Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19
Kirjoittaja

Aihe: Joulutanssiaiset

(285 viestiä)
Niketin
No niin, kaikki on herännyt ja tervehtinyt, joten voidaan mennä asiaan.

Ainoat epäilykseni ovat Kreach ja Bomber.

Molemmilta turhia viestejä,joiden pääidea oli vitsaileminen. On pahismaista pitää huumoria yllä joka viestissä. He pitävät yllä myös vuoropuhelua, jotta näyttäisivät johtavan tätä juonaria. Missä ovat viestienne asiat?
Pullasorsa
Kyllä tässä alkaa itsekin hieman joitakin epäilemään, epäaktiivisuuden vuoksi vaikea sanoa sen syvällisempää...

Bomberilta pari täysin tyhjänpäiväistä muka-aktiiviviestiä. Rela ja Padi sekoilevat (sori) tuttuun tapaan. Vaikea sanoa vielä.

Hieman aktiivisuutta, eihän tästä tule yhtään mitään, jos ainoastaan n. 5 pelaajaa puhuu aktiivisesti.
Mac Ducky
Lainaus käyttäjältä: PullasorsaBomberilta pari täysin tyhjänpäiväistä muka-aktiiviviestiä. Jep, Bomber yrittää selvästikkin esittää aktiivista läpän heitolla ja Kreachin piikittelyllä. Mutta voihan se niinkin olla, että Bomber yritti pistää vähän keksua aluilleen. (miten myös kävi)
Kreach
Lainaus käyttäjältä: NiketinAinoat epäilykseni ovat Kreach ja...
Niin uutta. Vuoden yllätys, eikö totta?

Joko Pullis on erilaisella taktiikalla oleva pahis, tai sitten (vihdoin) hyvis, sillä nyt vaikutat samanlaiselta kuin AL:ssa. Hyvä! Eli tällöin myös Niketin on hyvis. Hyvin mahdollista.

Vaisuin pari on ehdottomasti ollut akkaridekkari ja wierii. Varsinkin akkaridekkari on yleensä ollut yksi aktiivisimmeista.

Eltharionin avausviesti kuulostaa hieman siltä, että "hyvää peliä kaikille, itse en pelaa" -tyyliseltä.. Kalskahtaa.

Vankan "katsotaas, milloin jotain tapahtuu (, jotta voin itsekin tulla mukaan pelaamaan)", tyylinen selittely on turhaa - älä seuraa sivulta, vaikuta itse.

Rela innostus on näemmä palannut: onko palaamisen syynä roolin vaihtuminen?

T@ik@viitta kuulostaa tavallista varmemmalta: joko pahis, joka haluaa kirjoittaa tarkkoja viestejä, tai hyvis, jolla ei ole paineita. Jokatapauksessa on erilainen, kuin viime peleissä - jotenkin se heijastuu jo tuon yhden viestin perusteella.

Ankkaristi ei ole vielä herännyt? Ankkaristi on mielestäni koko ajan tullut epäaktiivisemmaksi pelistä toiseen: AL.ssä loistavan aktiivinen, sitten lähti epäaktiivikoksi, nyt herätys!

Jeps, jotainhan tässä täytyi tehdä, että saadaan teitit heräämään.
Aku Vankka
Hankala se on Kreatsi alkaa tässä vaiheessa mitään kummempia horisemaan, kun ei yksinkertaisesti ole ketään epäiltyjä vielä ^^ En lähde vielä mitään turhia hakuammuntaääniä antamaan, äänestän vasta kun olen hieman varmempi.
wierii2
Jep, sen mitä itse olen Relalta ja Padilta oppinut, on se, että heidän sekoiluunsa ei suurempia huomioita kannta kiinnittää. Oma suurin epäilyni kohdistuu puhumattomaan Ankkaristiin, koska hänellähän on tosiaan aktiivisuus vähentynyt peli peliltä. Miksi ilmoittautua, jos ei pelaa. Ei olisi hänestä kyllä yhtään meille hyviksille hyötyä tuollaisena, joten herätys Ankkaristi!

Kreach, itse olen Relan suhteen taipuvainen uskomaan, että rooli on tosiaankin vaihtunut. :)
Eltharion
Kreach vaikuttaa aktiiviselta ja aggressiiviselta, kommentoimassa joka väliin. Keskustelu Bomberin kanssa turha, listailee jo alusta pelaajia ja heidän tekemisiään. Hyvis tai pahis, vielä ei voi olla varma.
hjhh
Lainaus käyttäjältä: Eltharion. Keskustelu Bomberin kanssa turha, listailee jo alusta pelaajia ja heidän tekemisiään. Hyvis tai pahis, vielä ei voi olla varma.
Ihmettelen vaan tota listailua, kun suurin osa on kirjoittanut vaan "aloitusviestin", joista nyt käytännössä ei mitään voi sanoa mihinkään suuntaan.
Kreach
Lainaus käyttäjältä: hjhhLainaus käyttäjältä: Eltharion. Keskustelu Bomberin kanssa turha, listailee jo alusta pelaajia ja heidän tekemisiään. Hyvis tai pahis, vielä ei voi olla varma.
Ihmettelen vaan tota listailua, kun suurin osa on kirjoittanut vaan "aloitusviestin", joista nyt käytännössä ei mitään voi sanoa mihinkään suuntaan.

Yritän luoda keskustelua, senkin uhalla, että minua aletaan epäillä. Ja taas kerran kävi niin. Se on taktiikkani. Olen sitä jo niin monessa pelissä käyttänyt, ettei enää pitäisi ihmetyttää. =)

Ja näköjään se keskustelun luominen on jonkinverran onnistunutkin.
Bomber
Aloituskeskustelussani ei ole takana minkäänlaista taktiikkaa, kunhan horisin jotain.
Viestit olivat hetken mielijohteita, tuollainen kuuluu luonteeseeni, vaikka se ei varmasti ole ennen näkynytkään. Karhula, missä luuraat?

Hyvin on lähtenyt käyntiin, hyvä Kreach!
Pullasorsa
Lainaus käyttäjältä: BomberHyvin on lähtenyt käyntiin, hyvä Kreach!
No jaa, hyvin ja hyvin. Melko tyhjänpäiväisiä viestejä topic täynnä, mikä saa mahd. pahikset näyttämään aktiivisemmilta kuin ovatkaan. Oikeastaan tilanne on pahiksille aika herkullinen olemattomien epäilysten (-> keskustelu) vuoksi.
Ankkaristi
Juu, olen hyvin pahoillani, että tässä on ollut hieman epäaktiivisuutta minulla. Tähän peliin koetan kuitenkin kunnolla panostaa, en ole vain ennen tätä iltaa päässyt kunnolla olemaan koneella...

Epäilyksiä itselläni ei juuri ole, mitä nyt Bomber ja Kreach vähän vain ihmeellisesti lähtivät liikkeelle... Kuitenkin Kreach on aikaisemminkin ollut aika hyökkäävällä linjalla, joten ei paljoa yllätä tuo asenne. Bomberkin on pelannut monia pelejä samankaltaisesti, joten epäilykseni jäävät kuitenkin lopulta aika pieniksi. Myöhemmin sitten lisää epäilyjäni, kun tulee lisää muitten viestejä, jotka toivon mukaan ovat pahismaisia...
Padi
Jaa, taas minua haukutaan sekavaksi :( No sellainen minä olen, ei sitä kannata miettiä. Mutta asiaan, tässä vaiheessa on vielä mahdoton epäillä ketään kun vain muutamat ovat aktiivisia, Kreach on kuitenkin ansainnut luottamukseni, selvästi yrittää saada aktiivisuutta peliin mukaan eikä muutenkaan ole millään tavalla epäilyttävä, tällä tavoin myös Kreachin kumppani (oliko se nyt Bomber?) voi mun tapauksessa sulkea ulos, eli kaksi paria ulossuljettuna, hyvä alku sekin, tietenkin ei voi olla mistään varma, vielä.
Pullasorsa
Padi, ensinnäkin, Kreachin pari ei ole Bomber ja toiseksi, ketään ei pitäisi vielä voida sulkea pois epäilyistä. Jos joku nostattaa aktiivisuutta, se joku voi aivan yhtä hyvin olla pahis (jolla on hämäävä taktiikka) tai hyvis.

Ankkaristi, turha odottaa viestejä, jotka olisivat ehkä pahismaisia. Jos nostamme aktiivisuutta, näin luomme pahiksille vaikean tilanteen (koska pahiksienkin täytyy olla aktiivisempia). Suomeksi sanottuna hermostutamme pahikset paljastamaan itsensä. :)
Karhula
Lupsakalla päällä ollut moni mukana oleva näin pelin alussa. Saa nähdä, miten tämä paripelihommeli onnistuu.
Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19