Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3 4
Kirjoittaja

Aihe: Perintö

(54 viestiä)
Kreach
Perintö - eli MYVYAV II

*Tarinaa ei saa kopioda!*

Esipuhe
---------------------------------
1. Paluu Ankkapurhaan (The Back to the Ankkapurha)
2. Erikoinen yhteensattuma (The Specially Coincidence)
3. Räiskyvä sota (The Blazing War)
4. Ihragovinovin tarina (The Tale of Ihragovinov)
5. The End

---------------------------------
Esipuhe - Ei varsinainen luku

Aivan, eli huomenna ilmestyy tämän tarinan ensimmäinen osa! Perintö on jatkoa Maailman ympäri vain yhden aarteen vuoksi -tarinalleni, ja juonessa käsitellään salaperäistä medaljonkia, joka pelasti ankat Calbatron kynsistä. Lukuja on seitsemän (tätä "esipuhetta" ei siis oteta lukuun) ja lukujen nimiin liittyy yksi perin outo juttu: jos keksit sen niin hyvä (Edelleenkin esipuhetta ei oteta lukuun)!
Kun sain Myvyavin tehtyä, ajattelin, etten enää koskaan jaksa aloittaa uutta tarinaa - no yllätys yllätys - miten taas kävikään. Ensin ajattelin, että voisin tehdä vitsisarjan, mutta innostus Myvyavin kommenttien takia alkoi nousta ja halusin tehdä kaikkien lukijoiden iloksi jatko-osan, joka on toivottavasti hyvä. Perintö on perjaatteessa aivan erilainen kuin myvyav (miksi keksinkään myvyaville niin vaikea nimen!?), mutta silti varmaan ihan hauska tarina (toivottavasti). Perinnössä näemme Myvyav:issa olleita keksimiäni (sivu)hahmoja, joten tätä ei ehkä kannata lähteä lukemaan jos ei ole Myvyavia lukenut, vaikka ensimmäisessä luvussa kerrantaankin hieman Myvyavia. Muita minun tarinoissani uusia ankkahahmoja nähdään kylläkin, sanottakoon esimerkiksi Matilda MacAnkka. Ja sitten: toivoisin lukijoilta paljon kommentteja aina kun uusi luku on ilmestynyt. Eli huomenna sitten tärähtää! Myvyaviin pääset linkin kautta, joka on tuossa allekirjotussani. Kommentteja tästä esipuheestakin olisi kiva saada, vaikka eihän tämä mikään hyvä olekaan. Ai niin, piti vielä sanoa, että oli hirveän vaikeaa keksiä tälle tarinalle nimi! Minulla oli neljä vaihtoehto: Perintö, Vaakuna, Salaisuus tai Medaljonki. Medaljongin jätin pois, sillä se on Myvyavin viimeisen luvun nimi, joten ei se sitten sovi tämän tarinan nimeksi. Salaisuus on turhan tavallinen, eikä edes omaperäinen. Vaakuna tai perintö sitten, päädyin perintöön. En oikein osaa sanoa, miksi.
Aku Vankka
Hieno esipuhe.
Tämäkin on pakko lukea, kuten aikaisempi tarina :)
Se lukujen nimiin liittyvä 'juttu', olen tainnut jo ratkaista sen, tai ainakin vankka epäilys on :)
En kuitenkaan paljasta sitä täällä, jotta muutkin saisivat rauhassa miettiä.
Bomber
Tarkoitatko tuon myvavianin (mikä lie) lukuja vai tämän tulevan tarinan lukuja?
Itsekin olisin päätynyt perintöön, salaperäinen nimi.
Kreach
Lainaus käyttäjältä: BomberTarkoitatko tuon myvavianin (mikä lie) lukuja vai tämän tulevan tarinan lukuja?
Perinnön, eli tulevan tarinan lukuja.
Bomber
Miten Aku Vankka sitten muka ratkaisi sen jo?
Kreach
Lainaus käyttäjältä: BomberMiten Aku Vankka sitten muka ratkaisi sen jo?
Niin, sitä vähän minäkin ajattelin ;D
Aku Vankka
Lainaus käyttäjältä: KreachLainaus käyttäjältä: BomberMiten Aku Vankka sitten muka ratkaisi sen jo?
Niin, sitä vähän minäkin ajattelin ;D

Pysyköön se mysteerinä ;)
Sanoinhan, että minulla on vankka epäilys asiasta, en tietenkään voi olla vielä varma.
Kreach
Lainaus käyttäjältä: Aku VankkaLainaus käyttäjältä: KreachLainaus käyttäjältä: BomberMiten Aku Vankka sitten muka ratkaisi sen jo?
Niin, sitä vähän minäkin ajattelin ;D

Pysyköön se mysteerinä ;)
Sanoinhan, että minulla on vankka epäilys asiasta, en tietenkään voi olla vielä varma.

Vankka lähetin sulle yksäriä, katsotkos.
Kreach
1. luku – Paluu Ankkapurhaan

Hikinen käsi avasi suuren kirjan. Käsi käänteli kirjan sivuja, etsien tietoa. Henkilöä ei voinut nähdä, hän istui pienen kynttilän valossa, kasvot varjossa. Kirja oli vanhan näköinen: Sen likaiset ja kosteudesta kuprulle menneet sivut olivat halkeilleet ja kuluneet niin, ettei tekstistä joka paikasta enää saanut selvää. Mutta mitä merkillistä kirjassa oli? Kirjaa mielenkiinnolla selaillut hahmo laittoi opuksen kiinni ja jäi miettimään. Kynttilä oli melkein palanut loppuun, kunnes se kokonaan sammui ja kirjan selailija jäi miettimään pimeyteen, hievahtamatta, ääntäkään päästämättä, jokin esine vahvasti nyrkissään.

Päivä valkeni upeasti Ankkalinnassa. Aurinko paistoi, linnut sirkuttelivat, eikä pilvistä ollut tietoakaan. Oli sunnuntai, moni piti tällöin vapaata, mutta ainakin kaksi henkilöä paiskivat ison kukkulan isossa rakennuksessa töitä.
Karhula
Erittäin hyvä osa, koska kuvailua on, luku on juuri tarpeeksi pitkä ja teksti on hyvää. Erittäin hyvä alku, ehdottomasti! 8)
Turtana
Ooh, tämäkin on järisyttävän hyvä! Kirjoitat todella upeasti ja kertovasti, Kreach :D
Aku Vankka
Hieno alku, yleensä en noin pitkiä tarinoita jaksa lukea, mutta tämä oli selvä poikkeus.
Ja nyt alan olla varma siitä 'lukujen nimiin liittyvästä jutusta'.
samppali
Vaikuttaa paremmalta kuin edellinen tarina. Jos muuttaisit hahmojen nimet, saisit mainion kirjan, tai vaikka novellin. Sulla on todella hyvät kertojan lahjat. Niitä kannattaa ehdottomasti hyödyntää jatkossakin. Tarinan juoni vaikuttaa mutkikkaalta, ja pidän siitä että käytät medaljonkia tässäkin tarinassa.

Pari kirjoitusvirhettä toki löytyi, mutta ilman niitä tarinaa ei tunnista ihmisen kirjoittamaksi... ;) Joka tapauksessa, hienoa työtä ja ansaitsee täyden kympin. En lue paljon ankkoja, mutta tätä tarinaa tulen lukemaan. Parempi kuin oikeat nyky -ankat!
Zuppa
Jes. Jatkoa sille tarinalle! (Olin aluksi muuten silleen että mikä ihmeen Myvyav, oletko kirjoittanut tässä välissä vielä yhden tarinan? Olen vähän hidas...) Aivan mahtava tarina, koska jotenkin osaat sitoa kumminkin nuo kaikki pienet asiat yhteen ja niin edelleen, en nyt jaksa selittää mikä kaikki tässä on hyvää, kun sitä on niin paljon ::) Osaat todellakin kirjoittaa aivan mahtavasti. Yksi asia minua vähän vain häiritsi, kirje löytyi ehkä vähän liian helposti, älä sitten ajattele, että se olisi jotenkin huono, koska ei sitä varmasti järkevämmästi olisi saanut. Ja Ombralle oli välillä Ombralle ja välillä Ombrella. Mutta moittivasta viestistä huolimatta aivan mahtava tarina, en nyt mitään hyvää jostain syystä kirjoittanut, vaikka sitä onkin tietenkin paljon enemmän :)
Kreach
Doddiih...

Karhula: Kiitos kommentista, tällä kertaa sait 'ensimmäisen kommentoijan' tittelin! :D
Turtana: Vai ihan järisyttävän hyvä ;D Ja kiitos kommentista.
Aku Vankka: Lähetäppä minulle yksärinä tuo luku arvaus! Kysyinkin sitä sulta jo. Ja mukavaa, että jaksoit lukea tuon ja kiitos paljon kommentista!
samppali: Kiitos kommentista. Näitä sun kommentteja on mukava lukea, kun ne on jo vähän pidempiäkin. Tosiaan omat hahmothan näille alkuperäisesti oli (Siis se Sir Quoreos ja Amigo Donadel), mutta ankkafoorumille päätin vaihdattaa hahmot. Tosin tämä Perintö on kokonaisuudessaan ankkaseikkailu, sillä mukana on Ankkapurhan linnakin ja puhutaan Temppeliherrojen aarteesta. Oikeastaan en vielä ole päättänyt tähän loppuratkaisua, saattaa vaikuttakin mutkikkaalta, mutta tosiaan kiitos kommentista, vakio kommentoijani samppali!
Zuppakenodonrosa: Niin tosiaan harmittaa, kun laitoin edelliselle tarinalle niin pitkän nimen, kuin Maailman ympäri vain yhden aarteen vuoksi. Kirje löytyi helposti, muuten en tätä supistettua tuskin seitsemään lukuun saa, ja siksi tässä on seitsemän lukua, sillä on oma tarkoituksensa. Ja en pitkittänyt turhaan kirjeen etsintää, sillä en pidä sellaisesta turhan jauhamisesta, jos siihen ei ole syytä tai ei ole keksinyt ideaa. Ombrella Ombralle tosiaan menee minulla sekaisin, tämä tuskin hirveän iso merkitys on enää tarinan kannalta, kun kerran laivan nimi on saatu tiedetyksi. Niin ja Zuppa vielä, että niitä fanikuvia vai mitä ne nyt oli, ei ole vieläkään ilmestynyt sinne fanarttiisi. Odottelen nimittäin niitä innolla, mutta tosiaan eipä sillein mitään kiirettä niillekään ole.

Joskus kerroin jo seuraavan luvun nimen edellisessä luvussa, mutta tälläkertaa en voi, koska en millään enää keksi niille sopivia nimiä. Ja kun sen pitäisi olla vielä tietynlainen (*vink* Aku Vankka) se on hirveän vaikeaa. No, sen verran voin paljastaa, että kuten ehkä jo tiesittekin, niin ensi luvussa näemme taas kapteeni Jibin. Muuten kiitos kaikille kommentoijille, kommentteja oli kertynyt hirveästi!
Sivuja: 1 2 3 4