Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2
Kirjoittaja

Aihe: Timanttikruunu - VALMIS!

(21 viestiä)
Karhula
Sain tässä vähän aikaa sitten loistoidean ja päätin kirjoittaa sen heti koneelle:

Tarina on siis jatkoa tarinalleni Tohtori Xuirin paluu jonka voit lukea tästä linkistä:
www.ankkis.net/index.php?topic=1661.0

Se tarina taas on jatkoa tarinastani Salaperäinen tohtori jonka voit lukea tästä linkistä:
www.ankkis.net/index.php?topic=1584.0

*Kopiointi kielletty*

Timanttikruunu

----------------------------------------------------------
Kaikki osat:

1.osa: Lähteenmäen salaperäinen pako - 27.7.2008
2.osa: Välähdykset - 28.7.2008
3.osa: Poliisiasemalla - 30.7.2008
4.osa: Myrsky - 1.8.2008
5.osa: Kirkas valo - 8.8.2008
6.osa: Aleksi Lintunen - 16.8.2008
7.osa: Timanttikruunu- 17.8.2008

----------------------------------------------------------

1.osa: Lähteenmäen salaperäinen pako

Hahmo istui hiljaa järven rannalla, ranta ei kuitenkaan ollut ulkona vaan sen yläpuolelta tippui vettä. Tästä pystyi päätellä, että hahmo istui luolan sisällä. Hahmo liikahti ja nousi seisomaan.
Hän mutisi jotain itsekseen ja lähti kävelemään järveä ympäri.

Järven toisella puolella hahmo pysähtyi ja kääntyi erääseen käytävään joka vei yhä syvemmälle maan alle.
Kreach
Ihan hyvä, muttai ihmettelin tuota kohtaa, jossa "ankanpoikien suut muuttuivät pieniksi hymyiksi" tms, vaikka Lähteenmäki oli karannut?
Jep, kuvailua oli, jännitystä jo vähän ilmassa, hieman ehkä sekava tai vaikea ymmärrettävä tuo 'prologi' osa tästä ensimmäisesta luvusta.
Karhula
Joo, no tämä oli minkälainen oli. Itselläni tuottikin tuon alun tekeminen todellista päänvaivaa. Ajatusvirheitä saattaa olla ilmassa sitä en kyllä kiellä... Seuraava luku mitä todennäköisemmin lähipäivinä. (Nimi on Välähdykset)
Karhula
Huom! Luvussa saattaa olla ajatusvirheitä ja tönkköjä lauseita. Lisäksi juoni saattaa tässä ´luvussa jäädä jylläämään paikalleen, toisin sanoen tämä osa meni pipariksi. Tässä se nyt kuitenkin on:

2.osa: Välähdykset

Ankanpojat avasivat oven ja katsoivat tulijoita. Heidän edessään seisoivat Rudolf ja Ridolf.
Karhula
Melko lähyt tämä on, mutta tässä tämä nyt on:

3.osa: Poliisiasemalla

Ankat, Rudolf ja Ridolf kulkivat poliisiasemaa kohti mustiin pukuihin naamioituneina. Lehtimyyjiä tuntui olevan ympäri kaupunkia jokaisessa kadunkulmassa ja kaduilla kulkeminen oli hyvin vaivalloista. Lopulta he kuitenkin seisoivat poliisiaseman edessä ja astuivat sisään.

Poliiseilla ei näyttänyt olevan mikään kiire Lähteenmäkeä etsiessä sillä moni poliiseista loikoili sohvilla ja söivät autuaina pullaa ja juovat kahvia ja teetä. Samalla heitä vastaan käveli poliisimestari Kaasi joka näytti olevan loistotuulella sikari suussaan. Kun hän huomasi tulijat ja katseensa näytti hiukan pelokkaalta kuin myös yllättyneeltä. Kaasi viittoi heidät huoneeseensa missä Ankat, Rudolf ja Ridolf saivat jo ottaa mustat takkinsa pois.

Aku Vankka
Hieno tarina, jatkuu sujuvasti.
Kuinkas monta osaa tähän tulee?
Karhula
Kiitos kommentistasi Aku Vankka! Kuinka monta lukua tulee? En ole vielä päättänyt, mutta luulen, että noin 10.
Kreach
Nyt on pakko kommentoida! Tämä on kyllä todella loistava tarina!! Kerronta on hyvää ja muutenkin se on salamyhkäistä, vai miten sen nyt sanoisi. Ihme, kun kukaan ei ollut huomannut Lähteenmäkeä, joka vain kävelee ankkojen taloon? Vai miten hän on sinne päässyt? Mutta, hyvä jatko.
Karhula
Kiitos kommentistasi Kreach! Kysymyksiisi saadan astaukset seuraavassa/seuraavissa luvuissa joka tulee loppuviikon aikana...
Karhula
Hiukan yllättävä luku sekä hiukan sekava. Tässä se kuitenkin on:

4.osa: Myrsky

Yllättäen Lähteenmäki laski revolverinsa ja katsoi tiukasti pelokkaita ja hämmentyneitä ankkoja jotka katsoivat tätä paikoillaan. Yhtäkkiä tämä kuitenkin nosti revolverin takaisin ylemmäs ja kehotti ankkoja:
Kreach
Melkoisen kova myrsky tosiaan, tai sitten ankkalinnan autot eivät ole parhaimmasta päästä... No asiaan:
Melkoisella sattuman kaupalla ankat pelastuivat, mutta muuten ihan hyvä luku. Mutta kun toisaalta ajattelee: tässä ei oikein tapahtunut mitään erityistä, joka veisi juonta eteenpäin.
Myrsky myös laantui melko helposti...

Lainaus käyttäjältä: KarhulaHarmi ettet pitänyt, mutta...
Pidin pidin, sanoinkin, että ihan hyvä luku. Esittelin vaan näitä luvun huonoja puolia, hyviä kun on kuitenkin enemmän ;)
Karhula
Tajuan mitä tarkoitat! ::) Joo, en oikeastaan tästä myskystä pidä, se oli vaan tällainen lisä. Seuraavasta osasta saattaa tulla mielenkiintoinen, sen paljastan. Harmi ettet pitänyt, mutta... Seuraavissa luvuissa ei nyt ainakaan paljoa tapahdu...
Karhula
Osa on hiukan lyhyempi kuin edelliset, hiukan sekava sekä hiukan huono. Lisäksi luvussa ei paljoa tapahdu... ::) Valitettavasti eli tällainen väliluku ja tapahtumat saattavat varsinkin loppupuolella mennä kovaa, seuraavaan lukuun saattaa mennä jälleen noin viikko...

5.osa: Kirkas valo

Karhula
Tässä nyt toisiksi viimeinen luku. Laitan tänne vaikka luulen jo ettei tätä tarinaa kukaan lue. ::) Kuitenkin ilmoitan, että seuraavan ja viimeisen osan nimi on Timanttikruunu. :)

6.osa: Aleksi Lintunen

Ankanpojat aukaisivat silmänsä, he huomasivat makaavansa lattialla jossakin huoneessa. Huone oli maalattu kauttaaltaan valkoiseksi eikä huoneessa ollut mitään muuta kuin valkoiseksi maalattu metalliovi.
Karhula
Anteeksi nyt kun vedän tuplapostin, mutta ärsyttää vain kun tätä tarinaakaan ei kommentoida. Ei sillä, että ahluaisin aiheeseen lisää viestejä vaan sillä, että haluaisin tietää onko jossakin parantamisen varaa.
Sivuja: 1 2