Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17
Kirjoittaja

Aihe: Ankkiksen vallankaappaus

(248 viestiä)
akkaridekkari
Jos joku aikoo äänestää minua, niin saa sitten myös perustella. Sillä perusteella että "jojon viesti oli aika hyvismäinen" ei voi äänestää minua.

Lainaus:Puhdas tavis olen, saatte toki äänestää mut ulos, ei se teitä kovin paljoa haittaa mutta eipä hyödytäkään.
Jos olet hyvis, se todellakin haittaa, sillä silloin hyvikset häviävät.

En minäkään näe jojon viime viestiä kovin pahismaisena, mutta ei se nyt mitään erityisen hyvismäistäkään sisältänyt. Hiukan epätoivoista itsepuolustusta pikemminkin.
Niketin
Lainaus käyttäjältä: akkaridekkariSillä perusteella että "jojon viesti oli aika hyvismäinen" ei voi äänestää minua.
Eipä... Joo, en viiti vibapohjalta äänestää ilman perusteluja ja jojo onkin se konkreettisempi vaihtoehto. Toivotaan, että menee oikein...

++jojo3
kirja
Tilannetta hiljaisuuden keskelle:

2 jojo3 (akkaridekkari, Niketin)

Päivä päättyy huomenna 20:00.

Äänestyspakot:
akkaridekkari: 6. päivä
Eltharion: 7. päivä
jojo3: 7. päivä
Niketin: 7. päivä

~kirja
akkaridekkari
Eltha voisi hänkin tulla sanasen sanomaan.

Hm, en kyllä ole vaihtamassa ääntäni, ellei jotakin uusia hyviä pointteja sitten nouse esiin. Niketin voi olla pahiskin, mutta yksinkertaisesti jojo vaikuttaa enemmän pahikselta. Eräässä vaiheessa jojo puolusteli aa1313:a ja Salweria, vaikka pahiksen olisi tietysti kannattanut nimenomaan sysätä näille syytteitä. Mutta koska jojo heti perän käytti puolusteluaan itsensäpuolustamiskeinona, tämä saattoikin hyvin olla pahistaktiikka.
Tilanne on hankala, sillä jojo ei ole paikalla vastaamassa syytteisiin. En voi juuri muuta kuin toivoa, että hän todellakin on se pahis.
Eltharion
No, vaihtoehtoina dekkari, Niketin ja jojo. Niketiniin luotan ja dekkarin ja jojon välillä jojo epäilyttää enemmän ++jojo3
kirja
3 jojo3 (akkaridekkari, Niketin, Eltharion)

Päivä päättyy tänään illalla klo 20:00.

Äänestyspakot:
akkaridekkari: 6. päivä
Eltharion: 7. päivä
jojo3: 7. päivä
Niketin: 7. päivä

~kirja
Kreach
Päivä on päättynyt!

Äänet

3 jojo3 (akkaridekkari, Niketin, Eltharion)

"Käh käh", kuului... Siis luki yhdessä Ankkiksen topikissa.
"En olisi ikinä uskonut, että saisitte minut kiinni", sanoi - ei kun siis kirjoitti jälleen sama käyttäjä. "Ja ettehän te saaneetkaan!" kuului voitonriemuista naurua... Siis topiciin ilmestyi voitonriemuista naurua "Hahahahahahaha...ha."
Alalaitaan ilmestyi teksti: "Jojo3 bannattu."
Hän oli selvästi tavallinen tavis.


1. päivä - DJ Rela (tavis)
1. yö - Toke (j.spämmääjä)
2. päivä - Aku Vankka (spämmääjä)
2. yö - wierii2 (pormestari)
2. yö - Mac Ducky (ylläpito)
2. yö - hjhh (tavis)
3. päivä - akuankka1313 (tavis)
3. yö - kirja (laatupostaaja)
4. päivä - Salwer1st/ (tavis)
4. yö - Pullasorsa (tavis)
5. päivä - jojo3 (tavis)

Nyt on yö. Se loppuu viimeistään to klo 20.00.
Kreach
Ankkis valui sekasortoon. Vallankaappaus oli onnistunut.

Tippuneet:

1. päivä - DJ Rela (tavis)
1. yö - Toke (j.spämmääjä)
2. päivä - Aku Vankka (spämmääjä)
2. yö - wierii2 (pormestari)
2. yö - Mac Ducky (ylläpito)
2. yö - hjhh (tavis)
3. päivä - akuankka1313 (tavis)
3. yö - kirja (laatupostaaja)
4. päivä - Salwer1st/ (tavis)
4. yö - Pullasorsa (tavis)
5. päivä - jojo3 (tavis)
5. yö - Eltharion (tavis)
- akkaridekkari (tavis)

Selvinnyt: Niketin (spämmäri)

PELI ON PÄÄTTYNYT! Onnittelut pahiksille!

Rooliviestit:

Hei! Olet pelissäni ”Ankkiksen vallankaappaus” tavis. Tuiki tavallinen. Nothing Special. Yrität napata pahikset. Helppoa, eikö? Hauskaa peliä!

Huomentapäivääiltaa! Pelissäni ”Ankkiksen vallankaappaus”, olet tavallinen käyttäjä. Yrität tiputtaa pahikset. Sinulla ei ole mitään erikoisominaisuuksia. Onnea peliin!

Morjens! Pelissäni ”Ankkiksen vallankaappaus”, arvontakone arpoi kohdallesi roolin ”tavallinen”. Sinulla ei ole erikoisvoimia. Yrität tiputtaa pahikset. Mukavaa peliä!

Hei! Pelissäni ”Ankkiksen vallankaappaus”, olet tavallinen käyttäjä. Eli yksinkertaisesti, yrität vain tiputtaa pahikset. Sinulla ei ole mitään erikoisvoimia. Hauskaa peliä!

Moro! Pelissäni ”Ankkiksen vallankaappaus”, kohtalosi on olla tavis. Sinulla ei ole mitään erikoisvoimia. Tavoitteesi on tiputtaa pahikset. Good Luck!

Heipähei! Pelissäni ”Ankkiksen vallankaappaus”, rooliksesi on arvottu tavallinen. Sinulla ei ole erikoisvoimia. Yrität tiputtaa pahikset. Helppo tehtävä, vai mitä? Mukavaa peliä!

Terve! Uusimmassa juonittelupelissäni, ”Ankkiksen vallankaappauksessa”, olet tavallinen. Sinulla ei ole yhtikäs mitään erikoisvoimia. Tehtäväsi on tiputtaa pahikset. Onnea peliin!

Päivää! Olet juonittelupelissäni ”Ankkiksen vallankaappaus” tuiki tavallinen. Et omaa mitään erikoisvoimaa. Yrität tiputtaa pahikset. That's simple? Go on!

Hei! Olet pelissäni ”Ankkiksen vallankaappaus”, erikoishahmo nimeltä ylläpito, joka on hyvisten puolella. Lähetät joka yö sen pelaajan nimimerkin, ketä haluat suojella. Jos valitsemaasi pelaajaa yritetään tulla tiputtamaan, tippuu tiputtamisaikeissa ollut pahis tai pormestari. Yrität päivisin tiputtaa pahikset! Onnea peliin!

Moro! Pelissäni ”Ankkiksen vallankaappaus”, olet laatupostaaja (ennustaja), eli hyvispuolen hahmo. Lähetät minulle sen pelaajan nimimerkin, kenen roolin haluat tietää. Saat tietoosi tarkan roolin. Yrität tiputtaa pahikset päivisin! Good luck!

Hei! Uusimmassa juonittelupelissäni ”Ankkiksen vallankaappaus”, olet pormestari, eli olet hyvisten puolella. Saat kerran, vain kerran pelin aikana tiputtaa jonkun pelaajan. Kun haluat tehdä sen, lähetä viesti minulle. Tiputettava tippuu seuraavana aamuna. (Ellei Ylläpito suojele tiputtamaasi henkilötä: tiput itse). Yrität tiputtaa pahikset. Mukavaa peliä!

Olet pahis, Spämmääjä. Toiset pahikset ovat Toke (johtaja) ja Niketin. Saat keskustella heidän kanssaan y-viestein. Yritätte tiputtaa hyvikset. Onnea peliin!

Olet pahis, Spämmäri. Toiset pahikset ovat Toke (johtaja) ja Aku Vankka. Saat keskustella heidän kanssaan y-viestein. Yritätte tiputtaa hyvikset. Onnea peliin!

Olet juonittelupelissäni pahis, Johtajaspämmääjä. Kun tiput, saat vielä viedä yhden pelaajan mukanasi (kun olet tippunut, y-viesti minulle siitä, kenet mukaasi otat). Toiset pahikset ovat Niketin (spämmäri) ja Aku Vankka (spämmääjä). Saat keskustella heidän kanssaan y-viestein. Yritätte tiputtaa hyviket. Onnea peliin!

---

Yönimet:

Pahikset: Pullasorsa, Mac Ducky, Kirja, Pullasorsa, Eltharion
Ylläpitäjä (Mac Ducky): Pullasorsa, Kirja
Pormestari (wierii2): 2. yö - hjhh
Laatupostaaja (kirja): Aku Vankka, Eltharion, jojo3* (*kirja tippui ko. yönä)
Johtajaspämmääjä Toke otti mukaansa Mac Duckyn.

Eli onnittelut vielä pahiksille, eli Vankalle, Tokelle ja Nikettimelle!
Kreach
Mukava oli pj:ttää peli! Aluksi luulin jo, että peli päättyy lyhyeen, mutta Niketin sinnitteli hyvin. Itseasiassa olen tyytyväinen omalta osaltani (siis pj:n paikalta) tähän peliin, voimasuhteet olivat aika tasoissa, kun peli jatkui näinkin pitkälle.

Loppu oli vain harmittavan hiljainen. Toisaalta jojolla oli poissaolo ja Niketin tietenkin halusi olla hissukseen, joten sellaista loppurumbaa kuten Joulutanssiaisissa ei nähty. Osasyynä voi olla sekin, että viimeinen päivä lähti käyntiin melko pitkän tauon jälkeen edellisestä päivästä, joten peli saattoi olla jo hieman unohtunut.

Ps. Pullis, 9. tappiopeli. Kyllä se voitto sieltä kohta tulee!! Kirjalle ensimmäinen tappiopeli.
Aku Vankka
!!!!!

Niketin hoiti homman hienosti kotiin! Voitto tuli! :)

Mutta ei herranjumala - Sorsalle yhdeksäs perättäinen tappio. Hän on osallistunut jokaiseen juonittelupeliin ja ollut jokaisessa niistä häviäjien puolella. Toivottavasti hänenkin onni joskus kääntyy :D
Niketin
Jee! :D

Vihdoin sain sen voiton pahiksena, kiitokset akkaridekkarille ja Eltharionille jotka uskoi mua ja ratkaisi pelin. Kiitokset myös loistaville pahiskavereilleni, jotka olivat molemmat tippuneet tokan päivän jälkeen. ;D

Yötappojen syyt varmaan kaikki tajuaakin, ne oli aika selviä. Akkaridekkaria emme tappaneet, kun mä halusin pitää luokkalaiseni pelissä loppuun asti. :)

Pelin alussa Kreach pyysi seurata pahiskeskustelujamme. Kun peli oli melko selvä voitoksemme, hän pyysi mua lähettämään yönimen jo etukäteen. Näin päästiin päättämään tämä heti.

Lainaus käyttäjältä: MinäIhmettelen hieman, miksi pahikset valitsivat noin riskin kohteen.
Tämä tosiaan oli harmittava lipsahdus, sillä tottakai me tiesimme, ketä yritimme tiputtaa. Onneksi melkein kaikki nielivät tekaistun selitykseni. :)

//Vankka
Kreach
Lainaus käyttäjältä: NiketinAkkaridekkaria emme tappaneet, kun mä halusin pitää luokkalaiseni pelissä loppuun asti. :)
Seuraavaksi kun ihmetellään ettei dekkari tipu niin tiedetään ainakin kuka on siellä pahiksia luotsaamassa. (Ellei dekkari ole itse pahis):D
Mac Ducky
Prkl, vaikka peli alkoikin oikein mehevästi, niin silti se meni lopulta päin persleitä.

Toisena yönä minun olisi kannattanut ajatella vähän yksinkertaisemmin ja vaan suojella wieriitä. Aluksi se olikin tarkoituksenani, mutta sitten mieleeni tuli, että entäs jos pahikset sittenkin yrittäisivät nirhata kirjan, joko typeryydessään tai tajusivat bluffin.

Mutta lopussa Niketin oli kyllä aika läpinäkyvä pahis, kun heitti tämän kommentin, jolla yritti saada Jojon hyppäämään kelkkaansa:

Lainaus käyttäjältä: NiketinHmm. Kieltämättä erikoinen kommentti jojolta. Olisin odottanut hänen puolustautuvan agressiivisesti, kuten pahikset usein tekevät. Voisiko pahis sittenkin olla akkaridekkari? Oon vähän kahden vaiheilla.
Pullis: Eiköhän se (kahdes)kymmenes kerta toden sano.
Niketin
Lainaus käyttäjältä: Mac DuckyMutta lopussa Niketin oli kyllä aika läpinäkyvä pahis, kun heitti tämän kommentin, jolla yritti saada Jojon hyppäämään kelkkaansa:

Lainaus käyttäjältä: NiketinHmm. Kieltämättä erikoinen kommentti jojolta. Olisin odottanut hänen puolustautuvan agressiivisesti, kuten pahikset usein tekevät. Voisiko pahis sittenkin olla akkaridekkari? Oon vähän kahden vaiheilla.

Aijaa. En kyllä yrittänyt. :) Yritin vähän saada luottamusta epäröimällä, enkä vaan äänestämällä varmana.
kirja
Omista yönimistäni:

1. AV oli aivan selkeä valinta. Osuma.
2. Osuma meni mahdottomaksi, koska w2 oli listannut Niketinin. Ykkösvaihtoehtona kohteeni, kakkosena aa1313. Molemmissa syynä mitäänsanomattomuus.
3. Viiden minuutin jälkeen muistin, että minunkin piti tappaa - Pidin kuolemaani jo niin varmana. En oikeastaan kiinnittänyt minkäänlaista huomiota kohteeseeni, vaan otin vain jonkun. En miettinyt yhtään, kenet ottaisin, koska pidin kuolemaani varmana.

Täytyy valitettavasti sanoa, että minä mokasin hyvisten pelin. En muistanut, että itseään ei saanut suojella.. Syytökset voitte asettaa tänne.

Lainaus käyttäjältä: Mac DuckyToisena yönä minun olisi kannattanut ajatella vähän yksinkertaisemmin ja vaan suojella wieriitä. Aluksi se olikin tarkoituksenani, mutta sitten mieleeni tuli, että entäs jos pahikset sittenkin yrittäisivät nirhata kirjan, joko typeryydessään tai tajusivat bluffin.
Yritin rivien välistä saada sinut suojelemaan jotakuta muuta. Ei yksinäinen pahis minua tappaisi, koska olit jo ilmaissut suojelevasi minua ja koska sitten peli olisi loppunut.

Niketin oli kyllä lopussa melko selvä pahis, mutta peli oli pahisten hallussa. Aktiivisuutta ei ollut. Pelasitte suoraan pahisten pussiin. Niketin oli edellispeleissä ollut todella aktiivi, nyt hiljainen. Kukaan ei ymmärtänyt mitään?

Kiitos pelistä! :)

~kirja
Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17