Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19
Kirjoittaja

Aihe: Joulutanssiaiset

(285 viestiä)
hjhh
Lainaus käyttäjältä: BomberJohtuuko siitä, että pari aikoo ns. erottautua toisistaan erilaisilla taktiikoilla ja näin pysyä poissa epäilyistä? Uskon niin.

+Hjhh

Uskoa saa mitä haluaa.
Mulla ei ole mitään tietoa Padin taktiikasta tässä pelissä. Mitään sen ihmeellisempää taktiikkaa ei itsellä ole, päivä (ja yö) kerrallaan tässä mennään.
kirja
1 Bomber (Kreach)

Pakkoäänestykset:
viides päivä:
akkaridekkari
hjhh
Kreach
Niketin
Padi
wierii2

neljäs päivä:
Akuhullu97
Karhula
Pullasorsa

tänään:
Bomber

Päivä loppuu to klo 9.

Muistakaa: Viestien muokkaaminen on kiellettyä.

~kirja
Pullasorsa
Suurensuuret pahoittelut epäaktiivisuudestani. Taudissahan minä olin koko viikon, joten on tämä pelikin jäänyt vähemmälle. :) Täytyypi tarkastella, mitä täälläkin on oikein tapahtunut...
Kreach
Peli on nyt todella aneeminen. Täytyy myöntää, että en itsekään ole mikään erityisen aktiivinen ollut.
Herätys. Weik ap!
Kreach
Äänestin Bomberia, koska:
-viestit ovat liian vitsimäisiä.
-Ensin aktiivi, sitten tippui massaan, mutta sitten heti paikalla kun äänestetään.
-Ihme säheltäminen tuon äänen kanssa. Ensin ei tiedä, ettei yöllä saa puhua, sitten äänestää väärin... Pahis, joka haluaa näyttää sekavalta (ja huonolta) pelaajalta?
akkaridekkari
Jooh, aktiivisuuttahan tässä tarvittaisiin. Ymmärrän toki, että kaikilla (tai ainakin useimmilla) meistä on se ns. elävä elämäkin, mutta juonariin ei todellakaan kannata ilmoittautua, jos tietää ettei kuitenkaan pysty lähettämään kuin korkeintaan viestin per päivä.
Enhän minäkään nyt mikään huippuaktiivinen ole ollut, ja toki ymmärrän Pulliksen sairauden ym., mutta... tänäkin päivänä on vielä ollut hiljaisena monta henkilöä - wierii, Akuhullu ja Karhis - vaikka pari vuorokautta on jo ollut aikaa vastailla.
No, se siitä aktiivisuuden paasauksesta.

Ainoa pari, mihin luotan, on Pullis&Niketin. Syyt ovat jo sanotut.
Pullis tavoitteli pahiksia alussa erittäin hyvismäisesti. Niketin ei ole ehkä aivan yhtä hyvismäinen, ja esimerkiksi DJ Relaa hän äänesti vasta, kun Rela&Ankkaristi -parin tippuminen alkoi olla varmaa, mutta hänkin on selkeästi tuntunut etsivän sinnikkäästi pahiksia, ja yrittää pitää aktiivisuutta yllä. Lisäksi hänen pieni eripuransa Ankkaristin kanssa ei olisi ollut kovin luonnollista jos hän olisi pahis - pahikset kun puhaltavat usein samaan hiileen.

Kreach: Bomber puheli myös IV -pelissä yöllä, ja virheitä kyllä sattuu helposti... mutta en silti sano luottavani häneen. Bomber ja Karhula - etenkin Karhula - ovat kummatkin melko hiljaisia. Karhiksen viesteistä ainoastaan yhdessä on ollut mitään kunnon asiaa. Hiljaisuuteen on kyllä syykin - nielurisaleikkaus - mutta saattaahan Karhis siltikin olla pahis. Estävätkö leikkauksen jälkeiset kivut myös koneellepääsyn...?

Jep jep, olikohan viesti sekava?
Bomber
Taktiikassa ei olisi mitään järkeä, jos molemmat olisivat hiirenhiljaa. Tietysti silloin kaikki suuntaavat katseensa hiljaisiin.
Olen sekoillut, Kreach, aiemminkin hyviksenä, miksi juuri nyt nostit sen esille? Olen muutenkin ollut hieman pihalla. En voi mitään sille, että Karhula on ollut hiljainen.

+Hjhh
kirja
Äänessä ja nimimerkissä kirjoitusvirhe.

~kirja
Bomber
Mitä ihmettä mä oikein sekoilen..

++hjhh
Niketin
Peli siis loppuu ylihuomenna aamulla, eikä tänään ole oikein sattunut mitään epäilyttävää. Hankalaa. Bomber on puhui ja esitti epäilyjään pitkästä aikaa, mutta ei ole oikein tehnyt muuta. Monilta pelaajilta aika mitäänsanomattomia ja ympäripyöreitä kommentteja.

Tällä hetkellä ehkä vähiten epäilen Kreachia. Hän on toki hyökkäävä, mutta ei sen perusteella voi epäillä. Ainakin hän yrittää auttaa peliä eteenpäin.
Myös akkaridekkariin luotan. Kumma kyllä, heidän parinsa ovat epäaktiivisia, eivätkä kirjoittele paljolti yhtään.

Lainaus käyttäjältä: BomberNiketin on ollut agressiivinen, joka ei tietenkään tarkoita pahuutta, mutta pistää silti silmään kummasti.
Olen ehkä ollut hieman agressiivinen, mutta ideani on saada keskustelua aikaan. Mielestäni olen onnistunut siinä melko hyvin.

Lainaus käyttäjältä: KreachPeli on nyt todella aneeminen. Täytyy myöntää, että en itsekään ole mikään erityisen aktiivinen ollut.
Herätys. Weik ap!

Totta, pahikset on tällä hetkellä lähes mahdoton saada kiinni, joten:

++Karhula
-olet epäaktiivinen
-haluan nähdä, miten vastaat ääneen

Tämä on siis vain herättelyääni, ja voin poistaa sen, jos Karhula vain tulisi puhumaan.

(klikkaa näyttääksesi/piilottaaksesi)
Padi
Aah, pääsin taas koneelle, "pitkästä" aikaa, tai no juonittelupelissä ykskin välipäivä johtaa epäaktiivisuusleiman saamiseen. Mitäpä täällä sanoisin? No kun kaikki viestit on lukaistu läpi niin yksi pisti erityisesti silmään:
Lainaus:Olen sekoillut, Kreach, aiemminkin hyviksenä, miksi juuri nyt nostit sen esille? Olen muutenkin ollut hieman pihalla. En voi mitään sille, että Karhula on ollut hiljainen.
Bomberin kirjoittama, muistuttaa paljon minun tilannetta mutta en minä sitä turhaan kerro, voisihan esim. Niketinkin sanoa että hän on ollut hyökkäävä ja yrittänyt herätellä keskustelua aiemmissakin juonareissa, ei se silti sano että hän ei voisi olla pahis.
Heti tuon kommentin jälkeen pistät hjhh:lle äänen ilman minkäänlaisia perusteluita.

++Bomber

Olit alussa aktiivinen, eli silloin kun oli vielä helppoa pahiksillekin pysyä mukana ilman että keräisivät epäilyksiä, sen jälkeen hiljennyit, ja nyt pistät huonosti perustellun äänen.
kirja
2 Bomber (Kreach, Padi)
1 hjhh (Bomber)
1 Karhula (Niketin)

Pakkoäänestykset:
viides päivä:
akkaridekkari
hjhh
Kreach
Niketin
Padi
wierii2

neljäs päivä:
Akuhullu97
Karhula
Pullasorsa

tänään:
Bomber

Huomenna klo 9 päivä päättyy.
~kirja
Karhula
Niin, tää Joulutanssiaisetkin on menossa. Ymmärrän hyvin epäilynne, koska aktiivisuuteni on huono, mutta koettakaa ymmärtää, ettei mullakaan ole aikaa seurata topicia heti koko ajan. Tämä topic on muutenkin ollut hiljaa ja hetken, että miten tässä nyt voi ketään epäillä pahikseksi? Itselläni ei ole epäiltyjä tällä hetkellä.

Lisää puhetta, niin multakin kyllä tulee aktiivisuutta.
hjhh
Äänestän nyt, koska en taida enään tänään, enkä huomenna aamulla ehtiä tänne.

++Bomber
Bomber
Nyt herätys, ihmiset, tämä on niin selvää!!

Sekä Padi että hjhh ovat tällä hetkellä hypänneet suoraan Kreachin kelkkaan molemmat välttyäkseen epäilyksiltä! Padi persustelee jäätävät huonosti ja hjhh:lla "ei ole enää myöhemmin aikaa." Herätys, tai nuo kaksi pääsevät kuin koirat veräjästä! Juoni on ilmiselvä. Haloo!
Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19