Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19
Kirjoittaja

Aihe: Joulutanssiaiset

(285 viestiä)
Kreach
Lainaus käyttäjältä: T@IK@VIITTAMinun on hyvin vaikea lähettää viestiä, kun pitää monta minuuttia miettiä, onko jokin sana liian epäilyttävä tai muuten kummallinen. Heti jos jokin kohta viestistä menee myttyyn, tulee syytteet niskaan.
Jos olet hyvis, ei mitään paineita. "Ylikirjoitetut" viestit ovat myöskin epäilyttäviä. Itse en sen kummemmin mieti onko jokin sana epäilyttävä, annan mennä vain ja kerron mielipiteeni. =)

Kaikki pahoillaan epäaktiivisuudesta. =)
wierii2
Itselläni hajosi kone, ja tämä yhteiskone on tuhottoman hidas. Se siis on osasyy, mutta enköhän minä täällä muutamiin otteisiin päivässä silti vieraile.

Niin, Padi on ylivoimaisesti epäilyttävin henkilö. Oikeasti, pelitavan muutos on suuri, ja se, ettei puolustele itseään, on erittäin outoa. Muuten perustelut ovat olleet heikkoja, viestit sekavia ja heikkoja. Kuten jo aiemmin totesin, ei mitään hyötyä hyviksille, joten:

++ Padi
kirja
Äänessä on kirjoitusvirhe.

~kirja
wierii2
++Padi

Nytkö? :)
Padi
Ääh, olisin vain jättänyt sen viestin väliin. No, ei kai tässä nyt mitään muuta sanottavaa että yksi minua äänestäneistä on ihan varmasti se jäljelläoleva pahis. Ja Niketin, et taaskaan lukenut viestiäni kunnolla, en epäillyt sinua, enkä ole koskaan sanonut luottavani kenenkään. Ja syy siihen etten ole ehtinyt vastata sinun viestiisi on että olin koko päivän katsomassa tennistä, vaikea sieltä on puolustaa itseäni. Wierii ei näytä minun silmistäni kovin hyvältä, hiljaa koko pelin, sitten kun minua hiillostetaan niin hän herää henkiin ja äänestää minua. Tekisi mieli äänestää häntä mutta kun pakko tässä on pelastaa oman nahkansa. Samat perustelut kuin Hjhh:llä, eloonjääminen.
++Akuankka1313
En ehdi huomennakaan tänne kun istun luultavasti Talin tennishallin katsomossa.
akkaridekkari
Padi ja hjhh eivät karkaa epäiltyjeni listalta mihinkään, mutta huomasin äskettäin uusia, varsin mielenkiintoisia näkökohtia Kreachista.

Lainaus käyttäjältä: akuankka1313Relan en usko olevan edelleenkään pahis, sillä hänen pelitapansa on samanlainen kuin edellisissäkin peleissä ja Ankkaristi vaikuttaa tarpeeksi hyvismäiseltä
Lainaus käyttäjältä: KreachJos Rela ja Ankkaristi ovat pahiksia, aa1313 on tuon ylläolevan viestin jälkeen todella epäilyttävä. Onhan tuo oma mielipide, mutta vaikuttaa pahiskavereiden pelastamisyritykseltä.

Tämä oli siis lainaus viime sunnuntailta. Kenties Kreach on sittenkin pahis? Hän tiesi jo tuolloin myös Relan ja Ankkaristin olevan pahiksia, ja yrittikin jo ikään kuin valmiiksi laittaa syytöksiä aa1313:n niskaan?
Sitä paitsi Ankkaristihan tuntui elinaikanaan kovasti puolustelevan ainakin Kreachia, mahdollista pahiskaveriaan:
"Kuitenkin Kreach on aikaisemminkin ollut aika hyökkäävällä linjalla, joten ei paljoa yllätä tuo asenne."
"Kreachkin on aikalailla vakuuttanut minut." (Ankkaristin kommentteja)
Ja kaiken huipuksi, Ankkaristin loppuäänestys saattaisi jotenkin täsmätä.

Hmm. Toisaalta, Kreachan syytteli DJ Relaa paljon, ja vieläpä äänesti häntä. Ja Rela teki päinvastoin. Tämä ei oikein sovi kuvioon.

Mutta kaikesta huolimatta epäiltyjeni listaan täydennykseksi velä Kreach.

Äänestykseni jää iltapäivälle.
Niketin
T@ikis, ei sinua kukaan voi äänestää, jos perusteluina on vain muka-aktiivisuus. Yritä vain kirjoittaa tänne, äläkä turhia mieti, se auttaa kyllä hyviksiä. Saamme myös paremman kuvan sinusta.

Lainaus käyttäjältä: PadiJa Niketin, et taaskaan lukenut viestiäni kunnolla, en epäillyt sinua, enkä ole koskaan sanonut luottavani kenenkään.
Totta, käytin väärää sanamuotoa. Olisiko syyttäminen parempi?
Enkä muuten muista sanoneeni sinun luottavan liikaa kehenkään.

Akkaridekkari, olen itsekin miettinyt tuota, mutta olen edelleen sitä mieltä, että olisi liian riskiä pahiksille antaa tuollainen vinkki. Mielestäni ainakaan vielä ei ole kriitsin aika tippua.

T@ikiksen ja aa1313:n epäilyt alkavat hieman laimeta osaltani. T@ikis ainakin yrittää selvästi lähettää hyviä viestejä ja auttaa hyviksiä.
Pidän ääneni Padissa, ellei siltä suunnalta tule hyviä perusteluja.
kirja
3 Padi (akuankka1313, Niketin, wierii2)
1 akuankka1313 (Kreach)

Pakkoäänestykset:
neljäs päivä:
akuankka1313
Akuhullu97
Karhula
Kreach
Padi
Pullasorsa
T@IK@VIITTA

kolmas päivä:
akkaridekkari
Bomber
Eltharion
hjhh
Mac Ducky
Niketin
wierii2

Myös Padin äänessä on kirjoitusvirhe.

Päivä loppuu tänään klo 18.

~kirja
hjhh
Lainaus käyttäjältä: wierii2Kuten jo aiemmin totesin, ei mitään hyötyä hyviksille, joten:

++ Padi

Väittäisin, että enemmän, kuin niistä pahiksista, jotka mukaan jäävät, jos minä ja Padi pelistä tipumme. ;)

Paljon näytetään Padia epäilevän se takia, että pelitapa on erilainen. Luulisin kyllä että pelitavan on aika normaalia juonittelupeleissä. En tosin juuri tiedä miten Padi on aikaisemmissa peleissä pelannut, kun tämä on muistaakseni vasta toinen juonittelupeli missä olemme kummatkin olleet.
Mac Ducky
Lähden minäkin nyt äänestämään, koska illemmalla on tiedossa riparijuttuja.

++Bomber
Bomber ja Karhula ovat ehkä epäilyttävin pari. Bomber oli vielä pelin alkupuolella erittäin aktiivinen, mutta epäaktivistui yhtäkkiä. Samoin Karhulakaan ei ole tainnut lähettää kuin pari viestiä. Lisäksi Bomber oli alussa ainakin aika agressiivinen. Lisäksi syytteli hjhh:ta oman edun hakemisesta mikä on mielestäni aika hölmöä ja typerä peruste.

Padi ja hjhh vaikuttavat ihan hyviksiltä. Hjhh on ollut aktiivisempi viime peleihin verrattuna ja tuntuukin panostavan enemmän tähän peliin. Padi ei ole oikeastaan muuttunut paljoakaan. Ja aika epätodennäköistä, että olisi toista kertaa peräkkäin pahis. (Vaikka onhan meillä tämä tapaus Pullasorsa)

Pulliksesta puheenollen, missä hän on? Oli muistaakseni pelin alkupuolella pelin aktiiveja ja nyt on kadonnut jonnekkin. Tosin hän ei ole kyllä kirjoitellut vähään aikaan oikeastaan minnekkään, joten ei sitä tiedä vaikka kone olisi rikki.
Eltharion
Äänestänpä nyt
++Akuankka1313.
Olen saanut käsityksen viesteistäsi, että puolustelisit itseäsi hyökkäävästi ja olisit hermostunut. Vaikutat mielestäni eniten pahikselta.
Eltharion
Anteeksi, akuankka1313
hjhh
Padi se sitte kirjotti äänensä väärin, ja ei vissiin ole tänään tänne tulossa. Huoh.
Kreach
Eltha, plussat vielä.

Dekkari, tuo on niin kaukaa haettua.
Eltharion
Voihan, no kolmas kerta ++akuankka1313
Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19