Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
Kirjoittaja

Aihe: Vankka-sedän joulukalenteri

(298 viestiä)
T@IK@VIITTA
Aika ruma tästä avatarista tuli. ;D Paintilla tuli tämä töhräistyä nopsasti. Toivottavasti jonkun mielestä jotenkin edes hieno. :)
Niketin
Oikein hieno minusta. Ainakin hienompi, kuin omani. Mistä kuvasta tuo on tehty?
kirja
Näin! Kolme tuntia kyhäsin avaani, ja melko sotkuinen se nyt on. Olisitte nähnyt sen 120 x 120:na. Kokorajoitus on 80 x 80. Nyt tuo on 79 x 80. =) Muokkasin sitä oikeasti siitä noin sadasta pikseli kerrallaan. :D

Yhteenveto: Sotkuinen, mutta suurempana selkeämpi.

Ps. Väitän, että kukaan muu ei ole käyttänyt tähän yhtä paljoa aikaa. :)

~kirja
Salwer1st/
Oli tuon koon kanssa säätämistä, mutta tuossa se nyt on. Meni kutistellessa aika sotkuiseksi. :-/
Imfromfinland08
Vaikken nyt osallistunutkaan tähän, niin saatan tehdä itsekin joulun kunniaksi jonkin "oman avataren". Hienoja kuvia. :)
Aku Vankka
Kohta tulee, kohta tulee - kumminkin joku kysyy kohta :) Päätin kirjoittaa tässä samalla kahden seuraavan päivän luvut jo valmiiksi, niin ei tarvitse sitten viikonloppuna alkaa myöhään illalla säätämään näiden kanssa. Kohta siis tulee, sunnuntain luukku on puolivälissä.

22:30 - Noniin, nyt se on sitten vihdoin tässä. Tulikin sitten poikkeuksellisen pitkä luukku... :)

Neljäs luukku

Ankat heräsivät aamulla varhain ja pukeutuivat sukkelasti. He astelivat hotellin alakertaan aamupalalle ja odottelivat samalla opasta, jonka oli määrä saapua hotellin aulaan kahdeksalta. Opas oli hyvin täsmällinen, sillä juuri kun Akun kello näytti tasan kahdeksaan, ovi avautui ja sisään astui toppatakkiin ja farkkuihin sonnustautunut miespuolinen opas, joka tervehti ankkoja näiden omalla kielellään.
"Tervehdys! Te olettekin varmaan Roope Ankka." opas sanoi iloisesti Roopelle ja tämän nyökättyä jatkoi: "Hienoa. Minä olen oppaanne Kalervo Kaljuuna, hauska tavata."
Ankat ja Kalervo kättelivät ja Kalervo istahti Akun viereiselle penkille ja riisui toppatakkinsa.
"Ulkona on hiukkasen kylmä, kannattaa pukeutua lämpimästi" Kalervo sanoi saatuaan takin yltään.
"Mutta eihän siellä ole kuin kuusi astetta pakkasta" Aku sanoi ja käänsi katseensa Kalervoon hotellin ikkunassa olleesta lämpömittarista.
"Ehkei se teille ole paljon, mutta täällä Helsingissä on viime aikoina ollut todella lämpimiä ilmoja ja nyt on ensimmäinen kerta moneen viikkoon kun täälläkin on pakkasta. Siksi pienikin pakkanen tuntuu kylmältä."
"Meillä Ankkalinnassa on jo parikymmentä senttiä lunta" ankanpojat kertoivat.
"Luntako? Täällä pääkaupunkiseudulla ei ole mikään ihmekään, jos jouluna ei ole lunta maassa. Siellä se on varmaan täysin itsestäänselvää." Kalervo sanoi. "Noh, eiköhän lähdetä pienelle kaupunkikierrokselle!"

Ankat pukivat ulkovaatteet päälle ja lähttivät Kalervon perässä ulos vielä melko hämärään aamuun. Kalervo johdatti ankkoja ympäri kaupungin ja esitteli erilaisia rakennuksia ja muita merkittäviä paikkoja. Hän näytti ankoille myös Sibelius-monumentin, mitä Aku oli edellispäivänä ihmetellyt.
"Mitä ihmettä tämä oikein esittää? Putkia siellä sun täällä."
Ankat ehtivät omituisen monumentin lisäksi nähdä myös Helsingin tuomiokirkon, eduskuntatalon ja Mannerheimin patsaan. Aurinko kuitenkin laski melko nopeasti ja alkoi tulla pimeä. Kalervo katsoi parhaaksi jatkaa kierrosta seuraavana päivänä. Aku kuitenkin oli janoinen ja päätti mennä läheiseen pikkuputiikkiin ostamaan limonadia.
"Onnittelut! Olet liikkeemme sadastuhannes asiakas!" ovella odottanut liikkeen omistaja sanoi Akun avatessa oven. "Tästä hyvästä saat valita liikkeemme valikoimasta yhden minkä tahansa tavaran täysin veloituksetta!"
"Uskomatonta! Minäkö voitin?" Aku hihkaisi tyytyväisenä ja haki hyllystä ison limsapullon. Ennen kuin Aku ehti lähteä, liikkeen omistaja antoi Akulle vielä pienen lahjan.
"Se on kultainen rannekello, noin sadan euron arvoinen."

Päästyään takaisin hotellihuoneeseen Aku alkoi esitellä muille uutta upeaa kelloaan ja unohti juoda ''ostamansa'' limonadin tyystin. Vasta illalla nukkumaan mentäessä hän huomasi sen ja päätti jättää sen seuraavalle päivälle. Hän laittoi rannekellonsa tyynyn alle ''turvaan'' ja laittoi limsapullon sen viereen. Sitten hän ja muut kävivät nukkumaan.
Aku Vankka
Muistakaas, että jouluavatarkisaan on aikaa osallistua vielä klo 18:00 saakka! Itsekin vaihdoin avatarini nyt hieman lumisemmaksi.
Hiidenkirnu
Minäkin olen mukana jouluavatarkisassa. Kuvakin on jo valmis.
Kreach
Siis kertokaa nyt, miten paintilla voi pienentää kuvaa?
Aku Vankka
Nosiis. Se on hiukan hankala selittää.. itseasiassa en ole edes varma :D Omaa kuvaani en joutunut edes pienentämään, koska muokkasin sen aikaisemmasta avastani. Joku fiksumpi voi varmaan selittää..
Frodo
Yläreunasta voi laittaa kohdasta kuva, määritteet, tai voi käyttää kohdasta kuva, muuta kokoa tai viistota -toimintoa.
Mac Ducky
Noniin, nyt minäkin jonkin sortin kuvan väkersin.
Frodo
Minäkin mukana, avatar tuossa.
Kreach
Kiitos Frodolle. Kuvastani tuli vähän sekainen ja kliseinen, mutta olkoot :D

//Vaihdoin kuvan sittenkin, tää Hessu on niin mainio =) -> Harvoin nähty hahmo avatarina, otetaan rennosti (rento asento), tonttulakki, tumma taivas ja lumi. Kaikki kuvaa joulua.
Aku Vankka
Kaikki kuvat ovat oikein hienoja! :) Niille jotka eivät ole avaansa vielä esille laittaneet (mutta jotka ovat ilmoittautuneet mukaan) niin aikaa on vielä viittä minuuttia vaille kuusi tuntia.
Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20