Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3
Kirjoittaja

Aihe: Tohtori Xuirin paluu - VALMIS!

(38 viestiä)
Bomber
Ei p*rkele....
Karhula
Sain sittenkin tehtyä kolmannen luvun valmiiksi vielä tällä viikolla.

3.osa: Uhrautujat

Kaikki loukkaantuneet poliisit oli viety sairaalaan ja poliisimestarikin oli löydetty paikallisesta ruusupuskasta käsi poikki olleena. Ankat paloivat halusta tietää ketkä olivat uhrautuneet heidän puolestaan. Poliisimestari oli tönäissyt silminnäkijöiden mukaan Akun säteen edestä kumoon ja lentänyt siitä ruusupuskaan. Ankat tiesivät vain sen, että kaksi henkilöä olivat uhrautuneet heidän puolestaan. Ankanpojat odottivat innolla keitä nämä henkilöt olisivat, mutta samalla surullisia Xuirin aiheuttamasta tuhosta. Aku oli selvinnyt pelkällä kuhmulla ja Ankanpojat olivat hyvässä kunnossa, mutta muut näyttivät huonoilta. Pieniä veriläiskiä oli pitkin katua eivätkä ne näyttäneet mitenkään upeilta. Nyt Ankat istuivat hiljaa talonsa edessä ruohikolla jossa he miettivät kaikkea parissa tunnissa tapahtunutta. He saivat kuitenkin muuta ajateltavaa kun poliisimestari lähestyi heitä hitaasti kävellen. Ankat nousivat heti seisomaan ja alkoivat ajatella olivatko uhrautujat heille tuttuja vai tuntemattomia.

Kreach
Itse olisin pitkittänyt aikaa, ennen kuin Xuir ensimmäisen kerran hyökkäsi. Oltaisiin tutustuttu esim. näihin Ridolfiin ja Rudolfiin, heidän kuolemansa tuntuu tässä melko tyhjältä. Luku olisi voinut olla pidempi ja tekstistä bongasin muutaman virheen, mutta pääsääntöisesti ihan hyvää tekstiä ja ihan hyvä luku.
Karhula
Kiitos kommentista Kreach! (jälleen) Tulette kuulemaan Rudolfista ja Ridolfista vielä loppua kohden. Ja olen samaa mieltä, että luku olisi voinut olla noin kymmenen riviä pidempi, mutta, mutta... Seuraava luku ilmestyy lähipäivinä...

4.osa: T.E.K

Rahasäiliö näytti yhä samalta kukoistavalta rakennukselta kukkulan päällä. Jopa kaikki huutomerkit olivat tallessa joissa luki €
Kreach
Ei oikeastaan mitään uutta kommentoitavaa, paitsi että luvut saisivat olla paljon pidempiä! :) Pari kirjoitusvirhettä oli, mutta muuten hyvää tekstiä. Ehkä turhan kulunutta oli ottaa Pelle mukaan tarinaan kaiken maailman härveleineen, mutta katsotaan jos kehittelisit jotain yllätyksellistä :D! Jatkoa odotellaan.
Bomber
Virheitä oli monta. "sekä esimerkiksi hanhenmunahippu"...
Toi toimiston kuvaus oli aika hölmön kuuloista.
Tarinassa on muutenkin outo tunnelma, he vain hengailevat vaikka ihmisiä on kuollut.
Muuten tarina on oikein kiva, jatka samaan malliin.
Karhula
Kiitos kommenteistanne Kreach ja Bomber! En nyt viitsi tehdä pitkiä osia, koska ne harvat jotka tätä lukevat eivät jaksaisi lukea niin kyllästyttävän pituisia lukuja. Ja olen aivan samaa mieltä, että toimiston kuvaus oli osan typerin kohta. Jotenkin tein sen kohdan väkisin. Tuosta hengailemisesta vielä, että se saattaa tosiaan olla hieman outoa, mutta en mahda sille mitään, että olen itsekin niin outo.

Jos joku haluaa luke niin tuossa on vielä eräs huono Potter tarinani.
www.vuotis.net/index.php?topic=27244.0

Joo. Tässä nyt seuraava luku. Ilmoitan heti alkuun, että ei ole pitkä luku (valitettavasti).

5.osa: Teatteri

Roope Ankan rahasäiliö näytti samalta kuin aina. Kukkulalla näkyi outo mies joka hiipi kuin varjo ja näytti tietävän kaikkien ansojen paikat. Mies pysähtyi rahasäiliön oven eteen, katseli ympärilleen ettei kukaan nähnyt ja kirjoitti jotain pienelle lapulle. Hän ei kuitenkaan huomannut pienen pientä kameraa joka kuvasi kaiken mitä tämä teki. Tuo mies laittoi jonkinlaisen esineen maahan, ponkaisi ilmaan, mutta ei kadonnutkaan peilin sisälle.
Kreach
Hyvä luku, jälleen pidempi olisi voinut olla, aina sama jankutus. Tuo huoneen kuvailu oli outoa "vihreä huone", siitä ei oikein tajunnut, että oliko tapetit vihreitä vai mitkä. Luvussa ei oikeastaan tapahtunut paljon mitään muuta, kuin että ankat tajusivat Xuirin "vanhan" piilopaikan. Niinpä pituutta olisi tosiaan voinut olla. Niin ja katselin eilen, että seuraavan luvun piti olla "Turvamiehet Rudolf ja Ridolf", mutta ilmeisesti se olikin vaihdettu tähän "teatteriin"?
Karhula
Joo, eipä tässä luvussa mitään tapahtunutkaan. Seuraavassa luvussa Turvamiehistä selviää pari juttua.
Päätin kirjoittaa tähän väliin vielä yhden luvun. Tiedoksi, että seuraavna luvun nimi on Turvamiehet Rudolf ja Ridolf. Luku ilmestyy loppuviikon aikana. Kiitos kommentistasi Kreach!
Sain sittenkin tehtyä kuudennen luvun valmiiksi. Sanon taas alkuun, että ei ole kovin pitkä luku. ;D

6.osa: Turvamiehet Rudolf ja Ridolf

Roope ja pojat kävelivät Akun luo ja Roope otti paperinipun käteensä. Ylimmässä paperissa luki:

RITARI PORSOJEWSGI

Pääosassa:
Rudolf ja Ridolf

Teatterissa 29 toukokuuta

Kreach
Ihan mielenkiintoinen luku ;) Jatka samaan malliin niin hyvä tulee. Voisin jopa sanoa, että paras luku tähän mennessä ja tosiaan hyvä juonenkäänne.
Karhula
Kiva jos pidit tästä luvusta, mutta voi olla, että tämä jääkin ainoaksi hyväksi luvuksi. En oikein tiedä Itse en tästä ulvusta itse hirveästi pidä, koska jotenkin tuli joku kirjoituskatkos tuohon väliin, mutta... No, kiitos kommentistasi kuitenkin Kreach!
Melko lyhyt luku jälleen, mutta, mutta... Tässä tämä luku nyt on.

7.osa: Toinen ulottuvuus

Roopen ja Pellen välille laskeutui painostava hiljaisuus jonka Roope vihdoin rikkoi:
akuankka1313
Tota, et kai vain ole ottanut tuota ulottuvuuden ''valkoista tilaa'' minun tarinastani? Joskus tuo kopioiminen suorastaan ärsyttää.
Karhula
Vastaan yhdellä lauseella: en ole.

8.osa: Muistinmenetys

Ankat kävelivät turvamiehiä kohti verkkaisesti. Turvamiehetkin näyttivät vihdoin huomanneet heidät.

Aku Vankka
Hyvä tarina, jatka samaan malliin niin jatkan lukemista :)
8/10
Karhula
Kiitos kommentistasi Aku Vankka! Yritän ainakin jatkaa samaan malliin. ::)
Ensi luvun nimi on Poliisimestari Lähteenmäki
Sivuja: 1 2 3