Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2
Kirjoittaja

Aihe: superhessu trilogia 1.mustakaavun paluu

(17 viestiä)
Aku Vankka
Nyt joudun sanomaan sen, mitä en olisi halunnut sanoa;
Luulin, että olet tosissasi petraamassa tämän tarinan suhteen, mutta se menee vain huonompaan suuntaan. Tämä nyt oli huonompi 'osa' tai miksi sitä voikaan kutsua, kuin ykkönen ja kakkonen yhteensä. Se oli ainoastaan kolme riviä pitkä, eikä siinä ollut ainoatakaan oikeinkirjoitusseikkaa kunnolla. Nyt on turha tulla valittelemaan että 'aku on vasta nuori aloittelija, häntä pitää kannustaa niin hän parantaa joka kerta' sillä tuo ei ole totta. Joka kerta vain huononee, vaikka häntä kuinka kehuisi. Minusta alkaa nyt tuntua, että aku saattaa olla myös joku suunnilleen Aksu ankan ikäinen huomionkipeä kävijä, joka tekee tarinasta tahallaan surkean, jotta se saisi paljon viestejä ja tarinasta tulisi muuten omalla tavallaan suosittu. Tai voihan olla, että aku on vasta peruskoulun alussa, esimerkiksi ensimmäisellä tai toisella luokalla, eikä oikeastikaan osaa kirjoittaa, mutta sekään ei oikeuta häntä olemaan yrittämättä. Olen varma, että mikäli hän todella yrittäisi, hän voisi saada jopa jotain aikaiseksi.
Tämänkin luvun tekoon on mennyt ehkä minuutti, kaksi, kun taas oikeasti kunnollisen tarinan tekoon, voi mennä useita tuntejakin. Enkä tällä tarkoita sitä, että akun pitäisi alkaa tekemään jotain MYVYAV'ia tai KTA'ta, ei, ei sen tarvitse mikään romaanin pituinen olla, kunhan nyt olisi ainakin 15-20 riviä per. osa. Lisäksi välilyöntejä kannattaisi käyttää enemmän, sillä olen huomannut, että kursivoidut lauseet, ovat lähestulkoon aina toisissa sanoissa kiinni ilman välilyöntiä, ja se häiritseekin lukemista. Pienille kirjoitusvirheille nyt ei voi mitään, mutta tuollaisia virhetulvia ei edes äidinkielen opettaja hyväksyisi, mikäli konekirjoitusta olisi ohjelmassa.
Aku - yritä edes, ja saat tästä vielä jotain aikaiseksi, sillä tämä luku oli ala-arvoisempi, kuin keskiviikkoisen Akkarin viimeinen tarina, jolle annoin arvosanaksi n. 4,25.
Kreach
Juuri niinkuin Vankka sanoi, ei minunkaan MYVYAV'n ensimmäinen luku ollut kuin 12 riviä pitkä, mutta paransin kokoajan (Perintöä nyt ei lasketa mukaan). Minusta sinun kannattaa lukea joku kirja, jotta saat tuntumaa, miten pitäisi kertoa ja kirjoitella. (Tuskin minäkään osaisin kirjoitella tarinoita (ja osaanko muka? : D), jos en olisi lukenut Pottereita muutamaankin kertaan).
Sivuja: 1 2