Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1
Kirjoittaja

Aihe: Taikaviitta: Rosvoseikkailut

(8 viestiä)
Anonymous
Tässä tarina jota olen kirjoitellut jo pari viikkoa yleensä iltaisin. Tungin tähän paljon hahmoja, koska on mielestäni kiva kun tarinoissa on useita hahmoja. Lisäksi tämän tarinan voisi jakaa useiksi tarinoiksi. Tarina on vielä kesken, vaikka tässä onkin jo aika paljon luettavaa.

Luku 1. Esinäytös

Aku käveli illalla kotiin väsyneenä rahasäiliöltä. Aku oli nimittäin ollut kiillottamassa Roopen kolikoita. Sisällä Aku laittoi pojille iltapalaa ja meni sen jälkeen meni nukkumaan. Iltapäivällä Aku heräsi ovikellon ääneen. Ovella oli Roope-setä ja hänellä oli erittäin salaista asiaa Akulle. Roope kertoi että Aasiassa oli kuultu hänen omistavan "Hanhenmunahipun" ja sieltä oli tullut Ankkalinnaan paljon rosvoja. Eli Roope tahtoi Akun säilyttävän piilossa Hanhenmunahippua, kun Roope oli kertonut asian hän lähti takaisin rahasäiliölleen.

Luku 2. Taikaviitan maine

Aku meni komeronsa kautta hissillä salaiseen huoneeseen missä Aku säilyttää Taikaviitan tarvikkeita ja Aku laittoi Hanhenmunahipun huoneen pöydälle. Sitten Aku meni takaisin ylös. Poikien oli lähdettävä kohta Sudenpentuleirille tutkimaan eläinten ääntelyä. Aku laittoi ensin ruoan pojille ja meni sitten makaamaan sohvalle.
Sitten pojat lähtivät ja huusivat samalla Akulle:
"Hei hei Aku-setä!" Tulemme takaisin kotiin viikon päästä. Samalla Akukin lähti ulos talostaan, hän meni torille ja siellä oli Ilta-Pulu-lehti jossa luki: Taas uusi ryöstö: Pankkiryöstö, eikö Taikaviitta hoida enää hommiaan?
Siitä Aku raivostui ja lähti takaisin kotiin tai ei aivan heti, hän meni ensin kauppaan ostamaan Sihi-juomaa. Iineskin oli kaupassa ja vilkuili Ilta-Pulun kantta.
Aku meni äkkiä piiloon ja odotti että Iines lähtisi, koska Aku ei tahtonut Iineksen kertovan taas naisyhdistysjuttuja. Sen jälkeen Aku meni kauppaan takaisin. Kun Aku meni kotiin hän ajatteli, että miten pystyisi puhdistamaan Taikaviitan maineen? Aku meni innoissaan taas hissillä kellariin sillä hän oli keksinyt mitä tehdä.

Kellarissa:
Aku puki päälleen Taikaviitta-asun koska hän pääsee tositoimiin.
Akun suunnitelma:
"Ensin poltan laserilla kalterit Sikari-Sakarin ja Viiksi-Vallun vankilakopin kohdalta silloin kun he nukkuvat ja menen piiloon odotan kunnes he lähtevät karkuun vankilasta ja sitten lähden vakoilemaan heitä. Kun he tekevät jonkin rikoksen niin minä palautan heidät vankilaan."
Kun Aku suoritti heidän vankilasta pois pääsyn niin poliisitkin huomasivat Sakarin ja Vallun karanneen.
"Sikari-Sakari ja Viiksi Vallu ovat karanneet" sanoi vartija Poliisimestari Sisulle.
"Täytyy hälyttää apuun Mikki!" huudahti Simo-Sisu.
"Hei lehdessähän sanottiin, että eikö Taikaviitta hoida hommiansa enää kunnolla, niin nyt olisi oiva tilaisuus Taikaviitalla näyttää mihin hän pystyy." vastasi vartija.
"Muuten, Aku Ankkahan tuntee Taikaviitan. Ilmoittakaa heti Akulle että hänen pitää sanoa Taikaviitalle se rikosjuttu!" huusi Simo-Sisu.
Ja niin yksi poliiseista lähti ilmoittamaan Akulle kyseisen asian.
"Huhuu! Onko siellä ketään?" poliisi huusi ja koputti samalla.
"Minä taidan jättää lapun jossa lukee kaikki tarvittava, kun ei kerran ketään ole kotona" sanoi poliisi.
Sitten poliisi lähti pois vihellellen.

Luku 4. Nelikon suunnitelma

Taikaviitta oli vakoilemassa Sikari-Sakaria ja Viiksi-Vallua kunnes he menivät autiokerrostalon sisään. Kun Taikaviitta katsoi hajonneesta ikkunasta sisälle niin siellä oli Musta Pekka, Hertta, Sakari ja Vallu. He punoivat suunnitelmaa.
"Aasiasta on tullut liikaa rosvoja tänne. Eihän täällä ole minkäänlaista rauhaa ryöstellä, kun koko kaupunki on täynnä niitä" sanoi Pekka.
"Hei, mehän voisimme mennä Aasiaan, kun siellä ei ole paljon yhtään rosvoja" totesi Sakari.
"Ryöstämme lentokoneen ja lähdemme Aasiaan koneella" sanoi Pekka.
"Minä voin laittaa evästä mukaan" sanoi Hertta.
"Etkä laita, me ryöstämme ruoan siellä" Pekka vastasi vihaisena.
"Lähdemme huomisaamuna" Sakari sanoi.
Kun Aku oli kuullut kaiken hän lähti kiireellä kotiin. Pihalla Aku huomasi poliisin jättäneen viestin, siinä luki: Ilmoita Taikaviitalle, että hän ottaa Sikari-Sakarin ja Viiksi-Vallun kiinni. T: Poliisimestari Sisu.

Luku 5. Aamun alkutapahtumat

selitys sanalle: Unipommi= On pommi joka nukuttaa kaikki elävät asiat joihin pommin unijauhe leviää. Pommin vaikutus kestää tunnin. Pelle Pelottoman keksintö.

Aamulla klo 6.03. Taikaviitta lennähti autiotalon katolle. Sisällä nukkuivat erittäin sikeästi Pekka, Sakari ja Vallu, mutta missä Hertta on? Taikaviitta laittoi unipommeja kaikkien viereen ja kantoi Sakarin takaisin vankilaan.
Poliisiasemalla Taikaviitta sanoi nukkuvalle Simo-Sisulle, että:
"Sikari-Sakari on nyt otettu kiinni."
Ja samaan aikaan Sisu "kysyi" unisena:
"Onko jo aamu, rakas?"
"Ööh... Anteeksi vain, mutta olen Taikaviitta" vastasi juuri äsken mainittu.
"Voi anteeksi! Luulin olevani kotona. No, sinä sait Sikari-Sakarin kiinni. Viedään hänet takaisin omaan vankilakoppiinsa."
"Nyt minun täytyy lähteä. Näkemiin!" huudahti Taikaviitta. Taikaviitan lähdön jälkeen Simo-Sisu torkahti taas.

Hetken päästä:
Aamulla klo 7.04 Pekka ja Vallu heräsivät ja ihmettelivät missä Sakari on.
"Onkohan hän lähtenyt jo" Vallu sanoi.
"Meidänhän piti lähteä samaan aikaan. Ja missä Herttakin on?" Pekka kysyi ihmeissään.
"Lähdetään heti etsimään heitä." Pekka ja Vallu sanoivat yhteen ääneen.

Aku kävi vielä poliisiasemalla käynnin jälkeen kotona. Sitten Aku ajatteli mielessään:
"Musta Pekka ja Viiksi-Vallu ovatkin jo varmaan heränneet, täytyy lähteä taas etsimään heitä." Taikaviitta lähtikin kiireellä etsimään heitä. Hetken päästä hän löysikin rosvot, he olivat menossa lentokentälle. Aku meni liian lähelle heitä ja roistot huomasivatkin hänet. Kumpikin lähti karkuun, mutta Vallu onkin aika hidas, joten uljas sankarimme sai Vallun kiinni ja vei hänet poliisiasemalle Sakarin seuraksi. Sillä aikaa Pekka ryösti lentokoneen ja lähti Kiinaan.
Poliisiasemalla Simo-Sisu kiitti jälleen vankikarkurin palauttamisesta, mutta tällä kertaa hän ei nukahtanut, sillä hän oli saanut tarpeeksen moisesta herättelystä. Käynnin jälkeen Taikaviitta meni "muuttumaan" Akuksi ja juomaan Sihiä. Akulle oli tullut myös postia, nimittäin Ilta-Pulu jälleen. Lehden etusivulla luki: Taikaviitta sai vankikarkurit kiinni, Taikaviitasta on sittenkin apua. Vaikka siinä lukikin niin, niin Aku ei ollut tyytyväinen, koska Musta Pekka ja Hertta olisi napattava ja Aku ei edelleenkään ollut innostunut Roopen antamista toistä.

Luku 6. Lähtö Kiinaan

selitys sanalle Unipulveri=On pulveria joka nukuttaa sen jonka päälle pulveria laitetaan. Pulverin vaikutus kestää kolme tuntia. Hanhikki Hanhen keksintö.

Aku ei tiennyt, että Pekka lähti kiinaan joten, hän jäi vain kotiin nukkumaan. Sillä aikaa, kun Taikaviitta oli ottamassa Pekkaa ja Vallua kiinni, niin Viitatar oli vakoillut heitä. Miten Viitatar tiesi olla vakoilemassa Taikaviittaa ja roistoja? No palataanpa ajassa taaksepäin ja jätämme samalla Akun tekemiset pitkäksi ajaksi pois. Kun Aku oli kaupassa, Iines luki Ilta-Pulua jossa luki: Taas uusi ryöstö: Pankkiryöstö, eikö Taikaviitta hoida enää hommiaan? Joten Viitatar älysi mennä tutkimaan mitä rikolliset tekee. Kaikesta tästä johtuen Viitatar seurasi Mustaa Pekkaa ja meni salaa lentokoneen kyytiin jonka Pekka oli varastanut. Viitatar kuunteli Pekan ja myöskin erään rouvan puhetta.
"Jätin Viiksi-Vallun ja Sikari-Sakarin Ankkalinnaan, koska jos he olisivat tulleet mukaan, heistä olisi ollut vain harmia keikoillamme" Pekka sanoi tyytyväisenä.
"Niin ja nyt Mikki jää varmaan Ankkalinnaan, koska kuitenkin Sakari ja Vallu karkaavat" Hertta vastasi.
"No täytyy lentää vielä pari tuntia. Pääsemme sinne Kiinaan aika nopeasti, koska meillä on käytössämme suihkulentokone" Pekka sanoi iloisena. Viitatar mietti kuuntelunsa jälkeen tällaista:
"Kun me laskeudumme Kiinassa, alan päästä hommiin."

Myöhemmin:
"Nyt olemme perillä, minä jään hetkeksi koneeseen." Pekka sanoi Hertalle.
"Jää vain. Minä menen jo ulos" Hertta vastasi Pekalle.
"Minä hiivin Pekan taakse ja suihkutan unipulveria hänen päälleen" Viitatar mietti.
"TSUIK, TSUIK!" Kuului ääni unipulveripullosta, kun Viitatar suihkutti sitä.
"Miehistä ei ole mihinkään." Viitatar ajatteli ja käynnisti samalla moottorit ja lähti lentoon.
"Mihin sinä lähdet Pekka!" Hertta huusi epätoivoisena.
"Yhyhyy, eikö hän rakasta enää minua!? Se Pekan ryökäle! Nyt minä lähden pois" Hertta huusi jo itkien samalla.
Viitatar ja Pekka eivät kuulleet Hertan valittamista sillä he ovat jo korkealla ilmassa.
Kaksi ja puoli tuntia myöhemmin poliisiasemalla:
"Tässä Musta Pekka takaisin vankilaan lentokoneen ryöstämisen takia." Viitatar sanoi.
"Kiitos uudesta vangin palauttamisesta. Tänään niitä on kuin satanut taivaalta." Simo-Sisu kiitteli.
"Nyt minun täytyy lähteä" Viitatar sanoi ja samalla suihkutti unipulveria Sisun päälle.
"Ne miehet! Eivät osaa olla varuillaan." Viitatar lähti jo kotiinsa ennen, kuin sanoi tätä lausetta loppuun.

Luku 7. Varaskuja

Iines meni naisyhdistyksen kokoukseen. Siellä oli Iineksen lisäksi Klaara Kotko, Hanhikki Hanhi ja Madam P. Impo, jotka kaikki joivat teetä. Teidän lukijoiden mielestä he kävivät niin tylsän keskustelun, että jouduimme sensuroimaan sen. Tämän tylsyyden jälkeen(siis teidän mielestä tylsyyden) Iines meni kotiin. Iines käveli "Varaskujan" kautta, koska Iineksen normaalilla reitillä oli tietyömaa. Iines katseli koko ajan ympärilleen peloissaan, koska tie oli nimensä veroinen. Yhtäkkiä eräästä talosta kuului epäilyttävältä kuulostavaa puhetta. Iines kurkisti sisään.
"Siellä on aasialainen rosvokopla, jonka kaikki jäsenet virnuilivat salaperäisesti ja heillä on vankinaan..." Iines ei ehtinyt sanoa lausetta loppuun, kun joku vei hänet samaan taloon missä oli "joku".

Hetken päästä:
"Hanhikki, mitä sinä täällä teet" Iines sanoi hädissään.
"He sieppasivat minut, kun olin kävelemässä Varaskujan kautta" Hanhikki vastasi ja jatkoi kuiskaamalla:
"Yritetään jotenkin pelastaa meidät."
"Miten? Meillähän on kädet sidottuina." kysyi Iines ihmeissään.
"Minä olin joskus Pelle Pelottoman apulaisena ja näin Pikku Apulaisen. Se pikkuinen oli niin älykäs, että kehitin saman tyyppisen pikku vempaimen. Tadaa, tässä apulaiseni." sanoi Hanhikki.
"Sehän on aivan pieni... puolet pienempi, kuin Pikku Apulainen." vastasi Iines taas aivan ihmeissään.
"Ota taskustani Unipulveria apulainen" komensi Hanhikki ja jatkoi:
"Iines, tuo apulaiseni menee roitojen luokse ja suihkuttaa unipulveria heidän päälleen."
Sitten apulainen nukutti roistot ja Iines mainitsi että:
"Yhdellä roistolla on puukko. Jos apulaisesi ottaisi sen käteensä, niin se voisi katkaista köydet joilla kätemme on sidottu."
Niin Iines ja Hanhikki sekä hänen apulaisensa pääsivät poistumaan salamyhkäisestä talosta ja ilmoittamaan poliisit paikalle.

Luku 8. Poikien paluu

"Hiuspower tuo hiuksiisi lisää hilsettä! Osta useita hilseenlisäämisshampoita niin saat edullisesti! Osta kaksi, maksa kolme!" kuului televisiosta joka oli jäänyt päälle, kun Aku torkahti.
"Hei Aku-setä! Olemme tulleet takaisin sudenpentuleiriltä!" pojat huusivat.
"Älkää pelästyttäkö minua tuolla tavalla enää ikinä!" Aku karjui raivoissaan.
"Olimme niin hyviä, että saim...
"Tiedetään, tiedetään. te saitte taas uusia mitaleja, viekää ne omaan huoneeseenne ja äkkiä!" Aku keskeytti poikien yhteen ääneen sanoman lauseen ja jatkoi:
"Ja älkää vaan menkö pelaamaan tietokonepelejä! Kun minä olin teidän iässänne, niin me ei tehty muuta k..."
"Tiedetään, tiedetään! Älä enää selitä nuoruudestasi!" Pojat keskeyttivät Akun ainoaan ääneen sanoman lauseen ja Hupu jatkoi kuiskaten:
"Aku-setä taitaa olla väsynyt ja vihainen. Meidän kannattaa lähteä pois täältä. Mennään Lauri Lokin luokse."
Pojat eivät uskaltaneet mennä alakerran kautta Laurille, koska muuten Aku olisi varmaan raivostunut. Pojat menivät ikkunansa kautta ja hyppäsivät pihalle sekä juoksivat äkkiä Laurille.
"Pojat lähtivät, mutta nyt saan olla rauhassa." Aku mietti ja siemaisi samalla sihiä. Pojat juoksivat puiston ohi ja huomasivat Roopen olevan siellä keräämässä joiltain pudonneita kolikoita.
"Hei pojat! Mikä teidät tänne tuo?" Roope kysyi.
"No... Aku-setä on vihainen ja aioimme mennä Lauri Lokin luokse."
"Ai sen kulkurin? Älkää nyt poikaparat menkö sinne kulkurijoukkoon. He ovat epäilyttäviä." Roope kuiskasi.
"Itse olet epäilyttävä, kun puhut tuollaisia!" pojat huusivat yhteen ääneen ja lähtivät pois loukkaantuneina.
"Hei älkää lähtekö! Jätättekö setäparkanne yksin tänne lumisateeseen öh... auringon paisteeseen ylikuumenemaan!?"
Pojat eivät vastanneet, koska Roope oli loukannut heitä suuresti.
"Voi tätä nykynuorisoa! Eihän nykylapset ymmärrä ketkä ovat epäilyttäviä ja ketkä ei" Roope mietti ja jatkoi kolikkojen etsimistä.

Luku 9. Kullan haju

Laurin luona:
"Minne Lauri on kadonnut? Jahtaakohan Rotta häntä taas?" Tupu kysyi ihmeissään ja raaputti päätään.
"No täytyy mennä jonnekkin muualle, kun hän ei kerran ole täällä." Hupu totesi.
"Kävellään ympäri kaupunkia, kun ei ole muutakaan vaihtoehtoa." Lupu vastasi.

Pojat menivät Takametsään kävelemään ja:
"Kultaa! Katsokaa pojat!" Eräs ankanpojista huusi.
Kuin tuulen tempaisemana Roope lennähti paikalle ja kysyi innoissaan samalla, kun haisteli:
"Kultaa, missä?"
"Ööööhhh... ei missään" Hupu sanoi punastuneena sekä kädet selän takana.
"Ahaa, siellä Hupun selän takana." Roope huomasi ja jatkoi:
"Anna tänne se kultahippu! Vai jätättekö setäparkanne masentumaan rahahuoliinsa?"
"Saat maksaa siitä 500 euroa, muuten et saa!" Pojat kiristi.
"Varkautta! Olen sentään melkein holhoojanne ja te pyydätte epäinhimillisiä summia pienestä kiiltävästä kivenpalasesta" Roope sanoi jo raivostuneena.
"Emmepä anna, jos sinä valitat siinä koko ajan. Joko rahat tänne tai et saa kultahippua."
"Olkoon menneeksi, hyvästi seteli, hyvästi." Roope sanoi jo masentuneena.
"Jee! Mennään ostamaan kaupasta jotain leluja!" Pojat huusivat innoissaan Ja viilettivät lelukauppaan.
"Voi näitä poikia, kiristävät pienen kiven takia." Roope sanoi.
"MUKS!" kuului pampusta joka osui Roopea päähän.

Luku 10. Taas Varaskujalle

Varaskujalla eräässä ränsistyneessä talossa:
"Loistavaa 176-167, sait Roopen kiinni ja sidottua köysiin! Miten nyt suu pannaan, Roope?" Karhuvaari sanoi iloisena.
"Kyllä minut vielä vapautetaan." Roope mietti vihaisena.
"Nyt meillä on oiva tilaisuus ryöstää Roopen rahat, miten me teemme sen?" 176-671 kysyi.
"Rahasäiliössä on varashälyttimet ja sitä on vahtimassa Juuso, joten meidän täytyy tehdä järkeviä toimenpiteitä. Hmm... Ensin 176-761 heittää kolikon säiliön eteen ja lyömme Juuson tainnoksiin pampulla. Tämän jälkeen me vangitsemme hänet ja menemme säiliön sisään ja haemme Roopen rahat." Karhuvaari suunnitteli.
"Loistava idea, Vaari." muut koplalaiset sanoivat.
"Lähdetään heti suorittamaan keikkaa, sinä myös 176-761."
"No mutta kun luumuannos on vielä syömättä."
"Ei mitään muttia!" Vaari komensi.

Säiliöllä:
"KLINKS!" Kuului kolikosta, jonka 176-761 heitti säiliön eteen.
"Haa! Olin kuulevinani kolikon kilahduksen, Roope on iloinen jos otan sen." Juuso sanoi ja meni kiireesti hakemaan sitä.
"MUKS" kuului pampusta, joka osui Juusoa päähän.
"Nyt vauhdilla sisään ennenkuin joku huomaa meidät. Ottakaa joku teistä Juuso mukaan ja sitokaa hänet. komensi Vaari.
"En minä ainakaan ota häntä mukaani. Minä kannan mieluummin rahoja." 176-167 sanoi.
"En kyllä minäkään." 176-761 sanoi.
"Enkä minä." 176-671 vastasi.
Tuosta edellisestä kieltäytymiskuorosta syntyi varsinainen tappelu Karhukoplan jäsenille, myös Karhuvaarille.

Sillä aikaa, kun koplalaiset tappelivat Juuso heräsi ja lukitsi rahasäiliön oven ja lähti vauhdilla juoksemaan poliisiasemalle.
"Katsokaa! Juuso juoksee tuolla! Lähdetään perään!" Karhuvaari huusi.
"Karhukopla huomasi minut. Täytyy juosta kovempaa vauhtia." Juuso ajatteli.
"Odota, pysähdy! koplalaiset huusivat.
Sitten Juuso juoksi jo poliisiaseman vieressä ja huusi poliiseille:
"Karhukola on perässäni! Ottakaa heidät kiinni!"
"Selvä pyy!"
Aivan hetken päästä kopla saatiin kiinni ja 176-761 mainitsi:
"On tässä yksi hyvä puoli, ruoaksi saadaan hyvää luumusoppaa."
"Mrr... Ole hiljaa! kaikki muut koplalaiset huusivat erittäin vihaisena.
"Juuso, sinä olit niin rohkea, kun ohjailit Karhukoplan tänne, niin saat vaivannäöstäsi kunnon palkan. Ole hyvä." Simo-Sisu sanoi ja palkitsi Juuson suurella määrällä rahaa.
"Voih, tämä on aivan liikaa, enhän minä ole ansainnut tätä.
"Oletpas, sehän on aivan päivänselvää. Sisu vastasi.

Sillä välin, poliisit kävivät tutkimassa Karhukoplan asunnon ja vapauttivat Roopen.
Sitten Roope ja Juuso kävelivät takaisin säiliölle ja Roope oli todella onnellinen, koska hän pääsee vihdoinkin uimaan kolikkojensa sekaan.

Luku 11. Salaperäinen mies

Palataanpa ajassa taaksepäin suunilleen niille ajoille, kun pojat tulivat sudenpentuleiriltä.
Sillä aikaa Kiinassa Hertta etsiskeli lentokonetta, jonka varastaisi. Sitten eräs kiinalainen mies tuli häntä vastaan ja puhui Hertalle:
"Sina saada halpa aarrekartta kahdellakjummenella eurolla. Ostako sina?"
"Kyllä ostan! Näyttää aidolta kartalta." Hertta vastasi ja ojensi rahat miehelle.
"Sina olla hjuva nainen, kun sina ostaa halpa kartta." mies vastasi salamyhkäinen virne naamallaan.
Sitten Hertta tutkiskeli tarkemmin karttaa ja ajatteli ihmeissään:
"Aarre on Suomessa, Lapissa! Enhän minä ole ennen käynyt siellä." ja jatkoi ajatteluaan: "Nyt täytyy etsiä vauhdilla lentokone."
"Hehee, nainen ei tieda, etta ****** **** *********. mies ajatteli edelleen virne naamallaan. Loppuosa lauseesta on sensuroitu lukijoiden iloksi, muuten juoni paljastuisi. Voitte kuitenkin yrittää arvata mitä salaperäinen mies ajatteli, mutta sen arvaus on mahdotonta.

Silloin kun Viitatar oli lentokoneessa, Mustan Pekan ja Hertan kyydissä heidän tietämättä, Viitatar oli kiinnittänyt salaa Hertan paitaan tutkan, jonka avulla Viitatar tiesi koko ajan missä Hertta oli. Ja lisäksi laitteessa oli myös mikrofoni, jonka avulla Viitatar kuulee mitä Hertta puhuu. Tämän kaiken avulla Iines kuuli kaiken ollessaan kotona.
"Anteeksi Aku, mutta en pääse tansseihin, koska joudun mennä vahtimaan tätiäni joka on niin vanha, että voi kohta kuolla." Iines puhui puhelimessa ja samalla hieman valehteli Akulle.
"Sepä harmillista, no hei sitten pulu." Aku sanoi ja laittoi luurin kiinni.
"Hei" Iines vielä vastasi ja ajatteli:
"Täytyy laittaa Hanhikin juuri valmistama Viitatar -talvipuku päälle, koska Lapissa saattaa olla kylmä."

Lentoasemalla Iines pyysi lippuja ja myyjä vastasi:
"Ankkalinna-Rovaniemi -matkan lippu maksaa 200 euroa."
"Tässä rahat" Iines ojensi rajat myyjälle ja myyjä antoi liput Iinekselle ja Iines meni koneeseen pienten töppäilyjen jälkeen, mutta ei siitä sen enempää.
Anonymous
Lainaus käyttäjältä: KarhulaNo, ihan mukavasti etenee, mutta esimerkiksi tässä "Kultaa! Katsokaa pojat! eräs ankanpojista huusi."
Tässä olisit voinut kertoa kuka siinä puhuu.

Nojoo... Olisinhan minä voinut sanoa, mutta eikai se nyt niin kiinnostavaa ole, että onko se Tupu, Hupu vai Lupu kuka puhuu.
Niin ja toivoisin lisää kommenttia tarinalleni, sillä onhan tullut yksi luku lisää ja eihän muut ole ehtineet paitsi Karhula. Onhan se todella kiinnostavaa kuulla muiden mielipiteet omasta tarinasta.
samppali
Ihan hyvä tarina, mutta pilkut ovat välillä väärissä kohdissa ja tarina jäykähköä. Kuitenkin juoni kulkee selkeästi, paitsi välillä ei meinaa muistaa uusien hahmojen nimiä.
Ja veikkaan, että uutta kommenttia ei tule paljoa, koska tarina on niin pitkä, että harva sitä jaksaa lukea.

Arvosana: , mutta jos ei oteta noita pieniä virheitä huomioon, tarinan arvosana olisi 8-
;)
Anonymous
Lainaus käyttäjältä: samppaliIhan hyvä tarina, mutta pilkut ovat välillä väärissä kohdissa ja tarina jäykähköä. Kuitenkin juoni kulkee selkeästi, paitsi välillä ei meinaa muistaa uusien hahmojen nimiä.
Ja veikkaan, että uutta kommenttia ei tule paljoa, koska tarina on niin pitkä, että harva sitä jaksaa lukea.

Arvosana: , mutta jos ei oteta noita pieniä virheitä huomioon, tarinan arvosana olisi 8-
;)

No, jotkut ovatkin niin laiskoja, etteivät jaksa lukea tarinaa kokonaan. Ja tarinan alkupäässä on varmaan enimmäkseen virheitä, sillä en ole kirjoittanut sitä ennen muita tarinoita (paitsi koulussa jotain hömpötyksiä). Ja toivottavasti sitä kommenttia tulee. Sillä kaksi kommenttia näin pitkälle edenneestä tarinasta on aika vähän. Ja tässä tulee vielä lukuja ainakin jonkin verran. Täytyy ehkä jossain vaiheessa muokata otsikkoa, sillä tämä tarina on edennyt sen verran pitkälle ja mennyt lähes koko ajan väärään suuntaan.
samppali
Kannatan otsikon vaihtoa. Mutta älä jatka liian pitkäksi, että menee jo sellaiseksi toistoksi. Sitäpaitsi, jos lukuja tulee paljon yli kymmenen, harva jaksaa tätä koskaan lukea...Joten muista lopettaa sitten, kun loppu on paikallaan, äläkä väkisin jatka. Toki jos tarina sitä vaatii, niin silloin. :)
Anonymous
Lainaus käyttäjältä: samppaliKannatan otsikon vaihtoa. Mutta älä jatka liian pitkäksi, että menee jo sellaiseksi toistoksi. Sitäpaitsi, jos lukuja tulee paljon yli kymmenen, harva jaksaa tätä koskaan lukea... Joten muista lopettaa sitten, kun loppu on paikallaan, äläkä väkisin jatka. Toki jos tarina sitä vaatii, niin silloin. :)
Kai se täytyy vaihtaa jos vain opin tekemään niin, mutta Herttahan on vielä vapaalla jalalla.... Ja jos kukaan ei jaksa lukea niin he ovat laiskimuksia. Hei, kuka sitten jaksaa lukea sitten Harry Pottereita?
samppali
Pointtini onkin se, että harva jaksaa lukea jonkun ns. amatöörin kirjoituksia, mutta esim. Harry Potterit ovat kuuluisia, ja moni tarttuukin niihin sen vuoksi, että ne ovat saaneet mainetta, eli ovat luultavasti vähintäänkin luettavaa.

Joka tapauksessa, nyt otsikko on kuvaavampi.
Anonymous
Lainaus käyttäjältä: samppaliPointtini onkin se, että harva jaksaa lukea jonkun ns. amatöörin kirjoituksia, mutta esim. Harry Potterit ovat kuuluisia, ja moni tarttuukin niihin sen vuoksi, että ne ovat saaneet mainetta, eli ovat luultavasti vähintäänkin luettavaa.

Joka tapauksessa, nyt otsikko on kuvaavampi.

Amatööri, pyh, en minä mikään amatööri ole. Vaan minä olen amatöörien amatööri, eli toisin sanoen: surkimusten surkimus.
Ja täytyy mainita sinun(teidän) iloksi, että kun Hertta saadaan kiinni tämä tarina loppuu. Ja pieni yllätyskin tulee teidän iloksi seuraavassa luvussa. Pääsette lukemaan sen jo nyt.
Sivuja: 1