuLainaus käyttäjältä: PullasorsaYritä valmistella seuraavaa osaa edes vähän kauemmin ja tarkista että kirjoitus on kieliopin mukaista. Kyllä se siitä sitten paranee.
Toki teen tai ainakin yritän saada tarinan toiveittenne mukaiseksi.

Lainataan vain oleellinen osa -ylläpito

Toivon todellakin että yrität oikeasti panostaa seuraavaan lukuun, kuten lupasit...
Edit: Nuo lupaukset ollaan kuultu kyllä aiemminkin... ::)
Pullasorsa
Kun sanoin, että tee tuota tarinasi seuraavaa osaa hieman kauemmin, en tarkoittanut että valmistelet sitä 20 päivää. Aiemmin teit 3 osaa yhden päivän sisään, joten jonkinlainen välimuoto olisi hyvä. Toivottavasti et jätä tätä(kin) tarinaa kesken, kuten kaksi edellistä, vaan jatkat sitä lähiaikoina.
aku
Lainaus käyttäjältä: PullasorsaKun sanoin, että tee tuota tarinasi seuraavaa osaa hieman kauemmin, en tarkoittanut että valmistelet sitä 20 päivää. Aiemmin teit 3 osaa yhden päivän sisään, joten jonkinlainen välimuoto olisi hyvä. Toivottavasti et jätä tätä(kin) tarinaa kesken, kuten kaksi edellistä, vaan jatkat sitä lähiaikoina.
Sori, en ole päässyt pitkään aikaan kirjautumaan sisään niin on todella hankalaa saada neljäs osa ulos. Kiinnostus loppui kun en saanut sitä pihalle ja nyt alan kunnolla viimeistelemään tulevaa pitkää neljättä osaa.
Aku Vankka
Ja pitkällä osalla tarkoitat luultavasti noin 7-rivistä?
aku
Lainaus käyttäjältä: Aku VankkaJa pitkällä osalla tarkoitat luultavasti noin 7-rivistä?
Jep, yli 27-rivistä!

Osa:4 Loppuhuipennuksen makua!
Aku oli päässyt lähelle pientä purtiloa joka heilui rannalla aaltojen mukana.
Myös Iineksen uusi tuttavuus Niko Lappilammikko tunkeutui mukaan laivaan. Aku ei tästä tykännyt ja koitti heiluttaa Lappilammikkoa pois, mutta sai vain itsensä melkein merisairaaksi. Kukaan ei leirillä välittänyt Karhukoplasta, ei häijystä, Palle Pelottomasta, ei juoksevasta Akusta eikä karkaavasta Niko Lappilammikosta.
Lappilammikko oli ottanut sinä iltana monta hörppyä ja sanoi ”Dillen dalleen duu jippijaijee upotus täältä tullaan!” Aku ei tästä välittänyt vaan souti eteenpäin ja ajatteli ”Iineskö muka ihastunut moiseen nahjukseen?” Purtilo oli ahdas ja rönsyinen. Sitä paitsi tuuli kääntyi myrskystä vähän parempaan suuntaan, pakkaseen. Pojat olivat jo huolestuneita Sedästään kun säätiedotuksissa ja uutisissa kerrottiin Ankkajoella olevan pahin viima sitten viime vuosisadan. Myös Iines oli huolestunut, muttei niin paljon Akusta kuin Niko Lappilammesta! Karhukoplalla oli mukavat oltavat varastamassaan laivassa. Kuten arvata saattoi merellä oli kylmä ja kostea soutaa. Kovan tuulen puuskan ohi kantautui ääni ”Hiiahoi merelle me mennään aina vaan
tarvitsemme uusia miehiä muuten meillä laiva herraton, kun tulet. On laivamme verraton!”
Aku katsoi pimentoon. Hän huomasi varjon jossa oli joukko miehiä laiva ja purjeet.
Hän ajatteli sitä merirosvolaivaksi ja kääntyi takaisin rönsyiseen Lappilammikkoon.
Aku koitti ajatella hilpeää huvipuistomusiikkia, mutta siitä tuli vain mieleen merirosvojen laulu.
Merirosvolaiva lähestyi vain kohti Akua eikä edes pakkanen saanut rosvoja hiljentymään.
”Mitä KING KONGEJA sieltäkin tulee kun äänikin on tuollainen karmaiseva karhu” Aku tuumi.
”Karhukopla on hävinnyt ainakin maisemista.” ”Mitä jos heidätkin on kaapattu?”

Laiva oli Akun lähettyvillä ja Aku oli vähällä jo kiljaista kunnes laivasta kuului ”Hei tuletko sinä, meriasuinen Ankka ryhmäämme?” kysyi yksi heistä. ”Hä? En minä ole voimakas ja lihaksikas niin kuin te. ” vastasi Aku.
”Mitä teemme Ankalle?” kysyi yksi merimiehien karskeista miehistä. ”Samoin kuin muillekin.” ”Eli keittiöön?” vastasi se sama mies. Akua alkoi mietityttää, kuka oikein tuo oli? Se kuulosti tutulta.
Entä jos se olikin Zork vai Karhukoplan jäseniä? ei, kyllä se joku muu oli, mutta kuka?
Laiva olikin aika arkinen, siinä oli kaaliyhdistyksen –merkki ja myös siinä luki ”RA”.
Aku ajatteli: hei, entä jos nuo roistot ovatkin varastaneet Roope-Sedältä laivan?
Entä jos he ovatkin Karhukopla! Ei kun ei, hehän ovat loistopurteellaan.
Samassa muualta kuului ”Hah, narutimme Akua hienosti! Huomenna kerromme hänelle mitä juoni sisältää!”

Aku ei sitä kuullut vaan katsoi pölyistä, yllättävän harmonista keittiötä kimaltavin silmin. Hän kuuli kuitenkin puhetta siis kuitenkin jotain; ”Hah, narutimme Akua hienosti” sama toistui Akun päähän koko ajan koko ajan.

Seuraava osa eli Epilogi päättää juoneltaan yllättävän rainan!
Aku Vankka
Ja epilogihan on sellainen osa, jossa kerrotaan tapahtumista itse tarinan jälkeen. Ja itse tarinahan on vielä kesken, joten seuraava osa ei voi olla vielä epilogi.
aku
Lainaus käyttäjältä: Aku VankkaJa epilogihan on sellainen osa, jossa kerrotaan tapahtumista itse tarinan jälkeen. Ja itse tarinahan on vielä kesken, joten seuraava osa ei voi olla vielä epilogi.
Tiedän kyllä, piti vain keksiä otain houkuttelevaa siihen.
Nyt paljastan kaikki osa neljän viite osioissa:

Aku avasi oven, raotti sitä avasi silmänsä, hän oli nähnyt unta. Kaikki siis oli unta ja ei todellista.

Jälkipuhe:
Tarinassani ajattelin ensin Akun ajautuan syvään luolaan osallistuansa ensin merikilpailuun. Olisain joutunut kuitenkin tekemään siitä silloin aivan liian lyhyen ja oudon näköisen.
Sitten keksin viitehahmon Palle Pelottoman joka olisi ollut Pelottomien vesistä toinen, hän olikin vain velipuoli, tosin hänen sukunimensä on Peloton hän on siis "TWIN SPESIAL"!
Ajattelin hänen asustavan saarella ja hän olisi lyönyt yhteen Karhukoplan kanssa.

itse tarinan juoni on monimutkainen...
Bomber
Pientä turhaa brassailun makua ilmassa..
Pullasorsa
Aika vauhdilla etenivät tapahtumat, mutta selvästikin oikeinkirjoituksesi on parantunut, jos vertaa vaikka tuohon enemmän tai vähemmän surkeaan Superhessu-trilogiaan... :)
Aku Vankka
Ja yhtäkkiä se olikin unta ja loppu. Hekoheko. Vaikka oikeinkirjoitus pelasi kymmenen kertaa paremmin, kuin missään aikaisemmassa tarinassasi ja vaikka juoni olikin suhteellisen hyvä, lopetus oli kyllä pohjanoteeraus. Jos jatkat vielä jotain aikaisempaa tarinaasi (tai aloitat uuden), niin tee sen lopetuksesta (sitten kun se tulee) hiukkasen parempi..
Sivuja: 1 2 3