Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16
Kirjoittaja

Aihe: Ankkiksen Viestimaraton: Kausi 7

(238 viestiä)
Karhula
Jaa... Enköhän minä ihan ensi kaudella (jos tuo tulee) ole menossa ensimmäiseen. Keväällä kun pitäisi olla hieman enemmän aikaa kirjoitella.

Musta tää on ihan ok idea, mutta eikö tän maratonin pääideana ole VM-mestaruus, joten eivätköhän kaikki halua olla VM-mestareita? Siihenhän tässä pyritään.
Ajattelin tätä vaan, kun mietin saako toinen divari yhtään osallistujia...
Aku Vankka
Kuten sanoin, alkuperäisessä ideassa oli kolme divaria, joiden parhaat nousevat seuraavaksi kaudeksi ylempään divariin ja huonoimmat putoavat alempaan. Voin laittaa alkuperäisen viestin (minkä lähetin ideastani salwukalle) tänne jos haluatte.
akkaridekkari
Hyvä uudistus. (Itse olin ideasta pari sanasta jo saanut aiemmin Salwerilta urkittua.)

Jos aikaisempien tulosten pohjalta katsotaan paikka, niin menisin varmaankin kakkosdivariin, sillä enhän minä ole juuri ikinä mitään kunnon tuloksia Viestimaratonissa tehnyt, mitä nyt useimmiten vain osallistun ja nappaan pistesijoituksia. Tai siis, onhan minulla peräti kolmekin pronssimitalia aa.fin puolelta, mutta niitä nyt ei varmastikaan huomioida, kun aa.fin tuloksia ei ole kenelläkään muistissa.

Mielestäni kuitenkin on järjetöntä rankata kilpailijoita divareihin aikaisempien tulosten pohjalta. Ennen ensi kautta ehdotankin kahden viikon testejä, ja testien jälkeen parempi puoli kilpailijoista menee ykköseen, ja huonompi puoli kakkoseen.
Kauden jälkeen ykkösen huonoimmat ja kakkosen parhaat kisaavat taas jonkinlaisissa testeissä, ja testien tulosten myötä kakkosesta jotkut henkilöt saattavat päästä ykkösdivariin - ja sitten ttulee taas uusi kausi.

Mutta Viestimaraton tarvitsee ehdottomasti mainostusta, jotta osallistujoita saadaan!
Aku Vankka
Salwukka lähettää kaikille, jotka ovat joskus VM:ssä kisanneet, yksärin jossa mainostaa kisaa niin houkuttelevasti, ettei kukaan voi jättää osallistumatta! :D
wierii2
Lainaus käyttäjältä: Aku VankkaSalwukka lähettää kaikille, jotka ovat joskus VM:ssä kisanneet, yksärin jossa mainostaa kisaa niin houkuttelevasti, ettei kukaan voi jättää osallistumatta! :D
Myös meille, jotka kisaamme nykyään?
Aku Vankka
Totta kai, ettei kukaan vain päätä lopettaa ;)
Karhula
Hmm... Akkarin idea noista pikkutesteistä, joista jaettaisiin kisaajat olisi minusta kyllä loistava idea. Tällöin testien osa maratonissa nousisi. Nythän koko testi-ideaa ei olla tarvittu pariin kauteen ollenkaan.

Jos testit tulisivat niin niihin voisi sitten laittaa jotain hieman kehnonlaisimpia aiheita ja jättää ne loistavat itse kauteen. :)
Aku Vankka
En ehdi tänään kirjoittamaan, mutta huomenna sitten. Ellei kukaan ole vielä huomannut, aihe on aivan himputin loistava, tästähän saa vaikka kuinka monta tuhatta merkkiä tekstiä. Tiedän jo voittavani mestaruuden, ei siitä ole epäilystäkään - mutta koittakaa nyt herranjumala edes niistä hopea- ja pronssisijoista taistella, nyt melkeinpä kuka tahansa voi ansaita itselleen mitalin!

Ja dekkarin idea testeistä on nerokas... vaan mitenkäs sitten ne tallit?
Salwer1st/
BONUS-aihe: Ankkalinnan ruokakulttuuri
Karhula
(klikkaa näyttääksesi/piilottaaksesi)

Jatkuu...
akkaridekkari
Jonkinlaista viestintynkää. Olin unohtanut tämänhetkisen osiksen kokonaan, ja nyt ei oikein ehdi/jaksa kirjoitella... Helppo aihe kylläkin, tämän verran väänsin naurettavan nopeasti.

(klikkaa näyttääksesi/piilottaaksesi)

//Ääkh, voiko miehistöjä vielä vaihtaa? Jos, niin vaihdan MysMasiin Vankan ja Iffin, DuDuun jäämme minä ja Niketin... En kerta kaikkiaan nyt ehdi kirjoittamaan lisää, siksi (Miitta-täti alkaa!).
Imfromfinland08
(klikkaa näyttääksesi/piilottaaksesi)
Aku Vankka
(klikkaa näyttääksesi/piilottaaksesi)

Jatkan vielä mikäli herään huomenna ajoissa (jota kyllä epäilen näin myöhään valvomisen jälkeen), muussa tapauksessa tämä on tässä.
Aku Vankka
Onko kukaan hereillä? Missä ihmeessä tulokset viipyvät?
akkaridekkari
Here we go.

Sorsakylän osakilpailun tulokset:

Yksilöt:
1. Aku Vankka - 5926 - 10 p.
2. Imfromfinland08 - 3415 - 8 p.
3. kirja - 3113 - 6 p.
4. Karhula - 2025 - 4 p.
5. akkaridekkari - 1731 - 3 p.

Tallit:
MysMas - 18 p.
WF - 6 p.
KPw - 4 p.
DuDu - 3 p.

Kokonaistilanne (4/6 kaudesta takana):

Yksilöt:
1. Aku Vankka - 39 p.
2. Imfromfinland08 - 23 p.
3. kirja - 22 p.
4. Toke - 14p.
5. Eltharion - 12p.
6. akkaridekkari - 9,5p.
7. Karhula - 7p.
8. Hiidenkirnu - 4p.
9. Ankkaristi - 2,5p.
10. Niketin - 0,5p.
=. wierii2 - 0,5p.
=. Bomber - 0,5p.

Tallit:
1. MysMas - 65 p.
2. WF - 34 p.
3. KPw - 21 p.
4. DuDu - 7 p.
5. MCD - 4 p.
6. KPwII - 3,5 p.
7. WF-B - 0,5 p.

Hyvä aihe, mutta taso oli heikko. Eikä Oheistuotteet -aihe lupaa kyllä juuri parempaa...
MysMas on käytännössä varmistanut mestaruuden. The Duckburg Ducks on kakkostallina hienosti neljäntenä.

Tämän päivän aikana katsotaan MysMasin ja DuDun tavoite, yritetäänkö kaikkien aikojen tallipiste-ennätystä, vai hilataanko DuDua palkintopallille... Ilmoittelen siis tallijaot viimeistään huomenissa.
Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16