Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3 4
Kirjoittaja

Aihe: Piirrustuskisa 14

(52 viestiä)
Salwer1st/
Lainaus käyttäjältä: squidsquid hoitaa äänestyksen päälle. Sovitaan että äänestys alkaa perjantaina, varmaankin illan aikana.
Kuten huomaamme, näin on käynyt...
Kääk13
Arvatkaapa yllätyinkö ollenkaan? :(
souffleur m
Meikäläisen työ näyttää puuttuvan joukosta. Ellei se sitten ole pois tarkoituksella... ???
Vaari
Annoin jo ääneni vaikka uusiksi luultavasti menee. Vaikea valinta, yllättävän tasainen jakauma toteutuksen osalta tällä kertaa, joten päädyin valitsemaan aiheen perusteella. :)
Anaconda
Puuttuminenhan johtui siitä että Gmail ei ollut jostain syystä ohjannut tuota viestiä meidän henkilökohtaisiin laatikoihin.
souffleur m
Lainaus käyttäjältä: AnacondaPuuttuminenhan johtui siitä että Gmail ei ollut jostain syystä ohjannut tuota viestiä meidän henkilökohtaisiin laatikoihin.
Selvä. ;) Voisin nyt sitten sanoa pari sanaa omasta työstäni, kun kerran päätin leikkiin ryhtyä. Kanteni on siis Kulta-Into Piin debyyttitarinasta Maailman toiseksi rikkain ankka, jossa pohatat purkavat niitä purjelankakeriään. Yritin laittaa mukaan myös jotain pientä "vitsiä", mutta kuva kertokoon sitten enemmän kuin tuhat sanaa...

Hienoja kilpailevia kansia mukana, ei ole häpeä hävitä yhdellekään niistä.
Salwer1st/
Hyvä, Ana!

Wii, joku armelias armollinen ja varmasti myös hyvä tyyppi on antanut minulle äänen. Kiitos!

Hienoja töitä jokaikiseltä (paitsi minulta :-P). Jos tämä ei ole väkimääräisin kisa, niin ainakin on yksi laadukkaimmista.

Kommentteja tulloo lisää myöhemmin, jos tulloo.
Akuhullu97
Varsin hienoja töitä kaikilta, pakko sanoa! Varsinkin Wondyn ja Kääkin työt pistivät silmään onnistuneina. Ääneni meni tällä kertaa Kääkille, hurjan tasaísta ole. Ensi kisaan koetan minäkin osallistua.. ;)
Kääk13
Myönnettäköön, että olen hieman pettynyt. En töihin(jotka ovat muuten taas harvinaisen kovatasoisia kaikki) vaan osallistuja määrään.
On totta, että äänestyksen järkkäämisestä johtuvista sähläyksistä johtuen kaksi työtä ei ainakaan päässyt perille saakka.
Olisivatko July ja vaari ehtineet viimeistellä kantensa jos olisivat tienneet, että äänestys venähtää reilulla viikolla?

Valitettavasti ei myöskään kisaan mukaan lupautunut Bomber ilmeisestikään osallistunut.

Mutta kuten sanoin, kuvien osalta en ole lainkaan pettynyt.
Jokainen niistä on oikein hieno ja on hauska huomata kuinka juuri Barksin suurista klassikkotarinoista ollaan haettu ideoita.
Itseni lisäksi ainoastaan akuankka1313 oli valinnut kantensa pohjaksi Taskukirjatarinan. Ja hyvän tarinan olikin valinnut.

Harmikseni yhtään samasta aiheesta tehtyä kantta ei löytynyt, mutta ehkä näin vähäisellä osallistujamäärällä sitä katselee mieluummin monipuolisuutta. :)

P.S. Jäikö muuten keneltäkään tunnistamatta yksikään kansiin liittyvä tarina?
July
Lainaus käyttäjältä: Kääk13Olisivatko July ja vaari ehtineet viimeistellä kantensa jos olisivat tienneet, että äänestys venähtää reilulla viikolla?
Itse olisin ehtinyt piirrustella teokseni valmiiksi, mutta kukapa osaa ennustaa tulevan? :)
Toke
Erittäin hienoja töitä kaikki ja tarinatkin tunnistettiin yhtä lukuunottamatta. Mistä tarinasta akuankka1313:n kansikuva on?
Fauntleroy
Lainaus käyttäjältä: TokeMistä tarinasta akuankka1313:n kansikuva on?
Kuva on Rune Meiklen tarinasta "Haaksirikko". Löytyy taskarista 326.
Vaari
Olisin toki saanut työni valmiiksi viikossa, mutta nyt homma on deadlinen puutteessa jäänyt...

1313:n kuva on oletettavasti taskukirjassa 326 nähdystä Roope-setä-tarinasta Haaksirikko, joka on omistettu itse Robinson Crusoelle. :)

// Jaahas, painoin vastausnappia liian myöhään...
_wonderlust_
Lainaus käyttäjältä: VaariOlisin toki saanut työni valmiiksi viikossa, mutta nyt homma on deadlinen puutteessa jäänyt...
Tee se loppuun.:) Älä yritä luistaa!:D

Kas, olen saanut varsin mukavasti ääniä - kiitos niistä.<3 Kun nyt suuni aukaisin, niin voin samalla todeta, että tekeleeni on tosiaan Barksin klassikosta Kirje joulupukille. Kuvassa Roope pullistelee pukkina, samalla kun Aku tulee hieman savupiipussa rähjäännyttyään takaisin paikalle ankanpoikien hämmästellessä pukin tuplaantumista.
Sivuja: 1 2 3 4