Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19
Kirjoittaja

Aihe: Joulutanssiaiset

(285 viestiä)
kirja
Tilanne:
äämetön
(arpa)

Päivä loppuu huomenna klo 18.

~kirja
Kreach
Itse alan hieman luottamaan Pullikseen. Viestit ovat laadukkaita (toisin sanoen sisältävät kunnolla asiaa), ja Pullis on yksi aktiivisimmista, ja selkeästi yrittää nyt napata ne pahikset ja saada ensimmäinen voitto. Toisaalta voi myös olla, että Pullis on pahis, joka on nyt päättänyt riskeerata ja lähteä erikoisella taktiikalla liikkeelle. Muutos on kuitenkin tapahtunut. Alan kuitenkin kyllä kallistua siihen suuntaan, että Niketin ja Pullis ovat hyvispari.

Dekkari saisi tulla itse puhumaan, kun niin valisti sitä aktiivisuutta ensimmäisessä viestissään.

Vankka & Jojo -pari ovat molemmat olleet myöskin epäaktiivisia. Jojo kertoo samat asiat, kuin kaikki muutkin avausviestissään, sen jälkeen ei ole näkynyt (jojo on yleensä aktiivinen). Vankan asenne on väärä ja jotenkin hän on outo, eikä auta peliä yhtään. Olen kuitenkin kuvitellut hänet aktiiviseksi.

++Aku Vankka


Padi, parini on Akuhullu97.
Aku Vankka
Jaa nyt Vankasta on tullut epäaktiivinen? Noh, herätäänpäs sitten.

Kuten jo aiemmin sanoin, en pysty löytämään tästä joukosta vielä ketään hirveän vahvaa epäiltyä. Padi ja Rela nyt sekoilevat kuten yleensäkin, he tuskin ovat pahiksia, ainakin siltä tässä nyt näyttää. Bomberin ja Kreatsin keskustelut tuolla pari sivua aikeisemmin olivat kieltämättä vähän oudohkoja, mutta en sen perusteella lähde heitä kumpaakaan ainakaan vielä äänestämään. Ankkaristi ja Karhula ovat olleet hiljaisia molemmat, mutta eivätpä he (ainakaan Ankkaristi) ole viime peleissä muutenkaan olleet hirvittävän aktiivisia. Pitää miettiä...
Bomber
Muista, Vankka, että Karhula on minun parini. Kieltämättä peli on näin aluksi hieman sekavaa, kun parit joutuu tarkistamaan jatkuvasti.
Mutta Karhula siis on samalla puolella kuin minä. Myös minä uskon Pullasorsaan. Mielestäni on jo kohtalaisen epätodennäiköistä, että olisi jo ties kuinkamonetta kertaa pahiksien puolella. Odotan vielä tämän päivän loppuun, jos keskustelua syntyisi ennen ääntä. Mutta Karhula, herätys nyt.
Mac Ducky
Lainaus käyttäjältä: BomberMyös minä uskon Pullasorsaan. Mielestäni on jo kohtalaisen epätodennäiköistä, että olisi jo ties kuinkamonetta kertaa pahiksien puolella. Totta, Pullishan on ollut varmaan jotain 3-4 kertaa pahis, ja olisi kyllä aika outo tuuri, jos nytkin hän olisi pahis. Muutenkin kyllä Pullis on vakuuttanut meikäläisen. Mutta toivoisin, kyllä, että tämä meidän "epäonnentalismaanimme" olisi pahisten puolella, koska en halua häviätä. :D

Tässä vaiheessa on kyllä vähän vaikeaa lähteä arvailemaan pahiksia, koska suurin osa on vaan lähetellyt "Hihhei, varmaankin kiva peli tiedossa" tyylisiä viestejä, tai jotain muuta turhanpäiväistä. Mutta päivä loppuu huomenna ja pitäisi jo alkaa miettimään keneä äänestää. Tällä hetkellä, ei oikein ole ketään epäilyttävää, paitsi Kreach vaikuttaa vähän kummalliselta. On ollut hermostuneen oloinen ja mielestäni käyttäjien listaus oli turhanpäiväistä tässä vaiheessa, millä yritti vaan nousta aktiivisemman näköiseksi.
jojo3
Lainaus käyttäjältä: KreachJojo kertoo samat asiat, kuin kaikki muutkin avausviestissään, sen jälkeen ei ole näkynyt (jojo on yleensä aktiivinen). Vankan asenne on väärä ja jotenkin hän on outo, eikä auta peliä yhtään.
No jaa, olen ollut aktiivinen yleensä jos jotain tapahtuu. Nyt ei, en ole jaksanut kirjoitella mitään. Jos olisin jotain väkisin vääntänyt olisi tullut sellainen "yrittää näyttää aktiiviselta" -kuva kaikille.

Kieltämättä aika turhanpäiväisiä nuo Kreachin listaukset kun kaikki ovat sanoneet tasan "mukava peli". Siitä sitten vedetään että "Padi kyllä nyt näyttää tosi epäilyttävältä". Tietysti hyvää keskustelunkäynnistystä nuo ovat, mutta antaa itsestään juuri sellaisen kuvan että kaikennäköistä turhaa hölöttelee tänne.
hjhh
Joo vaikea tässä on mitään selittää, kun ei ole mitä selittää. :D
Epäilyttäviä kaikki tässä taitaa olla, teki mitä tahansa, tai oli tekemättä.
Niketin
Aivan liian monta epäaktiivista. Pahisten on naurettavan helppo piiloutua tällä hetkellä.

Kreachin viestit ovat parantuneet huomattavasti. Tällä hetkellä hän vaikuttaa erittäin hyvismäiseltä.
Vankka vain harmittelee, ettei keksi puhuttavaa ja toistaa viestejään. Pahismaista...
Hjhh:lta pelkkiä ympäripyöreitä mielipiteitä, ei omaa asiaa.

Vankka: Ei Relaa ja Padia voida sulkea pois sen takia, että he sekoilevat kuten yleensäkin. Pelityyli on helppo pitää samana, varsinkin tuollainen pelityyli. Yhtä todennäköistä, että jompikumpi heistä on pahis, kuin että kuka tahansa on.
Toivottavasti Karhula, Ankkaristi ja Dj Rela nostavat aktiivisuustasoaan edellisistä peleistä. Muistakaa, aktiivisuus ei ole pelkkiä kahden lauseen massausviestejä, vaan sitä, että auttaa hyviksiä.

++akkaridekkari
Heräilepäs nyt sieltä!
hjhh
Lainaus käyttäjältä: NiketinAivan liian monta epäaktiivista. Pahisten on naurettavan helppo piiloutua tällä hetkellä.
Totta kai on helppo piiloutua, kun eka päivä menossa, eikä ketään voi kunnollisin perustein epäillä.
Aku Vankka
Niketin: Enhän toki sulje Relaa tai Padia pois, en missään tapauksessa - heitä en vain ainakaan juuri tässä ja nyt ala kumpaakaan äänestämään, kun ei kuitenkaan mitään kummempiä epäilyjä vielä ole.
Ankkaristi
Aktiivinen koetan koko ajan olla, mutta on vain hieman vaikea päästä koneelle heti ensimmäisen päivän aamuna, kun kouluakin on, ja sitten on treenit, ja pitää syödäkin ja niin edespäin. Nyt viikonloppuna voin kuitenkin kirjoitella hieman enemmän viestejä. Ja Niketin, ensimmäinen viestini ei ollut mikään massausviesti, joka olisi muutaman lauseen pituinen, vaan myös lausuin monia epäilyjäni siinä!

Sitten itse epäilyihini. Niketin on ollut hyvin hyökkäävällä päällä, mutta toisaalta hänen parinsa, Pullasorsa, on ollut todella hyvismäinen ja luotan koko pariin Pulliksen hienojen epäilyjen ja upeitten kommenttien ansiosta, vaikuttaa siltä tosiaan, että hän aikoo saada pahikset nalkkiin, eikä aio hävitä tätä peliä!
Kreachkin on aikalailla vakuuttanut minut, koska hän nostaa kovasti aktiivisuutta ja aikoo selkeästi ohjastaa hyviksiä oikeaan suuntaan.

Toisinsanoen en oikein pysty syyttämään ketään pahismaisuudesta, mutta ainakin osa on pystynyt vakuuttamaan minut siitä, että ovat hyviksiä...
akuankka1313
Ensimmäinen päivä on aina hankalin, kun ei tiedä ketä epäillä. Yrittää nyt tästä selvittää jotain...
T@IK@VIITTA
Kuten akuankka1313 jo sanoikin, on hyvin vaikeaa saada selville pahiksia ensimmäisenä päivänä. Epäaktiivisiakin on muutama, mutta ei voi vielä oikein sanoa, ovatko he kenties pahiksia, ollessaan vain poissa? Jos heillä on vain kiireitä? Mutta eihän sitä koskaan tiedä, mitä suunnitelmia heillä on mielessään... :)
Karhula
Jaa...

No, kuten pari on jo tässä topicissa sanonut on paha vielä sanoa mitään ensimmäisenä päivänä, kun jotkut sekoilevat hieman, aloitusviestejä tulee paljon ja monet vain heittävät jotain ääniä vähän minne sattuu... Kun jotain tapahtuu niin aktiivisuutta kyllä minultakin löytyy.
Padi
Karhulan ja taikiksen viestit olivat kyllä melko turhia, molemmissa melkein samat tekstit, voisivat edes jollakin tavalla edes herättää keskustelua, vaikka ensimmäinen päivä onkin vaikea niin ei tuollaiset viestit tilannetta auta. Tiedän etten itsekään ole kummoinen näissä asioissa joten kunnia Pullasorsalle ja Kreachille jotka yrittävät selvästi saada keskustelua käyntiin, molemmat ovat ansainneet luottamukseni, samaten hjhh (tietysti) ja vankka, Niketinkin vaikuttaa samanlaiselta kuin viimekin pelissä, mutta kuten viime viestissäkin totesin mistään ei voi olla vielä tässä vaiheessa varma. Äänestän luultavasti vasta huomenna vaikka voihan ääneni tipahtaa jo tänään.
Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19