Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1
Kirjoittaja

Aihe: Ns. "Työnimi" Avaruuden linnoitus

(11 viestiä)
Kreach
Älkää pliis lytäkkö tätä lyttyyn, oon niin huono kirjoittamaan alkuja. Voit mieltää Richardin vaikka Hupuksi ja Robertin Roopeksi. Tarkoitus on tehdä melko lyhyitä, ei siis superpitkiä, muttei hirveän lyhyitä kuitenkaan, lukuja. Olen tekemässä ehkä jonkinmoista trilogiaa, tämän tarinan nimi voi muuttua montakin kertaa. Muistakaa: Lukujen ei ole tarkoitus olla pitkiä, sillä silloin nuoremmatkin jaksavat lukea.

*Tarinaa ei saa kopioida!*

Avaruuden linnoitus (Nimi muuttuu vielä)


1. luku - Linna

Vain harva pääsi sinne. Nimittäin usvan ja laaksojen keskelle – Skotlantiin. Mutta Richard pääsi, koska hänen vanhempansa olivat menossa lomamatkalle Pariisiin, kuukaudeksi.
Oli kesäloman puoliväli, heinäkuun ensimmäinen päivä. Richard – pieni, mustahiuksinen 13-vuotias poika katseli ulos auton ikkunasta usvaiseen laaksoon, josta saattoi erottaa setänsä Robert Batin linnan. Richard ei ollut ennen käynyt siellä. Joskus Batin suku oli taistellut linnassa, mutta sataan vuoteen ei kuulemma sellaista ollut tapahtunut. Robert oli 80-vuotias, mutta varsin vetreä, hän odottikin jo Richardia linnan pihalla. Vanhemmilla oli kiire, joten Richard jätettiin ilman sen enempiä hyvästelyjä linnan pihaan.
Ensin Richard katsoi setäänsä, jolla oli musta viitta, mustat hiukset (kuten koko Batin suvulla) ja likaiset, keltaiset hampaat näkyivät, kun tämä hymyili. Aluksi Richard hieman pelästyi Robertia, mutta kun tämä sanoi €
Karhula
Joo, hieman lyhkänen luku, mutta parasta kuitenkin se, että siinä oli hyvin kuvailua ja sain heti juonesta kiinni.
Tämä on myös tavallista erikoisempi tarina josta plussaa.
Enempää ei oikeastaan tästä voi sanoa kun oli sen verran lyhkänen luku.
Jatkoa odotellen...
_______
Joo, ja tuosta tulikin mieleeni, että tämän tarinan alkaminen tarkoittaa varmaan sitä, että tuo Vuotiksen puolella ollut Albertin ensimmäinen Tylypahkavuosi taisi sitten jäädä kesken... :P
Aku Vankka
Selvä... tarina oli hyvä, vaikka ei ollutkaan ankkatarina. Juoni kulkee sujuvasti alussa, ja on kymmenen kertaa parempi, kuin joku fantasiasekoiluni. 9,00 arvosanaksi. Ja Kreachille tiedoksi.. trilogia koostuu kolmesta osasta :)
akuankka1313
Tarinassa on hieman yliyrittämisen makua, joka vei uskottavuutta. Se häiritsi suurimmalta osalta kun tuota luin. Ei-ankkatarinaksi tämä on kuitenkin aika hyvä. Juonenkulku on tosin melko tavallinen, mutta...
Niin tosiaan, voisit yrittää mukautua tarinaasi enemmän. Niin siihen saadaan enemmän fiilistä ja lukuinto pysyy. ;)
Kreach
Kiitos kaikille! Vankka tiedän, että koostuu kolmesta osasta trilogia. Ja yliyrittämisestä en osaa sanoa.
Aksu ankka
Vau! Loistava tarina! Kerroit kaikki kohdat yksityiskohtaisesti, ja tarinan
lukumukavuutta lisää se, että luku oli lyhyt. Kreach, sun pitäis tehä
jokin ankkatarina, sillä siitä tulis varmasti ihan superhyvä ;)

Nii ja arvosana: 10- ;D
Akuhullu97
Mahtava tarina. Tosiaan ei haittaa, että hahmot eivät (kai) ole ankkoja. Paljon parempi kuin omani... Juonta kun katsoo. : ;) Arvosana 9,1
Kreach
Lainaus käyttäjältä: Aksu ankkaKreach, sun pitäis tehä
jokin ankkatarina, sillä siitä tulis varmasti ihan superhyvä ;)


[url=http://www.ankkis.net/index.php?topic=1574.0]http://www.ankkis.net/index.php?topic=1574.0
[/url] Maailman ympäri vain yhden aarteen vuoksi kannattaa lukaista, sillä mielestäni se onnistui ihan kivasti. Alku on huono, mutta neljännestä luvusta lähtien tarina muuttuu radikaalisti. Ja muuten Karhula: Potter jää kesken, jotenkin vain ne Potterit on nyt takanapäin, kun ei uusia kirjojakaan enää tule (ja FK elokuvana oli melko surkea, niin mitäköhän PP:ltä odottaa..).
Kreach
Lyhyitä on, mutta pidän enemmän, että kirjoitan lyhyehköjä lukuja, joita julkaisen melkein jokapäivä kuin massiivisia lukuja, joita julkaisisin pari kuukaudessa.

2. luku - Salaperäisen huoneen tarina

Aksu ankka
Mitä... Eihän kukaan voi kirjoittaa noin jännittävää
ja surullista tarinaa yhtä aikaa! :o Yliluonnollista.
Arvosanaksi antaisin (jos voisin) 10+ :)
Aku Vankka
Tarinaan tulee varmaan aika monta lukua, kun kerran ovat näin lyhyitä? Noh, jokatapauksessa hieno tarinakokonaisuus jo toisen luvun jälkeen, ja toivon että tarina säilyttää sujuvan juonensa alusta loppuun saakka.
Sivuja: 1