Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17
Kirjoittaja

Aihe: Ankkiksen vallankaappaus

(248 viestiä)
Kreach
Väliaikatietoja, äänet:

1 akuankka1313 (akkaridekkari)
1 Salwer1st/ (akuankka1313)

Poissa: No one
ÄP: No one.
akkaridekkari
Jojon kommentti on niin totta.
Sitä paitsi, ovathan aa1313 ja Salwer kieltämättä olleet aikaisemmissakin peleissä vähän hiljaisia. Ei heidän pelitapansa juuri ole muuttunut. Lisäksi Salwerin tietämättömyys säännöistä, ja se, että aa1313 äänesti välittömästi Vankkaa kirjan sanottua Vankan olevan pahis, puoltavat myös epäilyjä pois siltä suunnalta (pahis olisi ehkäpä koettanut syyllistää kirjaa).
Eli onkohan kumpikaan heistä sittenkään pahis...? Saattaapi olla, mutta saattapi olla, ettei ole...

Toisaalta luottoni Niketiniin on melko suuri, yrittihän hän esimerkiksi saada suojelijaa olemaan paljastamatta itseään (koska oli selvää, että hänet tapettaisiin yöllä). Pahis nyt ei varmaankaan olisi huomauttanut moisesta.

Jos nyt ajateltaisiin, että Niketin, aa1313 ja Salwer olisivat hyviksiä, ainoa pahismahdollisuushan olisi... jojo? Hmm, kimuranttia. Täytyypä vähän tarkastella jojon viestejä, mutta toisaalta, en ole ottamassa epäilyjä pois myöskään muiden kontolta.

Poistan nyt ainakin väliaikaisesti äänen aa1313:lta.
--akuankka1313
jojo3
Lainaus käyttäjältä: akkaridekkariJos nyt ajateltaisiin, että Niketin, aa1313 ja Salwer olisivat hyviksiä, ainoa pahismahdollisuushan olisi... jojo? Hmm, kimuranttia. Täytyypä vähän tarkastella jojon viestejä, mutta toisaalta, en ole ottamassa epäilyjä pois myöskään muiden kontolta.
Miksi ottaisin epäilyksiä pois Salwerilta ja aa1313:lta jos olisin pahis? Tuossa tilanteessa munhan olisi hyvä ollut sysätä kaikki epäilyt noiden kahden niskaan sen tilalta että olisin niitä yrittänyt saada pois.

Taino, en nyt niitä poiskaan ole ottanut mutta kerroin oman mielipiteeni asiasta miksi Salwer ja aa1313 ovat tuskin pahiksia.
akkaridekkari
Tuo ei tosiaan olisi kovin järkevää pahikselta. Mutta kenties puolustit heitä juuri siksi, että saisit puolustusta itsellesi... On kyllä sanottava, että näytät yrittävän napata hyviksiä, mutta jonkunhan sitä on pakko olla pahis!

Keneen epäilysi kohdistuvat, jojo - minuun ja Niketiniinkö?
akuankka1313
Minäkin taidan poistaa ääneni Salwulta, tällä hetkellä pahispotentiaalia taitaa olla ainoastaan jojossa ja Niketinissä. Ehkä mieluummin kuitenkin Niketin, sillä jojo vaikuttaa enemmän tavikselta, puolustaa toisia ym.
--Salwer1st/
++Niketin
jojo3
Lainaus käyttäjältä: akkaridekkariKeneen epäilysi kohdistuvat, jojo - minuun ja Niketiniinkö?
Eihän siinä muita taida enää jäädä jäljelle... Mutta jotenkin teihinkin luotan, ehkä Niketiniin en niinkään. Jotenkin mitäänsanomatonta ollut koko peli kaverilta.
Ja ei tosiaan Salweria ja aa1313:kaan tietenkään voi vielä pois sulkea.

Mutta en kyllä tiedä, hankalaa on. En vielä äänestä, pitää vielä seurailla tilannetta.
Pullasorsa
++akuankka1313

Aika mitäänsanomatonta peliä, mikä on ihan hyvä pahistaktiikka (ei ole kovinkaan keskeisesti mukana pelitapahtumissa, vaikuttaa tavikselta). En uskoisi oikein jojon ainakaan olevan pahis, melko hyvismäistä peliä.

Oma pelinikin on ollut epäaktiivinen ja huono, mutta yritetään nyt hieman aktivisoitua.
akuankka1313
Ääh, unohdin taas Niketinin äänestäneen AV:ta ennen kuin kirja oli edes maininnut mitään olevansa ennustaja. Pitänee taas miettiä, äänestäisinkö Salweria vai ehkä sittenkin dekkaria...
--Niketin
Salwer1st/
Vai, että minä olisin pahis. Sitä olen kyllä monesti toivonut (Ankkalampi oli niin kiva), mutta tälläkään kertaa ei onni suosinut. En kyllä tiedä miten todistaisin hyviksyyteni.
akuankka1313
Valitan, mutta tällä hetkellä olet kaikista epäilyttävin.
++Salwer1st/
Niketin
++akuankka1313

Lainaus käyttäjältä: akuankka1313Miksi olisin äänestänyt AV:ta heti ensimmäisten joukossa jos olisin ollut pahis? Ehkä pahista kannattaisi pikemminkin etsiä siitä joukosta, mikä ei äänestänyt ensimmäisellä kierroksella aivan heti.

Pahis tiesi Vankan pelin olevan tässä ja muutamien äänien jälkeen päätti itsekin äänestää häntä.
++Salwer1st/ Osuisikohan nyt nappiin? ;)

Lainaus käyttäjältä: akuankka1313Minäkin taidan poistaa ääneni Salwulta, tällä hetkellä pahispotentiaalia taitaa olla ainoastaan jojossa ja Niketinissä. Ehkä mieluummin kuitenkin Niketin, sillä jojo vaikuttaa enemmän tavikselta, puolustaa toisia ym.
--Salwer1st/
++Niketin

Lainaus käyttäjältä: akuankka1313Ääh, unohdin taas Niketinin äänestäneen AV:ta ennen kuin kirja oli edes maininnut mitään olevansa ennustaja. Pitänee taas miettiä, äänestäisinkö Salweria vai ehkä sittenkin dekkaria...
--Niketin

Lainaus käyttäjältä: akuankka1313Valitan, mutta tällä hetkellä olet kaikista epäilyttävin.
++Salwer1st/

Miksi aa1313 vaihtaa ääniään niin tiuhaan?
Ehkä näyttääkseen aktiiviselta. Muuta asiaa, kuin uudet äänet, hänen viesteistään ei löydykään.
Aa yrittää selvästi olla aktiivinen. Hän syyttelee monia ja sitten peruu syytöksensä.
Alkupelissäkin hän vain "kertoi" asioita, eikä suuremmin ilmaissut mielipiteitään.

Lainaus käyttäjältä: jojo3Eihän siinä muita taida enää jäädä jäljelle... Mutta jotenkin teihinkin luotan, ehkä Niketiniin en niinkään. Jotenkin mitäänsanomatonta ollut koko peli kaverilta.
Jaa. Mitäköhän tähän voi sanoa? Ehkä se vaikuttaa siltä, kun edellispelissä olin hyökkäävämpi.

Lainaus käyttäjältä: jojo3Lainaus käyttäjältä: kirjaKaksi hiljaista, epäaktiivia, piiloutuvaa, turhaa, peliä seuraamatonta pelaajaa. Potentiaalisia pahiksia.
Ja myöskin potentiaalisia taviksia.

Tai potentiaalisia pahiksia, joilla on hyvä salajuoni.
Tai ehkä ei niin hyvä.

Olen sitä mieltä, että ketään ei voi sulkea pois. Jotkut tuntuvat jakavan pahisalueen minun ja akkaridekkarin kohdalle. Kuka tahansa voi olla pahis, eikä kenestäkään voi olla varma.

(klikkaa näyttääksesi/piilottaaksesi)
akuankka1313
Lainaus käyttäjältä: NiketinMiksi aa1313 vaihtaa ääniään niin tiuhaan?
Koska en ollut lukenut/muistanut ketjun viestejä tarpeeksi tarkkaan. Poistin Salwerin äänen, koska hän ei jojon selitelmän ansiosta ollut enää kärjessä. Äänestin toiseksi sinua, koska en muistanut, että olit äänestänyt jo ennen kirjan paljastusta. Äänestän Salweria, koska hän on taas epäilyksieni kärjessä sinun poistuttua epäilyksieni listoilta.
akkaridekkari
Laitan ääneni uudestaan aa1313:lle.

Lainaus käyttäjältä: NiketinMuuta asiaa, kuin uudet äänet, hänen viesteistään ei löydykään.
Aa yrittää selvästi olla aktiivinen. Hän syyttelee monia ja sitten peruu syytöksensä.
Alkupelissäkin hän vain "kertoi" asioita, eikä suuremmin ilmaissut mielipiteitään.

Jep, olen samaa mieltä.
Ei ole aa1313:n viesteissä juuri lainkaan asiaa, kuten olen aikaisemminkin todennut. Pelkästään herättelyääniä, ääniä, ja jotain itsestäänselviä lyhyitä lauseita, niin kuin sanoit.

Sinulla ei ole lainkaan kommentteja, aa!
Esimerkiksi äänestyksesi Niketiniin on käytännössä täysin perusteeton.
Lainaus käyttäjältä: akuankka1313Minäkin taidan poistaa ääneni Salwulta, tällä hetkellä pahispotentiaalia taitaa olla ainoastaan jojossa ja Niketinissä. Ehkä mieluummin kuitenkin Niketin, sillä jojo vaikuttaa enemmän tavikselta, puolustaa toisia ym.
Lainaus käyttäjältä: akuankka1313Äänestin toiseksi sinua [Niketiniä], koska en muistanut, että olit äänestänyt jo ennen kirjan paljastusta.
Ethän sinä mainitse mitään Niketinin viesteistä, eivät nuo ole mielestäni perusteluja!

Ja jos tarkastelee vielä tarkemmin, aikaisemmissa peleissä olet ollut hiljainen, mutta nythän oikeastaan jopa näyttäisit lähettelevän viestejä useammin kuin päivittäin!

Viesteissäsi ei ole lainkaan sisältöä - tee asialle jotain, ja puolustaudu. Toinen peruste äänelleni on äsken mainitsemani pelitapasi muutos (lähettelet enemmän viestejä, joka ei ole paha asia, mutta viestit ovat turhia).
++akuankka1313
Ainoa asia, miksi voisi tällä hetkellä luottaa sinuun, on se, että hyppäsit välittömästi äänestämään Vankkaa, kirjan sanottua tämän olevan pahis. Mutta kenties arvelit kaikkien joka tapauksessa uskovan kirjaa, ja yritit saada teostasi puolustusta itsellesi.

Kirja on joskus sanonut, että toisen perusteeton ääni on oiva syy äänestää tätä. Siksi näin.
Eltharion
Juu, aa1313 on vaikuttanut alkupeleistä asti epäilyttävimmältä ++akuankka1313
kirja
Toivottavasti Eltha ymmärtää tuon perusteluttoman viestin jälkeen, miksi tarkistin hänet. Juuri tuonlaisten viestientakia. (aa1313 oli kakkosvaihtoehtoni)

++akuankka1313

Muutama pointti:
- Muka-aktiivisuus
- Ei puolustusta (= ei ole kykenevä siihen = pahis)
- Pelitavan muutos
- Hyödyttömyys
- Kannanottamattomuus
- Perusteluttomuus
- Seuraamattomuus
(Ei seuraa topicia, koska ei tarvitse? Kaikki tarpeellinen tulee pahiskeskusteluista, tosin niitä ei enää saa pitää, ellei lähettele viestejä itselleen. Pahisten tiedot ovat tarpeelliset, esimerkiksi pj:n viestejä ei tarvitse lukea, kuten ei hyvistaktikointeja.)

~kirja
Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17