Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19
Kirjoittaja

Aihe: Joulutanssiaiset

(285 viestiä)
Kreach
Lainaus:Kreachiltä selvää johdattelua meitä vastaan. Hän kirjoitti pitkän viestin, joka saa hänet näyttämään hyvikseltä, koska hän keksii paljon epäilyjä. Kuitenkin jos tarkemmin miettii, epäilyt ovat vähän väkisinväännettyjä. Kenestä tahansa pelaajasta on mahdollista keksiä tuontapaisia syytöksiä.
Sinulla on tasan yksi syytös, ja sekin on Ankkaristin äänestys, mihin en itse ole mitenkään vaikuttanut. Minussa ei ole ollut mitään epäilyttävää. Vai onko? Osa väitteistä on ehkä väkisinväännettyjä, mutta pisti kuitenkin viesteissäsi/pulliksen viesteissä silmään.

Lainaus:Tällä aloituksella Kreach saa minut näyttämään puutaheinää jauhavalta pahikselta. Samalla hän sivuuttaa hienosti kaikki epäilyni ja saa tunnelman puolelleen. Yhdessä huolella rakennetun viestin ja Akuhullun säestyksen kanssa vaikutus on taattu.
No ohhoh. Viesti ei edes ollut kovin huolella rakennettu vaan sekava, kirjoitin siinä järjestyksessä, mitä pointteja silmiini osui.
Lainaus:Juuri näin. Saat hyvän syyn puolustaa itseäsi tuon vuoksi. Täydellinen suunnitelma. Epäonnistuminen tapahtui siinä, että Rela keksi liian huonon selityksen ja kaikki äänestivät häntä. Ensimmäisenä päivänä ei ole epäilyjä ja kaikki tarttuvat eniten epäilyttävään henkilöön. Lähes kaikki massasivat ja kaikki olivat hyviksiä. Minkä takia keksit minun olevan pahis tuon perusteella?
Uskon sinun olevan pahis sen takia, että massasit viime hetkellä, ettet näyttäisi ulkopuoliselta, kun selviää, että rela ja risti ovat pahiksia. Todella täydellinen suunnitelma: minua on aina epäilty tälläisten takia. Miksei nytkin? Miksi siis nostaisin itseni esille.
Lainaus:Totta. Ankkaristi saattoi hakea luottoa Pullasorsaan. Mitä sitten? Ei kai hän nyt pahiskaveriaan olisi kehunut tuolla tavoin?
Miksei olisi kehunut? Halusi, että muutkin alkavat luottamaan pullikseen (=pahiskaveri). Sinä toppuuttelit Ankkaristiä hieman, ettei linkkiä teiden välille syntyisi.
Lainaus:Ja minkähän takia tämä ei täsmää sinuun, kun kerran pelaamme samalla tyylillä?
Koska se Ristin viesti kuulosti siltä, että juuri te olisitte pahiksia. Kaikki olivat aivan koko ensimmäisen päivän tuutineet teitä ja kukaan ei ole epäillyt teitä koko pelin aikanakaan. Olette päässeet niin helpolla.

Niketin, minäkin luotin sinuun.
wierii2
Jos Ah&Kreach ovat pahiksia, niin he ovat harvinaisen taitavia.

--Kreach

++Niketin
Akuhullu97
Korjaan virheen:

++Niketin
Pullasorsa
Ja minähän en muuten aio hävitä tätäkin peliä.

Ettekö huomaa, että Kreachin viestit ovat pelkkää jauhamista mikä saa sen näyttämään kovinkin asiapitoiselta? Juuri tällä hetkellä Kreach ja AH naureskelevat sitä, että heitä aletaan epäilemään entistä vähemmän. Ja kaikki on pitkitetyn itsestäänselvyyden jauhamisen ansiota! Se ei saisi vaikuttaa noin merkittävästi mielipiteeseen. Kuka tahansa osaa kirjoittaa pitkiä, hämäääviä viestejä vanhoja lainauksia käyttäen. Kreach ja Akuhullu ovat punoneet loistojuonen. He äänestivät pahiskavereitaan ja tippuva Ankkaristi äänestää pahiskaveriaan Kreachia. Ei kukaan tietenkään epäile Kreachia enää sen jälkeen!

Koettakaa nyt avata silmänne. Minä en todellakaan ole pahis. Sen tietävät myös Kreach ja Akuhullu. Kreach on hyvä pelaaja ja saa p-i-t-k-i-t-e-t-y-l-l-ä selittelyllään itsensä näyttämään hyvikseltä. Hyvisten kohtalo on nyt täysin teidän (AD ja W2) käsissänne. Olisi kiva saada se voittokin joskus ja nyt se on täysin otettavissa. Voin vain neuvoa teidän olevan menemättä Kreachin ja Akuhullun huolella viritettyyn ansaan.
kirja
3 Kreach (Niketin, akkaridekkari, Pullasorsa)
3 Niketin (Kreach, wierii2, Akuhullu97)
Kreach on putoamassa, koska hän sai äänet aikaisemmin.

kuudes päivä:
Kreach
Niketin

viides päivä:
akkaridekkari
wierii2

neljäs päivä:
Akuhullu97
Pullasorsa


Päivä loppuu ma klo 18.

~kirja
Kreach
Pullis: Oma viestisi on taas pelkkää jauhamista siitä, kuin minä (mukamas) jauhan kokoajan. Ette näköjään Ankkaristin äänen jälkeen muita valeperusteita keksi, joten täytyy lähteä tälläiselle jauhamislinjalle (että mukamas kirjoitan pitkiä viestejä, joissa ei ole mitään asiaa. Itse et ole kirjoittanut sen enempää).

Pullis, minä ja Akuhullu tiedämme kyllä, että olet pahis. Turha meitä vakuutella. Tehän tässä olette ansan viritelleet. Täytyy toivoa, ettei Dekkari lankea siihen.

Dekkari, olisi kiva, jos kuulisimme myös sinun mielipiteesi. Wierii. Teit oikean päätöksen. Takaan sen.
Akuhullu97
Jep. Dekkarilla olisi mahtavat saumat voittoon jos hänkin äänestäisi Pullista. Sorsa on tosiaan hyvin viritellyt ansan, pakko sanoa.
akkaridekkari
Anteeksi, etten ole päässyt koneelle tänä päivänä vietettyjen juhlien takia. En voi myöskään olla nyt pitempään koneella. En juuri nyt ehdi tarkastelemaan kaikkia viestejä, mutta sanon luottavani nyt enemmän Kreachiin.

Palaan huomenna koneelle, jolloin ehdin ajattelemaan selkeämmin.
Pullasorsa
En ymmärrä, mitä minun pitäisi sanoa. Tiedän vain sen, että teette kyllä hyviksille kohtalokkaan virheen jos äänestätte meitä. Voin taata, että Kreach ja Akuhullu ovat pahiksia, jotka yrittävät kääntää päänne.

Dekkari ja wierii, harkitkaahan nyt kunnolla. Samalla puolellahan tässä ollaan. Kreach ja AH ovat vuorenvarmasti jäljellä olevat pahikset. Miten kaikki voi aina kääntyä näissä juonareissa minua vastaan... Ja kaiken huipuksi vielä varmistatte itse lisäksi oman tappionne äänestämällä meitä.

En kertakaikkiaan ymmärrä, miten saisin teidät vakuuttuneiksi...
Kreach
Ette löydä valeperusteluja. Pulliksen edellinenkin viesti pelkkää anelua ("tulkaa nyt puolellemme. Voitatte varmasti. Koittakaa ymmärtää. En halua hävitä taas kerran.")

Tasan samat asiat voin minäkin taata dekkarille ja wieriille. Ja takaankin, jos he äänestävät Niketintä.
Pullasorsa
En löydäkään perusteluja, sen myönnän. Mutta on naurettavaa, että meitä äänestettäisiin vain sen vuoksi, että sina satut olemaan niin täydellinen pelaaja, että löydät epäilyttävää joka ikisestä pilkunpuolikkaasta.

Ettehän te olekaan mitenkään erityisen epäilyttäviä, mutta teidän on aivan pakko olla pahiksia.
Kreach
Lainaus käyttäjältä: PullasorsaEttehän te olekaan mitenkään erityisen epäilyttäviä, mutta teidän on aivan pakko olla pahiksia.
Jos te ette ole pahiksia, sitten ovat akkaridekkari ja wierii. Voiko olla mahdollista, että Padi tai kirja on sählännyt ennustuksen kanssa? :D

Ei mutta oikeasti. Tiedän, että olette pahiksia. Olitte kyllä loistavia pelaajia. En epäillyt teitä yhtään! =)
Kreach
Pullasorsa: Oletteko Tavis- vai Hannu Hanhi -pari? :)
Kreach
No, vielä yksi perustelu Dekkarille ja Wieriille:

Te olette Hannu Hanhi -pari.
Minä ja Akuhullu olemme taviksia.
Pullis ja Niketin ovat pahispari.

Joko riittää perustelut?
Pullasorsa
Aika hyvn keksitty, Kreatsi! :) Valitettavasti olemme kuin olemmekin hyviksiä ja tavispari. :)
Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19