Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3 4
Kirjoittaja

Aihe: Perintö

(54 viestiä)
Aku Vankka
Jäin kyllä odottamaan paljon enemmän :(
Inhottaa, kun lopetat ankkatarinoiden tekemisen täysin, sillä sinun tarinasi
ovat parhaita näillä foorumeilla, ja niitä on aika kiva lueskella.
Bomber
Mielestäni loppu oli todella haikea. Todella surullinen. Odotin tältä tarinalta ihan kokonaisuudessaan todella paljon enemmän. Tämä ei yllä lähellekkään Myvyavin tasoa. Selkeästi väkisinteon meininkiä, ja velhosoturit olivat pelkkä vitsi Ihralaa myöten. Olisin myös soinut Calbatron sijasta sen X-jätkän kuolevan. Ja eikös lukuja pitänyt olla seitsemän..

Muutenkin vika luku oli kyllä koko "kirjasarjasi" aallonpohja. Koko ajan halusit vain enemmän ja enemmän lopettaa tarinan ja se näkyi. Jotain parempaa odotin, Kreach.
Karhula
Olenko ainoa jonka mielestä tämä oli vallan mainio? :- No, kuvailua oli erittäin sujuvaa, teksti hyvää ja Roopen kuolema oli niin hyvä ettei paremin voisi tehdä! Tämä ylitti lopun odotukseni ja tuo Epilogi osuus oli erittäin hyvä ja haikea. Roopen uhrautumisessa korostit sitä kuinka paljon Roope välitti sukulaisistaan vaikka olikin pohatta. Jään kaipaamaan ankkatarinoitasi.

~Karhula
Kreach
Harmi, kun porukat ei tykännyt, ei sille sitten voi mitään.
Yksinkertaisesti helppo sanoa, miksi tämä ei ollut niin hyvä: minulla ei ollut oikeastaan 2. luvun jälkeen yhtään mitään ideaa jatkaa tarinaa, ja kaikki odottivat aina osia niin...
Ja sen huomaa, kakkosluku ilmestyi 10.7 ja kolmas 25.7, 15 päivää on kuitenkin reilu kaksi viikkoa. Kunnon ideaa ei löytynyt ja oli typerää aloittaa tälläinen *laatuinen jatko-osa.
Ja lukuja piti olla seitsemän, mutta ideoita ei ollut, enkä jaksanut ravauttaa ankkoja noiden kypärien ym. perässä, liian pottermaista ja tympeää.
Ei voi mitään, melko kovat odotukset teillä näköjään tätä tarinaa kohtaan oli. No, anteeksi vain, että jouduitte pettymään. Ja mukavaa, että pidit Karhula. Ja kiitos kommenteista.
Lainaus:Inhottaa, kun lopetat ankkatarinoiden tekemisen täysin, sillä sinun tarinasi
ovat parhaita näillä foorumeilla, ja niitä on aika kiva lueskella.

Lainaus:Jään kaipaamaan ankkatarinoitasi.
Kiitos :-[
Yllätän vielä teidät joskus, jos idea sattuu syntymään, mutten voi luvata mitään, tälläistä soopaa mitä tämä tarina ja myvyav oli, en kirjoita. Mutta jos saan idean, ja inspiraation, tottakai laitan tarinan myös tänne! Vaikka uhosin 100% ettei sellaista tule, oli ehkä hieman huono päivä silloin. Missään nimessä ei tule tähän enää jatko-osaa, sen voin kyllä vannoa, mutta... Niinkuin sanoin, yllätän teidät vielä! Ja luen myös Timanttikruunua ja Kolmea aarretta, joten en täältä alueelta kokonaan pois sulkeudu.
akuankka1313
Tota... Roope kuoli? Ja siihen se loppui? Tuo tarina oli kyllä muuten ihan OK, mutta kerronta alkoi tosiaan mennä Potteriksi ja väkisinväännetyn lopun yrittäminen paistoi kirkkaasti läpi viimeisestä luvusta.
Eli plörinäksi meni :(
Kreach
Kiitos kommentista ankka. Kun nyt haluatte, että kirjoitan lisää tarinoita, voi sittenkin olla, että ehkä teen yhden, joka ei ole ihan tavallinen, ei aarteen metsästystä tälle kertaa, vaan jotain todella erikoista. Saa nyt nähdä, mitä siitä tulee, alan kirjoittamaan, julkaisen, jos näyttää hyvältä, mutten taas ole varma pidättekö siitä, se on nimittäin melko - erityylinen, erilainen... Joten älkää odottako mitään mahtitarinaa!
Aku Vankka
Joku 'Millayrittääviedäroopenensilantin' -sähläys, vaiko karhukoplan hyökkäys rahasäiliöön.. vai jotain ihan muuta?
Kreach
Lainaus käyttäjältä: Aku VankkaJoku 'Millayrittääviedäroopenensilantin' -sähläys, vaiko karhukoplan hyökkäys rahasäiliöön.. vai jotain ihan muuta?
Se saattaa sisältää Karhukoplan yrityksen varastaa Roopen rahat, mutta se on vain "sivuosa tarinaa", oikeastaan tämä kertoo perjaatteessa ankkalinnalaisten tavallisesta arkipäivästä, eri ankkalinnalaisten näkökulmilta. Tjs en osaa tässä selittää "juonta"...
Turtana
Perinnön loppu tosiaan meni alakanttiin. Se oli varsin dramaattinen, ihan jotain muuta kun oletin, ja muutenkin siinä oli niitä vikoja mitä on jo mainittu. Alku kuitenkin oli mitä hohdokkain! :) Samoin myvyav, se oli mahtava!
Sivuja: 1 2 3 4