Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16
Kirjoittaja

Aihe: Ankkiksen Viestimaraton: Kausi 7

(238 viestiä)
Salwer1st/
Lainaus käyttäjältä: KreachNo mikä se sitten on?
Paljastetaan uutenavuotena. ;)
kirja
Miksi silloin? 50% kiinnostuneista poissa. Mieluiten heti tai seuraavan kauden alkuna, koska ne ovat
a) Nykyhetki
b) "Virallinen" päivä

~kirja
Salwer1st/
Lainaus käyttäjältä: kirjaMieluiten heti tai seuraavan kauden alkuna, koska ne ovat
Miksi ei:
a) Vaatii vekslausta
b) Liian myöhään

Se paljastetaan 31.12. Ei ole mitään syytä alkaa vääntämään kättä tästäkin asiasta.
kirja
En ala väittelemään, vaan yritän sanoa, että se, että vuodenvaihteessa julkaistaan jokin asia, ei ole loogista ja parempiakin aikoja on.

a) Ei tarvitse ottaa heti käyttöön. Sen voi julkaista hyvin nytkin.
b) Ensi kaudella se astuu voimaan, silloin sen voi julkaistakin.

~kirja
Aku Vankka
Jos se kerran paljastetaan torstaina, sen täytyy tarkoittaa että ideani on kelpuutettu :D Toisaalta se on sitten eri asia, kuinka paljon positiivisia kommentteja se kerää.
Eltharion
Olen kirjan kanssa samoilla linjoilla, sillä uudenvuodenaikoihin väki luultavasti vähenee. Toivottavasti idea on hyvä, koska kilpailijoita todellakin tarvitaan enemmän. Hmm, olin neljäs, ihan hyvä suoritus. En parempaan olisi pystynyt kun joulukin vähän sotki
wierii2
Periaatteessahan se aivan sama milloin uudistus julkaistaan. Se kuitenkin tulee vasta kaudella 8 voimaan.
akkaridekkari
Jaa että blogia? Tein sellaisen viimeksi kauden 6 alussa, mutta eiköhän taito ole yhä tallessa. Jos vain suinkin jaksan, voisi vaikka tehdä blogin heti kun uudistus on paljastettu (voin sitten blogissa käsitellä tuota uudistusta).

Milloin muuten mahtaa kausi 8 alkaa? Salwhan ilmoitti, että tämän kauden jälkeen VM jää joksikin aikaa tauolle, mutta ilmeisesti tämän vallankumouksellisen idean myötä ilmoitus peruuntuu?
Aku Vankka
No siis, jos idea vetää porukkaa puoleensa, niin tuskin kovinkaan moni tahtoo mitään taukoa. Joten se että tuleeko tauko vai ei, riippuu ihan siitä minkälaisen vastaanoton uudistus saa.
Kreach
Mielestäni se idea/uudistus pitäisi kertoa nyt, jotta kaikilla on tasavertaiset lähtökohdat kauteen ;)
Aku Vankka
Tasavertaiset lähtökohdat? :D Ei kai se nyt mikään maailmanloppu ole, jos joku saa päivän tai pari myöhemmin kuulla uudistuksesta, se kuitenkin otetaan käyttöön vasta seuraavalle kaudelle, eikä sillä ole minkäänlaista vaikutusta tähän meneillään olevaan kauteen.
kirja
Noin puolen tunnin kuluttua lomailemaan viikonlopuksi. Alun perin piti lähteä eilen, mutta muutos suunnitelmiin. Minitynkää. Alle vartin teksti.

(klikkaa näyttääksesi/piilottaaksesi)

~kirja

// Kirjoitusvirhe korjattu
Aku Vankka
Salwukka, uudistus esille tänään? :)
kirja
Lainaus käyttäjältä: Salwer1st/Se paljastetaan 31.12.
Julkaise se jo, niin saan tietää sen ennen lähtöäni. ;)

~kirja
Salwer1st/
Juuh…

Elikkäsh…:

Viestimaratonin yksi suurimmista ongelmista on viime aikoina ollut osallistujakato. Tämän on osaksi aiheuttanut superkirjoittajien huippupitkät viestit, joita vastaan rookie-, tai-muuten-vaan-vähän-heikomman-kirjoittajan on miltei mahdoton taistella.

Siispä: Kaudella 8 Viestimaratonissa kilpaillaan kahdessa eri divisioonassa.

1.-divarissa kilpailevat huippukirjoittajat, mestarit, melkein mestarit ja kaikki, jotka haluavat kisata huippuja vastaan ja olla VM-mestareita. Ykkösdivarissa on vaikeammat aiheet ja tasokkaammat kilpailijat. Ykkösdivarin mestaruus on tavoittelemisen arvoinen asia!

2.-divarissa kilpailevat vähän heikommat kirjoittajat, jotka eivät välttämättä pystyisi voittamaan osakilpailuja ykkösdivarissa. Kakkosdivarista löydät varmasti saman tasoista kilpailijaseuraa kuin itse olet. Kakkosdivarin mestaruus ei ole yhtä arvokas kuin ykkösdivarin mestaruus. Kakkosdivarissa on helpommat ja laajemmat aiheet. On suositeltavaa, että jos vähänkin on sellainen fiilis, että ”kyllä mä meen ykkösdivariin”, niin mene! Siellä on jännempää ja tasokkaampaa kilpailua.

Jokainen kilpailija saa itse päättää missä divisioonassa kilpailee. Ellei sopua kuitenkaan synny, pistetään kilpailijat divareihin aiemman menestyksen perusteella.

Vat juu tink?
Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16