Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16
Kirjoittaja

Aihe: Ankkiksen Viestimaraton: Kausi 7

(238 viestiä)
wierii2
Jep, sama kokoonpano kuin viime osiksessakin eli Toke ja Ankkaristi ykkösessä, ja Pulla ja Karhu kakkosessa.
Aku Vankka
Onnea Ankkiksen Viestimaraton 1v!!

Vuosi siitä on kulunut, kun ensimmäisen kerran täällä Ankkiksessa alettiin mestaruudesta kisata. Tämän kunniaksi korjatut ja päivitetyt ja parannellut suurtilastot tulevat tässä ja nyt;

(klikkaa näyttääksesi/piilottaaksesi)
Toke
Onko tähän laskettu mukaan kautta 7 vielä, vai ainoastaan kaudet 1-6?

/Vankan tilastoja meinaan siis...
Kreach
Lainaus käyttäjältä: TokeOnko tähän laskettu mukaan kautta 7 vielä, vai ainoastaan kaudet 1-6?
Lue spoilerin otsikko.
Toke
Lainaus käyttäjältä: KreachLainaus käyttäjältä: TokeOnko tähän laskettu mukaan kautta 7 vielä, vai ainoastaan kaudet 1-6?
Lue spoilerin otsikko.

Ja sanon ;D (itselleni siis.)
akkaridekkari
Hienot tilastot, Vankka, niitä oli mukava lukea!
(Harmi tosin, ettei aa.fiä ollut mukana, sitten olisin menestynyt tilastoissa vähän paremmin. Tosin eipä taida kenelläkään olla noita tietoja vanhoista kilpailuista siellä...)

Hetkinen, hetkinen, kun tuota tilastoa katsoo, hetkinen, tämähän tarkoittaa, että menit juuri eilen Kaikkien aikojen pistetaulukon kärkeen! Onneksi olkoon! Hieno syntymäpäivälahja!
Aku Vankka
Kokonaispisteet kumminkin päivitetään seuraavan kerran vasta seiskakauden loputtua, joten turha hurrailla vielä..
Salwer1st/
Kiitoksia onnitteluista!

Hienot tilastot, Vankka! Kiva, että VM:ssä on mukana kaltaisiasi aktiiveja. ;)
akuankka1313
Mistä olen saanut täyden voiton, muistaakseni kun kaikki ykkössijasijoitusviestini saivat rangaistuksen. ???
Kreach
Oi niitä aikoja, kun tässä vaiheessa kautta VM:n topicissa oli lähemmäs 40 sivua tekstiä...

Kivat tilastot Vankka. Tasaisesti olen joka tilastoissa mukana :D
Aku Vankka
Tjoo, samaa mieltä Kreachin kanssa. Kaipaan eniten neloskautta. Silloin aiheet olivat kaikki loistavia, jokaiseen osikseen osallistui todella monta henkilöä ja jokainen osis oli äärimmäisen tasokas. Tosin neloskauden veroista kautta ei tulla enää ikinä kisaamaan Viestimaratonissa, sillä neloskauden taso johtui lähes sataprosenttisesti siitä, että tallit olivat juuri tulleet. Toki loistavat aiheetkin vaikuttivat, mutta tallit selkeästi eniten. Jos nyt vain joku keksisi jonkun loistavan kehitysidean maratooniin, niin porukka lähtisi kovemmalla innolla mukaan.
Imfromfinland08
Joo, nyt voi jo sanoa, että tämän kauden VM'n taso on täysin lässähtänyt. Mulla ei nyt ole motivaatiota kisata ainakaan tässä osakilpailussa. Osallistun tällä viikolla Akun313'n maratoniin.
Aku Vankka
Herranjumala herätys. Jopa Akun313:n VM on aktiivisempi ja tasokkaampi kuin tämä! Tiedän, että ensi kaudelle osallistuu satavarmasti enemmän porukkaa ja kisa muuttuu aktiivisemmaksi (älkää kysykö, mistä tiedän :P) mutta koitetaas nyt sitä ennen edes saattaa tämä kausi kunnolla loppuun. Itse en tässä vaiheessa kutsuisi tätä edes kaudeksi :P
Eltharion
Juu, jotenkin tässä kaudessa ei ole sitä hohtoa jota nähtiin esmes viime kaudella. Hohdon puuttumisen näkee myös kun vertaa ensimmäisen osakilpailun voittajien pisteitä.
Aku Vankka
Eltha, sanot ettei tässä kaudessa ole hohtoa.. olet väärässä - tässä kaudessa ei ole yhtään mitään. Toinen osis, loistava aihe, keskiviikko - osallistujia nolla. Minä olen kyllä aikeissa osallistua, mutta se on kovin ikävää voittaa osakilpailu ainoana osallistujana. Hyvä tavaton nyt kaikki mukaan!!!
Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16