Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19
Kirjoittaja

Aihe: Joulutanssiaiset

(285 viestiä)
hjhh
Lainaus käyttäjältä: BomberNyt herätys, ihmiset, tämä on niin selvää!!

Sekä Padi että hjhh ovat tällä hetkellä hypänneet suoraan Kreachin kelkkaan molemmat välttyäkseen epäilyksiltä! Padi persustelee jäätävät huonosti ja hjhh:lla "ei ole enää myöhemmin aikaa." Herätys, tai nuo kaksi pääsevät kuin koirat veräjästä! Juoni on ilmiselvä. Haloo!

Tai jospa mä vaan haluan pysya pelissä mukana?
Eipä sun viestissäs, jossa mua äänestit ollut kauheesti perusteluja. Puhuit vain jostain sekoiluistas. :-P
akkaridekkari
Lainaus käyttäjältä: KarhulaTämä topic on muutenkin ollut hiljaa ja hetken, että miten tässä nyt voi ketään epäillä pahikseksi? Itselläni ei ole epäiltyjä tällä hetkellä.
Lisää puhetta, niin multakin kyllä tulee aktiivisuutta.

Tässä topicissa on parisataa viestiä, joista jokaisesta voi tehdä jotakin päätelmiä - toisista enemmän, toisista vähemmän. Nyt on jo kolmas päivä! On erittäin outoa, jos yhtään epäilyjä ei ole lainkaan. Ainakin minulla epäilyjä on suuntaan jos toiseenkin ollut jo pitkän aikaa.
Ja mikset itse tule luomaan aktiivisuutta, vaan odotat, että me teemme sen?

Karhiksen edellinen viesti ei ainakaan lisää luottoani häneen.
Bomber: Mikään ei ole ilmiselvää ja varmaa, vaikka Padi ja hjhh kieltämättä suuresti epäilyttävätkin. Ymmärrän, että hermostut, sillä olet tippumisuhan alla. Kuka tahansa olisi tehnyt niin. Nyt kuitenkin tuntuu siltä, että hätäännyit ja aloit manipuloida meitä äänestämään Padia ja hjhh:ta. Se on pahismaista.

Karhis ja Bomber ovat epäilyttäviä.

**

Hjhh jatkaa melko mitäänsanomattomia kommenttejaan. Omia epäilyksiä et lausu juuri lainkaan. Tuntuu, että yrität ainoastaan sinnitellä pelissä, ja se on sinun ainoa tarkoituksesi.
Padi oli perustellut hyvin äänensä Bomberille, mutta silti tämäkin pari epäilyttää...

**

Kahta paria epäilen (hjhh&Padi, Karhis&Bomber), kahteen luotan jokseenkin (minä&wierii, Pullis&Niketin). Kreach ja Akuhullu eivät ole selviä hyviksiä, mutta heitä en kyllä suuresti epäilekään.
kirja
Äänitilanne tältä juuri nyt näyttää:
3 Bomber (Kreach, Padi, hjhh)
1 hjhh (Bomber)
1 Karhula (Niketin)

Pakkoäänestyksiä seuraavan listan mukaan pelaajilla on:
viides päivä:
akkaridekkari
hjhh
Kreach
Niketin
Padi
wierii2

neljäs päivä:
Akuhullu97
Karhula
Pullasorsa

tänään:
Bomber

Klo 9 huomenna päivä päättää aika on. (;

~kirja
Niketin
Lainaus käyttäjältä: KarhulaNiin, tää Joulutanssiaisetkin on menossa. Ymmärrän hyvin epäilynne, koska aktiivisuuteni on huono, mutta koettakaa ymmärtää, ettei mullakaan ole aikaa seurata topicia heti koko ajan. Tämä topic on muutenkin ollut hiljaa ja hetken, että miten tässä nyt voi ketään epäillä pahikseksi? Itselläni ei ole epäiltyjä tällä hetkellä.

Lisää puhetta, niin multakin kyllä tulee aktiivisuutta.

Ai topic on ollut hiljaa, vai? Tännehän tulee viestejä kymmenen kappaletta päivässä, joten ei tätä hiljaiseksi topaksi voi sanoa. Ongelma on se, että kaikki samat tyypit puhuvat täällä, ja sinun kaltaisesi ovat koko ajan hiljaa. Ymmärrätkö, miten helppoa on pahiksena piiloutua epäaktiivisten joukkoon?

Bomber: On totta, että Padi ja hjhh hyppäsivät kelkkaan, mutta tällä hetkellä sinä ja Karhula(varsinkin Karhula) vaikutatte epäilyttävimmiltä. Ääneni pysyy.

//aksudeksu ehti ensin :)
Bomber
Lainaus käyttäjältä: PadiAah, pääsin taas koneelle, "pitkästä" aikaa, tai no juonittelupelissä ykskin välipäivä johtaa epäaktiivisuusleiman saamiseen. Mitäpä täällä sanoisin? No kun kaikki viestit on lukaistu läpi niin yksi pisti erityisesti silmään:
Lainaus:Olen sekoillut, Kreach, aiemminkin hyviksenä, miksi juuri nyt nostit sen esille? Olen muutenkin ollut hieman pihalla. En voi mitään sille, että Karhula on ollut hiljainen.
Bomberin kirjoittama, muistuttaa paljon minun tilannetta mutta en minä sitä turhaan kerro, voisihan esim. Niketinkin sanoa että hän on ollut hyökkäävä ja yrittänyt herätellä keskustelua aiemmissakin juonareissa, ei se silti sano että hän ei voisi olla pahis.
Heti tuon kommentin jälkeen pistät hjhh:lle äänen ilman minkäänlaisia perusteluita.

Olit alussa aktiivinen, eli silloin kun oli vielä helppoa pahiksillekin pysyä mukana ilman että keräisivät epäilyksiä, sen jälkeen hiljennyit, ja nyt pistät huonosti perustellun äänen.

Mikä äänessäni oli huonosti perusteltua? Mielestäni taktiikkanne olla erilaisia ja erottua on ilmiselvä. Tekeekö se, että heitin alussa vitsiä, minut epäilyttäväksi? Mielestäni se on vain osa luonnettani, en voi sille mitään. En yrittänyt mitenkään vaikuttaa miltään. Olen ollut pelissä epäaktiivinen. Eli luonteeni takia te epäilette minua. Kaiken lisäksi olen perustellut ääneni kahdella eri tavalla. Myöhemmin huomasin teidän ilmiselvän kelkkaanhyppäämisenne, joka oli minusta hyvin hälyttävää.

Ja dekka, mitä minä olen manipuloinut? Jos huomaan ilmiselvän pahisjuonen ja te muut nuokutte siellä, niin tottakai pistän hälytyskellot päälle. Heidän juonensa on ilmiselvä! Jos tämä näin päättyy, petyn kyllä teihin.

Sinäkin Karhula herätys nyt, olemme tässä samaassa veneessä jota nuo kaksi pahista upottavat. Nyt hereille jätkät, heidän juonensa on ilmiselvä.
Pullasorsa
No jaa, enpä tiedä Bomberista... Aika hyvismäisesti kuitenkin jaksaa vain puolustella itseään. Muutenkin Bomber on selkeästi hyödyllisempi pelille kuin muutama muu epäilyttävä henkilö. Kyllä minä lähtisin pikemminkin epäilemään hjhh:ta. Melko turhia, lyhyitä muka-aktiiviviestejä, joissa hän ei ota suurestikaan kantaa pelitapahtumiin ja pelin kehittymiseen.

Lainaus käyttäjältä: hjhhÄänestän nyt, koska en taida enään tänään, enkä huomenna aamulla ehtiä tänne.
Perustelut ovat missä? Tietääkseni sinulla ei ole äänestyspakkoa vielä pitkään aikaan. ++hjhh
Padi
Jaa, uskoisin että Bomber ja Karhula ovat nuo viimeiset pahikset joten ellei mitään yllättävää tapahdu niin hyvikset voittavat tälläkin kertaa. Ennen en ole ollut näin varma äänestäni, vaikka voihan olla niinkin että olen erehtynyt. No toivotaan että tämä oli tässä vaikka olisikin vielä yö "käytettävissä".
Bomber
Lainaus käyttäjältä: PadiJaa, uskoisin että Bomber ja Karhula ovat nuo viimeiset pahikset joten ellei mitään yllättävää tapahdu niin hyvikset voittavat tälläkin kertaa. Ennen en ole ollut näin varma äänestäni, vaikka voihan olla niinkin että olen erehtynyt. No toivotaan että tämä oli tässä vaikka olisikin vielä yö "käytettävissä".
Ja lisää pahismaista käytöstä Padilta. Pitää hyvikseyttään itsensäselvyytenä ja vetoaa kaikkiin "hyvikset voittavat tälläkin kertaa"-virkkeellä. Erittäin epäilyttävä viesti, jolla yrittää tunkeutua ns. luotettavien hyvisten joukkoon. Joo, ja ihan varmasti olet ennenäkemättömän luotettava äänestäsi, varsinkin kun todellakin hyppäsit Kreachin kelkkaan. Kaiken lisäksi sivuutat kommenttini täysin, että hyvää päivää vaan.

Päivä muuten loppuu vasta huomenna Padi, and ur goin' down.
hjhh
Tilanne näyttää sen verran huonolta, että on syytä tulla esiin.
Elikkä minä ja Padi ollaan Mummo Ankka. Viimeistään yöllä me tullaan tän takia tippumaan, kun Iineskin on jo kuollut, mutta jos Bomber ja Karhula nyt pahiksia ovat, niin eipä sillä ole juuri väliä.
Wierii ja akkaridekkari ovat varmoja hyviksiä, joten pahikset ovat siis joku pareista Karhula & Bomber, Kreach & Akuhullu97, Niketin & Pullasorsa.
Bomber
Viimeisen kerran, emme ole pahiksia. Miksi ihmeessä Kreach ja Niketin ovat jonkunlaisen suojaverhon takana? Miksei heitä epäillä? He ovat yhtä suurella todennäköisyydellä pahiksia kuin minä ja Karhula. Mutta jos minä ja Karhula olemme hyviksiä, kumpi on petturi; Niketin vai Kreach?
Kreach
Lainaus käyttäjältä: BomberMutta jos minä ja Karhula olemme hyviksiä, kumpi on petturi; Niketin vai Kreach?
Ensin toitotat, että emme missään nimissä ole pahiksia... Sitten sanot, että JOS (parempi sana olisi ehdottomasti KUN) olemme hyviksiä - anyway, ajatusvirhe kaiketi.

Eli tuotasnoin. Jos Bomb&Bear ovat hyviksiä, tiedän, että Niketin ja Pullis ovat pahiksia. Itseasiassa, juuri nyt, kun alkaa olla pelin ratkaisevat hetket, Niketin ja Pullis ovat hieman hiljentyneet.

Erityisen silmiinpistävää oli se, että Pullis haki luottamuksen -> sai sen, häipyi (njoop, oli kipeä..). Niketin on kyllä ollut aika vakuuttava. Luen hänen viestinsä läpi ja yritän löytää jotain paljastavaa..

Niketiniä en kyllä vain voi uskoa pahikseksi: ainoa perustelu olisi selkeästi huolella mietityt viestit, mutta se on niin hääppöinen perustelu, että..

Bomberissa häiritsee eniten sekoilu. Varsinkin tuon äänen lähettäminen oli niin vaikean näköistä, että huhhuh. Ja Bomber on kuitenkin ollut monessa pelissä mukana. Ei vanhan pelaajan pitäisi näin sekoilla. Lisäksi, musta tuntuu siltä, että Bomber ei hyviksenä jaksaisi kirjoitella noin paljon puolustuspuheita: mutta kun tietää olevansa pahis, ja tietää, että jos tippuu, peli päättyy, aktivoituu kummasti. Valitan, mutta ääneni pysyy yhä sinussa. Se voi kuitenkin muuttua, jos perustelet vielä paremmin ;)
Bomber
Lainaus käyttäjältä: KreachBomberissa häiritsee eniten sekoilu. Varsinkin tuon äänen lähettäminen oli niin vaikean näköistä, että huhhuh. Ja Bomber on kuitenkin ollut monessa pelissä mukana. Ei vanhan pelaajan pitäisi näin sekoilla. Lisäksi, musta tuntuu siltä, että Bomber ei hyviksenä jaksaisi kirjoitella noin paljon puolustuspuheita: mutta kun tietää olevansa pahis, ja tietää, että jos tippuu, peli päättyy, aktivoituu kummasti. Valitan, mutta ääneni pysyy yhä sinussa. Se voi kuitenkin muuttua, jos perustelet vielä paremmin ;)
Ok, pyydän anteeksi olemattomia virheitä, jotka olen tehnyt, vaikka niitä ei olisi pitänyt tehdä. Niillä kun ei kuitenkaan ole mitään merkitystä, ellet reagoisi niihin tuolla lailla.

Mielestäni on erittäin kummallista, että puolustukseni ja agressiivisuus uhan alla tekee minusta epäilyttävän. En tietystikään halua, että omalla hiljaisuudellani annan itseni pudota ja pahisten voittaa. En ymmärrä pointtiasi. Enkö saisi puolustella itseäni? Niketin sai suoja-aseman agressiivisuuden avulla, ja minä saan samanlaisilla viesteillä nyt itselleni kolme ääntä? Tämä on nyt erittäin epäilyttävää.

Ja mikäs sinut, Kreach, asettaa kaiken yläpuolelle? Koska olet kokeneempi? Ja kyllähän sinäkin heitit läppää alussa. Jotenkin olet vain onnistunut ansaitsemaan suoja-aseman. Sinä voisit ihan yhtä hyvin olla pahis kuin Niketinkin, erikoishahmotkin on jo nostettu esiin. Mikä estää meitä epäilemästä sinua.

Saatan nyt kuulostaa agressiiviselta, mutta tilanne on nyt tulikuuma. Kukaan ei saa olla suojassa, ja pahisten on löydyttävä pian.
Padi
Lainaus käyttäjältä: KreachBomberissa häiritsee eniten sekoilu. Varsinkin tuon äänen lähettäminen oli niin vaikean näköistä, että huhhuh. Ja Bomber on kuitenkin ollut monessa pelissä mukana. Ei vanhan pelaajan pitäisi näin sekoilla.
No kyllä minä, ankkiksen aktiivisin juon. peleiden osaanottaja sekoilen aika paljon (johtunee siitä etten ole tottunut kirjoittamaan paljon suomea, joka päätyy sitten usein puhekielen käyttämiseen). No, nyt on sellainen riskipeli että on kolme pahiskanditaattia joista kaksi ovat hyviksiä. Ainoat varmat ovat minä, hjhh, akkaridekkari ja Wierii. Itse en olisi halunnut tulla vielä Mummo Ankkana esille koska nytten pahikset voivat tiputtaa meitä heti seuraavana yönä.
Kysymys onpi, keneen luottaa, pullikseen ja nikettimeen, bomberiin ja karhuun vaiko Ah:n ja Kreachiin. Nikettimeen luotan sillä tavalla että hänellä on melko samanlainen pelityyli kuin viimekin pelissä, toisaalta, hän voi miettiä mitä kirjoittaa niin pitkään kuin haluaa, eli ehtii saadane kuulostamaan "hyvismäisiltä". Silti minä uskon vakaasti Nikettimeen, Pulliksesta en tiedä.
Kreach:kin on ansainnut luottamukseni kun hänellä on ollut samoja mielipiteitä kuten minullakin, ei tarkoita silti ettei hän voisi olla pahis, Ah ei sano yhtikäs mitään minulle.
Karhu ja Bomber olisi helppo kohde sillä Karhu on ollut hiljaa ja Bomber on sekoillut (paraskin puhuja). Bomber jaksaa kuitenkin puolustaa itsensä sisukkaasti hänen "en ole pahis"-viesteillään. En tiedä onko hänen sanomassaan mitään itua muttamutta.

Ääneni jää bomberilla.
Ääh, jälleen kerran sekava viesti. :(

//Tuo äskeinen viesti Bomberilta oli kyllä aika vakuuttava, pitäiskö vaihtaa nikettimeen?
kirja
3 Bomber (Kreach, Padi, hjhh)
1 hjhh (Bomber)
1 Karhula (Niketin)

"Uskokaa jo, olemme hyviksiä!" Bomber ja Karhula toitottivat ärsyyntyneelle väkijoukolle.
"Uskokaa jo, olette jo sanoneet sen, emmekä voi enää muuttaa äänestystuloksia!" Kreach ja Akuhullu97 huusivat takaisin.

Padi ja hjhh hakivat kirveen. He heilauttivat sen kohti huutelevaa paria. He hiljenivät kuin taikaiskusta.

Niketin ja Pullasorsa nappasivat parin takin. He käänsivät taskut auki, eivätkä taaskaan saaneet sieltä mitään.

kuudes päivä:
hjhh
Kreach
Niketin
Padi

viides päivä:
akkaridekkari
wierii2

neljäs päivä:
Akuhullu97
Pullasorsa


1. päivä: DJ Rela & Ankkaristi (Karhukopla)
1. yö: jojo3 & Aku Vankka (tavallinen pari)
2. päivä: T@IK@VIITTA & akuankka1313 (tavallinen pari)
2. yö: Mac Ducky & Eltharion (Iines Ankka)
3. päivä: Karhula & Bomber (tavallinen pari)

Yö loppuu perjantaina klo 19.

~kirja
kirja
"Eiköhän ole selvää, ketkä ovat kuolleet", Pullasorsa ja Niketin huokaisiivat.
"Tarkistetaan kuitenkin", Akuhullu97 ja Kreach totesivat.

Akkaridekkari ja wierii2 menivät tutkimaan ihmisiä, huomaten eräiden puuttuvan.

1. päivä: DJ Rela & Ankkaristi (Karhukopla)
1. yö: jojo3 & Aku Vankka (tavallinen pari)
2. päivä: T@IK@VIITTA & akuankka1313 (tavallinen pari)
2. yö: Mac Ducky & Eltharion (Iines Ankka)
3. päivä: Karhula & Bomber (tavallinen pari)
3. yö: hjhh & Padi (Mummo Ankka)

kuudes päivä:
Kreach
Niketin

viides päivä:
akkaridekkari
wierii2

neljäs päivä:
Akuhullu97
Pullasorsa


Päivä loppuu maanantaina klo 18.

~kirja
Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19