Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43
Kirjoittaja

Aihe: Juonittelupelin ilmoittautumiset

(637 viestiä)
kirja
Sopinee parhaiten tähän topiciin.

Lainaus käyttäjältä: BomberSain muuten juonittelupelien ingameista loistoidean. Voisimme järjestää pitkästä aikaa oikein tasokkaan jatkotarinan, johon kaikki ankkislaiset osallistuisivat. Ennen tarinan alkua pitäisi ilmoittautua ja antaa oma hahmo pj:lle, joka siis kertoisi tärkeät juonenpätkät, kuten alun ja lopun sekä muuta. Muuten tarina olisi täysin ankkislaisten käsissä, ja siitä tulisi varmasti loistava. Kaikki saisivat kirjoittaa ingamen kerran päivässä. Mielestäni loistoidea. Kuka haluaisi toteuttaa idean? Kirja?
Viesti

Onko mitään kehitelty?

Mielelläni vedän, mutta säännöt ovat äärimmäisen epätarkat.
Kerääkö Bomberin idea kannatusta?

~kirja
kirja
Eli idea olisi se, että tieskuka kehittäisi tarinan ja kaikki halukkaat (ilmoittautuneet) saisivat jatkaa sitä, kuitenkin korkeintaan kerran päivässä. Myös tieskuka kirjoittaisi joskus. Tarina loppuu, kun se on lopussa..

Mielestäni kelpo idea. Onko kukaan innostunut kirjoittamaan?

~kirja
Kreach
Njaah.. Enemmin kirjoitan kyllä ihan oman tarinan, mutta voishan tuo Bomberinkin idea toimiakin.. En sano juuta en jaata.

Eli tuo oma juonarini on nyt sitten alkamassa tässä melko pian.

Pieniä juttuja, joita toivoisin:

-Olkaa aktiivisia, hauskempaa olla pj, kun ei tarvitse arpoa mitään yönimiä yms.
-Muistakaa, että pelin ideana on oman puolen voittaminen, ei selviäminen viimeiseksi. Eli rohkeasti pelaamaan!
Aku Vankka
Kreatsille haluaisin esittää pienen toivomuksen AV -peliin liittyen;

Olisiko mitenkään mahdollista tehdä pelissä niin, että kun kaikki yönimet on lähetetty, niin uusi päivä alkaa sitten suoraan, eikä jäädä odottamaan että yö loppuu ''virallisesti''? Viime peleissä on alkanut ärsyttävään ylipitkät yöt, kun ensimmäisissä peleissä oli aina niin, että kun yönimet on tulleet kaikki, niin uusi päivä alkaa.
Kreach
Lainaus käyttäjältä: Aku VankkaOlisiko mitenkään mahdollista tehdä pelissä niin, että kun kaikki yönimet on lähetetty, niin uusi päivä alkaa sitten suoraan, eikä jäädä odottamaan että yö loppuu ''virallisesti''? Viime peleissä on alkanut ärsyttävään ylipitkät yöt, kun ensimmäisissä peleissä oli aina niin, että kun yönimet on tulleet kaikki, niin uusi päivä alkaa.
Kyllä, ajattelin automaattisesti tehdä niin. Mutta ainakin sen yhden vuorokauden yö kestää, mutta sitten voikin jo aloitella päivää, jos yönimet ovat siinä vaiheessa tulleet (eli ei kahta päivää tarvitse venailla).
Aku Vankka
No hyvä. Kävisi tylsäksi odotella niin kauan kuin kaksi päivää. Yhden vuorokauden yö on hyvä. Myös minä tulen käyttämään tätä systeemiä omassa jiipeessäni sittenjoskushuhtikuussa.
kirja
Minulla on ainakin aina alkanut päivä, kun nimet ovat tulleet. Osa vaan ei lähetä niitä aikaisin tai ollenkaan.

Yhden vuorokauden yö on mielestäni liian tiukka, koska 24 tunnin poissaolo on täysin luonnollista.

~kirja
Kreach
Nyt, kun Eurooppataisto loppui, jatkammeko aikaisemmalla yksi peli käynnissä, vai nykyään olleella käynnissä kaksi peliä?
Varsinkin, jos kirjan peli on taas joku aivan erikoinen, se ei sekaantuisi mun peliin. Pelkään vain sitten, että mun pelini aktiivisuus laskee, jos kirjan peli alkaa samoihin aikoihin..
Aku Vankka
Jos kerran kirjan peli on taas tuollainen erikoispeli kuten Et, niin kyllä minä ainakin lupaan siitä huolimatta olla myös AV'ssa aktiivinen, koska se on kuitenkin ihan perinteinen juonittelupeli.

Kirja, erikoispeli esille! :)
Kreach
Tilannehan on Joulutanssiaisissakin se, että se loppuu parin päivän kuluttua.

Jos kirja vahvistaa, niin AV voisi perjaatteessa alkaa tänään jo.
kirja
Minun pelini on erikoinen peli, mutta erikoisuudesta ette näemmä osaa arvata mitään. :D

Niinhän on sovittu, että yksi peli kerrallaan, mutta jos se kestää yli kuukauden, toinen myös. Kaikki eivät hyväksyneet kahta yhtäaikaista peliä, joten AV joutuu odottamaan JT:n ja pelini AV:n loppumisen.

~kirja
kirja
Pelien sääntöjä rikotaan melko usein. Ennen useat saivat rangaistuksia keskustelusta pelitopicin ulkopuolella. Nyt sääntöjä rikotaan hieman eri tavalla, mutta rikotaan kuitenkin.

Lainaus käyttäjältä: Joulutanssiaisten säännötViestejä ei missään tapauksessa saa muokata! Silloin olisi mahdotonta pysyä selvillä siitä, kuka olisi sanonut mitäkin ja voisi helposti muokata sanomiaan.
Rooliviestejä, pj:n (pelinjohtaja) viestejä yms. ei saa kopioida/lainata.
Yöllä ei saa puhua.
Muiden pelaajien kanssa saa keskustella vain topicissa. Ei yksäreillä yms., ellei rooliviestissä toisin mainita.
Käynnissä olevasta pelistä ei saa puhua muualla kuin sen topicissa, sen pelaajat ja sen päivisin.
Pelin ulkopuolisten kanssa ei saa keskustella käynnissä olevasta pelistä.

Sääntöjä ei mielestäni kunnioiteta tarpeeksi. Niitä rikotaan usein, vaikka siitä on varoiteltu. Mielestäni ainakin toistuvasta sääntöjen rikkomisesta pitäisi antaa rangaistus. Nyt siitä ei saa mitään. Säännöt vain ovat olemassa, ja niitä rikotaan liian usein.

Mitä mieltä te olette?

~kirja
Aku Vankka
No jos joku ensikertalainen jonkun pikkuvirheen tekee, ei siitä mitään vielä pidä antaa, mutta jos rikkeet ovat suurempia/toistuvia, niin jotain rankkua (kuten vaikka pelistä poistaminen tai yhden jp'n osallistumiskielto) kehiin.
Kreach
Info: AV alkaa mitä luultavimmin tänään. Rooliviestit lähtee piakkoin, pelitopa sen jälkeen. Hauskaa peliä! =)
Pullasorsa
Hieno juttu. Mielestäni Kreachin kehittelemä perusidea peliiin on ehdottomasti yksi hauskimmista ja kekseliäimmistä Ankkiksessa tähän mennessä. :)
Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43