Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3 4 5 6
Kirjoittaja

Aihe: Kadonnut veli - Osa 6 julkaistu 6.10

(76 viestiä)
Karhula
Kiitos kommentistasi Aku Vankka!
Olen täysin samaa mieltä siitä asiasta, että tästä tuli hiukan tylsähkö eikä ole parhaita tarinoitani. Uusimman osan alussa on tuo seuraavaan tarinaan liittyvä kohtaus, eli tuo vankila juttu jossa on aika paljon kuvailua.
Tulevan tarinani nimi on nyt varmistunut, eli seuraava tarinani kantaa nimeä Vaatekaapin salaisuus. Vaikka ensimmäinen osa ilmestyykin vasta joulukuun 18 päivä prologi saattaa ilmestyä jo joulukuun alkupuolella. Oikeastaan se on jo valmiiksi kirjoitettu.
Aku Vankka
Vaatekaapin salaisuus? ;D
Varmaan aika mielenkiintoinen tarina tulee, kun vaatekaappi on päähenkilönä? :D Nojaa, toivottavasti siitä tulee oikeasti hyvä.
Karhula
Ei siinä nyt ihan mikään vaatekaappi ole päähenkilönä.
En kerro tarkemmin sillä silloin juonen saattaisi jo arvata.
Kreach
Heh... Hauska ja oikeastaan ihan mielenkiintoinen nimi. : D Joulukuun keskivaiheeseen on vain turhan pitkä aika >:(
akuankka1313
Mitä oikein meinaat, Karhula?

Lainaus käyttäjältä: KarhulaKuka on puhunut kommentoimisesta? Sanoin 'ei ole pakko lukea', en 'ei ole pakko kommentoida'.
Melko ristiriitaista. Jos haluat kommenttia ja töksäytät siihen perään, ettei ole pakko lukea, niin tuskinpa kukaan tulee kommentoimaan. Jos haluaa kommentoida, niin ensiksi on tietenkin luettava tarina.
Bomberkin vain pyynnöstäsi kommentoi, ja sitten loukkaannut negatiivisista mielipiteistä. Jos asian laita todella on niin, että odotat tarinaasi vain positiivisia kommentteja, niin ainakin minulta niitä on turha kerjätä.
Aika itsekästä käytöstä.
Karhula
Jos se teistä on itsekästä käytöstä niin sitten se on.
Jokaisella on oma mielipide, toki arvostan sitä, että jotkut ovat uhranneet aikaansa tämän tarinan lukemiseen ja tarinan kommentoimiseen.
En ymmärrä miksi jokaisesta asiasta nousee nykyisin kauhea häly.
Kreach
Lainaus käyttäjältä: KarhulaEn ymmärrä miksi jokaisesta asiasta nousee nykyisin kauhea häly.
Aivan samaa mieltä. Tuostakin, että teen kahta tarinaa samaan aikaan, tullaan heti valittamaan, samat henkilöt valittelevatkin, jotka täälläkin. Tietysti Bomber voi sanoa mielipiteensä (mutta hieman "hellavaraisemmin") ja Bomber voi itse tehdä tarinan, se ei ole niin helppoa. Joten hieman hellävaraisempia kommentteja, me kaikki olemme amatöörikirjoittajia! Esimerkiksi huonot kommentit eivät tunnu niin pahalta, jos sanoo tarinasta myös jotain hyvää. Nyt Bomberin viestistä tulle vähän sellainen tunne, että tarina on täysi **** (vaikka tuskin Bomber niin ajattelet)?

Tarkoitus kirjoitella omia tarinoita, turhaan ankka1313 (sori vaan) tulla nyt valittelemaan. Tee itse tarina - samoin kuin Bomberkin : )
Esim. ajattelin hieman ennen kuin ankka1313 teki viestinsä kirjoittaa:
"Heh, Karhula, tarinaa on vaikea kommentoida, jos sitä ei lue :D" tai jotain vastaavaa. Näin esittäisit asian vähän kuin vitsinä, eikä noin töykeästi.
samppali
No jaa, ei se ihan niinkään mene, että jos on huonoa sanottavaa, pitäisi siihen väkisin tupata jotain hyvääkin mukaan. Enkä myöskään kannata mitään "vitsimuotoista" kommentointia. Mutta toki asian voi ystävällisesti esittää.

Ja sen sanon, että ei minusta kommentointi edellytä oman tarinan kirjoittamista. Vaikka olisi ihan surkea kirjoittaja, voi mielestäni siltikin toisten tarinoita kommentoida huonoiksi, jos todella on sitä mieltä. On väärin sanoa: "kirjoita oma tarinasi". Eihän tässä ole kyse tarinan kirjoittamisen vaikeudesta. Ymmärrän kuitenkin kantanne, mutta niitä on syytä pohtia... :)
Karhula
En nyt vihtinyt aihetta jo nyt aloittaa seuraavalle tarinalleni, mutta oli pakko ilmoittaa, että sen ensimmäisen osan alkuun tulee viimeisen luvun alussa nähty tapahtuma. Tämä ei ole lopullinen päätös. Mitä todenneköisimmin ei tule, mutta ajattelin kuitenkin ilmoittaa, ettette ihmettele kun seuraavan tarinani ensimmäinen osa ilmestyy. ;)
Aku Vankka
Eli siis onkos se vaatekaappisekoilu tämän jatko-osa?
Karhula
Ei, suunnitelmiin tuli jo alkupuolella muutos kun päätin, että Raul on se yhdistelmä tämän tarinan ja neljännen Xuir jatko-osan välillä. Eli tämä vaatekaappijuttu on neljäs Xuir-tarinani.
Pitää nyt ottaa sen verran takaisin sanoja ettei tuo tieto ole ihan varmaa.
EDIT: Päätin tässä kirjoitellessani ekaa osaa, että tuota ei sittenkään kopioida siihen. Minusta se tuntui hiukan tyhmältä ja vei turhaa tilaa.
Aksu ankka
Loppu tästä tarinasta oli niin haikea että oikein tippa tuli linssiin :'(
Ei kukaan... Niin surulliset loppusanat. Toivottavasti "Vaatekaapin salaisuudesta"
tulee yhtä hyvä ja haikea. Arvosanakseen tämän tarinan viimein osa saa 10/10 :)
Karhula
Olen toki imarreltu jos annat kympin, mutta meniköhän jo liiallisuuksiin, jokaisella toki oma mielipide, mutta itse antaisin tälle tarinalle kasin...
Joo, mutta kiitti kuitenkin kommentistasi Aksu! Ei seuraavasta tarinasta mielestäni hytään haikea ole tulossa. Juttu alkaa mielestäni melko onnistuneesta prologista jonka viimeistelin eilen. Saattaa olla, että prologi ilmestyy joulukuun alussa, ken tietää...
Karhula
Ärsyttää kun ei viestiä voi enää muokata! >:(
Joo, mutta ajattelin ilmoittaa, että prologin ilmestymispäivä on vihdoin ja viimein päätetty, ilmestymispäiväksi on päätetty 7.12, eli silloin lähtee tarina käyntiin. Eka osa sitten kahdeksastoista päivä.
Aku Vankka
Jooh, ehkä aksu hieman liioitteli antaessaan tarínalle arvosanaksi kympin.
Mielestäni tällä hetkellä mikään Ankkiksen tarinoista ei ole vielä täyden kympin arvoinen, mutta
Kreachin MYVYAV oli kyllä aika kova pala. Jotain siitäkin kyllä jäi vajaaksi, kun ensimmäiset luvut olivat aika lyhyita ja eivät läheskään niin hyviä kuin viimeisimmät, mutta silti annoin tarinalle arvosanaksi 9,50. Tämäkään ei huono ollut, muttei kuitenkaan parhaimmistoasi.
Tälle tarinalle taas antaisin arvosanaksi 8,25 ja toivoisin, että seuraava tarinasi olisi parempi.
Sivuja: 1 2 3 4 5 6