Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19
Kirjoittaja

Aihe: Joulutanssiaiset

(285 viestiä)
Aku Vankka
Vai että oikein kuolukiireet :D Noh, wierii ei kuitenkaan vaikuta läheskään niin epäilyttävältä kuin Rela, joten on äänenvaihdon aika.

--wierii2
++DJ Rela
Pullasorsa
++DJ Rela

Nyt on aika pitää puolustuspuhe, Rela. Jos ei vakuuta, ääni pysyy.

Perustelut on jo sanottu, turha ääni, olemattomat perustelut, hermostuneen oloinen jne...
kirja
4 DJ Rela (Kreach, Padi, Aku Vankka, Pullasorsa)
1 wierii2 (akuankka1313)
1 akkaridekkari (Niketin)
1 akuankka1313 (Karhula)
1 Kreach (DJ Rela)
1 T@IK@VIITTA (Akuhullu97)

wieriillä (välilyönti)virhe äänessä

~kirja
Mac Ducky
Alkaa olla aika taputeltu jo, että Rela lähtee. Luulen silti hänen olevan enemmänkin töpeksivä hyvis, kuin pahis. Se ollaan nähty edellisissäkin peleissä. Tosin saattaahan se niinkin olla, että Rela olisi tällä kertaa pahisten puolella. Vaikea sitä on sanoa, koska joka tapauksessa Rela käyttäytyisi luultavasti aika samalla tavalla. Tosin Ankkaristi vaikuttaa hyvikseltä, koska on selvästikkin erittäin käärmeissään Relan sähläysten takia.

En äänestä nyt ketään, koska ei ole oikein ketään äänestettävää.
Aku Vankka
Näinhän se on, on hyvin mahdollista, että jälleen kerran Rela on vain sekoileva hyvis, jolta ei kunnon perusteluita löydy. Aion kuitenkin kaiken varalta säilyttää ääneni Relassa ja jos köpelösti käy (tai aivan sama miten käy) äänestän seuraavana päivänä sitten hiljaisia hiihtäjiä eli dekkaria/wieriitä.
akuankka1313
Perustelut kelpaavat.
--wierii2

Relan en usko olevan edelleenkään pahis, sillä hänen pelitapansa on samanlainen kuin edellisissäkin peleissä ja Ankkaristi vaikuttaa tarpeeksi hyvismäiseltä.
++hjhh
Kumpikin parin osapuoli on pysytellyt melko syrjässä ja Padin viestit ovat hieman selitteleviä.
Kreach
Lainaus käyttäjältä: akuankka1313Relan en usko olevan edelleenkään pahis, sillä hänen pelitapansa on samanlainen kuin edellisissäkin peleissä ja Ankkaristi vaikuttaa tarpeeksi hyvismäiseltä
Jos Rela ja Ankkaristi ovat pahiksia, aa1313 on tuon ylläolevan viestin jälkeen todella epäilyttävä. Onhan tuo oma mielipide, mutta vaikuttaa pahiskavereiden pelastamisyritykseltä.
T@IK@VIITTA
Tuo Relan Kreach ääni on kyllä todella kummallinen. Rela tuntuu tuon viestin jälkeen aika epäilyttävältä, koska mielestäni Kreach ei ole hermoillut mitenkään. Ainoa hermoilija tässä taitaa olla Rela. Ääneni menee tänään siis hänelle.

++Dj Rela
kirja
5 DJ Rela (Kreach, Padi, Aku Vankka, Pullasorsa, T@IK@VIITTA)
1 akkaridekkari (Niketin)
1 akuankka1313 (Karhula)
1 Kreach (DJ Rela)
1 T@IK@VIITTA (Akuhullu97)
1 hjhh (akuankka1313)

T@IK@VIITTA: kirjoitusvirhe

~kirja
T@IK@VIITTA
Korjaan asian:

++DJ Rela
Bomber
Vaikuttaa kuitenkin siltä, että Rela taas on hieman sekoillut, aina epävarmat pelaajat lähtevät ensin.
Padi
Tekis mieli ottaa pois äänen Relasta, se on vaan turhaa enää tässä vaiheessa vetää äänensä pois relasta. Alan uskoa että rela ja ankkaristi ovat pelkkiä taviksia niin turhaan niitä sitten häädetään. No, mikäänhän ei ole varmaa. En ota enää ääntäni pois jotta minulle jäisi vielä kaksi päivää miettimisaikaa, todennäköisesti äänestän molempina tulevina päivinä mutta ihan varmuuden vuoksi :)
jojo3
Miten musta tuntuu että tässä olisi Kreachilla hyvä pahisjuoni... Hyvä perustelu äänestää Relaa koska tämä äänesti Kreachia ja Relaan Kreach saisi (niinkuin saikin) helposti kaikki massaukseen koska sekoilee niin paljon, kuten aina. Jotenkin epäilyttää että niinkin taitava pelaaja kuin Kreach lähtisi äänestämään Relaa tuollaisen olemattoman perustelun takia. Tai sitten Kreach vain ei ole niin taitava kuin kuvitellaan.

Aina mä vain Kreachia saan epäiltyä... No mutta en nyt ekana päivänä varmaan kenellekkään ääntä vielä.
jojo3
++Kreach

No menkööt. Kreach itse moitti Relaa heikoista perusteluista, mutta menee antamaan itse vielä heikoimmilla takaisin... Erittäin epäilyttävää toimintaa kieltämättä.
Niketin
--akkaridekkari
Jaajaa, aksudeksulla on konevikoja. No ei sitten mitään, toivottavasti pääset tänne pian.

No niin, Dj Rela on siis putoamassa. Hän sekoilee taas, niinkuin jokaisessa pelissä. Viime pelissä hän tippui myös juuri pahismaisten kommenttiensa ansiosta, vaikka oli hyvis.
Joten Rela mokailee, kuten yleensä. Hän ei siis välttämättä ole pahis. Mutta kuitenkin... Rela on epäilyttävin henkilö tähän asti ja eihän hänen tiputtamisessa ole haittaa hyviksille, aika turha pelaaja.

Nyt mieleeni pulpahti Akuhullu. Hänhän on ollut lähes hiljaa koko pelin ajan ja lähettänyt pari mielipidetöntä viestiä. Sanoisin, että hän yrittää selvästi pysyä taka-alalla. No, katsotaan suraavana päivänä.

++Dj Rela
Epäilyttävin henkilö, tosin hänen parinsa Ankkaristi on selvästi auttanut peliä eteenpäin. Hmm hmm. No, ei tämä ääni mitään muuta, mutta en ole vakuuttunut, että Rela olisi pahis.

Aikamoista massausta muuten monilta.

//Jojo, olet oikeassa, että Kreachin perustelut ovat huonot, mutta hän on vaikuttanut hyvikseltä jo alusta asti. Sitä paitsi omissa perusteluissakin sinulla on vain yksi tapaus, eikä mitään näyttöä aikaisemmista tapahtumista. No, mietitään kriitsiä sitten huomenissa, ekana tarkistetaan Rela. Toivotaan, ettei eka päivä menis hukkaan!
Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19