Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19
Kirjoittaja

Aihe: Joulutanssiaiset

(285 viestiä)
wierii2
Lainaus käyttäjältä: PullasorsaAika hyvn keksitty, Kreatsi! :) Valitettavasti olemme kuin olemmekin hyviksiä ja tavispari. :)
Aika rajoilla liikutaan. Pullissai minut hieman vakuttuneemmaksi, joten vedän ääneni pois.

--Niketin

Tämä ilta ja huominen ratkaisee.
Kreach
Lainaus käyttäjältä: PullasorsaAika hyvn keksitty, Kreatsi! :) Valitettavasti olemme kuin olemmekin hyviksiä ja tavispari. :)
Ja minä olisin vastannut tähän aikaisemmin 50% tuurilla oikein? En ottaisi sellaista riskiä.

Luit viestini ja sanoit olevanne tavispari.

Dekkari. Ajoin heidät umpikujaan. Jos nyt ette vakuutu, ette millään.
Pullasorsa
Lainaus käyttäjältä: KreachLuit viestini ja sanoit olevanne tavispari.
Vannon, etten lukenut viestiäsi. Ja mitä minä sinun viesteilläsi edes tekisin, kai minä nyt roolini tiedän.
Kreach
Lainaus käyttäjältä: PullasorsaLainaus käyttäjältä: KreachLuit viestini ja sanoit olevanne tavispari.
Ja mitä minä sinun viesteilläsi edes tekisin, kai minä nyt roolini tiedän.

Jos olisit sanonut olevanne Hannu Hanhi -pari, olisitte jääneet kiinni, sillä dekkari ja wierii ovat Hannu Hanhi -pari.
Tarkistit ensin minun viestistä meidän roolin ja valehtelet sen sitten teidän rooliksenne.
Niketin
Lainaus käyttäjältä: KreachTarkistit ensin minun viestistä meidän roolin ja valehtelet sen sitten teidän rooliksenne.
Ja mistäköhän ihmeestä tuon päättelit? Pullasorsa kertoi roolimme. Kai hän nyt tietää sen katsomatta jotain viestiäsi, missä sinä väität olevasi tavis.

Kreach on pelannut erittäin taitavasti. Viestit ovat huolella mietittyjä ja sijoiteltu sopiviin väleihin aktiivisuuden saamiseksi.
Kreachillä on samanlainen pelityyli, kuin minulla. Jos kuitenkin miettii tarkkaan ja yrittää lukea hänen viestiensä rivien välistä, niistä löytyy etenkin lopussa pieni hermostuneisuus.
Varsinkin nyt neljäntenä päivänä hänen viestinsä ovat olleet kansankiihotusta.
Kreach väittelee erittäin agressiivisesti, joka kuuluu nurkassa olevan pahiksen luonteeseen.

Lainaus käyttäjältä: KreachSinulla on tasan yksi syytös, ja sekin on Ankkaristin äänestys
Tässä viestissä listasin jo kolme uutta syytöstä.

Lainaus:No ohhoh. Viesti ei edes ollut kovin huolella rakennettu vaan sekava, kirjoitin siinä järjestyksessä, mitä pointteja silmiini osui.
Puhuinkin koko viestistä, en vain minua kohti osoitetuista syytöksistä.

Lainaus:Uskon sinun olevan pahis sen takia, että massasit viime hetkellä, ettet näyttäisi ulkopuoliselta, kun selviää, että rela ja risti ovat pahiksia. Todella täydellinen suunnitelma: minua on aina epäilty tälläisten takia. Miksei nytkin? Miksi siis nostaisin itseni esille.
Et uskonut joutuvasi tällaiseen asemaan. Jos jossain pelin puolivaiheilla joku epäaktiivi olisi heittänyt äänen tuosta syystä, olisit saanut puolusteltua helposti ja tiputettua tuon pelaajan.

Lainaus:Miksei olisi kehunut? Halusi, että muutkin alkavat luottamaan pullikseen (=pahiskaveri). Sinä toppuuttelit Ankkaristiä hieman, ettei linkkiä teiden välille syntyisi.
Siksi, että se on naurettavan helppo nostaa esille tässä vaiheessa peliä. Minusta oli epäilyttävää, että Ankkaristi jakoi luottamusta, joten vastasin siihen, riippumatta siitä, kenelle hän sitä luottamusta antoi.
Ensimmäisenä päivänä kaikki tarttuvat kiinni pienimpäänkin epäilykseen. Miksi himputissa olisin esittänyt noin painavan syytöksen pahiskaveriani vastaan?

Lainaus:Koska se Ristin viesti kuulosti siltä, että juuri te olisitte pahiksia. Kaikki olivat aivan koko ensimmäisen päivän tuutineet teitä ja kukaan ei ole epäillyt teitä koko pelin aikanakaan. Olette päässeet niin helpolla.
Kyllä se kansa sinuunkin luotti. Rela ja Ankkaristihan tiputettiin juuri sen takia, kun Rela äänesti sinua mitättömin perustein. Ei sitä oltaisi huomattu, jos Rela olisi äänestänyt jotain epäaktiivia.

Sitten on vielä Akuhullu. Miksi hän on ollut koko pelin ajan hiljaa? Jotta hän ei herättäisi liikaa epäilyjä?Hän ei ole ollut poissa, olen nähnyt hänet melkein päivittäin Ankkiksessa.
Eihän kukaan voi äänestää tässä pelissä Akuhullua, jos hänen parinsa on peliä luotsaava Kreach.

Kreach on pelannut niin hyvin, että epäilyjä ei ole helppo keksiä. Me kuitenkin tiedämme hänen ja Akuhullun olevan pahiksia.
Miettikää tarkkaan, älkää valitko pahiksia.

Lainaus:Niketin, minäkin luotin sinuun.
Ja se kannatti. Hyvikset voittavat, jos muutkin luottavat.
Kreach
Lainaus:Ja mistäköhän ihmeestä tuon päättelit? Pullasorsa kertoi roolimme. Kai hän nyt tietää sen katsomatta jotain viestiäsi, missä sinä väität olevasi tavis
Pointti onkin se, että miksi minä (jos olisin pahis), olisin lähtenyt veikkaamaan Hannu- ja tavisroolin väliltä? Mahdollisuusprosentti oli tasan 50%, jos olisin sanonut olevani Hannu Hanhi, olisin jäänyt "kiinni". Mutta koska tiedän, että olen ihan tavis, kerroin roolini. Yllättäen Pullasorsa heti seuraavassa viestissään sanoo roolin olevan sama. =)

Lainaus:Jos kuitenkin miettii tarkkaan ja yrittää lukea hänen viestiensä rivien välistä, niistä löytyy etenkin lopussa pieni hermostuneisuus.
Tottakai löytyy hermostuneisuus. Tai ainakin pieni sellainen. Peli on erittäin kriittisessä vaiheessa, ja haluan saada teidät nalkkiin! Sinä selkeästi varot kokoajan sanomisiasi ja kirjoitat huolellisesti, vakuuttavanoloisesti ja varmasti. Minä kirjoitan itseni mielestäni paljon hyvismäisemmin. Tiedä sitten.

Lainaus:Kreach väittelee erittäin agressiivisesti, joka kuuluu nurkassa olevan pahiksen luonteeseen.
Ja en muka hyviksenä haluaisi voittaa peliä, vaan olisin hiljaa? Ihan yhtä agressiivinen, ellen jopa agressiivisempi, näin hyviksenä olen. Haluan voittaa pelin.

Lainaus:Tässä viestissä listasin jo kolme uutta syytöstä.
Ja tässä kumosin ne.
-Kerroin roolin ensiksi (en pahiksena todellakaan olisi nostanut tuota rooliasiaa esille) -> Pullis tulee minuutinpäästä sanomaan saman roolin.
-Hermostuneisuus on mielestäni ihan luonnollista, jos minua ollaan tiputtamassa ja koko hyvispuoli häviämässä.
-Juonittelupelien ideakin on väitteleminen. Nyt ensimmäistä kertaa pelien historiassa on oikein kunnollinen väittely menossa. Miksi kyyhöttäisin hiljaa nurkassa, vaikka olisinkin hyvis? Miksi agressiivisuus on tässä kohtaa sitten pahiksen luonne? Selkeästi väkisinväännetty peruste.

Lainaus:Et uskonut joutuvasi tällaiseen asemaan. Jos jossain pelin puolivaiheilla joku epäaktiivi olisi heittänyt äänen tuosta syystä, olisit saanut puolusteltua helposti ja tiputettua tuon pelaajan.
Pelin loppupuolella tuo aivan varmasti nousisi taas esille. En todellakaan tekisi tuollaista virhettä, että tovoisin pahiskaverin äänestävän lopuksi minua. Mitä hyödyn siitä? Saan vain epäilyjä. Jos Ankkaristi ei olisi äänestänyt, ei mitään epäilyjäkään olisi. En hyödy pahiksena tuosta äänestä yhtään.

Lainaus:Ensimmäisenä päivänä kaikki tarttuvat kiinni pienimpäänkin epäilykseen. Miksi himputissa olisin esittänyt noin painavan syytöksen pahiskaveriani vastaan?
Syytös ei kovin painava edes ollut, ja ehkä halusitte pientä kitkaa välillenne, ettei teitä epäiltäisi, jos tälläinen lopputaistelu nyt tulisi, mitä on tullut.

Lainaus:Kyllä se kansa sinuunkin luotti.
Koko pelin ajan joku jaksoi aina kaivaa jonkin perustelun minua vastaan. (Esim. Vankka -ääni ja Dekkarin epäilys)

Teillä on ollut paljon helpompi lähtökohta. Kaikki luottivat teihin. Minua (ja Akuhullua) ollaan epäilty. Olen tässä nyt todella yrittänyt vakuuttaa, että me olemme hyviksiä. Te petkutatte.
Lainaus:Niketin, minäkin luotin sinuun.
Huomaa imperfekti.

Lainaus:Miettikää tarkkaan, älkää valitko pahiksia.
Sitä samaa. Olitte niin vakuuttavia pahiksia, että luulin jopa Padi&Hjhh töpänneen ennustuksen kanssa. Dekkari ja Wierii! Tehkää oikea päätös!
Pullasorsa
Lainaus käyttäjältä: KreachKerroin roolin ensiksi (en pahiksena todellakaan olisi nostanut tuota rooliasiaa esille) -> Pullis tulee minuutinpäästä sanomaan saman roolin.
Viestit lähtivät täysin samaan aikaan. Vannon, etten lukenut viestiäsi. Ja miksi ihmeessä minun olisi pitänyt? Kyllä minä oman roolini tiedän.

Voi aivan hyvin olla, että Kreach riskeerasi ja arvasi roolin saadakseen kaivattua luottamusta. Wierii kun ei enää luottanut yhtä paljon Kreachiin ja tämä uskoi wieriin saavan dekkarinkin muuttamaan mielensä. Tuossa tilanteessa meillä oli enemmän luottamusta, siksi päätit ilmeisesti riskeerata. Tiesit, että jos arvaisit oikein, pääsisitte pois tukalasta tilanteesta ja olisitte käytännössä voittajia.

Dekkari ja wierii, myönnän, että tietyt asiat saavat minut näyttämään pahikselta, mutta sitä en ole. En todellakaan ole viidettä (?) kertaa pahisten puolella. Kreach on junaillut asiat erinomaisesti taidon ja tuurin sekoituksella.
akkaridekkari
Tässä vastauksia kaikkiin aikaisempiin viesteihin.

Lainaus käyttäjältä: Kreach-Miksi Rela äänestää minua, jos olisin hänen pahiskaverinsa? Miksi minä äänestän häntä takaisin? Ja eikö ole kaikkein epäilyttävintä, että .
Olen pohtinut asiaa aiemmissa viesteissäni. DJ Rela äänestää Kreachia, ja heti perään Kreach vastaa äänestämällä Relaa. Asiasta on sovittu yksäreillä aiemmin?
Lainaus käyttäjältä: KreachNiketin äänestää Relaa vasta aivan viimeiseksi, jottei pistä erityisesti silmään
Tätäkin olen jo aiemmin miettinyt - ja se on todellakin pahismaista. Toisaalta Niketin kuitenkin sanoo viestissään, ettei todellakaan ole Relan ja Ristin pahisidentiteetistä varma. Pahis ei välttämättä olisi sanonut moista.

Lainaus:Pullis: Haki luottamuksen, lähti. Selityksiä sairauksista. Epäilyttävää.
Olen aivan varma, etteivät sairaudet olleet keksittyjä - on Pullis pahis tai hyvis. Olisi todella raukkamainen ja myös erikoinen taktiikka kadota kokonaan Ankkiksesta pärjätäkseen Juonittelupelissä.
Lainaus käyttäjältä: KreachOngelmana on nyt se, että ensimmäistä kertaa pahikset ovat olleet koko pelin aktiivisia. Nyt, wierii ja akkaridekkari, ette näe heissä mitään pahaa. He eivät ole tehneet mitään kovinkaan epäilyttävää. Pysyneet kuitenkin aktiivisina. Se on näköjään riittänyt näin pitkälle.
Miten niin emme näe heissä mitään pahaa? Olen sanonut aiemmin luottavani jokseenkin tähän pariin, mutta epäilyksiä minulla silti on ollut koko ajan.

Lainaus:Niketinin ja Ankkaristin salaperäinen keskustelu ensimmäisenä päivänä. Niketin haluaa saada (Karhulan), Ankkaristin ja DJ Relan aktivisoitumaan. Salaperäisesti pahiskaverinsa. Lisäksi pieni kiista Niketinillä ja Ankkaristillä luottamuksesta. Ehkä Niketin pelästyi, kun Ankkaristi toitotti niin paljon Pulliksen "upeita viestejä", (jotkut voivat hoksata pahiskaverit) ja halusi hieman parannella omaa tilannettaan sanomalla, ettei luottamusta kannata jakaa.
Niketinin ja Ankkaristin pienimuotoinen kiista ensimmäisenä päivänä on yksi tärkeimmistä syistä, miksi luotan Nikettimeen. Olen sanonut sen aiemminkin. Teoriasi on kuitenkin mahdollinen, Kreach.

Lainaus:Samassa viestissä oli Ristin äänestys minulle: Vanha. Haluaa epäilyjä minua kohtaan. Ja siinähän hän onnistui. Pahikset saattavat voittaa tämän takia, jos dekkari ei ymmärrä, että Risti haki vain epäilyjä minulle.
Mikään ei vanhennu Juonittelupelissä. Eivät johtolangat haihdu mihinkään. Kenties pahissuunnitelmanne olikin juuri, että äänestys sysää epäilyjä niskaltasi - tai sitten sen oli tarkoitus sysätä epäilyjä niskaasi, kuten arvelet...
Äänestys saattaa merkitä mitä vain, joten en enää tästä lähtien kiinnitä siihen huomiota.

Lainaus:Niketin haluaa, että mummo tarkistaa epäaktiivisimmat -> ei siis ainakaan tarkista Niketin&Pullis -paria.
Ja sitten heti perään, Iines suojelee aktiivisia. Mites nyt näin sattuikaan? Selvät ohjeet erikoishahmoille, jolloin Niketin&Pullis saavat varmuutta yötiputuksiin.

Tähän en olekaan kiinnittänyt huomiota, hyvä pointti.

Kreach puolustaa hyvin itseään, mutta toisaalta hän on taitava pelaaja.

Lainaus käyttäjältä: KreachPointti onkin se, että miksi minä (jos olisin pahis), olisin lähtenyt veikkaamaan Hannu- ja tavisroolin väliltä? Mahdollisuusprosentti oli tasan 50%, jos olisin sanonut olevani Hannu Hanhi, olisin jäänyt "kiinni". Mutta koska tiedän, että olen ihan tavis, kerroin roolini. Yllättäen Pullasorsa heti seuraavassa viestissään sanoo roolin olevan sama. =)
Haluaisin tietää, että, miksi Kreach, kysyit ensin Nikettimen ja Pulliksen henkilöllisyyttä, ja vastasitkin heti perään itse? Olisit vain antanut Pulliksen vastata, tai sanonut asian suoraan itse. Tämä olisi selvittänyt enemmän.
Lainaus käyttäjältä: PullasorsaVoi aivan hyvin olla, että Kreach riskeerasi ja arvasi roolin saadakseen kaivattua luottamusta. Wierii kun ei enää luottanut yhtä paljon Kreachiin ja tämä uskoi wieriin saavan dekkarinkin muuttamaan mielensä. Tuossa tilanteessa meillä oli enemmän luottamusta, siksi päätit ilmeisesti riskeerata. Tiesit, että jos arvaisit oikein, pääsisitte pois tukalasta tilanteesta ja olisitte käytännössä voittajia.
Hyvin mahdollista.

Entä pitäisikö Akuhullun epätieoisuudesta päätellä jotakin? Siis siitä, ettei hän tiennyt, miksi minua ja wieriitä ei pidä epäillä?

Joka tapauksessa, asetatte meidät todella vaikeaan tilanteeseen. Jos nyt äänestämme väärin, tiedossa on paljon haukkuja...
Perun nyt kuitenkin siis äänen Kreachille.

--Kreach

Saatan kuitenkin vielä palauttaa sen, tai sitten äänestää Niketintä ja Pullista. Epäilyt ovat nyt aika fifty-fifty.
Kreach
Vastaus Akkaridekkarin viestiin:

Lainaus:Olen pohtinut asiaa aiemmissa viesteissäni. DJ Rela äänestää Kreachia, ja heti perään Kreach vastaa äänestämällä Relaa. Asiasta on sovittu yksäreillä aiemmin?
Aika mielenkiintoinen teoria, mutta näin ei todellakaan ole. Satuimme samaan aikaan vain koneelle ja näin Relan viestin -> olin epäillyt häntä jo hieman aikaisemminkin, ja nyt kun Rela äänesti minua, tuli pakostakin tunne äänestää takaisin, varsinkin kun oli ensimmäinen päivä eikä mitään kovin kummoisia epäilyjä ollut.
Lainaus:[Niketin äänestää Relaa aivan viimeiseksi]
Tätäkin olen jo aiemmin miettinyt - ja se on todellakin pahismaista. Toisaalta Niketin kuitenkin sanoo viestissään, ettei todellakaan ole Relan ja Ristin pahisidentiteetistä varma. Pahis ei välttämättä olisi sanonut moista.

Mitä Niketinin olisi sitten pitänyt sanoa: Jos hän olisi sanonut, että on varma, että Rela ja Risti ovat pahiksia, olisi se ollut hyvin outoa (ilman kummoisia perusteluja). Jos taas Niketin olisi sanonut, että veikkaa Relan ja Ristin olevan hyviksiä, miksi hän äänesti? Tuo "ettei ole varma, ovatko Risti ja Rela pahiksia", oli Nikettimen ainut mahdollisuus.

Nikettimen ja Ristin kiista on aivan yhtä hyvin voinut olla yksäreillä keksitty - vaikka olen enemmän kyllä sillä linjalla, ettei tuota ollut suunniteltu, vaan Niketin vain "pelästyi ja toppuutteli Ristiä hieman".
Lainaus:Haluaisin tietää, että, miksi Kreach, kysyit ensin Nikettimen ja Pulliksen henkilöllisyyttä, ja vastasitkin heti perään itse? Olisit vain antanut Pulliksen vastata, tai sanonut asian suoraan itse. Tämä olisi selvittänyt enemmän.
Tuo oli jonkinmoinen oikosulku. Ajattelin ensin, että pistän Pulliksen tiukoille, mutta sitten mieleeni tuli, että olisi parempi kertoa roolimme itse. Mutta miksi pahiksena olisin lähtenyt roolisekoiluun arvuuttelemaan 50% rooleja, kun kukaan ei edes ollut nostanut asiaa esille? Olisin ollut hiljaa.

Lainaus:Entä pitäisikö Akuhullun epätieoisuudesta päätellä jotakin? Siis siitä, ettei hän tiennyt, miksi minua ja wieriitä ei pidä epäillä?
Emme ole pelin aikana jutelleet juuri ollenkaan, mutta eilen lähetin yksärin ja käskin äänestää Niketintä. Akuhullu oli vähän pihalla tilanteesta ja teki vain kuten käskin.
kirja
2 Kreach (Niketin, Pullasorsa)
2 Niketin (Kreach, Akuhullu97)
Kreach on putoamassa, koska hän sai äänet aikaisemmin.

kuudes päivä:
Kreach
Niketin

viides päivä:
akkaridekkari
wierii2

neljäs päivä:
Akuhullu97
Pullasorsa


Päivä loppuu huomenna klo 18.

~kirja
akkaridekkari
Lainaus käyttäjältä: KreachLainaus:Entä pitäisikö Akuhullun epätieoisuudesta päätellä jotakin? Siis siitä, ettei hän tiennyt, miksi minua ja wieriitä ei pidä epäillä?
Emme ole pelin aikana jutelleet juuri ollenkaan, mutta eilen lähetin yksärin ja käskin äänestää Niketintä. Akuhullu oli vähän pihalla tilanteesta ja teki vain kuten käskin.

Jos puhut totta, uskoni teihin vahvistuu. Pahikset todennäköisesti ovat keskustelleet keskenään paljonkin, ja kiinnittävät peliin enemmän huomiota. Näinhän juuri Niketin ja Pullis ovat tehneet - kiinnittäneet peliin huomattavasti huomiota. Toisaalta, miellän etenkin Pulliksen viestit kyllä edelleen melko hyvismäisiksi.

Jos en tietäisi, että pahispari on jompikumpi teistä, en epäilisi kumpaakaan.
Kreach
No juu. Alussa (kun rooliviestit saapuivat) pyysin Akuhullua olemaan aktiivinen, ja tämä sanoi, että aikoo parantaa aktiivisuutta (mitä ei kyllä ole paljonkaan tapahtunut). Sen jälkeen emme ole lähetelleet viestejä, paitsi sitten eilen.

Koettakaa uskoa! Niketin - tiedättekö hänestä pelaajana juuri mitään? Pullis - ollut jo niin monta kertaa pahiksena, että osaa pikkuhiljaa olla pahis, nyt vaihtoi hieman taktiikkaa tähän peliin.
Niketin
Lainaus käyttäjältä: KreachPointti onkin se, että miksi minä (jos olisin pahis), olisin lähtenyt veikkaamaan Hannu- ja tavisroolin väliltä? Mahdollisuusprosentti oli tasan 50%, jos olisin sanonut olevani Hannu Hanhi, olisin jäänyt "kiinni". Mutta koska tiedän, että olen ihan tavis, kerroin roolini. Yllättäen Pullasorsa heti seuraavassa viestissään sanoo roolin olevan sama.
Lainaus:Tuo oli jonkinmoinen oikosulku. Ajattelin ensin, että pistän Pulliksen tiukoille, mutta sitten mieleeni tuli, että olisi parempi kertoa roolimme itse. Mutta miksi pahiksena olisin lähtenyt roolisekoiluun arvuuttelemaan 50% rooleja, kun kukaan ei edes ollut nostanut asiaa esille? Olisin ollut hiljaa.
Ideasi olikin sellainen, että ensiksi kysyt rooliamme. Sitten kerrot omasi ennenkuin ehdimme vastata. Näin meidän vastauksemme tuntuu pahismaiselta, sillä tietenkin sanomme saman kuin sinä, sillä kopioit sen meiltä. Sitten väität sitä oikosuluksi. Jos olisimme lähettäneet viestimme ennen viestiäsi, olisit itse joutunut hankalaan asemaan. Et voinut ottaa riskiä, joten päätit järjestää "oikosulun".
Ja kaiken lisäksi Pullasorsan viesti lähti minuutilleen samaan aikaan.

Lainaus:Emme ole pelin aikana jutelleet juuri ollenkaan, mutta eilen lähetin yksärin ja käskin äänestää Niketintä. Akuhullu oli vähän pihalla tilanteesta ja teki vain kuten käskin.
Lainaus:No juu. Alussa (kun rooliviestit saapuivat) pyysin Akuhullua olemaan aktiivinen, ja tämä sanoi, että aikoo parantaa aktiivisuutta (mitä ei kyllä ole paljonkaan tapahtunut). Sen jälkeen emme ole lähetelleet viestejä, paitsi sitten eilen.
Lainaus käyttäjältä: akkaridekkariJos puhut totta, uskoni teihin vahvistuu. Pahikset todennäköisesti ovat keskustelleet keskenään paljonkin, ja kiinnittävät peliin enemmän huomiota.
Tottakai Kreach sanoo noin. Olisiko hänen pitänyt kertoa, että hän ja Akuhullu juttelevat joka päivä ja suunnittelevat taktiikoita? Liian pahismaista.
Akkaridekkari, muista, ettei voi olla yhtään varma, mitä Kreach kertoo. Hän yrittää ansaita luottamuksenne tekaistuilla väitteillä.

Lainaus:Ja en muka hyviksenä haluaisi voittaa peliä, vaan olisin hiljaa? Ihan yhtä agressiivinen, ellen jopa agressiivisempi, näin hyviksenä olen. Haluan voittaa pelin.
Pahikset erottuvat helposti joukosta jonkin erityisen piirteen vuoksi. Heidän on vaikea ajatella kuten hyvikset, ja heidän hyökkäävyytensä korostuu.
Olet selvästi agressiivisempi, kuin ennen ja erotut joukosta terävillä syytöksilläsi.

Lainaus:Lainaus käyttäjältä: NiketinTässä viestissä listasin jo kolme uutta syytöstä.
Ja tässä kumosin ne.

Ja tässä kumosin kahdet kumoukset.

Ajatelkaa! Lukekaa Kreachin viestit. Hän vedättää teitä ihan täysillä.
Kreach
Lainaus:Ideasi olikin sellainen, että ensiksi kysyt rooliamme. Sitten kerrot omasi ennenkuin ehdimme vastata. Näin meidän vastauksemme tuntuu pahismaiselta, sillä tietenkin sanomme saman kuin sinä, sillä kopioit sen meiltä. Sitten väität sitä oikosuluksi. Jos olisimme lähettäneet viestimme ennen viestiäsi, olisit itse joutunut hankalaan asemaan. Et voinut ottaa riskiä, joten päätit järjestää "oikosulun".
Ja kaiken lisäksi Pullasorsan viesti lähti minuutilleen samaan aikaan.

Minä lähetin viestin ensin. Viestejä ei saa muokata (jos olisin muokannut, se näkyisi). Eli edelleenkin olen joko 50% mahdollisuuksilla pilannut pelini tai saanut enemmän luottoa. Miksi olisin tuonut hahmo-asian esille, juuri kun wieriikin oli kääntynyt minun puolelle? Koska tiedän hahmoni! Olen tavis. Pullasorsalle on kuitenkin tullut se "uusi viesti" -saapunut -juttu, ja hän on katsonut siitä roolin, juuri kun pähkäili parhaillaan, kumman hahmokseen valehtelee.

Lainaus:Tottakai Kreach sanoo noin. Olisiko hänen pitänyt kertoa, että hän ja Akuhullu juttelevat joka päivä ja suunnittelevat taktiikoita? Liian pahismaista.
Akkaridekkari, muista, ettei voi olla yhtään varma, mitä Kreach kertoo. Hän yrittää ansaita luottamuksenne tekaistuilla väitteillä.

Puhun täyttä totta.

Lainaus:Pahikset erottuvat helposti joukosta jonkin erityisen piirteen vuoksi. Heidän on vaikea ajatella kuten hyvikset, ja heidän hyökkäävyytensä korostuu.
Olet selvästi agressiivisempi, kuin ennen ja erotut joukosta terävillä syytöksilläsi.

Ettekö muuta keksi? Tuo agressiivisuusjuttu sopisi hyvin jollekin Akuhullun tapaiselle pelaajalle, muttei minulle. Olen aina agressiivinen näissä peleissä. Tottakai, kun panokset kovenevat, tulen aktiivisemmaksi ja agressiivisemmaksi.

Ratkaisun hetket alkavat lähestyä. Dekkari ja wierii, tehkää oikea ratkaisu!
Kreach
Aika alkaa kulua umpeen! Dekkari ja wierii, missä olette?

Niketinillä ja Pulliksella on nyt se etu, että he äänestivät ensin..
Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19