Keskustelujen arkisto

Kirjoittaja

Aihe: Eurooppataisto

(1463 viestiä)
jojo3
Eli kun mulla tuo 650 on tuota rahaa niin 500 rahalla 2000 joukkoa Keski-Saksaan. Se oli eka käsky

Akkaridekkari, koska sulla on tuotot kuitenkin noin hyvät niin sun täytyy rakentaa meidän liiton se ykkösnyrkki joukoista.
Meidän liitto kaatui kyllä Pullasorsaan, ei tehnyt oikeastaan yhtään mitään... Mutta Pullis, sulla on tuo Korsika vielä hallussa, joten ilmoita jos olet hereillä, mulla on hyvä suunnitelma sulle :)

jojo3: Otto von Bismarck - Saksa: Pohjois-Saksa (4k, 0), Etelä-Saksa (6k, 1), Keski-Saksa (7k, 1), Luxemburg (3k, 1) (0,15k, +600, 3)

Lainaus käyttäjältä: Mac DuckyRuotsilla ja Suomella olisi muuten loistava tilaisuus koota armeijansa ja hyökätä Venäjälle.
Mac Ducky, mitä tuo käytännössä hyödyttää Pohjoismaita? Akkaridekkarilla on kuitenkin melkoinen nyrkki kasassa joten ennemmin tai myöhemmin Pohjoismaat jäävät siitä tappiolle.
Ja Pohjoismaat hyötyisivät meistäkin enemmän, saisivat suoran kulkuyhteyden Etelä-Eurooppaan.
Ja jos tekisittekin Pohjoismaiden kanssa liiton, kannattaa tämä huomioida:
Lainaus käyttäjältä: kirja* päivä 10: Mikäli Saksasta on vallattu joku alue, Suomi hyökkää automaattisesti valloittajaa vastaan
Eli ette voi ruveta ainakaan Saksaa valtaamaan.
Mac Ducky
Lainaus käyttäjältä: KreachNo kuule sinä 9. päivän iltana voi siirtää Saksan joukot vaikkapa Australiaan, niin millä joukoilla Saksa silloin hyökkää? Käsittääkseni mikään helppo valtaus ei Saksan, Puolan ja Venajän valloittaminen ole. Vai saattaisiko olla myös niin, että vaikka ne Saksan sotilaat olisivat vaikka sinun kämpilläsi, niin silti ne jotenkin matkaavat Venäjälle ja hyökkäävät. Kirja voisi vielä vahvistaa asian.

Lainaus käyttäjältä: jojo3Ja Pohjoismaat hyötyisivät meistäkin enemmän, saisivat suoran kulkuyhteyden Etelä-Eurooppaan. Olette sentään pahin vastus, ja olisi aika selvää, että teidän liittonne tulisi voittamaan Pohjoismaat.
Kreach
Ketkä nyt sitten kuuluvat pohjoismaihin (pelaaja ja maa)?

JKAP -vasalliliitto: Jojo3Saksa, KreachPuolaUkraina, AkkaridekkariVenäjä, PullasorsaKorsika
Kreach
Tarkoitin pohjoismaiden liittoa, ketkä siihen kuuluvat?
jojo3
Tässä käy vielä sillä lailla että me "isot" tuhotaan vielä toisemme ja Bomber joka leppoisasti lököttelee tuolla Makedoniassa saa rauhassa kasvatella joukkojaan ja lähteä sitten valtaamaan koko Euroopan kun ei ole oikeastaan mitään esteitä ;D
Toke
T@IKIS, äläpä muokkaa viestejäsi, se kun on kiellettyä. Sinulla on rahaa tietääkseni 2,5k (mukaanlukien tämän päivän +200) 2,5k on siis 2500.

Käsky number 1: Yksi tehdas Pohjois-Norjaan.

Toke: Otto Ruge - Norja: Pohjois-Norja (5k, 2), Keski-Norja (10k, 0, 1 satama, 5k Islannista), Etelä-Norja (7k, 0) (0, +400, 4)
T@IK@VIITTA
Ohops, muokkaisn ihan vahingossa sitä viestiäni. Sori.

Käsky 1: Ostan yhden tehtaan keski-Ruotsiin
Käsky 2: ostan 5000 yksikköä 1000 rahalla
Käsky 3: Siirrän keski-Ruotsin yksiköt etelä-Ruotsiin
Käsky 4: Siirrän pohjois-Ruotsin yksiköt etelä-Ruotsiin
(Tuolleinko toimi nuo 3 ja 4 käskyt????)
Aku Vankka
1. käsky: Siirrän 5k joukkojani Länsi-Ranskasta takaisin Pohjois-Espanjaan.
2. käsky: 500 rahalla 2000 yksikköä Länsi-Ranskaan.

Aku Vankka: Francisco Franco - Espanja: Pohjois-Espanja (5k, 0), Etelä-Espanja (5k, 1), Ranska: Länsi-Ranska (5k, 0) (0,1k, +200, 3)

Näinkö se meni?
Aku Vankka
Öäh, heti tuli virhe.

Aku Vankka: Francisco Franco - Espanja: Pohjois-Espanja (5k, 0), Etelä-Espanja (5k, 1), Ranska: Länsi-Ranska (2k, 0) (0,1k, +200, 3)
Mac Ducky
Listaan kaikki liitot:

JKAP -vasalliliitto: Jojo3Saksa, KreachPuolaUkraina, AkkaridekkariVenäjä, PullasorsaKorsika

Pohjoismaiden -vasalliliitto: AnkkaristiIslanti, TokeNorja, T@ik@viittaRuotsi, FrodoSuomi

WAM -vasalliliitto: Wierii2Sveitsi, AkuVankkaEspanjaLänsi-Ranska, MacDuckyItaliaVatikaanivaltioItä-Ranska

Ja lisäksi on kauttakulkusopimus minun ja Ankkaristin välillä.
Bomber
Ehdotan, että päästäisitte minut mukaan WAM-liittoon. Voisin olla hyvä apu Saksaa ja muita vastaan, kunhan pääsen levittäytymään.
Aku Vankka
Minun puolestani sopii kyllä.
T@IK@VIITTA
Voisinko mitenkään perua yhden käskyistäni? Jos voin, haluaisin poistaa tuossa vähän aikka sitten lähettämäni käskylistasta käskyn 4.
Mac Ducky
Lainaus käyttäjältä: BomberEhdotan, että päästäisitte minut mukaan WAM-liittoon. Voisin olla hyvä apu Saksaa ja muita vastaan, kunhan pääsen levittäytymään. No mikäs siinä. Tuskin wieriilläkään on mitään tuota vastaan.

Ja t@ikis, tehtyjä käskyjä ei pysty perumaan.
Aku Vankka
Nyt kun Bomber näemmä liittyy vasalliimme, niin eikös nimi ole WAMB-vasalli? :D