Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1
Kirjoittaja

Aihe: Minä olen Ankka, Ankka joka nimeä ei tiedetä!

(12 viestiä)
aku
Esipuhe:
Tervetuloa minun uuteen vasta Prologissa olevaan tarinaan, tarinan Prologi ilmestyy jaksottain (luultavasti) jo tänään ja se on poikkeusellisesti 20-30 riviä pitkä.

Prologi: jakso 1. Alkuselsotuksia.
He olivat Hotelli Aurinkorannassa, heillä oli uimapuvut päällä, he valmistautuivat lomaretkeen... he olivat Ankan perhe, joka oli matkustamassa kohti Ankkalinnan vierellä olevaa saarta nimeltä Vankkasaari.
Heillä oli mukanaan Setä tai Eno miksi sitä nyt haluaa sanoa, mutta heillä oli oikein mukavaa. Rantavahtikin oli nukahtanut ja olo oli leppoisaa. "-Pah! sanon minä, vai että oikein mukavaa!" korosti Roope-Ankka, moista tuhlausta ei kestäisi edes paha kilpakumppanini, Kroisos Pennonen. "hän on oikea tuhlaaja, vai mitä." tiuskaisi Aku. "pidä sinä vaan se leipäläpi kiinni" vastasi Roope "uhanalisesti".
"hän on oikea tuhlari!"
Aurinko muuten paistoi kirkkaasti, oikein porotti. Hyvä, että edes Ankat, höyhenpeitteineen kesti sitä. Tarjoilia saapui roskaista väylää pitkin, kohti pankkiiri Ankkaa. Roskainenpa tosiaan oli tuo väylä, koska siitä oli kulkenut itse Aku Ankka. Hän on tämän tuhlauksen aiheuttanut, hän muka tarvitsi jotain piristystä siskonpoikiensa kanssa käytävään lomaretkeen. Kuka nyt ei lomaretkeen valmistautumista tarvitsisi, ei varmaan kukaan muu tarvi. Roope oli oikeassa ja tällä kertaa ihan raha-asioissa ja vieläpä kaikkien muidenkin kanssa, paitsi tietenkin mr.Ankan siis Akun. Hän oli oikeassa siinä että tämä tarina on aivan väärässä paikkaa.
Pitäisi olla jo sielä oikeassa paikassa, Vankkasaarella. Mennäänpä pari tuntia eteenpäin, Vankkasaareen. näett...siis kuulette sen seuraavassa Prologin jaksossa.

Vähän tietoa jaksoista.
Jaksot yhdistyvät sitten kun Prologi on valmis.
Aku Vankka
Eikö olisi ihan suosiolla vain järkevämpää kirjoittaa koko prologi kerralla, eikä pieniä sitä pikkuisiksi palasiksi? Joka tapauksessa alku oli tavanomainen, eikä millään tavalla erikoinen. Tarinassa ei tapahtunut vielä yhtään mitään, joten sen kummemmin tätä ei oikein voi arvostella.
aku
Lainaus käyttäjältä: Aku VankkaEikö olisi ihan suosiolla vain järkevämpää kirjoittaa koko prologi kerralla, eikä pieniä sitä pikkuisiksi palasiksi? Joka tapauksessa alku oli tavanomainen, eikä millään tavalla erikoinen. Tarinassa ei tapahtunut vielä yhtään mitään, joten sen kummemmin tätä ei oikein voi arvostella.
Jep, en vain kerkeä kerralla paljon tehdä. Lisäilen näitä sitten 18-19 välillä!
Pullasorsa
Ei tämä nyt miltään järjettömän hyvältä vaikuta. Kirjoitusvirheet sentään vähenevät, kun vertaa edellisiin tarinoihisi. Ja kannattaa julkaista koko prologi vasta kun se on kokonaan valmis. Topic ei täyty silloin turhista ja ylimääräisistä viesteistä. ;)
aku
Sori, en ole päässyt pitkään aikaan sisään toivottavasti nyt saan enemmän tehtyä. Jatkan tätä varmaan huomenna koulun jälkeen.
Kreach
Prologi oli hieman epäselvä ja vähän mitäänsanomaton. Kun kerran tunnemme Ankat yms. niin turha niitä on mitenkään erityisesti esitellä. Myös kirjoitusvirheitä oli suhtkoht paljon, mutta... Katsotaan nyt, mitä tästä syntyy.
aku
Prologista tulikin lyhyehkö
Prologin lopetus:

Vankkasaari oli kuin unelma, sielä oli palmuja, hotelelleita ja isoja hiekkarantoja. Sielä oli myös Ankan suvusta muitakin kuin Aku, Tupu, Hupu, Lupu ja Roope. Ankat lähestyivät tätä, kun he olivat ihan vierellä, Hupu hihkaisi "ISI!"! Tosiaan, se oli heidän Isä. Lupu kysyi taas "Oletko jo saanut nimen" Isi vastasi "No tottakai, minun nimeni on Ankka!" "ei se ole etunimi" Aku moitti "mietippä vaikka mitä ihmiset sanovat kun näkevät sinut" tähän Ankka tiesi heti vastauksen "Olen Höntti Ankka!" Aku joutui pidättämään nauruaan mutta purskahti lopulta hillittömään nauruun. "Huahhuahhhahhah! Höntti Ankka!" Varsin naurattavahan tuo nyt on, Höntti Ankka! Kuuma oli Vankkasaarelllakin. Kuumuus tuotti laitoksissaan sellaisia kummallisuuksia kuin sanavirheet. Kuten:
"Tähltä on tohi kuula" "Voi halmin vaikka" "Mukalaa tälhtä ohn"
Höntti Ankka oli tutkinut paljon Vankkasaaren aarteita, tästä erityisesti Roope oli kiinnostunut. Myös varjossa hiippaileva Pallen rakentama robotti. Se oli kuin Taikavitta ja muutenkin hyviksien puolella, hän vain seurasi. Höntti oli myös ostanut (juuri ja juuri) kalliita tutkimusvälineitä itsellensä. Roope alkoi kertoa matkan aarteenetsinnästä...
Aku Vankka
Höntti Ankka.. huono vitsi. Muutenkin ankanpoikien isän sotkeminen tähän tarinaan oli turhaa. Ja erityisesti nuo ''kuumuuden aiheuttamat sanavirheet'' häiritstivät. Aivan turhaa pitkittelyä. Seuraavassa osassa ei turhaa pitkittelyä.
Pullasorsa
Ei millän pahalla, mutta tarinassasi ei omasta mielestäni ole päätä eikä häntää. Selitäpä mistä tarinasi kertoo, niin voisin saada kokoon jotain arvostelua.
wierii2
Jatkatko tätä tarinaa vai et? Ja jos jatkat niin seuraava osa ilmestyy...?
aku
Lainaus käyttäjältä: wierii2Jatkatko tätä tarinaa vai et? Ja jos jatkat niin seuraava osa ilmestyy...?
Odotatko sitä. :-O
wierii2
En oikein tiedä. Aika tylsän ja kaavamaisen tuntuinen on tarinan alku, mutta olisi myös seuraava luku hauska nähdä...
Sivuja: 1