Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2
Kirjoittaja

Aihe: Timanttikruunu - VALMIS!

(21 viestiä)
Aku Vankka
Hyvähän tämä on, ei minulla mitään moitteita ole :)
Karhula
Kiitos vain kommentistasi, Vankka vaikkei se mikään hirveän rakentava ollutkaan!

Sain tuon viimeisen osan jo hiukan etuajassa valmiiksi enkä malttanut olla laittamatta sitä. Tässä siis saapuu tarinan loppu:

7.osa: Timanttikruunu

Päähine oli kruunu ja se oli tehty kullasta johon oli upotettu timantteja ja jättitimantti komeili keskellä kruunua.
Aku Vankka
Mahtava loppu, hyvä tarina ja kokonaisuudessaan ansaitsee arvosanan 9/10.
Loppuiko se siihen? Vai teetkö (jopa) neljännen 'jatko-osan' tarinaan?
Karhula
Kiva, että pidit. Olen oikeastaan aika tyytyväinen tähän viimeiseen osaan itsekin. :)
Lainaus käyttäjältä: Aku VankkaLoppuiko se siihen? Vai teetkö (jopa) neljännen 'jatko-osan' tarinaan?
En ainakaan lähiaikoina. Laitoin tuon kysymysmerkin vain loppuun siksi jos joskus teen vielä jatko-osan. Nyt on kyllä kehitteillä hiukan erilainen tarina joka ei liity tähän muuten paitsi, että Sisua on tässäkin kuollut, samoin Mikki ja Hessu. Muuten ei pitäisi ainakaan liittyä mitenkään tähän.
Kreach
Hieno tarina, vaikken Timanttikruunun merkitystä ihan tajunnutkaan. En jaksa luetella niitä kaikkia, että kuvailua ja kerrontaa oli hyvin vaan tiivistän: Tosiaan ihan hyvä tarina, mutta ehkä Xuirin paluu oli parempi. Tämä loppui jotenkin äkkiä, ja tarina ei ollut niin pitkä. Mutta ihan hyvä, ei siinä mitään.
Jos ideoita on, kannattaa varmaan aloittaa uusi tarina, sillä huomasi jo tästä osasta, että ideat olivat vähän loppuneet (ei mitenkään pahalla). Tai siis, ei tässä paljoa juonenkäänteitä ollut. Mutta tosiaan, ihan kelpo ja hyvä siltikin, samaa kuin Vankallekin, että hyvää työtä!
Karhula
Joo, mutta niin kuin tuossa viidennen ja kuudennen osan kohdilla sanoin jo inspiraatio tästä tarinasti alkoi hiipua enkä enää juonenkäänteitäkään keksinyt.
Kiitos vain kommentistasi, Kreach! Ilmoitan vielä, että olen jo seuraavan tarinani prologin kirjoittanut valmiiksi ja ajattelin nyt tehdä vielä esipuheenkin jonka laitan tänne aivan näillä minuuteilla.
Sivuja: 1 2