Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43
Kirjoittaja

Aihe: Juonittelupelin ilmoittautumiset

(637 viestiä)
Bomber
On todella hienoa nähdä, miten juonittelupelit tuovat koko Ankkiksen yhteen samaan topiciin. Joten siitä kiitos sinulle kirja, joka rantautit pelit Ankkikseen!
kirja
Turha kiittää vain minua.

- Pj:t (Hirmu, Kreach, pian akkaridekkari) tekevät pelit eli kiitokset
- Pelaajat pelaavat ja ovat tärkeimmässä osassa :D

Olette kai huomanneet, että pelieni pelaajamäärä ei ole missään vaiheessa laskenut. Se tukee Bomberin väitettä. Silti on valitettavan monia, jotka eivät ole vielä pelanneet yhtään juonittelupeliä. AV taisi kuulua heihin, mutta koukkuuntui sitten. :D Se kertoo jpelien suosiosta ja siitä, kuinka mukavia ne ovat.

Tiedätte kai, että Kylässä on lisää ja suositumpia pelejä. Se ei tosin tarkoita, että ne ovat parempia. Hirmu ei ole vetänyt siellä yhtään peliä (täällä on), Kreach pitää Ankkiksen pelejä parempina ja minulla ei ole kovin paljoa kokemusta Ankkiksen pelien pelaamisesta. Siellä on kuitenkin koko ajan pelejä, ei tarvitse odotella.

***

Minä ajattelin, että aluksi tuon pinon kokeellisia pelejä, muut pj:t saavat tehdä haluamansa laisia pelejä. Sitten Ankkiksen väki hallitsee melkein kaikki juonittelupeleissä käytetyt asiat, jolloin omalle pelille on parempi pohja. Sitten voi tulla enemmän peruspelejä, eivätkö ne ole kiinnostavia?

Minkälaisista peleistä pidätte?

Mitä haluatte?

Haluatteko pj:ttää pelin? (yksäriä siinä tapauksessa)

Kiitos pelien suosiosta kuuluu teille! :)

~kirja
Kreach
Tjoo, roolini kylän pelissä nyt sitten vain sattui olemaan pahis, joten en pystynyt pelaamaan aivan omalla agressiivisella taktiikallani. Tai miksen olisi pystynyt?

Hauskaa, että myös Dekkari liittyy meidän pj-klubiin.

Ja täytyy muistaa: Vaikka peleissä ei olisikaan erikoisuuksia toisiin peliin nähden, ovat ne aina kuitenkin erilaisia. Ei tarvitse olla uusia hahmoja. Tietysti se tuo mukavaa extraa, muttei ole pääpointti. Pelaajat tekevät pelistä erilaisen. Eivät hahmot.
Aku Vankka
Joh, Vankka koukkuuntui. Aluksi kun Ankkalampi ilmaantui tänne, ajattelin että mielenkiintoiselta näyttää, mutta ei ole ehkä ihan minun alaani. Et oli aivan loistava keksintö ja osallistuinkin siihen varmaan juuri siksi, että se oli kaukana normijuonittelupelistä (se kumminkin lasketaan juonittelupeliksi, vai?). Tavistapaamiseen lähdin mukaan siksi, että halusin kokeilla tavallista juonittelupeliä ja se kun vaikutti niin yksinkertaiselta. Jäin sitten ikävä kyllä koukkuun näihin juanittelupeleihin, joten oli pakko ilmoittautua myös Joulutanssiaisiin. Ja koska en millään jaksanut odottaa, pestauduin myös T@ikiksen tilalle Ilmalaivan vangit -peliin ^^. Eli joulutanssiaiset onkin sitten jo neljäs (jos kerran Et lasketaan) juonittelupeli, mihin olen osallistunut ja varmasti tulen osallistumaan jatkossakin.
akkaridekkari
Lainaus käyttäjältä: KreachHauskaa, että myös Dekkari liittyy meidän pj-klubiin.
Jep, eikö olekin? :)
Ah, loistava idea muhii jo mielessäni... tosin tässä menee vielä ikuisuus että tulee vuoroni. Joulun kieppeillä vasta.

Muitten foorumeiden juonittelupelit eivät minua jotenkin kiinnosta, sillä minusta on hauska ainoastaan kokeilla silloin tällöin juonittelupeliä, ja tässä tapauksessa Ankkis täyttää hyvin tarpeeni. En aio uhrata elämääni juonareille. :)

Hienoa, kirja, että rantautat Ankkikseen uusia pelikonsepteja. Näin pelit pysyvät mukavan monipuolisina.
Kreach
Lainaus käyttäjältä: akkaridekkariLainaus käyttäjältä: KreachHauskaa, että myös Dekkari liittyy meidän pj-klubiin.
Jep, eikö olekin? :)
Ah, loistava idea muhii jo mielessäni... tosin tässä menee vielä ikuisuus että tulee vuoroni. Joulun kieppeillä vasta.

Minkähänlainen megajuonari sieltä dekkarilta nyt on tulossa? =)

Eli järjestys suomeksi: Jt, AV (Kreach), Kirja, Kirja, Kirja, Akkaridekkari, Hirmu, Kreach... Sitten onkin jo vapaita paikkoja. Ei sitä kauan tarvitse odotella, että pääsee pj:ksi. xD

Keskimäärinhän kaksi peliä kestää kuukauden, joten...

Marras: Osa IV:stä, JT, osa AV:sta. Joulu: Osa AV:sta, Kirja. Tammi: Kirja, kirja Helmi: Dekkari, Hirmu. Maalis: Kreach...

Että noin helmikuun alussa vasta pääset dekkari pj:ttämään.
Aku Vankka
Vajaa puoli vuotta siis :D
kirja
Pystyttekö pelaamaan kahta (Et-pelurit kolmea) peliä yhtä aikaa?

Kaikilla on kova innostus. Minulla on roimasti aiheita, pj-halukkaita on todella paljon ja pelaajiakin riittää. Tällä tavalla saataisiin kaikki tarpeellinen toteutettua. :D

~kirja
Mac Ducky
Lainaus käyttäjältä: kirjaPystyttekö pelaamaan kahta (Et-pelurit kolmea) peliä yhtä aikaa? Omalta osaltani ainakin pystyn. Et:ssä ei tarvitse onneksi paljoa aktiivisuutta, ja Iv:ssäkin viedään viimeisiä hetkiä. Eli vastaan kyllä.
Aku Vankka
Antaa mennä vaan, Iv kumminkin loppuu huomenna ^^
Niketin
Kyllä, pystyn pelaamaan kahta juonittelupeliä samaan aikaan. Tämä voisi olla hauskaakin!
Toke
Kirja, ketkä kaikki täällä ovat jo ilmoittautuneet pj:ksi? :)

Minullakin on pientä ideaa yhdestä pelistä, jonka voisin jossain vaiheessa pitää, mutta sen hahmot yms. asiat ovat kokonaisuudessaan vasta mietinnässä.
Kreach
Perjaatteessa, mutta:

*Lopahtaako innostus?
*Lopahtaako jp-pelien "erikoisuus"?
*Jos pelejä menee rinnakkain, saadaanko osallistujamäärät täyteen?
*Sotkevatko useimmat pelaajat pelit toisiinsa? (Seikoittaa esim. roolit (toisessa pahis, toisessa hyvis))
*Jaksaako kahteen peliin keskittyä yhtäaikaa?

Jt täynnä, IV tuskin kovinkaan kauaa enää kestää, niin kohtahan voisin pistää AV:n ilmoittautumisen! =)

No, kaksi peliä vain menemään, on minun mielipiteeni. Kuningasidea: Toinen peli alkaa, kun toisessa on yö, eli ne menee rinnakkain. Toisessa aina yö, kun toisessa päivä!

//Kirja, mutisit sä mitä tahansa, avaan AV:n ilmoittautumisen kohta.

//Toke, se pj.järkkä oli minä, kirja, kirja, kirja, ad, hirmu, minä
Ankkaristi
Itse vastustan kahden juonarin samanaikaisuutta. Roolit ja epäillyt sekoittuvat liiaksi ja pian epäilenkin jotain vahingossa väärässä pelissä muisteltuani hänen kirjoittaneen oudon viestin.
Toisaalta, jos tuo Kreachin idea toteutuisi, niin voisin ehkä suostuakin... Mutta nyt vastaus on ei.
kirja
K: Noita minäkin mietin. Siksi kysyin muiden mielipiteitä.

Kaikissa peleissä ei ole asioita mitä mainitsit (kuten Et). Lisäksi päivän keskimääräinen pituus on 3 vrk ja yön 2 vrk. Lisäksi pj-vaihtelut ja öiden lyhentyminen pitää ottaa huomioon.

Käynnissä olevista peleistä puhuminen on kiellettyä.

Ehdotukseni koskee muutakin kuin yhtä kertaa, ainakin hetkellisesti.

Lista: Jt, Kreach, kirja, kirja, kirja, akkaridekkari, Hirmu, Kreach, kirja, kirja

~kirja
Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43