Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3 4 5 6
Kirjoittaja

Aihe: Kadonnut veli - Osa 6 julkaistu 6.10

(76 viestiä)
Aku Vankka
Parempi luku kuin ensimmäinen, tosin pituutta saisit vielä lisätä, niin
tarinasta tulisi suorastaan upea.
Karhula
Jaa, no kiitos kommentistasi Vankka! Pituus ei kyllä ihan näin alkuun ainakaan mikään korvia huumaava ole. Paljastan seuraavasta luvusta sen verran, että se loppuu hiukan yllättävästi. ::)
Kreach
Tosiaan hieman sekavahko, mutta kuvailu hyvää yms, tosin tuo mies, joka ikkunasta tuli, en ihan tajunnut, että mikä ihme... Selviää sitten varmaan ensiluvussa kuka hän on?
Karhula
Kiitos kommentistasi Kreach! Joo niin kuin sanoin luvusta tuli hiukan sekavahko ja tuon miehen nimi tulee julki seuraavassa luvussa, mutta ei siitä sen enempää. Ja niin kuin sanoin jo, niin seuraava luku saattaa loppua hiukan yllätyksellisesti... ::)
Karhula
3.osa: Jahtaaja

Aku tajusi heti kuka oli kyseessä: Tauno. Tauno juoksi heti Akun luokse ja töni heti ankanpojat pois edestä.
Karhula
Kiitos kommentistasi, Vankka. Ei muuten varmasti ole sinun tarinasi vertoinen, koska...No, aivan sama. :D Seuraava luku muuten saattaa ilmestyä vasta ensi kuukautena. En nimittäin ole sitä vielä ihan hyvin suunnitellut ja tajusin juuri kuinka vaikea kirjoitettava siitä tulee.
Lainaus käyttäjältä: Aku VankkaTaidankin olla ainoa lukija..
Jep. Muuthan eivät tällä alueella ole jos vieraita ei lasketa. ::)
Aku Vankka
Noh, kirjoitellaan sitten toistemme huviksi näitä tarinoita ;)
Fauntleroy
Lainaus käyttäjältä: Aku VankkaNoh, kirjoitellaan sitten toistemme huviksi näitä tarinoita ;)
Minäkin voisin kirjoittaa tarinan. Se voisi olla vaikkapa Tuolta hän tulee - Osa 2. Alkuperäisen tarinan tekijähän joutui lopettamaan tarinan teon liiallisen suosion vuoksi.
Karhula
Joo, se olisi todellakin kiva, siitä saattaisi todellakin saada kommenttia, mutta tästä voisi kyllä mielummin keskustella tuolla Offtopicissa... ::)
Karhula
Tämä osa on hiukan sekava sekä huonosti kuvailtu joten kaikki virheet vain minun piikkiini. Seuraava osa saapuu varmaan, no, jossakin vaiheessa. The komments, please!

4.osa: Merkillisiä tapahtumia

Auton ovi paiskautui auki ja Della ryntäsi ankanpoikien luo sulkien nämä hiukan vastahakoiseen halaukseen. Dellan irrottauduttua ankanpojat kysyivät:
Karhula
Kaikki lukijat varmasti ovat huomanneet, että edellisestä osasta on jo aika pitkästi aikaa. Syy tähän lienee koulun alku ja osasynä myös se, koska tällä alueella ei yksinkertaisesti äy paljon kukaan käyttäjä (jos vieraita ei lasketa mukaan). Tämä tarina kuitenkin kirjoitetaan loppuun jonka jälkeen aloitan pienen ankka-tarinoiden kirjoitustauon. Tarinoita kuitenkin yhä luen jos niitä tänne tulee. Ilmoitan vielä, että tämä osa saattaa olla sekava ja syy siihen on se, että tämän kirjoittaminen oli jotenkin ankeaa ja vaikeaa. En kuitenkaan jaarittele enempää joten voi vain todeta, että estradi on teidän. The commets, please!

5.osa: Hautajaisiin valmistautuminen

Seuraavana aamuna Aku ja pojat olivat jo pakanneet ja Roopekin oli lopulta päättänyt lähteä mukaan, koska halusi käydä hyvästelemässä vielä siskonsa. Roope oli lähtenyt Akun kyydissä säästääkseen bensarahojaan ja heti jo kellon löytyä yhdeksän koko joukko oli jo lähtenyt kohti lentokenttää jossa he nousisivat lentokoneeseen. Liput oli ostettu, mutta kone ei ollut, ollut kovin hyvä, eihän Akulla ollut varaa muuhun. Lentokoneeseen noustuaan ankat alkoivat odottamaan laskeutumista. He kaikki olivat surullisia, varsinkin Roope joka oli ollut täysin alamaissa kuultuaan uutisen.

Viimein kahdentoista tunnin kuluttua kone laskeutui Skotlantiin josta ankat matkasivat Ankkapurhaan joka kohosi heidän edessään. Vaikka linna olikin jo kokenut paljon vuosien mittaan se oli kuitenkin yhä pystyssä ja asumakelpoinen.
Aku Vankka
Hmm.
Hieman 'turhahko' luku, mutta kelpo se silti oli.
Kuvailua oli riittävästi, ja pituus oli hyvä.
Eikä sitten turhaa kiirettä lukujen kanssa.
Karhula
Kiitos kommenistasi, Vankka. Olen tosiaan samaa mieltä, että tämä osa oli melko turha. Oli kuitenkin pakko kirjoittaa sillä juttu olisi mennyt liian nopeasti muuten. Seuraava osa ilmestyy sitten joskus, hyvässä lykyssä jo tänä viikonloppuna. ;D
Karhula
Tämä tarina taitaa nyt jäädä kesken sillä yksinkertaisesti haöua tätä kirjoittaa ei yksinkertaisesti löydy. Tiedän kyllä miten tämä loppuisikin, mutta en yksinkertaisesti ehdi kirjoittaa tätä tarinaa ja tuo muokkausnappulan ottaminen poiskin on osasyy. Saatan toki jatkaa tätä tarinaa sitten kun on vähän paremmin, mutta ilmoitan siis nyt, että tämä on tauolla!
Karhula
Kuten kaikki varmasti huomaavat kohta tämä osan nimi pitäisi olla yksi vähemmän, mutta sen vuoksi ettei osasta tulisi liian pitkäveteinen olen päättänyt poistaa yhden osan ja sen vuoksi tämän osan nimi onkin Salaisuus paljastuu. Joku ylläpitäjä voisi muuten poistaa tuosta otsikosta tuon "Tauolla"-jutun, jos viitsii. The comments, please!

6.osa: Salaisuus paljastuu

Hiljalleen valkea ja kaunis arkku laskeutui kuoppaan. Kuului nyyhkytystä kun maata alettiin jo hitaasti kasata kauppaan. Kuopan edessä seisoi hautakivi jossa luki joka kiilsi upeasti.

Aku ja pojat kävelivät hitaasti hautausmaalta pois ja lähtivät takaisin linnaan. He tuntuivat olevan todella mietteliään oloisia. Muutkaan eivät puhuneet toisilleen paljon ja Ankkapurhan linnoituksessa oli kaikin puolin surullinen mieli ja kaiken lisäksi Aaronkin oli kuollut.
Sivuja: 1 2 3 4 5 6