Keskustelujen arkisto

Kirjoittaja

Aihe: Eurooppataisto

(1463 viestiä)
Aku Vankka
Monet jo pelin alkuvaiheilla, kun MaD oli saanut jo joitain alueita vallattua, päivitteli kuinka MaD voittaisi pelin ellei häntä tuhottaisi. Miksi asialle ei sitten tehty mitään? Liittouduttuani Bomberin kanssa vein MaDilta muutamia alueita, samoin teki muutama muu, mutta suurin osa pääasiassa keskittyi muiden pelaajien tuhoamiseen - muunmuassa akkaridekkari sai lähtöpassit melko aikaisin. MaD oli alusta alkaen uhka. Hänet olisi pitänyt tuhota ensin, silloin voittaja ei välttämättä olisi sorsa, vaan se voisi hyvinkin olla esimerkiksi Toke, joka yhdessä vaiheessa oli ylivoimaisessa johdossa. Noh, taisin minäkin selviytyä kuudenneksi tai seitsemänneksi, kummin se nyt menikään, ihan hyvin sekin :)

Pelin alkuvaiheilla oli jo todella suuri saavutus omistaa 50k joukkoja ja muistan joskus sanoneeni MaDille ja sorsalle, että tekisivät nyt jotain T@ikikselle, koska hänen Englannissaan olisi kohta peräti 100k joukkoja. Kylläpä on paljon. Lopulta kun sorsa heitti käskyn ''Miljoona yksikköä (minne nyt olikaan)'' niin sitten en voinut enää ajatella muuta kuin että 'ei herranjumala'. Lisäksi pelin alkuvaiheilla oli käsittämätöntä, jos jollain oli 4k'n päivätuotannot - MaDilla pelin loppuessa yli 700k tuotannot... :)
Kreach
Lainaus käyttäjältä: KreachTällä menolla Ducky valloittaa koko keski-euroopan ja peli on täysin hänen dominoinnissaan, ellemme kohta pysäytä häntä.
Onko mulla ennustajantaitoja?
En seuraillut peliä juuri ollenkaan tippumiseni jälkeen, mutta onnea Duckylle!
Mac Ducky
Kun tähän peliin ilmoittauduin, niin en uskonut tämän pelin kestävän päälle 100 päivää. - Saatikka minun voittavan. Tokihan minulla oli tavoitteenna heti pelin alusta asti voitto, mutten nyt olisi uskonut yltäväni siihen.

Aluksi suunitelmiini kuului liittoutua IFF:n kanssa, mutta hän sitten päätti vetäytyä juuri ennen pelin alkua. Pelin kuluessa yritin vakuutella, etten olisi suuri uhka, ja yritin saada useimmat vakuuttuneeksi, että Kreach, Jojo ja dekkari kolmikko olisi suurin uhka. Suunitelma toimi, ja pääsin rauhassa kasvamaan. Varsinaisesti voisin sanoa, että peli ratkesi silloin, kun sain vallattua Tokelta Itä-Venäjän. Jos en olisi sitä saannut vallattua, niin uskoisin, että Toke olisi muuten vienyt pelin.

Suuret kiitokset jokaiselle! Varsinkin Akuhullulle, joka tuurasi minua Turkin matkani ajan, ilman häntä en olisi varmastikkaan voittanut. Lisäksi vielä kiitoksia Pullikselle, joka oli erittäin luotettava ja hyvä vasallikumppani. Kaiken kaikkiaan, oli ihan kiva peli, vaikken nyt varmastikkaan enää uudestaan ryhtyisi tähän rumbaan, jos samanlainen peli tulisikin tulevaisuudessa.

Ja kiitoksia vaan kaikille, jotka ovat onnitelleet. :)
Toke
Jep, kiitokset pelistä siihen osallistuneille ja onnea Mac Duckylle Euroopan valtaamisesta. C:-) Oma pelini tosiaan kaatui siihen, kun MaD vei minulta Itä-Venäjän myötä yli 100 tehdasta. Siitä ei sitten oikein noustu, vaikka pystyinkin vielä melko kauan peliä sen jälkeen jatkamaan. Ihan mukava peli, mutta ei tällaista kovin usein kyllä jatkaisi. Esim. noiden alueiden valtauksien ja rahojen kanssa tuli itselläni melkoista sähellystä välillä.
wierii2
Lainaus käyttäjältä: Mac DuckyMinunkin pelini taitaa olla parin päivän sisällä taputeltu. Luotin liikaa liittolaisiini.
Eipä tainut olla. ;D
Pullasorsa
Kiitokset kaikille pelistä ja olihan se mukavaa niin kauan kuin sitä kesti. :) MaD voitti aivan ansaitusti. Minun olisi pitänyt jo aikoja sitten purkaa vasallisopimukseni ja vallata Itä-Venäjä, jossa valtaosa MaDin tehtaista oli.

Lainaus käyttäjältä: jojo3b) Pulliksen ja Duckyn liiton yhteydessä Pullis avasi Korsikan mutta Ducky ei Sardiniaa. Pullis, teidän liittoon olisi ehdottomasti pitänyt laittaa tuollainen pykälä että Sardiniakin pitää avata. Siihen ratkesi käytännössä tämä peli.
Totta tuokin. :)
kirja
Tämä peli oli melko omituinen. :D

Tämäkin oli juonittelupeli. Monet unohtivat yhdyssanan ensimmäisen osan. Juonittelua ei ollut. Tilalla oli käskyjä. (Paitsi alussa.)

Mitä olen rivien välistä lukenut, niin peli oli hyvä, jos pituutta ei huomioida. Samanlaisia extremepelejä kaivattaisiin siis lisää?

Et oli edelläkävijä juonittelupelien alalla. Koskaan, missään, en ole nähnyt samanlaista juonittelupeliä. Voidaankin siten sanoa, että Mac Ducky oli ensimmäinen, joka voitti tämänlaisen pelin. Onnea!

Tässä pelissä yksi parhaimmista asioista oli se, että voittajaa ei osannut arvata, ja hallitseva käyttäjä vaihtui usein. Jojo, Toke, Pullasorsa, Mac Ducky, akkaridekkari... Peli oli jännittävää.

Kiitos vielä kaikille!
~kirja
akkaridekkari
Minäkin kiitän vielä puolestani. Itse en ehtinyt pelata kovinkaan pitkään, sillä sorruin pariin pahaan virheeseen. Yritin liikaa liian aikaisin.
Jos nyt peli aloitettaisiin uudestaan, tietäisin paljon paremmin, mitä tehdä - kuten varmasti jokainen.

Lainaus käyttäjältä: kirjaTässä pelissä yksi parhaimmista asioista oli se, että voittajaa ei osannut arvata, ja hallitseva käyttäjä vaihtui usein. Jojo, Toke, Pullasorsa, Mac Ducky, akkaridekkari... Peli oli jännittävää.
Ehdottomasti samaa mieltä! Esimerkiksi Toke oli pitkään todella voimakas, mutta sitten hänen valtakuntansa romahtikin melko yllättäen.

Vaikka peli kesti pitkään, silti se oli todella mielenkiintoinen. Silloinkin, kun olin jo tippunut, jaksoin edelleen hyvin seurata sitä.

Iso kiitos kirjalle ja pelaajille! Onnea MaDille! Tällaista lisää!