Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17
Kirjoittaja

Aihe: Ankkiksen vallankaappaus

(248 viestiä)
kirja
Tässä ei ole tapahtumassa mitään. Useat pelaajat ovat paikalla, mutta yhtään viestiä ei ole tullut. Aktiivisuus on se, millä voitamme. Tiedän, peliä on pelattu vasta muutama tunti, mutta silti. Esimerkiksi minun poimintojani voi kommentoida tai ottaa omia poimintoja. Peli on vielä varhaisessa vaiheessa, mutta juuri siinä sen kohtalo melko laajalti pätäetään. Vertaus selventämään: Sama on myös ihmisten kohdalla.

Pelkästään AV on lisäkseni kirjoittanut enemmän kuin yhden viestin.
Hieman aktiivisuutta, kiitos.

~kirja
kirja
Jotta edes jostain saataisiin keskustelua:

Mitäs sanoisitte, jos otettaisiin pormestari esiin?
Hän on melkein sama kuin tavis = Pahiksille hänen tappamisensa ei olisi kovin hyödyllistä eivätkä he ehkä uskaltaisi yrittää sitä johtuen suojelijasta. Pormestari voisi käyttää tappo-oikeutensa vaikka heti päivän loputtua tai jopa päivän aikana, jos hän haluaa. Pormestari saattaisi tosin kuolla pahisten toimesta, jos he haluavat luotettuja pois, mutta heille siinä olisi suuri riski johtuen suojelijasta.

Mielipiteitä julkisesta pormestarista?

~kirja
Aku Vankka
Voisihan se ihan kelvollinen idea olla. Pahiksille tosiaan aikamoinen riski lähteä tappamaan yöllä pormestaria, kun on se suojeliakin.. sitä pormestarin tappo-oikeutta voisi sitten käyttää, kun on yleisesti enemmän epäiltyjä.
Pullasorsa
Totta. Pormestarista olisi ehdottomasti hyötyä pelin kulun kannalta. Eli pormestari kyllä ehdottomasti esiin, sillä eihän tämän tappaminen edes olisi pahisten kannalta kovinkaan suotuisaa. :)

Itsekin peräänkuuluttaisin sitä aktiivisuutta. Kyllä viime pelissä huomasi selkeästi kuinka helppoa pahiksena on piiloutua, kun peli on epäaktiivinen. Heti kun aktiivisuus nousi, jouduimme tiukoille.
kirja
Mutta unohditte yhden asian.

Mikäli pormestari tapetaan ennen kuin hän on käyttänyt tappo-oikeuttaan, asiat menevät niin kuin ei pitäisi.
Tietenkin se, että hän ei käytä oikeuttaan, voi olla hyväksikin.

~kirja
akkaridekkari
Terve!

Kirja, et voi odottaa, että kaikki ovat heti ensimmäisen minuutin aikana täällä lähettämässä tusinan viestejä. Toki, aktiivisuus on tärkeää, mutta esimerkiksi minä en ole Ankkiksessa kuin ehkä pari kertaa päivässä.

Pullis tuskin voi olla enää pahis, kaikkien aikaisempien pelin jälkeen. Tietenkään ketään ei voi sulkea pois, mutta olisihan se jo aika epätodennäköistä... :D

En osaa julkisesta pormestarista sanoa juuta enkä jaata.
Kovin suuria riskejä ei julkistamiseen liity, sillä pormestarilla on kuitenkin suht vähäiset vaikutusmahdollisuudet. Ei julkiseksi tuleminen tietenkään ole välttämättä mielettömän hyödyllistäkään.
Etenkin pelin loppuvaiheilla pormestarista voi kuitenkin olla suhteellisen merkittävä etu.

Eipä muuta sanottavaa näin alkuvaiheessa.
Anonymous
Kappas vaan tämäkin alkoi...

Ja kuten aina... Kirjalla heti tusina viestejä. :D
Niketin
Pormestari tosiaan voisi olla hyvä keino näin aluksi. Pahikset eivät välttämättä uskalla tappaa häntä ekana eikä tokana yönä, sillä suojelija saattaa hämätä. Lisäksi saadaan yksi varma hyvis, joka voi olla rauhassa aktiivinen, eikä tämän tarvitse miettiä erityisesti, mitä sanoo.

Käsitinkö siis oikein, että tämä suojelija/vartija tappaa sen, joka yrittää tehdä jotain suojelun kohteelle? Eli jos pahikset yrittävät tappaa suojelun kohteen, pahis kuolee.
Kreach
Lainaus käyttäjältä: NiketinKäsitinkö siis oikein, että tämä suojelija/vartija tappaa sen, joka yrittää tehdä jotain suojelun kohteelle? Eli jos pahikset yrittävät tappaa suojelun kohteen, pahis kuolee.
Käsitit oikein. Jos pahis tai pormestari tulee vartijan valitsemaan kohteeseen, kohde säilyy hengissä, mutta pahis/pormestari kuolee.

Ääniä: Noll.
akkaridekkari
Lainaus käyttäjältä: NiketinKäsitinkö siis oikein, että tämä suojelija/vartija tappaa sen, joka yrittää tehdä jotain suojelun kohteelle? Eli jos pahikset yrittävät tappaa suojelun kohteen, pahis kuolee.
Juuri niin - ylläpito suojelee aivan normaalisti jotakin henkilöä. Jos pahis yrittää tappaa suojeltua, pahis kuolee itse.

Näin isosta joukosta on kieltämättä erittäin vaikea etsiä pahiksia. Mahdollisuutemme osua kehenkään pahikseen on pieni. Pitäisi saada nyt jotenkin ahdistettua pelaajia kuumille hiilille, saada totuutta puristettua irti.
Ainoa mahdollisuus lienee keskustelu. Hiukan sisällöttömätkin viestit auttavat enemmän, kuin ei viestejä lainkaan. Odottelenkin tässä kaikkien pelaajien heräämistä, jotta peli pääsee kunnolla hyrräämään. Jotta pahikset saadaan nalkkiin, tarvitaan alusta alkaen kunnon keskustelua.

Kannatan nyt pormestarin esilletuloa. Mikäli pormestari ei tule esille, pahikset saattavat tappaa hänet yöllä ikään kuin vahingossa. Tällöin on epätodennäköistä, että suojelija (siis ylläpito) on sattunut suojelemaan tätä.
Lisäksi peliä eräällä tavalla selkeyttää, kun pahismahdollisuuksien joukko pienenee.

//Kreach vastasikin jo Nikelle.
akkaridekkari
Ai, myös pormestari voi kuolla yritettyään tappaa suojelun kohdetta? Jaa.
Kreach
Lainaus käyttäjältä: akkaridekkariAi, myös pormestari voi kuolla yritettyään tappaa suojelun kohdetta? Jaa.
Lainaus:Ylläpito: Suojelee sitä käyttäjää, josta ei vain usko olevan spämmäriksi. Lähettää siis joka yö sen pelaajan nimimerkin, ketä haluaa suojella. Mikäli pahis tai pormestari tulee juuri suojeltavan pelaajan luokse, Ylläpito passittaa pahiksen tai pormestarin oitis banneille (tiputtaa pelistä). Eli suojelijan variaatio, tunnetummin vartija.
Eli yksinkertaisesti, jos Vartija/Ylläpidon kohde yritetään yöllä tiputtaa, tiputtaja kuolee. Pormestarin tiputtama pelaaja tippuu aina aamuksi, eli pormestari "perjaatteessa" voi toimia vain öisin. Mutta nimen voi kyllä lähettää päivälläkin. :D
Mac Ducky
Lainaus käyttäjältä: kirjaSitten selitellään jo etukäteen poissaoloja, kuitenkin väliin ripoteltuna viittaukset siitä, että oma aktiivisuus on niin hyvä kuin mahdollista, jotta epäaktiivisena on jotain argumenttia johon vedota. No totta kai minä kerron, jos en kerkeä koneelle jonakin päivänä. Mielummin niin, kuin että minut leimattaisiin pahikseksi epäaktiivisuuden takia.

Tänään on näköjään puitu noita pormestarin esiintuloa ynm. Pitää vielä mennä lukemaan nuo roolit tarkemmin, että pääse vähän paremmin perille.
jojo3
Jaa tämäkin on jo kerinnyt alkaa...

Mulla on vähän vielä nuo roolitt vähän kateissa, ihmettelin ensin mistä vartijasta joku hölöttää kun ei sellaista ole mutta se olikin ylläpito... Pitää lueskella noita vielä enemmän.
wierii2
Terve vaan! Ensinnäkin, pormestari olen minä. :D

Toiseksi, pääsen aikaisintaan huomisiltana seuraavan kerran nettiin, joten minun aktiivisuuteni voi ainakin ensimmäisenä päivänä olla suhteellisen vähäistä. Kuitenkin, aina lähettelen epäilyksiäni tänne kun vain voin. ;)

Onnea vain peliin kaikille!
Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17