Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19
Kirjoittaja

Aihe: Joulutanssiaiset

(285 viestiä)
hjhh
Hyvinhän tämä tosiaan lähti liikkeille.
Ankkaristi yritti vissiin vaan siirtää epäilyksiä Kreachiin äänellään, mutta ainakin itselle tämä vahvisti luottoa Kreachiin. En itse ainakaan lähtisi koittamaan tollasta taktiikkaa. ;D
Akuhullu97
Hyvä, Ankkaristi saatiin tiputettua pelistä! Itse en kyllä häntä äänestänyt, mutta hyvä vain Kreach ja muut... (: Sanoin, että yrittäisin olla aktiivisempi kuin viimeksi, mutta eipä se ole ainakaan selkeästi aktiivisempaa... Yritän nyt olla aktiivisempi taas.
akkaridekkari
Tilasto aktiivisuusmuutoksista. Pelaajan nimimerkin vieressä oikealla lukee, kuinka monta viestiä hän on kirjoittanut tähän mennessä Joulutanssiaisiin, ja kaikkein oikeimman puoleisena lukee, kuinka monta viestiä hän oli kirjoittanut samassa ajassa edelliseen pelaamaansa juonittelupeliin.

Padi 9, 6 (Ilmalaivan vangit, pahis!)
Eltharion 3, 12 (Ilmalaivan vangit, pahis!)
Kreach 14, 11 (Ilmalaivan vangit)
Niketin 6, 10 (Ilmalaivan vangit)
Akuhullu - 4, 8 (Ilmalaivan vangit)
Bomber - 9, 6 (Ilmalaivan vangit)
Mac Ducky 5, 6 (Ilmalaivan vangit)
Aa1313 - 5, 4 (Ilmalaivan vangit, kuoli I päivänä)
Pullis 7, 3 (Ilmalaivan vangit)
Karhis 3, 3 (Ilmalaivan vangit)
Akkaridekkari 3 (Netti rikki!), 7 (Tavistapaaminen)
wierii - 4, 5 (Tavistapaaminen)
hjhh - 5, 5 (Tavistapaaminen)
jojo3 - 4, 6 (Tavistapaaminen)
T@IKIS - 5, 4 (Tavistapaaminen)

(Tilasto ei ole välttämättä täysin virheetön.)
Ei mitään suuria aktiivisuuden muutoksia kenelläkään, paitsi Eltahrionilla, mutta hän olikin Ilmalaivan vangit -pelissä pahis.
No, laitoin tilaston nyt kumminkin, kun sellaisen tein.
Niketin
Nyt ei peli oikein etene. Aktiivisuutta kaikilta!

Akkaridekkari, nuo aktiivisuusluettelothan ovat yleensä pahisten hommia. Yrität saada itsesi näyttämään aktiiviselta. Toisaalta, olet selvästi nähnyt tuohon vaivaa, joten eiköhän ihan puhdas hyvistenauttamishalu ole kyseessä.
Mutta, ei tuosta kyllä pysty sanomaan oikein mitään.

Mummo Ankan kannattaisi tarkistaa joku hieman epäaktiivisempi. Uskon, että pahikset löytyvät tästä joukosta.
Muista, älä tule esille, ennen kuin olet löytänyt pahikset, sillä sinä olet se, kenet pahikset haluavat tappaa.
Iines taas voisi suojella jotakuta aktiivisempaa, josta on hyötyä hyviksille. Koska pahikset tiputtavat pelaajia, joita ei epäillä, tämä on paras ryhmä.
Hannusta ei voi kehitellä oikein taktiikkaa, eikös hänen kykynsä ollut selviytyä yhdestä yötaposta.

***

Tässä mielipiteeni kaikista pareista:

akkaridekkari & wierii2: Tähän pariin luotan. Alun hiljaisuuksien jälkeen on ryhtynyt auttamaan peliä.
hjhh & Padi: Tämä pari hakee selvästi aktiivisuutta. He pysyvät taka-alalla, eivätkä lähetä kunnon viestejä. Padilla on keskinkertaisia, mutta sekavia viestejä(taitaa kuulua hänen tyyliinsä), tosin todella paljon, ja hjhh ei ole ottanut kantaa paljon mihinkään, hän lähinnä komppailee ja massailee.
Karhula & Bomber: Bomber vetäytyi alun pelleilyn jälkeen hiljaisuuteen, eikä ole puhunut paljoa. Karhulaltakin vain muutama huomiotaherättämätön kommentti.
Kreach & Akuhullu97: Kreach on selvästi yrittänyt auttaa hyviksiä, mutta Akuhullusta ei ole paljoa kuulunut. Veikkaisin heidän olevan hyviksiä Ankkaristin äänestä päätellen.
Mac Ducky & Eltharion: MD on pelannut melko aktiivisesti, Elt taas on ollut hiljempaa. Heillä ei ole ollut niin vahvoja mielipiteitä, mutta ei mitään pahiksen merkkejäkään. Vaikea sanoa.
Niketin & Pullasorsa: Hyviksiä, ovat auttaneet peliä alusta asti.
T@IK@VIITTA & akuankka1313: Kumpikin on kirjoitellut, mutta ei ole jäänyt mieleen mitään. Mielipidettömät kommentit.

Näin siis. Tämän perusteella äänestäisin ehkä Karhulaa & Bomberia, hjhh & Padia tai T@IK@VIITTA & akuankka1313:a. He vaikuttavat epäilyttävimmiltä. Toivoisin T@ikiksen ja aa1313:n kirjoittelevan.
Padi
Vastaan nyt Nikettimen viestiin, sillä olen aika väsynyt hänen "kaikkitietäväisyyteen", en usko että hän on pahis muttamutta..
Lainaus käyttäjältä: NiketinAkkaridekkari, nuo aktiivisuusluettelothan ovat yleensä pahisten hommia. Yrität saada itsesi näyttämään aktiiviselta. Toisaalta, olet selvästi nähnyt tuohon vaivaa, joten eiköhän ihan puhdas hyvistenauttamishalu ole kyseessä.
Pahisten hommia? Jaahas, aika jänniä teorioita sulla. Yhtä hyvin sun massaaminen voisi olla pahisten hommia

Lainaus:Mummo Ankan kannattaisi tarkistaa joku hieman epäaktiivisempi. Uskon, että pahikset löytyvät tästä joukosta.
Muista, älä tule esille, ennen kuin olet löytänyt pahikset, sillä sinä olet se, kenet pahikset haluavat tappaa.

Tällä hetkellä on aika monta epäaktiivista ja pahis voisi olla yhtä hyvin joku aktiivinen, minun mielestäni ei kannata ottaa mitään arpapeliä kun on silti hyvä tilanne tällä hetkellä, ei kannata turmella sitä. Ja tuo toinen pointtisihan pitäisi olla itsestään selvyys.

Lainaus:Iines taas voisi suojella jotakuta aktiivisempaa, josta on hyötyä hyviksille. Koska pahikset tiputtavat pelaajia, joita ei epäillä, tämä on paras ryhmä.
Hannusta ei voi kehitellä oikein taktiikkaa, eikös hänen kykynsä ollut selviytyä yhdestä yötaposta.

Kyllä aktiivisetkin voivat olla pahiksia mutta tämäkin pointti pitäisi olla itsestäänselvyys.

Lainaus:Tässä mielipiteeni kaikista pareista:

hjhh & Padi: Tämä pari hakee selvästi aktiivisuutta. He pysyvät taka-alalla, eivätkä lähetä kunnon viestejä. Padilla on keskinkertaisia, mutta sekavia viestejä(taitaa kuulua hänen tyyliinsä), tosin todella paljon, ja hjhh ei ole ottanut kantaa paljon mihinkään, hän lähinnä komppailee ja massailee.

Tämä pari hakee aktiivisuutta? Hjhh on kyllä aika hiljainen hakeakseen aktiivisuutta, johtunee siitä ettei hän vieraile täällä niin usein. Ja tuo sun MD:stä kommentointi oli kyllä aika kaukaahaettua, viis viestiä koko pelin aikana ei ole minusta kovin aktiivista. Myös Ah:n perustelut olivat heikot, uskot häntä koska hän hyppäsi muitten kelkkaan äänestäessä Relaa? No näitä pikkuseikkoja mutta kuten jo aikaisemmin sanoin olen tyystin väsynyt hänen tuomitsemiseen, kyllä pitäisi olla paremmat perustelut tässä vaiheessa kuin jotkut "yrittää näyttää aktiiviselta".
Ääh, sekava viesti mutta yritin ainakin parhaani mukaan selkeyttää sitä :'/
Mac Ducky
Lainaus käyttäjältä: PadiJa tuo sun MD:stä kommentointi oli kyllä aika kaukaahaettua, viis viestiä koko pelin aikana ei ole minusta kovin aktiivista. Niketinhän painotti sanaa melko. Vaikken olekkaan aktiivisimmasta päästä niin tuskin minua nyt voi ihan epäaktiivisimpiinkaan laskea.

Vaikka nuo listaukset olivatkin vähän turhia, niin Niketin ja AD selvästikkin yrittävät saada jotain keskustelua aikaan. Peli on jämähtänyt melkeimpä paikalleen.
T@IK@VIITTA
Jes! Heti saatiin pahis pois ensimmäisenä päivänä! Rela teki kyllä aikamoisen virheen äänestäessään Kreachia, ja koituikin hänelle äkkiä pahaksi kohtaloksi. Sekava viesti Padilta, mutta vaikea päätellä, onko pahis vai ei. Padilla on ollut jo pari kertaa sama taktiikka, mutta voihan kyseessä olla samanlainen juoni kuin Relalla. Akkaridekkari ei vaikuta pahismaiselta ja viestit ovat kunnollisia.
Kreach
Lainaus käyttäjältä: T@IK@VIITTAJes! Heti saatiin pahis pois ensimmäisenä päivänä! Rela teki kyllä aikamoisen virheen äänestäessään Kreachia, ja koituikin hänelle äkkiä pahaksi kohtaloksi. Sekava viesti Padilta, mutta vaikea päätellä, onko pahis vai ei. Padilla on ollut jo pari kertaa sama taktiikka, mutta voihan kyseessä olla samanlainen juoni kuin Relalla. Akkaridekkari ei vaikuta pahismaiselta ja viestit ovat kunnollisia.
Esimerkiksi tämä viesti vaikuttaa niin "yritän olla nyt aktiivinen", eli todella pahismainen. Olen jo sanaseni aa1313 sanonut, ja parihan on t@ikis, joten pakko saada hänetkin "nalkkiin".

Selittelyä tuo lainattu viesti, ihan kuin t@ikis lukee kolme edellistä viestiä ja kommentoi niitä - ei mitään yleiskatsausta tai omia pahisehdokkaita.

Aa1313 en sitten ole jaksanut tulla puolustautumaan. Ääni pysyy siis hänessä. Kun ei poissaoloakaan ole, ihmettelen, miksei ole tullut kommentoimaan ääntä. Turhautunut pahis? Hyvis, jota peli ei kiinnosta?

Itse veikkaan ensimmäistä kohtaa. En ole nyt kovin aktiivinen ollut (tänä päivänä), mutta se johtuu siitä, että olen jo äänestänyt ja olen melkeimpä varma pahisparista. Puolustusta odotellessa oli pakko pistää viestiä, kun sitä ei alkanut kuulumaan.
akkaridekkari
Aktiivisuustaulukko on turha, muttei se ole mikään syy epäillä minua pahikseksi. Todellakaan en yritä tavoitella sillä muka-aktiivisuutta.

T@IKIS ja aa1313 ovat melko epäilyttäviä. Kummankin viestit ovat suhteellisen turhia, ja kuten Krech sanoikin jo, aa1313 perustelut illalla olivat melko kankeat.

Myös hjhh ja Padi kuuluvat listani kärkinimiin. Hjhh on ollut melko mitäänsanomaton, ja hänen viestinsä eivät ole mitään erityisen sisällöllisiä. Padi on hieman sekava, mutta niin toisaalta aina.
akuankka1313
Kreach on hieman epäilyttävä, syyttelee aina muita.. Mutta en äänestä ketään. Vielä. ;)
kirja
1 akuankka1313 (Kreach)

Pakkoäänestykset:
neljäs päivä:
akuankka1313
Akuhullu97
Karhula
Kreach
Padi
Pullasorsa
T@IK@VIITTA

kolmas päivä:
akkaridekkari
Bomber
Eltharion
hjhh
Mac Ducky
Niketin
wierii2

Pe klo 19 loppuupi päivä.

~kirja
Kreach
Lainaus käyttäjältä: akuankka1313Kreach on hieman epäilyttävä, syyttelee aina muita..
Itseänikö tässä pitäisi syytellä ja äänestää (joka taitaa olla kiellettyäkin)? Jos pelin idea ei ole syytellä muita, miten peli etenisi yhtään, jos ei äänestäminenkään olisi "sallittua" (äänestäminen on syyttelyä). Että näin. Nyt pysyy vielä varmemmin ääni aa:ssa.
hjhh
Lainaus käyttäjältä: akuankka1313Kreach on hieman epäilyttävä, syyttelee aina muita.. Mutta en äänestä ketään. Vielä. ;)
Olisit nyt jonkun muun keksinyt, kun Kreachin joka sua ekana äänesti. ;)

Täytyypi huomenna vielä kattoa ketä äänestän. Luultavasti ääneni saa kuitenkin AA131, kun mä ja Padi kuitenkin taidetaan olla nyt kakkosepäillyt.
Niketin
Lainaus käyttäjältä: PadiVastaan nyt Nikettimen viestiin, sillä olen aika väsynyt hänen "kaikkitietäväisyyteen"
No anteeksi nyt vaan, jos en ole painostanut niin paljoa viestieni "mukavuuteen". Voin toki yrittää olla kivempi ja kiltimpi, mutta yleensä en paljoa mieti, millä sävyllä kirjoitan.

Lainaus käyttäjältä: PadiYhtä hyvin sun massaaminen voisi olla pahisten hommia
Tähän vastaan sitten, kun viitsit kertoa, millä tavalla olen "massassa".

Lainaus käyttäjältä: PadiJa tuo toinen pointtisihan pitäisi olla itsestään selvyys.
Lainaus käyttäjältä: Paditämäkin pointti pitäisi olla itsestäänselvyys.
Kukaan ei ollut tuonut kyseisiä asioita esille, joten ajattelin, ettei siitä olisi haittaa. Sitä paitsi tarkoitukseni oli herättää keskustelua erikoishahmoista.

Lainaus käyttäjältä: PadiHjhh on kyllä aika hiljainen hakeakseen aktiivisuutta, johtunee siitä ettei hän vieraile täällä niin usein
Puhuin enemmänkin koko parista.

Lainaus käyttäjältä: PadiJa tuo sun MD:stä kommentointi oli kyllä aika kaukaahaettua, viis viestiä koko pelin aikana ei ole minusta kovin aktiivista.
Aktiivisuutta ei mitata viestimäärästä, vaan viestien asiasta ja kuinka auttaa hyviksiä.

Lainaus käyttäjältä: PadiMyös Ah:n perustelut olivat heikot, uskot häntä koska hän hyppäsi muitten kelkkaan äänestäessä Relaa?
Mitä ihmettä? Uskon Ah:ta, koska hänen parinsa on Kreach. Sitä paitsi hän äänesti T@ikista, eikä Relaa? Ja lähes kaikki hyppäsivät kelkkaan äänestäessään Relaa, myös sinä.

Lainaus käyttäjältä: Padikyllä pitäisi olla paremmat perustelut tässä vaiheessa kuin jotkut "yrittää näyttää aktiiviselta"
Keksitkö itse paremmat perustelut, jos arvioisit jokaisen pelaajan täällä. Minusta jotkut yrittävät selkeästi näyttää aktiiviselta, kuten T@ikis edellisessä viestissään, eikä siitä minua mielestäni voida epäillä.

Padilla oli kyllä huonot perustelut syytöksissään. Juuri pahikset yrittävät välttämättä keksiä epäilyjä näyttääkseen aktiiviselta. Heidän on vaikea keksiä perusteluja, varsinkin syyttäessä hyviksiä.
Toivottavasti tämä viesti riitti Padille vastaväitteeksi, vai onko sinulla vielä epäilyjä minusta?
Eltharion
Kyllä tuo Nikettimen viesti vahvistaa uskoani häneen. Selvästi havaittavissa, että hakee aktiivisuutta johon minäkin yritän pyrkiä. Tällä hetkellä ääneni on saamassa joko Padi tai AA1313
Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19