Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17
Kirjoittaja

Aihe: Ankkiksen vallankaappaus

(248 viestiä)
akkaridekkari
Hienoa! Hyvin jatkui!

Njuuh, enhän minä pahis ole... Haluan myös huomauttaa, että Toke ei muuta tehnyt kuin vain sanoi minun puhelleen järkeviä. Ei puhunut mitään luottamisesta.
Token viesteistä on mielestäni erittäin vaikea päätellä mitään kummempia.

Kirja, yritätkö hypätä kelkkaani? Eilen et kohdistanut Vankkaan ainuttakaan epäilyjä. Mistäs nyt yhtäkkiä kaivoit vankat syytteet Vankalle? Kenties minun viestistäni?
Eltharion
Dekkarin viestistä ei tullut kovinkaan luottavaista oloa. Vastaa ei kovin kieltävästi ja tavallaan vaihtaa puheenaihetta aloittamalla kirjan syyttämisen kelkkaanhyppäämisestä. Ja muista dekkari että myös minäkin epäilin Vankkaa.++akkaridekkari Haluan tietää miten reagoit.
Niketin
Hieno homma, ylläpito! Yksi pahis pois pelistä. Ihmettelen hieman, miksi pahikset valitsivat noin riskin kohteen.

Lainaus käyttäjältä: akkaridekkariSen sijaan ääneni menee Vankalle. Alussa epäilyttävää selittelyä mahdollisesta vaisuudesta, ja sitten melko aggressiivinen aloitus. Hän on epäilyttävin minun silmääni tällä hetkellä, nyt kun ensimmäinen päivä alkaa vasta olla takana. Korostan, että mielipiteeni voi hyvin vielä muuttua.
Akkaridekkari äänesti Vankkaa juuri päivän lopussa. Oli selvää, ettei Vankka tippuisi, joten hän saattoi äänestää vaaratta. Tätä ääntä voisi hyödyntää pelin lopussa, jos Vankka olisi pahis.
Tämä tarkoittaa, että akkaridekkari ja Aku Vankka voisivat hyvin olla pahiskavereita.

Vankka on tosiaan hypännyt kelkkaan, ollut muka-aktiivinen ja sählännyt, joten hän saattaisi olla pahis. Ja jos hän on, voi myös akkaridekkari olla.
AV epäilyttää, mutta en ainakaan vielä anna ääntäni.
akkaridekkari
Lainaus käyttäjältä: EltharionDekkarin viestistä ei tullut kovinkaan luottavaista oloa. Vastaa ei kovin kieltävästi ja tavallaan vaihtaa puheenaihetta aloittamalla kirjan syyttämisen kelkkaanhyppäämisestä. Ja muista dekkari että myös minäkin epäilin Vankkaa.
Edellistä viestiäni ennen ainoastaan MaD oli ohimennen maininnut, että saatan olla pahis, mutta melko perusteettomasti ja lyhyesti, eikä hän edes varsinaisesti sanonut epäilevänsä minua kovin suuresti. Olisiko minun tuon pikkuruisen epäilyn jälkeen pitänyt alkaa rääkymään hyvikseyttäni? Vastasin melko ohimennen, sillä minulle ei oltu esitetty juuri yhtään syytöksiä.
Yksinkertaisesti siis, ei minun tarvinnut itseäni sen enempää puolustella. Ainoa pikkuruinen epäily, mikä minulle oli esitetty, liittyi yhteen Token lauseeseen. En voi tehdä mitään tuolle Token lauseelle, en voi perustella sitä mitenkään.

Se on totta, että myös sinä epäilit Vankkaa, ja ehkä näinpä myös kirjaan kohdistuneeni syytökset olivat hiukan perusteettomia. Ne olivat vain yksittäisiä pieniä ajatuksia, jotka nousivat mieleeni. Mutta siis, ihan turha minun oli siinä tilanteessa sen enempiä jaaritella hyvikseyttäni.

Lainaus käyttäjältä: NiketinAkkaridekkari äänesti Vankkaa juuri päivän lopussa. Oli selvää, ettei Vankka tippuisi, joten hän saattoi äänestää vaaratta. Tätä ääntä voisi hyödyntää pelin lopussa, jos Vankka olisi pahis.
Hetkinen? Epäilet minua sen perusteella, että äänestin päivän lopulla Vankkaa? Tästä lähtienkö pitää pysyä tiukasti enemmistön peesissä, jotta välttyy epäilyiltä?
Tähänkään en voi vastata. Kaipa tästä lähtien täytyy pysyä tiukasti enemmintön peesissä välttyäkseen epäilyiltä?

Jännää muuten, oikeastaan ensimmäistä kertaa minua juonareissa kunnolla epäillään. :D Aina ollaan luotettu. :)
akuankka1313
Hienoa, johtajaspämmääjä on poistunut keskuudestamme! Mutta pahiksia on jäljellä vielä kaksi...
Tässä vaiheessa on vielä monia epäilyksenaiheita, joten harkitsen ääntäni jälleen vähän myöhemmäksi.
Salwer1st/
Ehdottoman hienoa työtä pormestarilta, Toke on poissa. Hienoa!

Eltha vaikuttaa aika hyökkäävältä...
Aku Vankka
Salwer, miten pormestari vaikuttaa asiaan? Hänellähän on oikeus tappaa yksi pelaaja (vai?), joten jos johtaja olisi joutunut pormestarin käsiin, kuolleita olisi kumminkin kaksi, koska ne kaksi muuta pahista olisivat kaikesta huolimatta tehneet normaalin yötapon. Joten eiköhän tässä ole ollut suojelija asialla.
Niketin
Lainaus käyttäjältä: akkaridekkariHetkinen? Epäilet minua sen perusteella, että äänestin päivän lopulla Vankkaa? Tästä lähtienkö pitää pysyä tiukasti enemmistön peesissä, jotta välttyy epäilyiltä?
Tähänkään en voi vastata. Kaipa tästä lähtien täytyy pysyä tiukasti enemmintön peesissä välttyäkseen epäilyiltä?

Huomaa: Jos Vankka on pahis, saatat hyvin olla pahiskaveri, sillä olit ainoa, joka äänesti häntä ekana päivänä. Toisaalta katsottuna saatat olla edelläkävijä, joka hoksasi Vankan pahikseuden ensimmäisenä. On kuitenkin todennäköisempää, ainakin mielestäni, että olet sopinut AV:n kanssa äänestäväsi häntä. Pahistaktiikkana tämä on nerokas, varsinkin jos Vankka tippuu nyt.
Tämä ei siis ole varsinainen epäily, vaan teoria, ja se ei toimi, jos Vankka ei ole pahis.

Lainaus käyttäjältä: akkaridekkariKirja, yritätkö hypätä kelkkaani? Eilen et kohdistanut Vankkaan ainuttakaan epäilyjä. Mistäs nyt yhtäkkiä kaivoit vankat syytteet Vankalle? Kenties minun viestistäni?
Vähän turhaa tuommoinen. Kaikilla pitäisi olla mahdollisuus äänestää, ilman että keksivät liudan uusia epäilyjä. Jos kirjalle sattui tulemaan nyt mieleen Aku Vankka, eikö hän saa esittää epäilyjään täällä? Sitä paitsi, kirjan viestissä oli ainakin minulta ohi menneitä hyviä seikkoja.

++Aku Vankka
-muka-aktiivinen
-neutraalit mielipiteet
-haluan kuulla perusteluja

Ääni ei ole lopullinen, haluan vain Vankan vastauksen siihen.
Älkääkä nyt käsittäkö, että komppaan tahalteen kirjan perässä samoilla perusteilla. Kirja vain teki niin pitkän listan AV:n mokista, että on vähän vaikea lisätä uutta.
kirja
Lainaus käyttäjältä: EltharionHaluan tietää miten reagoit.
Järkevää paljastaa, eikö vaan? :D

Lainaus käyttäjältä: NiketinIhmettelen hieman, miksi pahikset valitsivat noin riskin kohteen.
Emmehän me voi tietää, kenet pahikset valitsivat.

~kirja
Salwer1st/
Lainaus käyttäjältä: Aku VankkaSalwer, miten pormestari vaikuttaa asiaan? Hänellähän on oikeus tappaa yksi pelaaja (vai?), joten jos johtaja olisi joutunut pormestarin käsiin, kuolleita olisi kumminkin kaksi, koska ne kaksi muuta pahista olisivat kaikesta huolimatta tehneet normaalin yötapon. Joten eiköhän tässä ole ollut suojelija asialla.
Ahaa...
Täytyis vissiin syynätä taas noi säännöt.
Niketin
Lainaus käyttäjältä: kirjaEmmehän me voi tietää, kenet pahikset valitsivat.
Periaatteessa emme, mutta luulen, että pahikset valitsivat jonkun aktiivisimmista. Tuskinpa suojelija olisi osunut, jos pahikset olisivat tappaneet jonkun umpimähkään. On todennäköistä, että he jopa valitsivat kirjan, wieriin ja Pulliksen väliltä.

Hetkinen? Missä ovat jojo ja hjhh? Koko päivä hiljaa, eikä eilinenkään niin aktiivista ollut.
Mac Ducky
Lainaus käyttäjältä: NiketinPeriaatteessa emme, mutta luulen, että pahikset valitsivat jonkun aktiivisimmista. Tuskinpa suojelija olisi osunut, jos pahikset olisivat tappaneet jonkun umpimähkään. On todennäköistä, että he jopa valitsivat kirjan, wieriin ja Pulliksen väliltä. Totta. Wieriin kannattaisi tappaa seuraavana yönä sitten joku. Ylläpitäjällä tulee tiukat paikat, kun samana yönä lähtee jo kaksi käyttäjää, ja voi olla niin, että hän suojeli jo wieriitä edellisyönä.
jojo3
Lainaus käyttäjältä: NiketinHetkinen? Missä on jojo?
Täällä ollaan... Hiljaa olen ollut, sen myönnän. Eipä ole irronnut yhtään mitään sanottavaa, muiden mielipiteissä ei ole ollut mitään oikeastaan mihin tarttua (=omia mielipiteitä ei ole edes paljon esitetty) ja ei myöskään itellä ole esittää mitään epäilyjä millään perusteilla.

Lainaus käyttäjältä: NiketinOn kuitenkin todennäköisempää, ainakin mielestäni, että olet sopinut AV:n kanssa äänestäväsi häntä. Pahistaktiikkana tämä on nerokas, varsinkin jos Vankka tippuu nyt.
En nyt väittäisi kovin nerokkaaksi koska näin nopeasti se huomattiin ja itsekin ajattelin tuota jo eilen, mutta päädyin siihen että liian läpinäkyvää tuo on. En usko että noin helpolla dekkari ja Vankka yrittäisivät meitä naruttaa. En usko, mutta ei se nyt mahdotontakaan ole.
kirja
Lainaus käyttäjältä: jojo3En usko että noin helpolla dekkari ja Vankka yrittäisivät meitä naruttaa.
Paljonko heillä + Tokella on pahiskokemusta? ;)

AV: Puolustusta? Paikalla on oltu, viestejä yksi, puolustusta ei. Etkö pysty puolustautumaan?

~kirja
Aku Vankka
Olen aina ollut surkea puolustautumaan kaikenlaisia syytteitä vastaan, jonka takia ihmettelen, miten minua ei ole aikaisemmissa peleissä syytelty surkeista perusteluista ja puolusteluista. Noh, toki voin koittaa, en nyt, mutta kohta. Ankkis on koko ajan auki, mutta olen vain välillä koneella. (Eikä ole mikään selitys tai tekosyy, vaan täysi tosiasia.)
Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17