Keskustelujen arkisto

Kirjoittaja

Aihe: Eurooppataisto

(1463 viestiä)
Mac Ducky
Kirja sanoo näin sivulla kolme:

Lainaus:Voi hyökätä kahdelta alueelta, mutta mikäli yksiköt ovat eri alueilla, et voi yhdistää niitä eli sinun pitää hyökätä molemmilla erikseen.
Elikkä pitäisi olla niin, että yksi hyökkäys=yksi käsky.
jojo3
Lainaus käyttäjältä: Mac DuckyKirja sanoo näin sivulla kolme:

Lainaus:Voi hyökätä kahdelta alueelta, mutta mikäli yksiköt ovat eri alueilla, et voi yhdistää niitä eli sinun pitää hyökätä molemmilla erikseen.
Elikkä pitäisi olla niin, että yksi hyökkäys=yksi käsky.

Äh, olin lukenut tuon aikaisemmin vähän väärin... No jos on mahdollista niin tuon pienen sekaannuksen takia niin nuo mun kaksi viimeistä käskyä (3. ja 4.) voisi ihan mitätöidä... Jos nyt on mahdollista.
Ankkaristi
Hyväksyn tuon vasallisopimuksen, koska pohjola ei pärjää muuten!

Ja sitten ensimmäinen käskyni: Ehdotan vasallia T@ik@viitalle.
Kyllähän meidänkin vasalli pitää tehdä, jotta tämä pohjolan liitto onnistuu!
akkaridekkari
Jaahas, sitten tämän päivän ensimmäinen käsky.
Laitanpa nimittäin vielä yhden tehtaan. Tällä kertaa Etelä-Venäjälle.

Ja nythän Venäjä onkin jo koko Euroopan parhaiten tuottava valtio.

akkaridekkari: Josif Stalin - Venäjä: Luoteis-Venäjä (7k, 0), Länsi-Venäjä (7k, 0), Itä-Venäjä (5k, 3), Etelä-Venäjä (6k, 1) (0,15k, +800, 4)
Mac Ducky
Rakkaat pohjolalaiset, miksette voisi liittoutua meidän kanssamme? Saisimme helposti kukistettua Saksan, Venäjän sekä Puolan. Mutta jos tämä lykkääntyy, niin nuo mahtimaat kasvaisivat ajan mittaan liian suuriksi, eikä meillä olisi enää mahdollisuuksia kukistaa heitä. Nyt, kun olemme kaikki lähes saman kokoisia, niin olisi loistava tilaisuus kukistaa vihollisemme. Mutta jos tämä venyy, niin tiedätte hyvin, että joku noista kolmesta valtiosta tulee viemään koko potin...
akkaridekkari
Lainaus käyttäjältä: Mac DuckySaisimme helposti kukistettua Saksan, Venäjän sekä Puolan.
Salli mun nauraa.
Ankkaristi
Lainaus käyttäjältä: Mac DuckyRakkaat pohjolalaiset, miksette voisi liittoutua meidän kanssamme? Saisimme helposti kukistettua Saksan, Venäjän sekä Puolan. Mutta jos tämä lykkääntyy, niin nuo mahtimaat kasvaisivat ajan mittaan liian suuriksi, eikä meillä olisi enää mahdollisuuksia kukistaa heitä. Nyt, kun olemme kaikki lähes saman kokoisia, niin olisi loistava tilaisuus kukistaa vihollisemme. Mutta jos tämä venyy, niin tiedätte hyvin, että joku noista kolmesta valtiosta tulee viemään koko potin...
Mielestäni tuo on totta, mutta vasallia en hyväksy, mutta ehdotan kauttakulkusopimusta kanssasi Mac Ducky. Koetetaan kukistaa pahat Keski-Eurooppalaiset!
Mac Ducky
Lainaus käyttäjältä: akkaridekkariLainaus käyttäjältä: Mac DuckySaisimme helposti kukistettua Saksan, Venäjän sekä Puolan.
Salli mun nauraa.
Naura pois. Nauruhan tunnetusti pidentää ikää. Tai sitten ei.

Tällä hetkellä pitäisi minulta löytyä rahaa 0,8k. Jotenka tehdäänpä sillä sotilaita tuonne Itä-Ranskaan. Elikkä 2000 sotilasta sinne siis.

Hyväksyn kauttakulkusopimuksen. Ja rakennan myös sataman Itä-Ranskaan, jotta voit kuljettaa joukkojasi tänne.
Aku Vankka
Omistan nyt käsittääkseni Länsi-Ranskan? Ja 5k joukkojani on siellä? Entä paljonkohan minulla mahtaa olla rahaa? Olen yhtäkkiä ihan pihalla..
Mac Ducky
Lainaus käyttäjältä: Aku VankkaOmistan nyt käsittääkseni Länsi-Ranskan? Ja 5k joukkojani on siellä? Entä paljonkohan minulla mahtaa olla rahaa? Olen yhtäkkiä ihan pihalla.. Rahaa sinulla taitaa nyt olla 0,6k, jos tämän päivän tehdastuotot lasketaan mukaan.
Aku Vankka
Eilen oli 0,4k joten nyt pitäisi se 0,6k olla, koska tehtaista tulee 200 per. päivä.
T@IK@VIITTA
Lainaus käyttäjältä: AnkkaristiHyväksyn tuon vasallisopimuksen, koska pohjola ei pärjää muuten!

Ja sitten ensimmäinen käskyni: Ehdotan vasallia T@ik@viitalle.
Kyllähän meidänkin vasalli pitää tehdä, jotta tämä pohjolan liitto onnistuu!

Eikös se ollut jo aikaisemmin päätetty, että se käy, vai? No vastaan kuitenkin, että tietysti. ;)

Edittiä: Voisiko joku nopea laskea, miten paljon rahaa minulla on? Olen nimittäin hieman pihalla noista raha-asioista. ;D
Mac Ducky
Ruotsilla ja Suomella olisi muuten loistava tilaisuus koota armeijansa ja hyökätä Venäjälle. Venäjä ei voi tehdä vastahyökkäystä Suomeen, koska muuten Saksa tulisi hyökkäämään sen kimppuun, sitten kun pelin 10 päivä koittaa. Tosin eihän tässä mikään kiire ole vielä...
Kreach
Lainaus käyttäjältä: Mac DuckyVenäjä ei voi tehdä vastahyökkäystä Suomeen, koska muuten Saksa tulisi hyökkäämään sen kimppuun, sitten kun pelin 10 päivä koittaa. Tosin eihän tässä mikään kiire ole vielä...
No kuule sinä 9. päivän iltana voi siirtää Saksan joukot vaikkapa Australiaan, niin millä joukoilla Saksa silloin hyökkää? Käsittääkseni mikään helppo valtaus ei Saksan, Puolan ja Venajän valloittaminen ole.
T@IK@VIITTA
Hei muuten, tuohan on loistava idea! Mitä mieltä olette, Suomi, Norja ja Islanti? Eiköhän pistetä kymmenentenä päivänä ranttaliksi, kun ehkä julistan sodan Venäjää vastaan. (Kjäh, kjäh!)

E: Saksa ei voi kyllä ihan Austraaliaan siirtää joukkojaan, koska tämähän on Eurooppataisto, eikä mikään "Kolmas maailmansota". Ja sitten vielä:
Voisiko joku laskea miten paljon rahaa minulla on????