Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3 4
Kirjoittaja

Aihe: Perintö

(54 viestiä)
Kreach
Olette ihan oikeassa. Inspiraatio on melko loppunut, enkä keksi oikein juonta tähän. Sekava, enkä pidä tästä luvusta yhtään itsekään. Epäonnistunut kaikin puolin.
samppali
Melko hyvä, tosin, ellen tietäisi, en osaisi yhdistää tätä ja edellistä tarinaa toisiinsa. Tämä on paljon "eeppisempi", mutta se ei ole huono asia. Kuitenkin ihmettelen, miten saat punottua juonen kasaan, kun hahmoja vain tulee lisää ja lisää. No, toivottavasti olet suunnitellut sen, tai ainakin tiedät lopun suurinpiirtein.

Kuitenkin, jos inspiraatio on loppunut kannattaisi antaa olla ja jatkaa sitten, kun siltä tuntuu, eikä väkisin. Väkisin tehdyistä tarinoista kun tuppaa tulla todella heikkotasoisia. Tai sitten niistä huomaa sen, että äkkiä on koitettu tehdä loppuun. Jokatapauksessa hieno ja sangen pottermainen luku, mutta se on vaan hyvä asia! ;)
Kreach
Lainaus käyttäjältä: samppaliMelko hyvä, tosin, ellen tietäisi, en osaisi yhdistää tätä ja edellistä tarinaa toisiinsa. Tämä on paljon "eeppisempi", mutta se ei ole huono asia. Kuitenkin ihmettelen, miten saat punottua juonen kasaan, kun hahmoja vain tulee lisää ja lisää. No, toivottavasti olet suunnitellut sen, tai ainakin tiedät lopun suurinpiirtein.

Kuitenkin, jos inspiraatio on loppunut kannattaisi antaa olla ja jatkaa sitten, kun siltä tuntuu, eikä väkisin. Väkisin tehdyistä tarinoista kun tuppaa tulla todella heikkotasoisia. Tai sitten niistä huomaa sen, että äkkiä on koitettu tehdä loppuun. Jokatapauksessa hieno ja sangen pottermainen luku, mutta se on vaan hyvä asia! ;)

Kiitos! Kyllä tiedän lopun aika hyvin, saatatte hieman yllättyä tosin ratkaisuani, but but... No, oikeastaan nyt inspis on jälleen palannut, tämä luku oli vain niin, sanonko minkä vaikea kirjoittaa.. mutta nyt "helpottuu" Hahmoja tulee, en usko, että se koituu ongelmaksi. Tämä Velhoritarit ovat "yksi rypäs", eli se ei sinänsä ole kuin yksi uusi hahmo. Calbatro, Xaley ja Deagron, ovat nyt sitten näitä pahiksia.
Pottermainen luku, kieltämättä. Olen fantasia -ihminen ja halusin jonkinmoista taikuutta mukaan tarinaan, jota ei oikeastaan tuossa edellisessä ollut. Täytyy vain katsoa, kun potterissakin jahdattiin niitä hirnyrkkejä ja tässä nyt näitä övreioita, niin toivottavasti ette pidä matkimisena. Kohta kuitenkin paljastan jotain oleellista lopusta tai jostain muusta joten lopetan tämän viestin tähän.
Joko joku on löytänyt tuon lukujen nimien arvoituksen?
samppali
Luulisin keksineeni tuon arvoituksen. En tosin ole ihan sataprosenttisen varma, mutta lähes kuitenkin... :)
Bomber
Minäkin älysin nyt tuon lukuarvoituksen, olit hieman helpottanutkin sitä...
Kreach
Kerrontaa, kerrontaa, lyhyt, mutta vaikeasti ymmärrettävä, se on tämän luvun ydin. Ja tämä jää 100% varmasti viimeiseksi ankkatarinakseni, kahden seikan tähden: ensimmäinen on se, että ideoita tarinoista, joissa on ihan omat hahmot pyörivät päässäni, ja toinen seikka on... no, en voi paljastaa sitä. Minun mielestä edellinen tarinani oli parempi kuin tämä, entä teidän mielestä?

4. luku – Ihragovinovin tarina
Ankat ja velhosotilaat ilmestyivät vuoren sisään, luolaan tai sen tapaiseen, isoon tummaan paikkaan. Kypäräpäinen päällikkö, Ihragovinov nimeltään, napsautti peukaloa ja nimetöntä sormea kumpiakin kolmasti yhteen, ja samassa kiisi hänen sormistaan kolme- tai neljäkymmentä pientä valopalloa luolan kattoon, joka oli hyvin korkealla. Valopallot valaisivat paikan: se oli jonkinlainen kokoussali, pitkä puinen pöytä, jossa oli lautaset, hella ja muita ruuan tekoon tarvittavia esineitä yhdessä nurkassa, ja siihen se jäikin. Paikassa ei ollut kuin tämä yksi luola, ei erillisiä huoneita. Ihragovinov saattoi joukkoa pöytään, ja ankat kävelivät myös istumaan. Kohta paikalle ilmestyi ilmeisesti keittäjä, samaan kohtaan, johon ankat ja velhosotilaatkin olivat ilmestyneet. Tämä miespuolinen keittäjä meni keittiönurkkaukseen, hänen pitkät mustat hiuksensa hulmusivat, kun hän laittoi ruokaa.
Ihragovinov istui pöydän päähän, ja Roope ei olisi edes nähnyt ilman silmälasejaan tätä: pöytä oli niin pitkä, ettei toiseen päähän huononäköinen nähnytkään.
Ihragovinov odotti ilmeisesti, että ankat sanovat jotain ja Roope aloitti. €
Karhula
Olenko oikeassa vai tuntuuko tämä luku vähän siltä kuin "Pakko tehdä tämäkin tarina loppuun?(Tämä ei ole loukkaus!) Kuvailu on erittäin hyvää ja kirjoitus ymmärrettävää. Tämä rupeaa tuntumaan todella paljon Potterilta kun siinä tesittiin hirnyrkkejä niin tässä etsitään niitä Medaljonkea yms. Muuten ihan mukava luku...
Kreach
No niinhän se vähän on... No, teen loppuun joka tapauksessa.
E. Ja kommentoijiakin on vähemmän kuin ennen, enteilee pahaa.. 1. luvun jälkeen tarinaa kommentoi viisi henkilöä, 3. luvun jälkeen kolme... No jaa...
samppali
Kieltämättä tarinan taso on laskenut alusta. Siihen vaikuttaa luultavasti se, ettei ideoita ole riittävästi. Kuitenkin tarina ei ole vielä missään nimessä huono, mutta samaa rataa jatkuessaan se voi tulla sellaiseksi. Viimeisimmästä luvusta ei paljoa sanottavaa. Hienoa kuvailua, eikä minusta liian sekava, ainakaan verrattuna kolmoslukuun. Luen kuitenkin tämän loppuun, meni miten meni. Älä kuitenkaan pilaa tekemällä väkisin, ennemmin odotan puoli vuotta ja jatkan sitten lukemista, jos se nostaisi tasoa...kuitenkin, koita saada tarina hyvin loppuun! :)
Aku Vankka
Potteria ankkamuodossa :)
Pidän tästä tarinasta, se hakkaa omani mennen tullen ja takaisinkin tullessa.
Hieman taso todellakin alusta laskenut, mutta hyvä tästä vielä tulee.
Turtana
Kuten sanottu, tarina alkaa tosiaan muistuttaa vähän Potteria. Kuitenkin hyvä, jatka vain. Inspiraation lopahtaminen on täysin ymmärrettävää.
Ihragovinov kuulostaa venäläiseltä nimeltä... ;D
Kreach
Kaksi lukua enää; tänään ilmestyvä 5. luku sekä epilogi. Näin se vaan on.
Aku Vankka
Jopas on, viidennestä luvusta tulee varmaan aika hiton pitkä :o
Kreach
Perumpa heti sanani: tulee vain yksi luku, johon on "liitetty" se prologi. Itse asiassa tämä loppuu hyvin nopeasti, ei se ole kuin tavallisen luvun mittainen.
Kreach
5. luku - The End
Vanhan hylätyn talon varaston liepeillä ei näkynyt liikettäkään – kukaan ei voinut aavistaa, että vain muutaman metrin päässä oli kolme ihmistä. Ja jos joku olisikin eksynyt varastoon, vaikka sateensuojaan, se olisi jäänyt viimeiseksi kerraksi. Deagron, Calbatro ja Xaley puhuivat keskenään erilaisista suunnitelmista. Varastossa oli läjäpäin ruumiita: Deagronin apulaiset oli surmattu, ilmeisesti niitä ei tarvittu enää.
“Se on helppoa€
Sivuja: 1 2 3 4