Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43
Kirjoittaja

Aihe: Juonittelupelin ilmoittautumiset

(637 viestiä)
Padi
Lainaus käyttäjältä: akkaridekkariLainaus käyttäjältä: kirjaYrittäkää ymmärtää, että käynnissä olevasta pelistä ei koskaan puhuta! (paitsi elossa olevat pelaajat topicissa päivisin plus mahdollinen erikoishahmojen sallittu keskustelu muualla) Padi, Mac Ducky ja akkaridekkari ansaitsisivat varoitukset.

~kirja

Älähän minua vedä tänne mukaan, kysyin vaan MaDilta jos hän oli pahis, onko se keskustelemista? Sitäpaitsi en edes ole mukana tuolla PP:ssä, miten voin saada varoituksen? No eihän varoitus mitään merkitse (?)
jojo3
Lainaus käyttäjältä: PadiÄlähän minua vedä tänne mukaan, kysyin vaan MaDilta jos hän oli pahis, onko se keskustelemista?
On.
Ankkaristi
Tulen mukaan, mutta voiko kirja kertoa mitkä henkilöt ovat jäljellä, jotta on nopeampi ja helpompi valita. Erittäin kiinnostavalta peliltä kuulostaa, joten tätä on pakko kokeilla!

Edit: Kiitos, Mac Ducky noista. Olenkin sitten Sveinn Björnsson ja Islanti hallittavana. Mukavan syrjässä, mutta Pohjoismaa kumminkinn :D (Aika huono varmaankin, mutta jotakin täytyy kokeilla)!
Mac Ducky
Näiden pitäisi olla vapaina:

Sveinn Björnsson - Islanti
Eamon de Valera - Irlanti
Kristian X - Tanska
Konstantin Päts - Viro
Kārlis Ulmanis - Latvia
Antanas Smetona - Liettua
kuningatar Vilhelmiina - Alankomaat
Leopold I - Belgia
Wilhelm Kube - Valko-Venäjä
Leonid Brezhnev - Moldova
Ion Antonescu - Romania
Georgi Dimitrov - Bulgaria
Yrjö II - Kreikka
Enver Hoxha - Albania
Nikola I Petrović-Njegoš - Montenegro
Rodoljub Čolaković - Bosnia ja Hertsegovina
Franjo Tuđman - Kroatia
Slobodan Milošević - Serbia
Béla Kun - Unkari
Jozef Tiso - Slovakia
Janez Drnovšek - Slovenia
Alexander Dubček - Tsekki
Engelbert Dollfuß - Itävalta
Rainier III - Monaco
Marcello Caetano - Portugali
kirja
Minkälaisia juonittelupelejä haluatte? Mikä olisi täydellinen peli? Mikä on ollut paras peli?

Paras juonittelupeli on sellainen, mistä pidetään. :)

Et:n lisäksi yksi pelin on valmiina ja yhteen idea(a).

~kirja
Hirmu
Lainaus käyttäjältä: kirjaMinkälaisia juonittelupelejä haluatte? Mikä olisi täydellinen peli? Mikä on ollut paras peli?
Minä ainakin olisin kovasti Aku Ankka -aiheisten juonareiden perään. :)) Yleensä pelistä tekee mielenkiintoisen myös erikoishahmojen runsas määrä ja kolmannet osapuolet, mutta silloin pelaajia täytyy olla melko paljon. Toisaalta monta erikoista erikoishahmoa (:D) pienessä pelissä vasta saisikin aikaan kunnon jännitystä.

Sellainen peli olisi myös huippukiva, jossa roolinimet päätetään etukäteen jo ilmoittautumisvaiheessa! Eli siis pelaaja kertoo ilmoittautumisviestin yhteydessä esim. "Olen Aku Ankka" ja puhuu sitten pelissä Akun tavoin ja muut kutsuvat häntä Akuksi. Näin saataisiin ingametustakin mukaan. <3 Varsinaiset roolit (tavis, erikoishahmo, pahis) voisivat sitten osua kenelle tahansa eikä roolinimistä pystyisi päättelemään mitään. Eli pahiskoplaan saattaisi kuulua vaikkapa Iines, Milla Magia ja Touho. Aina parempi, jos PJ keksii jonkin tarinan, kuinka pahikset päätyvät yhteistyöhön keskenään. :D

Täydellistä peliä en osaa kuvailla, onhan se vähän makuasiakin. :) Parasta peliä en myöskään voi nimetä, kun olen (täällä Ankkiksessa) vain yhdessä pelannut, mutta PP oli kiva; jänniä rooleja ja nurinkurinen hyvis-pahis -asetelma.
Padi
Omasta mielestäni voisit tehdä sellaisen pelin kuin että on kaksi tasaväkistä joukkuetta, mutta kukaan ei tietäisi kuka muu on heidän joukkueessa (pj:tä lukuunottamatta). Tehtävänä olisi siis että yrittää tappaa koko vastakkaisen joukkueen. Joka yö joka pelaaja antaisi yöäänen pj:lle tai kirjoittaa topicciin äänen joka sisältää epäilynsä. Peli loppuu silloin kun jompikumpi joukkue voittaa. Miinus tässä ois että keskustelua ei voi oikein synnytä koska kukaan ei voi paljastaa joukkueensa oman turvallisuudensa kannalta.
Toinen idea olisi että olisi neljä yhtä isoa joukkuetta joista kolme ovat "hyvisjoukkueita" ja yksi olisi pahisjoukkue. Hyvisjoukkueet eivät tunne muita hyviksiä kun taas pahikset tuntevat. Hyvikset yrittävät ensin tappaa pahikset äänestämällä, jos he tässä onnistuvat niin hyvikset yrittävät tappaa toisen joukkueen pelaajat ja viedä oman joukkueensa voittoon. Jos pahikset kuitenkin kerkivät tappaa jokaisen hyviksen niin he voittavat automaattisesti.

Tässä oli siis pari aika suoraan sanottuna surkeita ideaa mutta voithan sinä viedä niitä eteenpäin jos ylipäätänsä saat niistä mitään tolkkua.
kirja
Idea yksi on mahdoton. Kukaan ei tunne ketään. Mahdoton. Silloin ei saada kellekään etua ja ääänestäminen on sama kuin arpominen.

Idea kaksi sisältää vain neljä pahisjoukkuetta. :P Koska he yrittävät kaikki tappaa muut.

~kirja
jojo3
Lainaus käyttäjältä: HirmuSellainen peli olisi myös huippukiva, jossa roolinimet päätetään etukäteen jo ilmoittautumisvaiheessa! Eli siis pelaaja kertoo ilmoittautumisviestin yhteydessä esim. "Olen Aku Ankka" ja puhuu sitten pelissä Akun tavoin ja muut kutsuvat häntä Akuksi. Näin saataisiin ingametustakin mukaan. <3
Tuo ingametus kuullostaa niin viimeisen päälle turhalta. Itse en ainakaan sellaiseen alkaisi ollenkaan jos se yleensä mahdollista olisikaan.

Mutta itse kysymykseen: mielellään joku uudentyyppinen juonittelupeli olisi mukava. Tai vaikka vaan Eurooppataistosta sovellettu. Noista perus pahis-hyvis -peleistä voisi nyt parin pelin tauon pitää.
Aku Vankka
Kuten esimerkiksi Eurooppataistosta sovellettu peli, missä pelkän Euroopan sijasta olisi koko maailma? ;D

Juu vitsi oli. Tuohonhan tarvitsisi aivan törkeän paljon pelaajiakin, eikä muutenkaan olisi mahdollista toteuttaa.
Kreach
Tosiaan, en ole ingametuksen puolella. Aikaa vievää ja turhaa - en lukisi teksteistä kuitenkaan niitä ingame-osia :D

Ei "ennustaja" -tyyppiä. Vähemmän pelaajia. 10 voisi olla hyvä määrä. (ankkalammessa 8 ja Tkk:ssa 12. Mielestäni AL:ssa oli ehkä turhan vähän, mutta tkk:ssa alkoi olla alussa se "liikaa pelaajia" -juttu ja epäaktiivisuus.)

Erikoishahmoja ei turhaan tarvitse olla kovinkaan paljon. Mielestäni onnistunein peli taitaa loppujen lopuksi olla se AL, joka kesti erittäin pitkään ja oli mielenkiintoista seurattavaa. Tkk oli myös aika hyvä, mutta Rv loppui turhan aikaisin ja rooliviestien koluaminen oli vähän "njaah". Pp loppui ennenkuin pääsi kunnolla alkunkaan (ainakin minun osaltani) :D

Jos on kymmenen pelaajaa, voisi olla 2 tai 3 pahista, 2-3 erikoishahmoa ja loput taviksia. Hirmun ehdottama asia, eli pahiksille myös "tavisroolihahmot" on hyvä. Näin täytyy oikeasti päätellä jotain.

Edelleenkin ei "ennustaja" -tyyppiä. Se on suurin toiveeni :D Se ennustaja -juttu sopii mielestäni paremmin isoihin peleihin.

Erikoishahmot voisivat olla vaikka lukitsija, suojelija ja joku sinun keksimä uusi tyyppi :D

Ankka-aiheinen. Ne on rautaa!

Puolet pelaajista tai yli puolet taviksia.

Kyllä minulle tosin kaikenlaiset extreme -pelit käy ;)

Kirja, laitatko pian uuden pelin ilmoittautumisen pystyyn?
kirja
Lainaus käyttäjältä: KreachKirja, laitatko pian uuden pelin ilmoittautumisen pystyyn?
Edellinen alkoi eilen. :D

(Olin juuri kirjoittamassa tähän topiciin.)

(klikkaa näyttääksesi/piilottaaksesi)

~kirja
Kreach
Mukana. Täytyy sanoa, että peli mykisti täysin. Tuo "Viiteen pelipäivään" juttu kuulostaa vaikealta :D

Tässä ei voi ainakaan ottaa "taviksia esiin".
kirja
Lainaus käyttäjältä: KreachTäytyy sanoa, että peli mykisti täysin.
Missä mielessä? :D

Tällä kertaa aivan tavallinen peli.

* hyvikset eivät voi käyttää erikoisia apunaan => keskustelua vaaditaan, päättely ja juonittelu astuvat suurempaan osaan
* hieman vaihtelua
* ei aina kovin koreita pelejä

Mukana (9/14):
Kreach
Pullasorsa
jojo3
Mac Ducky
Toke
akkaridekkari
Akuhullu97
Ankkaristi
Frodo

Aakkosjärjestys:
akkaridekkari
Akuhullu97
Ankkaristi
Frodo
jojo3
Kreach
Mac Ducky
Pullasorsa
Toke

~kirja
Pullasorsa
Mukana.
Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43