Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3 4
Kirjoittaja

Aihe: Piirrustuskisa 14

(52 viestiä)
Vaari
Lainaus käyttäjältä: _wonderlust_Tee se loppuun.:) Älä yritä luistaa!:DÄäh... On se tulossa, mutten tiedä milloin saan sen kuuluisan inspiraation jälleen kasaan, moni homma on venähtänyt melkoisesti juuri sen vuoksi. Mutta kahtellaan, en ole unohtanut asiaa. :)

Kuten aiemmin jo totesin, tällä kertaa osanottajat ovat melkoisen tasaisia ja piti päättää mieluisimman aiheen perusteella. Jokaisen tarinan tunnistin, ja hyvä vain että saatiin monipuolisesti eri aiheita kasaan eikä samaa satua löytynyt kahdesti. Toivottavasti saamme jatkossakin pidettyä tason näin korkealla, ja seuraavaksi sitten se osallistujaennätys... ;D
T@IK@VIITTA
Hienoja töitä! Erityisesti Wonderlustin ja Kääkin työt pistivät silmään. Kääk oli oikein kaikki päivämäärätkin laittanut. Hienoja oli muutkin työt, mutta vielä en kerro, ketä äänestin. ;)
Kääk13
Joo. Otin selvää ensi vuonna ilmestyvistä Aku Ankka-lehden päivämmäristä ja löysin numeron 13 kohdalta sellaisen päivämäärän kuin 31.3.
Tottahan tuo oli mukaan kanteen laitettava. :)
Kääk13
No niin ja äänestys on ratkennut

Suuret onnittelut vain voittajalle.
Itse annoin ääneni jälleen kerran akuankka1313:lle vaikka _wonderlust_inkin piirros olisi sen hyvin ansainnut.
Se on sitten uuden voittajan vuoro keksiä seuraavan kisan aihe.

Vielä kerran onnittelut. :)
Salwer1st/
Wii, yksi ääni! Kiitos, Ankka313!

Tilastoja huomenna!

Onnea, Wonderi-täti!
Vaari
Onneksi olkoon voittajalle täältäkin, ensimmäistä kertaa mukana ja voitto tuli että pamahti. Kolmen pisteen erolla Täti pääseekin sitten järkkäämään seuraavaa kisaa, ja toivon että selviän itsekin mukaan. :D

Kääkille meni ääneni tällä(kin) kertaa, aihe kun sivusi sopivasti omaani ja Taikaviitta kuuluu suosikkihahmoihini. Mainittakoon tässä vielä että oma osanottajanikin olisi liittynyt erääseen Taikis-sarjaan, muttei tähän Kääkin valitsemaan.
_wonderlust_
Ohops, kiitosta vaan äänestäjille!:D Olette ihaniakivojajees.

Lainaus käyttäjältä: Kääk13Se on sitten uuden voittajan vuoro keksiä seuraavan kisan aihe.
No voih.:'D Toivottavasti tällä ei ole kamala kiire, yritän keksiä jotain suhteellisen selväjärkistä.
Sivuja: 1 2 3 4