Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3 4 5 6
Kirjoittaja

Aihe: Kadonnut veli - Osa 6 julkaistu 6.10

(76 viestiä)
markus97
Oli hyvä alku mutta lopusta en oikein pitänyt.
Aku Vankka
Ja tuoko oli olevinaan perustelu?
Vaikka aloitteleva kirjoittelija oletkin ja ikää vasta 11 vuotta, niin olen varma että pystyt parempaankin, kun vain viitsit.
Karhula
Ilmoitan, että tarinan viimeinen osa ilmestyy viikonlopun aikana ja siihen on liitetty lyhyt epilogi mukaan. Sen jälkeen monien Ankkislaisten tuntema Xuir-sarjani neljäs osa. Osat ovat suunnilleen tämän tarinan osien pituisia joten melko tavallisia. Juoni kuitenkin eroaa hiukan aiemmista Xuir-jutuista, mutta ei siitä sen enempää. Haluaisin kuulla mielipiteenne asiasta. :)
Aku Vankka
Jaa että Xuiripoika pääsee taas vauhtiin. Yritäs sitten siihen tarinaan lisätä myös vähän jotain toimintaa, sillä tämä tarina on ollut välillä hieman tylsähkö, kun ei hirveästi toimintaa ole ollut.
Mutta toivottavasti viimeinen luku olisi hyvä, olisi mukavaa, jos siinä tulisi jokin yllättävä käänne, vaikka, vaikka... Tauno ei olisikaan Akun veli? :D
Karhula
Jep. Tämä on tosiaan hiukan tylsähkö ja tästä olisi varmaan tullut vieläkin tylsämpi ilman Raulia, vai mitä?
Ja tuosta viimeisestä luvusta en sano vielä mitään. :D
Karhula
Täältä tulee tämän tarinan viimeinen osa + epilogi. Huomaatte osan alussa jo, että tämä liittyy hiukan tulevaan tarinaani, mutta ei siitä sen enempää.
Toivoisin todella paljon KOMMENTTEJA!

9.osa: Kaikki päättyy ajallaan

Kaksi poliisia raahasivat käsirautoihin laitetun Raulin poliisiautoon ja lähtivät sillä mitä todennäköisimmin vankilaan, ainakin vähäksi aikaa. Raulin ilmeestä pystyi päättelemään paljon; tämä oli todella pettynyt Taunoon, tuohon Ankkaan jonka hän nyt tiesi olleen tuon toisen ärsyttävän Aku Ankan veli. Tauno oli pettänyt hänet pahasti ja koko juttu oli mennyt pieleen. Nyt hän saisi istua vankilassa varmaan kuukausia, mutta sen hän lupasi, että sieltä päästyään hän kostaisi noille Ankoille, varsinkin Taunolle.
Kosto elää, Raul ajatteli kunnes hätkähti siihen kun auton ovet avattiin ja hänet raahattiin suoraa päätä kohti tuota niin ällöttävää Ankkalinnan vankilaa.

Hän ei huomannut kuinka eräs vanki tarkasteli tilannetta kiinnostuneena ja napsutteli sormiaan. Tämän selli oli koko länsisiiven viimeinen ja selli oli niin pimeä ettei henkilöstä näkynyt muuta kuin tämän arpinen naama. Mielipuoliset silmät katsoivat oudon hyväksyvästi tulijaa joka raahattiin vankilaan, tarkemmin ottaen länsisiipeen hänen sellinsä viereen. Hän tiesi, että hänellä riittäisi vielä keskusteltavaa miehen kanssa, olihan hän kuullut, että tämä oli jäänyt kiinni eräiden ankkojen takia jotka olivat jo kolmesti kukistaneet hänet. Eikä hän voinut vastustaa kiusausta saada uusi apuri, edellisen tilalle. Monet olivat jo pettäneet hänet, mutta hän seisoi yhä pystyssä. Olihan hän tohtori Xuir.

***
Yksi viikko oli jo kulunut siitä kun Raul oli pidätetty ja Ankat söivät tyytyväisinä illallista jonka Aku oli tehnyt. Ankanpojat söivät innoissaan setänsä tekemää spagettia ja istuivat Taunoa ja Akua vastapäätä. Yhtäkkiä ovikello soi ja Aku riensi avaamaan Tauno perässään.

Aku avasi oven ja häntä odotti iso yllätys. Oven takana seisoivat Della ja Daniel Ankka.
Tribe
Ja sinäkin olet 11?!?!?!?!?!?!?!?!?! Tämä oli erittäin hyvä tarina. Hyvä juoni ja paljon kuvailua. Kirjoitustaidostasi näkee kyllä, että olet ennenkin tehnyt tarinoita.

Sinä ja Akuhullu97 olette vasta 11 ja te osaatte kirjoittaa näin hyviä tarinoita. Olen aivan äimän käkenä. Hyvä tarina, annan tästä 9+:n
Karhula
Kiitti kommentistasi, Tribe! Kiva jos olet tuota mieltä, itseni lempi osa on ykdeksäs. En tiedä miksi, mutta sen tekeminen oli todella mukavaa. :)
Olen nyt päättänyt seuraavan tarinani ensimmäisen osan julkaisupäivän joka ei kutenkaan ehkä ihan virallinen ole.
Se on 18.12, kellonaikaa en vielä tiedä. ;D
(PS. Olen todellakin 11-vuotias)
Bomber
Lainaus käyttäjältä: KarhulaHortensian kuolema, hautajaiset,
Onko joku aina pakko tappaa? Tekeekö se sinun mielestäsi tarinasta totisemman?

Lainaus käyttäjältä: KarhulaSilloin Aku vasta tajusi kunnolla kuka Tauno oli ollut, tämä oli ollut hänen kadonnut veljensä eikä sitä voinut kukaan kieltää.
Ei kukaan.

Loppu oli kyllä kovin kliseinen ja kovin tuntuivat väkisinväännetyiltä nuo loppusanat. Viimeiset kaksi lausettakin olisi voinut muotoilla paljon paremmin.

Olisit voinut kyllä hioa enemmän tarinaasi. Pääjuoni muodostui hieman köyhäksi.
Karhula
Ei ole pakko lukea jos et pidä, Bomber.
Minä kirjoitan miten kirjoitan enkä voi sille mitään, että haluan tarinasta totisemman. Epilogi epäonnistui hieman enkä sitä oikein saanut kunnolla koottua. Kauan jopa harkitsin jopa sitä etten koko epilogia julkaisisi.
Bomber
Lainaus käyttäjältä: KarhulaEi ole pakko lukea jos et pidä, Bomber.
Sanoo hän joka on viimeiset kaksi viikkoa kinunnut joka topicissa kommentteja tarinaansa.

Ei ole pakko pistää tarinaa näytille.
Akuhullu97
Lainaus käyttäjältä: TribeSinä ja Akuhullu97 olette vasta 11 ja te osaatte kirjoittaa näin hyviä tarinoita.
Voi kiitos, osaat todella arvostaa... ;D :)

No, ja nyt kun vastasin tähän Topiciin, niin kyllä totta kai luin myös yhdeksännen osan. Mielestäni aika onnistunut osa, kuvailua oli aluksi, ja sitte muuttui vuoropuheluksi. Vaan se ei haitannut minua. Tarinassa on kertakaikkiaan mainio juoni.
Karhula, jos todella olet 11 vuotta (uskon), niin olet kyllä todella paljon minua parempi tarinankirjoittaja. Ei minusta tule koskaan noin hyvää. :-X
Karhula
Kiitti kommentistasi Akuhullu97!
Kiva jos joku pitää. Tuo viimeisen osan loppu jäikin hiukan vuoropuheluksi, syytä en viitsi, enkä jaksa kertoa. ::)
Lainaus käyttäjältä: BomberLainaus käyttäjältä: KarhulaEi ole pakko lukea jos et pidä, Bomber.
Sanoo hän joka on viimeiset kaksi viikkoa kinunnut joka topicissa kommentteja tarinaansa.

Kuka on puhunut kommentoimisesta? Sanoin 'ei ole pakko lukea', en 'ei ole pakko kommentoida'.
Aku Vankka
Nojoo, ei ollut parhaita tarinoitasi, mutta hyvin se meni. Hieman tylsähkö juoni ehkä, mutta lopetus oli kuitenkin jopa aika hyvä.
Toivottavasti seuraavastakin tarinasta tulee hyvä... ::)
Bomber
Lainaus käyttäjältä: KarhulaKuka on puhunut kommentoimisesta? Sanoin 'ei ole pakko lukea', en 'ei ole pakko kommentoida'.
Eiköhän se ole aika sama asia, sillä kommentoisin kuitenkin jos lukisin. Sinä pyysit kommentteja, minä luin ja kommentoin, sinä loukkaannuit negatiivisesta kommentista ja sanoit ettei ole pakko lukea. Aika erikoista käytöstä
Sivuja: 1 2 3 4 5 6