Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17
Kirjoittaja

Aihe: Ankkiksen vallankaappaus

(248 viestiä)
akkaridekkari
Voi hyvää päivää. Olin melko varma, että jojo on pahis.

Niketin pelasi melkein koko pelin erittäin hyvismäisesti, ja ainoastaan se yksi lipsautus ("Ihmettelen hieman, miksi pahikset valitsivat noin riskin kohteen") oli vähällä saada minut antamaan ääneni Nikettimelle. Mietin sitä koko pelin läpi, mutta loppujen lopuksi en kuitenkaan tajunnut sen merkittävyyttä.

Hieno peli pahiksilta, kuitenkin.

Mäkin olin lopussa valitettavan epäaktiivinen, mutta tyhjästä on vähän paha nyhjästä, kun jojokin oli poissa, Eltha vähän hiljainen, eikä Nikettimen kannattanut juuri puhua. Sitä paitsi myönnettäköön, etten jaksanut enää joulutauon jälkeen keskittyä muutenkaan peliin.

Jojon poissaolo auttoi selkeästi pahiksia. Jos hän olisi lopun ollut paikalla ja pystynyt väittelemään ja puolustamaan itseään, tilanne olisikin voinut olla toinen.
Aku Vankka
Tjoo, dekkarihan periaatteessa ratkaisi tämän(kin) pelin. Vaikka jojo ja Eltha olisivat molemmat äänestäneet Niketintä, jojo olisi silti pudonnut, sillä hän sai ensin äänet. Vain dekkari olisi voinut kääntää pelin hyvisten voitoksi vaihtamalla äänensä, mutta silloinkin Elthan ja jojon olisi pitänyt äänestää Niketintä.
Niketin
Ja olin melkein varma, ettei Eltha äänestä minua, kun hän muhun luotti.
Eltharion
Oli tosiaan vaikeaa kun dekkari ja Niketin vaikuttivat hyviksiltä. Ja vaikka olisin äänestänyt Niketintä en olisi saanut häntä yksin ulos. Niketin on kuitenkin todistanut osaavansa olla pahis, plussat siitä :)
jojo3
Näinhän siinä taas kävi toistamiseen että oman puolen peli kaatui mun poissaoloon... Toinen oli kesällä, olisko Rubiinivarkaus ollut.
No kuitenkin, Niketin olisi ollut mun ykkösvaihtoehto pahikseksi, mutta minkäs teet kun et pysty äänestämään ja todennäköisesti kukaan muukaan ei ollut lähtenyt.

Lainaus käyttäjältä: akkaridekkariJos hän olisi lopun ollut paikalla ja pystynyt väittelemään ja puolustamaan itseään, tilanne olisikin voinut olla toinen.
No jaa, enpä nyt tiedä millä olisin puolustautunut. Kun tavis olin niin ei mulla ollut mitään selkeää juttua millä olisin voinut todistaa olevani hyvis. Tai jos olisin jotakin keksinytkin niin todennäköisesti olisi ollut liian heppoinen perustelu.

Mutta onnea pahiksille.
Toke
No niin, hienoa, voitto!

Mutta Niketinhän sen meille pelasi, minä (ja Vankka) meinasimme tyriä koko homman silloin alkuvaiheessa. Ihan ensimmäinen suunnitelma oli pudottaa kirja ensin, mutta arvelimme, että häntä suojellaan, joten valitsimme Pulliksen. Hän sattui sitten olemaan suojeltuna ja minä nimen lähettäjänä putosin...

Eipä tässä muuta, mutta minä kylläkin poistin pudotessani pelistä wieriin ja Niketin vei Duckyn. Kreach oli merkinnyt toisin. Mutta ei väliä.
Salwer1st/
Jos by Salwukka:
Jos olisin muistanut tulla koneelle ennen kohtalokkaan päiväni loppumista, ja pelastanut itseni äänestämällä Niketintä, olisimme voittaneet. Hitto.
Hyvä, pahikset!
Niketin
Lainaus käyttäjältä: jojoNiketin olisi ollut mun ykkösvaihtoehto pahikseksi
Tiesin sen ja olin tosi huojentunut kun kuulin sun poissaolosta :)

Joo, aika tiukillehan tuo meni. Sekä pahiksilta, että hyviksiltä mokia.

Lainaus käyttäjältä: ElthaOli tosiaan vaikeaa kun dekkari ja Niketin vaikuttivat hyviksiltä. Ja vaikka olisin äänestänyt Niketintä en olisi saanut häntä yksin ulos. Niketin on kuitenkin todistanut osaavansa olla pahis, plussat siitä :)
Kiitos! :D
Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17