Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19
Kirjoittaja

Aihe: Joulutanssiaiset

(285 viestiä)
Eltharion
Kyllä tuo Nikettimen viesti vahvistaa uskoani häneen. Selvästi havaittavissa, että hakee aktiivisuutta johon minäkin yritän pyrkiä. Tällä hetkellä ääneni on saamassa joko Padi tai AA1313
akkaridekkari
Lainaus käyttäjältä: hjhhLuultavasti ääneni saa kuitenkin AA131, kun mä ja Padi kuitenkin taidetaan olla nyt kakkosepäillyt.
Hjhh, en ihan ymmärtänyt toisen lauseen pointtia. Juonittelupeleissähän kuuluu äänestää sitä henkilöä, ketä itse epäilee eniten - ei sitä, joka on enemmistön mielestä pahis. Pysyttelet koko ajan melko lailla massassa.
Myöskään pariisi Padiin kohdistuneet epäilyni eivät edelleenkään ole haihtuneet minnekään. Padin pelitapa on myös hiukan erilainen kuin peleissä, joissa hän on ollut hyviksenä - nyt Padi on mielestäni hyökkäävämpi, esimerkiksi Niketintä kohtaan.

Aa1313, mikäli sinulle esitetään syytöksiä, niihin kuuluu vastata! Kun Kreach syytti sinua huonoista perusteluista, ainoastaan hätäännyit ja aloit syytellä takaisin. Tietyntyyppinen syyttely kuuluu tähän peliin, ja on hyvä asia (mikäli syytökset eivät ole perusteettomia). Juonarissa hyökkäys ei ole paras puolustus!

Lähes kaikki ovat jokseenkin epäilyttäviä, joten hiukan vaikea äänestää.
Karhis ja Pullis ovat olleet koko tämän pelipäivän ajan hiljaa (eivät siis ole puhuneet tällä viikolla)...

Taitaa jäädä äänestys huomiselle minullakin.
wierii2
Itse laitan äänestystä myöskin huomenna. Mutta, tällä hetkellä ylivoimainen ykkösepäiltyni on Padi ja samalla Hjhh. Padi on taas kerran lähetellyt sekavia viestejä (kuten aina), mutta nyt se tietynlainen pelitavan muutos iskee silmään. Lisäksi Padin omat mielipiteet ovat erittäin huonoja, eivätkä äänestysperusteetkaan minua hurmanneet. Eikä tästäkään parista taida paljoa olla hyötyä hyviksille. Muistakaa, että massailu on pahasta.
akuankka1313
Myönnän, etten osaa puolustautua kunnolla. :-[ Miksi olen mielestänne epäilyttävä?
Mutta syytellä kyllä osaan. Ehkä eniten tässä pelissä epäilyttävät parit Kreach & Ah97 sekä hjhh & Padi. Ehkä jälkimmäiset kuitenkin eniten. Puhuvat paljon sekavia ja ovat hermostuneita ja hyökkääviäkin.
Mutta aiheellisimmat epäilyt kohdistuvat ensimmäiseen pariin. Jos olisikin niin, että pahikset ensimmäisen päivän aikana olisivat sopineet, että jos jompikumpi pareista tippuu, se äänestää viime hetkellä toista pahisparia. Koska samaa kikkaa kokeiltiin jo viime pelissä, ei osata aavistaakaan, että tällä kertaa äänestetty voi olla itsekin pahis.
Muttaei, luulen tämän olevan vain samanlainen, pahiksille riskitön äänestyskikka. Eli ääni menee tällä kertaa...

++Padi
akkaridekkari
Lainaus käyttäjältä: akuankka1313Miksi olen mielestänne epäilyttävä?
Olit hiukan epäilyttävä, koska puolustelit Ankkaristia ja Relaa, ja koska et myöhemmin vastannut Kreachin esittämiin syytöksiin.
Mutta minulle et silti ole epäiltyjen ykkönen.
Niketin
Lainaus käyttäjältä: akuankka1313Miksi olen mielestänne epäilyttävä?
Jep, et ole todellakaan listan kärkipäässä. Eipä sinussa ole paljoa muuta epäilyttävää, kun että olet melko hiljainen ja sivuutit syytöksiä.

++Padi
-Pelityylin muutos
-Et vastannut sinulle esitettyihin syytöksiin
-Olet yksi eniten viestejä lähettäneistä, pahikset löytyvät usein tästä joukosta
-Perustelit syytöksesi erittäin huonosti

Mutta missä ihmeessä on Karhula ja parini Pullasorsa? Ovat olleet hiljaa koko päivän.
Kreach
Aktiivit:

Pullasorsa - Epäaktiivinen alun ihan ok -aktiivisuuden jälkeen.
Eltharion - epäaktiivinen
Mac Ducky - neutraali
Akuhullu97 - epäaktiivinen
akuankka1313 - neutraali
Niketin - aktiivinen
T@IK@VIITTA - melko epäaktiivinen
hjhh - epäaktiivinen
Karhula - epäaktiivinen
akkaridekkari - melko aktiivinen
Bomber - melko epäaktiivinen, alussa aktiivinen, mutta hiljentynyt.
Padi - melko aktiivinen
wierii2 - melko epäaktiivinen

Aktiiviset: Niketin
Melko aktiiviset: Akkaridekkari, Padi
Neutraalit: aa1313, Mac Ducky
Melko epäaktiiviset: Wierii2, Bomber, T@ika, Pullis
Epäaktiiviset: Karhula, Akuh97, Eltharion
hjhh
Lainaus käyttäjältä: akkaridekkariHjhh, en ihan ymmärtänyt toisen lauseen pointtia. Juonittelupeleissähän kuuluu äänestää sitä henkilöä, ketä itse epäilee eniten - ei sitä, joka on enemmistön mielestä pahis. Pysyttelet koko ajan melko lailla massassa.
Jos tilanne on huomenna sama ja Aa131 on saanut eniten ääniä mun ja Padin lisäksi niin kai mä nyt sitä äänestän?
Järjetöntähän meidän siinä on muita alkaa äänestämään, jos yritetään pelissä pysyä mukana.
Bomber
Minusta Padi ja hjhh ovat tällä hetkellä erittäin epäilyttäviä. Padi on hyvin hyökkäävä, mutta perustelut ovat silti heikot, vaikuttaa pahismaiselta. Hjhh taas näyttää ajattelevan omaa etuaan, joka tekee hänestä hyvin epäilyttävän.

Omen edun haku on todella epäilyttävää, +hjhh
Mac Ducky
Lainaus käyttäjältä: BomberHjhh taas näyttää ajattelevan omaa etuaan, joka tekee hänestä hyvin epäilyttävän. Jos minulla olisi 4 ääntä ja esimerkiksi T@ikiksella myöskin 4 ääntä niin totta kai minä T@ikista äänestäisi, kuin vaikkapa Padia jolla olisi nolla ääntä. Itsestäänselvyys minun mielestäni.

Eipä ole oikeastaan tällä hetkellä oikein mitään epäilyksiä, tosin Padi on ollut hiukan agressiivinen ja hyökkäävä. Plus sitten heikohkot perustelut jne.
akkaridekkari
Hjhh on osittain oikeassa. Mikäli päivä on aivan loppumaisillaan ja näyttää, että itse olisi tippumassa yhden äänen erolla, kannattaa tietenkin äänestää toiseksi eniten ääniä saanutta. Sillä tottakai oma itsensä kannattaa pitää jatkossa, oli sitten hyvis tai pahis. Onhan siitä omalle joukkueelle hyötyä!
Mutta vielä tässä vaiheessa kannattaa tietenkin äänestää sitä, ketä itse epäilee, ja tuoda samalla esiin uusia näkökohtia, epäilyjä ja pointteja esiin epäillystä. Muutkin voivat olla samaa mieltä!

//MaD ehti sanomaan hiukan samoja asioita minua ennen.
kirja
2 Padi (akuankka1313, Niketin)
1 akuankka1313 (Kreach)

Pakkoäänestykset:
neljäs päivä:
akuankka1313
Akuhullu97
Karhula
Kreach
Padi
Pullasorsa
T@IK@VIITTA

kolmas päivä:
akkaridekkari
Bomber
Eltharion
hjhh
Mac Ducky
Niketin
wierii2

Päivä loppuu huomenna klo 18.

~kirja
T@IK@VIITTA
Minun on hyvin vaikea lähettää viestiä, kun pitää monta minuuttia miettiä, onko jokin sana liian epäilyttävä tai muuten kummallinen. Heti jos jokin kohta viestistä menee myttyyn, tulee syytteet niskaan. Jos olen mielestänne liian epäaktiivinen, on siihen selitykseni koulukiireet ja sen lisäksi minulla on aika tietokoneella.
Padi on ollut todella hyökkääväinen Niketintä vastaan ja hän on myös hermostunut. Padin viestit ovat aika sekavia, eikä tuosta syyttelyviestistä Niketintä vastaan saanut kauheasti selkoa. Syytteet ovat myös hieman heikot. Padi näköjään yrittää saada syytteet Nikettimen niskaan pelastuakseen itse. Hieman epäilyttävää... Huomenna vasta kuitenkin annan ääneni, jos annan.
Eltharion
Pahoittelen minäkin epäaktiivisuutta, mutta opiskelu ja ihmissuhteet vievät enemmän aikaa kuin luulis. No, Taikis vaikutti ainakin edellisessä viestissään todella hermostuneelta ja kummalliselta. Äänestän kuitenkin vasta huomenna, mutta Taikis epäilyttää aa1313: n lisäksi.
Karhula
Myös minä pahoittelen epäaktiivisuutta, mutta mulla oli eilen nielurisaleikkaus, joten ei tänään oikein ole ehtinyt tietokoneen ääressä istumaan.
Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19