Keskustelujen arkisto

Kirjoittaja

Aihe: Eurooppataisto

(1463 viestiä)
T@IK@VIITTA
Okei. :) Onko Tanska nyt sitten minun? (Sori näistä aika tyhjänpäiväisistä viesteistä) (vai onko tämä?)
akkaridekkari
Antaisin jojolle (jojo3) 500 ruplan apupaketin. Ei enempää, vielä. Todennäköisesti kuitenkin hyväksyt tuon rahan, ei siitä varmaankaan haittaa ole... (?) :)
kirja
Lahjoituksia ei tarvitse hyväksyä (paitsi tehtaat, jotka aiheuttavat kuluja toiselle osapuolelle).

~kirja
akkaridekkari
Selvä. Muahhahhahhaa, jojon on aivan pakko ottaa tuo petollinen viissataseni!
jojo3
Thanks akkaridekkari :)

Elikkäs ei siinä sitten muuta kun ostan 500 ruplalla 2000 joukkoa Keski-Saksaan.

Ja akkaridekkari ja Kreach ja myöskin Pullis, lisääkin saa antaa :) Oikeastaan minä ja Akkaridekkari sitä rahaa eniten kaivataan, meillä on suurin riski tulla vallatuksi. Mulla on vielä Akkaridekkariakini suurempi.

Lainaus käyttäjältä: kirjajojo3: Otto von Bismarck - Saksa: Pohjois-Saksa (4k, 0), Etelä-Saksa (7k, 1), Keski-Saksa (4k, 1), Luxemburg (1k, 1) (0,2k, +600, 4)
Kirja, tuo 7k yksikköä on kylläkin Keski-Saksassa eikä Etelä-Saksassa. Ja mistäs tuo 0,2 rahaa on pölähtänyt?
No joka tapauksessa päivitetty tilanne pitäis olla näin (myöskin Etelä- ja Keski-Saksan joukot korjattuna oikein päin.)

jojo3: Otto von Bismarck - Saksa: Pohjois-Saksa (4k, 0), Etelä-Saksa (4k, 1), Keski-Saksa (9k, 1), Luxemburg (1k, 1) (0,2k, +600, 3)
Kreach
Aion rakentaa tehtaan, johon saan varat huomenna. Sen jälkeen voin lähettää rahaa.
jojo3
Lainaus käyttäjältä: Aku VankkaJos tämäntapainen peli tulee jossain vaiheessa uudestaan (ja toivottavasti tuleekin), niin otan varmasti jonkun saarivaltion, niin voin toteuttaa jojon nerokasta taktiikkaa ;)
Arvasin tämän kun kirjoitin tuota viestiä...

Eli kirja, jos tälläinen peli tulee niin saarivaltiot pois. Menee into koko pelistä jos kaikki rupeavat passivisiksi, kököttävät vaan saarillaan.
Aku Vankka
Njoo ehkä niin on parasta, sillä tuo on todellakin jo epäreilua, kun pelaajat, jotka omistavat saaren/saaria, saavat valtavan ylivoiman. Se on tietenkin eri asia, jos joku on vallannut itselleen saaren ja saa ylivoiman, silloinhan se on ansaittua, mutta kun niitä saaria saa jo pelkästään liittymällä peliin pelaajalla, joka jo valmiiksi omistaa saaren/saaria..
jojo3
Lainaus käyttäjältä: Aku VankkaSe on tietenkin eri asia, jos joku on vallannut itselleen saaren ja saa ylivoiman, silloinhan se on ansaittua
Silloin sitä ylivoimaa ei ole koska silloin on täytynyt saaressa olla satama joten kaikki muutkin pääsevät kyllä sinne.
Aku Vankka
Hmm. Harvinaisen terävä huomio :D
Kreach
Mielestäni myöskin tuo sääntö, että 5000 yksikköä saa 1000 (kun oikeasti sillä pitäisi saada 4000) on ärsyttävä niitä kohtaan, joilla ei ole pelin alussa montaa aluetta. Muutenkin ne, joilla on monta aluetta, saa paljon rahaa. Sitten he perjaatteessa saavat myös ilmaiseksi 1000 lisäyksikköä.
Ankkaristi
Miksi Suomi ehdottaa kirjan tietojen mukaan vasallia minulle, vaikka olenkin jo Frodon kanssa vasallissa tietojen mukaan? En vain tajua.

Ääh. Tanska olisi kuulunut minulle, onhan minulla vähiten alueita, vähiten rahaa ja vähiten joukkoja (viimeisestä en ole varma). Olisitte hyökänneet kuudellatuhannella Tanskaan. Olisitte hävinneet, mutta minun viisituhatta olisi pelastanut tilanteen ja olisin saanut Tanskan. No, onhan sekin nyt myöhäistä...
Käsky:
Siirrän Etelä-Ruotsin 5000 tyyppiä Keski-Ruotsiin.
Voiko tuon tehdä vielä samana päivänä kun lähetin Etelä-Ruotsiin nuo joukot?
Aku Vankka
Kreatsi on oikeassa; mitä enemmän alueita omistat, sitä vahvemmilla olet. Ne jotka ehtivät ensin ilmoittautumaan, saavat parhaimmat alueet ja myöhemmin ilmoittauauvat saavat kehnot yhden alueen valtiot, jotka vallataan melkeinpä heti.
T@IK@VIITTA
Sori Ankkaristi. Ei voi mitään, onhan tämä peliä... :)
jojo3
Lainaus käyttäjältä: AnkkaristiVoiko tuon tehdä vielä samana päivänä kun lähetin Etelä-Ruotsiin nuo joukot?
Ei.

Lainaus käyttäjältä: kirjaJos olet siirtänyt yksikköjäsi, ne eivät jaksa samalla vuorolla hyökätä.
Vaikka et olekaan hyökkäämässä, niin sama asia.