Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19
Kirjoittaja

Aihe: Joulutanssiaiset

(285 viestiä)
Niketin
Lainaus käyttäjältä: AnkkaristiNiketin on ollut hyvin hyökkäävällä päällä
Olen esittänyt epäilyni ja tarkoituksenihan oli herättää keskustelua. Enkö muka onnistunut siinä?

Lainaus käyttäjältä: AnkkaristiJa Niketin, ensimmäinen viestini ei ollut mikään massausviesti, joka olisi muutaman lauseen pituinen, vaan myös lausuin monia epäilyjäni siinä!
En minä niin väittänytkään! :)

Lainaus käyttäjältä: AnkkaristiPullasorsa on ollut todella hyvismäinen ja luotan koko pariin Pulliksen hienojen epäilyjen ja upeitten kommenttien ansiosta, vaikuttaa siltä tosiaan, että hän aikoo saada pahikset nalkkiin, eikä aio hävitä tätä peliä!
Kreachkin on aikalailla vakuuttanut minut, koska hän nostaa kovasti aktiivisuutta ja aikoo selkeästi ohjastaa hyviksiä oikeaan suuntaan.

Toisinsanoen en oikein pysty syyttämään ketään pahismaisuudesta, mutta ainakin osa on pystynyt vakuuttamaan minut siitä, että ovat hyviksiä...

Lainaus käyttäjältä: PadiKunnia Pullasorsalle ja Kreachille jotka yrittävät selvästi saada keskustelua käyntiin, molemmat ovat ansainneet luottamukseni, samaten hjhh (tietysti) ja vankka, Niketinkin vaikuttaa samanlaiselta kuin viimekin pelissä
Eikö ole hieman liian aikaista alkaa jakaa luottamusta? Entäpä jos pahis onkin yksi mainitsemistanne? Näin hän saa luottamusta ja hänen pelinsä helpottuu. Ensimmäisenä päivänä on aivan turha antaa luottamusta jollekin, sillä kenestäkään ei voi olla varma.

***
No niin, nyt silmääni iski akuankka 1313:n, T@ik@viitan ja Karhulan kommentit. Ensinnäkin, aa kertoo asian, joka on mainittu jo ainakin kolmesti tässä topicissa. T@ikis ja Karhula massaavat perässä lähes samoin sanoin. Todella epäilyttävää.

Bomber oli alussa muka-aktiivinen ja lähetteli turhia viestejä. Nyt hän on hiljentynyt.

Jotenkin Kreachin Vankka-ääni tuntuu epäilyttävältä. Sanot perusteluiksi, että AV on ollut outo ja hänellä on ollut väärä asenne. Kerrotko esimerkin, etkä vain ympäripyöreitä perusteluja? Vankan tiputtaminen noilla perusteilla on aika tyhmää, mitäs jos hän onkin tärkeä erikoishahmo?

Peli on nyt täynnä toistensa toistajia ja mielipidettömiä epäaktiiveja. Yrittäkääpäs nyt herätä!
Kreach
Lainaus käyttäjältä: NiketinJotenkin Kreachin Vankka-ääni tuntuu epäilyttävältä. Sanot perusteluiksi, että AV on ollut outo ja hänellä on ollut väärä asenne. Kerrotko esimerkin, etkä vain ympäripyöreitä perusteluja? Vankan tiputtaminen noilla perusteilla on aika tyhmää, mitäs jos hän onkin tärkeä erikoishahmo?
Hän on ollut myöskin aika lailla samoilla linjoilla kuin suurinosa: Jauhanut sitä samaa kuin muutkin. Mutta IV:ssä Vankka oli aktiivinen. Nyt ei. Yksi perustelu liittyi myös jojoon, joka on ollut myöskin epäaktiivikko.
Aku Vankka
Nyt on kyllä myönnettävä, että tämä peli alkoi omalta osaltani todella huonosti. Jotenkin ei vain keksi mitään sanottavaa. Epäiltyjä löytyy, mutta perustelut niihin olisivat monella tapaa samanlaiset kuin muutamilla muilla, jotka ovat mielipiteensä jo topicissa ilmaisseet. Olen esimerkiksi täysin samaa mieltä Nikettimen kanssa siitä, että luottamusta ei todellakaan kannata ensimmäisenä päivänä alkaa antamaan, kun kukaan ei ole vielä pudonnut, eikä oikeastaan mitään ole kunnolla vielä ehtinyt tapahtua, ainoastaan kaksi henkilöä on antanut äänensä - kuka vain, ihan siis kuka vain voi olla pahis.

Monesti kaikista eniten epäillään henkilöitä, jotka ns. 'sekoilevat' (Padi ja Rela), ovat hiljaisia (Karhula, aa, T@ikis - myös wierii on ollut aika hiljaa) tai puhuvat tyhjänpäiväisiä (=esim. aloitusviestit). Monesti myös taitavat ja kokeneet pelaajat (esim. Kreach) saavat helposti ääniä jo alkumetreillä. Nämä ovat niitä, joita äänestetään useimmin. Sitten on nämä ns. 'muut pelaajat', jotka eivät lukeudu mihinkään näistä edellämainituista kategorioista, vaan ovat sellaisia peruspelaajia, eivät hiljaisia mutteivat kaikista aktiivisimpiakaan, eivät sekoile tai puhu tyhjänpäiväisiä, mutteivat kuitenkaan ole niitä fiksuimpia pelaajia. Tällaisia pelaajia ei jostain syystä hirveän usein epäillä ja juuri siksi TT'ssä Tokea ei epäilty topicissa missään vaiheessa - hän oli suhteellisen aktiivinen, mutta osasi vähän kuin pysyä piilossa. Monesti pahikset löytyvät tällaisesta joukosta.

Muttasiis himputti, miähän tässä alan kohta sekoilemaan Padin ja Relan tavalla. Selittelen jo jotain huuhaata enkä osaa ilmaista omia mielipiteitäni tai epäilyjäni. Huomenna pakko kai sitten äänestää jotakuta.

//Uusi viesti: Kreach: Juuh, myönnän että olin IV'ssä aktiivinen, mutta se johtui ehkä siitä, että tulin mukaan kesken pelin varapelaajana. En ollut alusta asti mukana, joten minun ei tarvinut osallistua näihin alkusekoiluihin. Kun peli pääsee kunnolla käyntiin, aktivisoidun varmasti enemmän.
Ankkaristi
Anteeksi nyt vain, Niketin, mutta tässä on pätkä aikaisemmasta viestistäsi:
Lainaus käyttäjältä: NiketinToivottavasti Karhula, Ankkaristi ja Dj Rela nostavat aktiivisuustasoaan edellisistä peleistä. Muistakaa, aktiivisuus ei ole pelkkiä kahden lauseen massausviestejä, vaan sitä, että auttaa hyviksiä.
Lainaus:En minä niin väittänytkään! :)
Ai, et vai?

Lainaus käyttäjältä: NiketinEikö ole hieman liian aikaista alkaa jakaa luottamusta? Entäpä jos pahis onkin yksi mainitsemistanne? Näin hän saa luottamusta ja hänen pelinsä helpottuu. Ensimmäisenä päivänä on aivan turha antaa luottamusta jollekin, sillä kenestäkään ei voi olla varma.
Kai nyt hyviskavereitaan voi hieman avittaa ja kertoa henkilöistä, jotka eivät ole mielestään pahiksia. Pullis ja Kreach vain epäilyttävät vähiten ja se ei tarkoita, että mielipiteeni ei voisi muuttua. No, tämä nyt on vain mielipiteeni, en vain tajua onko luottamuksen antamisesta haittaakaan...

Aa1313, Taikis ja Karhula voisivat tosiaan hieman panostaa viesteihinsä, niin se helpoittaisi hyvisten työtä :) .
Kreach
Kiitos --Aku Vankka, parhaimpia pelaajia ei tässä vaiheessa kannata tiputtaa, varsinkin, kun melkoista hakuammuntaa on. :)
kirja
1 akkaridekkari (Niketin)

Huomenna klo 18 päättyilee päivä.

~kirja
Karhula
Itse ainakin luotan lähes täydellisesti Pullikseen, joka on ensimmäistä kertaa todella aktiivisella päällä ja aikoo todella napata pahisparit. Muutenkin, tuskin olisi jälleen kerran pahis yms. Eihän kenelläkään nyt niin huono onni voisi olla.
Padiinkin luotan aika hyvin, samoin Kreachiin.

Niketin taas on ollut liikkeellä samanlaisella taktiikalla ja aktiivisuudella kuin edellisissäkin peleissä. Mahdollisuus, että olisi pahis, mutta kun Pullis on aika varma hyvis niin olet varmaan sitten sinäkin. Tällä hetkellä hiljaisimmat parit ovat ehdottomasti akkaridekkari ja wierii sekä aa1313 ja Taikis. Pientä aloitusviestiä vain kuulunut ja siihen on jäänyt.

Ääneni saa kuitenkin tällä hetkellä aa1313. Ollut hyvin epäaktiivinen eikä ole ottanut oikein mihinkään kantaa.

++akuankka1313
Aku Vankka
Päädyn nyt näin alkuun äänestämään hyvin hiljaista henkilöä. Wierii on ollut kateissa lähes koko ensimmäisen päivän ajan, eikä dekkaristakaan ole oikein mitään kuulunut. Yrittävätkö he kenties pysyä poissa pelistä luullen että kukaan ei näin monesta parista huomaa heidän poissaoloaan, vai mikä on ideana? Joka tapauksessa hiljaisempi osapuoli parista saa ääneni.

++wierii2
Akuhullu97
Nyt on aika kunnostautua, itsekin pistän aktiivisuutta peliin.

Jostain syystä tässä pelissä on vähemmän epäilyttävyyttä heti alussa. Johtuukohan siitä että on paripeli, vai mistäköhän. Toisaalta tämä viittaa siihen, että se, kuka muuten olisi epäilyttävä, peittää itsensä olemalla hiljainen.

Taikaviitta, wierii ja akuankka1313 ovat kieltämättä olleet jokainen epäilyttäviä, mutta ääneni menee:

++ T@IK@VIITTA: Olet óllut melko epäaktiivinen, ja mennyt massassa mukana. Hän ei myöskään ole edistänyt peliä millään tavalla.
Aku Vankka
Tässä on nyt neljä eri henkilöä saanut ääniä ja kaksi paria on siis lähdössä - Akkaridekkari & Wierii ja aa & T@ikis. Jos nyt päättyisi äänestys, niin dekkari ja wierii lentäisivät pellolle, koska dekkari sai äänensä ensimmäisenä. Uskon kuitenkin, että muutkin tulevat vielä äänestämään tämän päivän aikana, joten tämä ei ihan tässä kumminkaan ole.
T@IK@VIITTA
Lainaus käyttäjältä: Akuhullu97++ T@IK@VIITTA: Olet óllut melko epäaktiivinen, ja mennyt massassa mukana. Hän ei myöskään ole edistänyt peliä millään tavalla.
Sehän johtuu siitä, etten vielä ole kunnolla päässyt mukaan edellisessä juonittelupelissä, mutta toivon mukaan pelin edetessä alan tulla enemmän hyödylliseksi hyviksille.
Kreachia olen sen verran seurannut parin pelin ajan ja katsonut, että hän käyttää aika samanlaista taktiikkaa. Olen ainakin tällä hetkellä kallistunut siihen, että hän olisi hyvis.

Olen monien kanssa samaa mieltä, joten siksi jotkut viestini saattavat tuntua massaukselta ja kaikkien asioitten uuselleen jankuttamiselta. Sen takia näitä viestejäkin on hyvin vaikea kehitellä, jotta ne eivät näyttäisi identtisiltä jonkun muun viestin kanssa.
Anonymous
++Kreach
Hänen viestinsä ovat minun silmissä hätääntyvä pahis ja yrittää esittää aktiivista. Täytyy vielä vähän tutkiskella peli-topicia jos huomais jotain erittäin pahismaisen oloista.

Sori kun olen ollut näin epäaktiivinen mutta minä tulin eilen kipeeks ja en jaksanut tulla koneelle... :'( Tänään mystisesti kumee laski alle kuumerajan ilman särkylääkkeitä...
Kreach
Sinä, Rela, vaikutat pahikselta, joka haluaa aktiiviset ulos.

++DJ Rela

Relalla huonot perustelut ja tuntu, että on pakko vain äänestää.

Bomber on tosiaan hiljentynyt tuon oudon alun jälkeen. Parinsa Karhula on massassa.

Dekkari&wierii paria äänestäisin muuten, mutta dekkarilla oli jotain koneongelmia, joten säästykööt he vielä. Dekkari on kuitenkin yksi aktiivisimmista pelaajista, mielestäni häntä ei pitäisi pistää nyt pellolle. Kun tässä nyt ei kovin paljon ole pahiksista hajua, on viisainta pistää pellolle epäaktiiviset parit, kuten Rela&Ankkaristi, hjhh&Padi tai T@ik@viitta&aa1313.

Mietin vielä.
akuankka1313
Wierii ja dekkari eivät ole olleet kovin aktiivisia (vaikka en kyllä minäkään ole, mutta sanon vaikkapa olleeni melko epävarma tämän pelin äänestyskohteista) eivätkä ole hyödyllisiä hyviksille. Mutta voivathan he olla myös toistakin osapuolta...
++wierii2
Ankkaristi
Enpä nyt ole mielestäni kovin epäaktiivinen ollut, nyt kun olen voinut olla koneella paljon.

Itse en tajua mistä Rela äänensä keksi. Itse olen ollut koko ajan sitä mieltä, että Kreach on hyvis, eikä mikään "hätääntyvä pahis". Kreach on pelannut samalla taktiikalla, kuin aikaisemmin ja hänessä ei ole mitään epäilyttävää mielestäni.

En haluaisi pudota ensimmäisenä parini takia, joten aika paljon ärsyttää...
Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19