Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17
Kirjoittaja

Aihe: Ankkiksen vallankaappaus

(248 viestiä)
Niketin
Jaaha, Wierii on pormestari. Yritä käyttää kykysi melko pian, sillä pahikset saattavat tiputtaa sinut yöllä. Suojelijan ehkä kannattaa suojella wieriitä. Päätä oman harkintasi mukaan, äläkä kerro sitä täällä.

Kukaan ei ole tehnyt vielä mitään, kirja kommentoi tapansa mukaan joka väliin (ei siinä mitään pahaa ole) ja osa pelaajista on vieläkin melko hiljaa.
Nuo kirjan johtopäätökset Mac Duckysta ovat turhia, ei niiden perusteella voi epäillä ketään. Toisaalta, ei ole ketä epäillä, joten tuommoisista voi olla hyötyä ainakin keskustelun aloittamisessa.

++Eltharion
-herättelyä, ainoa viestisi on ollut tervehdysviesti
jojo3
Lainaus käyttäjältä: Niketin++Eltharion
-herättelyä, ainoa viestisi on ollut tervehdysviesti

Aikas turha herättelyääni kun puolet porukasta ei ole tervehdysviestin jälkeen puhunut mitään... Ja muutenkin, herättelyääni tässä vaiheessa päivää tuskin kyllä pelottaa yhtään ketään.
Eltharion
Niketin, täällä ollaan. Myönnän, että olen ollut epäaktiivinen, mutta yritän parantaa tapani :). Miksi muuten valitsit juuri minut? No, epäilyksiä ei juuri ole. Kirja kommentoi vahvasti alussa, mutta on nyt hiljentynyt. Se vain paistaa silmään.
akuankka1313
Myönnän, minäkään en ole ollut kovin aktiivinen, mutta koetan päästä tässäkin pelissä kunnon alkuun.
++Toke
Lähinnä herättelyääni. Et ole kirjoitellut mitään alkutervehdyksesi jälkeen.
kirja
Selittelyä:
Koneelle 19:20.
Aluksi lisäsin Hattrickiin Suomi-Ruotsi-turnaukseen reilu 25 ilmoittautunutta. Kuka tahansa siellä käyvä voi vahvistaa sen.
Sitten on nyt. ;)

***

Jokaisessa pelaamassani pelissä (ja useissa pj:ttämissäni, muita ei ole) pahikset ovat tehneet jotain epäilyttävää aluksi. Esimerkiksi RV:ssä arvasin aivan oikein, että toinen pahis oli kehottanut toista epäilemään minua. Hirmun IV:ssä pahikset olivat tehneet epäilyksiin johtaneita virheitä avauspäivänä. Aktiivisella alulla heidät saadaan kiinni! (Aktiivisuutta täytyy pitää yllä myös myöhemmin.)

***

Niketin, edellispeleissä olet ollut aktiivi. Mikset nyt?

~kirja
Toke
Vai että sain minä (herättely)äänen. No täytyy myöntää myös minun, etten ole kovin aktiivinen ollutkaan, mutta eivät ole kyllä juuri muutkaan. Esim. hjhh, Salwer sekä Rela ovat kirjoittaneet myös yhden ainoan viestin. Kirjalla on enemmän viestejä kuin muilla pelaajilla. (Kuten aina.)

Ei tässä oikein voi muuta sanoa. Ei mitään epäilyjä tai muuta...
Pullasorsa
Vanha kunnon kirja vs Eltha -tappelu taas alkamassa. :)

Harmittavia nämä pelin alkuvaiheet, kun kaikki ovat lähettäneet mitäänsanomattoman tervehdysviestinsä ja tämän jälkeen puolet porukasta hiljenee tyystin.

Lainaus käyttäjältä: akkaridekkariPullis tuskin voi olla enää pahis, kaikkien aikaisempien pelin jälkeen.
Miksen voisi? Tuskin aikaisemmat arvonnat tämän pelin arvontoihin vaikuttavat. Olen joskus aiemminkin todennut, ettei kehenkään tulisi luottaa sokeasti, varsinkaan noilla argumenteilla. ;)

Uskaltaisin veikata, että pahikset tuskin olisivat aivan hiljaa heti pelin alusta. Itse ainakin muistan, että pahiksena pyrkii aina olemaan melko aktiivinen ja lähettää melko huomaamattomia muka-aktiiviviestejä. Huomaamattomat aktiiviset saattavat hyvin olla pahiksia. En ole vielä Ankkiksessa törmännyt juuri yhteenkään todella epäaktiiviseen pahikseen.

Siitä huolimatta kaikilta edellytetään aktiivisuutta, sillä sen tulisi olla itsestäänselvyys. Ilman keskustelua ei ole toivoakaan napata pahiksia. Se on itsestäänselvää.

Pahikset menevät varsin usein virran mukana. Jos peli on aktiivinen, ovat pahiksetkin, jos peli on epäaktiivinen, ovat pahiksetkin. He eivät mielestäni halua erottua joukosta.
kirja
Täten osoitan, että Pullasorsankaan viesti ei ole niin hyödyllinen kuin miltä se näyttää.

Lainaus käyttäjältä: PullasorsaVanha kunnon kirja vs Eltha -tappelu taas alkamassa. :)
Huumorin voimaa.

Lainaus käyttäjältä: PullasorsaHarmittavia nämä pelin alkuvaiheet, kun kaikki ovat lähettäneet mitäänsanomattoman tervehdysviestinsä ja tämän jälkeen puolet porukasta hiljenee tyystin.
Sanottu jo. Mitään ei voi tehdä?

Lainaus käyttäjältä: PullasorsaLainaus käyttäjältä: akkaridekkariPullis tuskin voi olla enää pahis, kaikkien aikaisempien pelin jälkeen.
Miksen voisi? Tuskin aikaisemmat arvonnat tämän pelin arvontoihin vaikuttavat. Olen joskus aiemminkin todennut, ettei kehenkään tulisi luottaa sokeasti, varsinkaan noilla argumenteilla. ;)

Itsestäänselvyys plus huumorin voimaa.

Lainaus käyttäjältä: PullasorsaUskaltaisin veikata, että pahikset tuskin olisivat aivan hiljaa heti pelin alusta. Itse ainakin muistan, että pahiksena pyrkii aina olemaan melko aktiivinen ja lähettää melko huomaamattomia muka-aktiiviviestejä. Huomaamattomat aktiiviset saattavat hyvin olla pahiksia. En ole vielä Ankkiksessa törmännyt juuri yhteenkään todella epäaktiiviseen pahikseen.
I asia: Itsestäänselvyys.
II asia: Etkö muka?

Lainaus käyttäjältä: PullasorsaSiitä huolimatta kaikilta edellytetään aktiivisuutta, sillä sen tulisi olla itsestäänselvyys. Ilman keskustelua ei ole toivoakaan napata pahiksia. Se on itsestäänselvää.
Niin on, joten miksi sanoit?

Lainaus käyttäjältä: PullasorsaPahikset menevät varsin usein virran mukana. Jos peli on aktiivinen, ovat pahiksetkin, jos peli on epäaktiivinen, ovat pahiksetkin. He eivät mielestäni halua erottua joukosta.
Itsestäänselvyys.

Omat mielipiteet ovat hukassa.
~kirja
kirja
Lainaus käyttäjältä: kirjaOmat mielipiteet ovat hukassa.
Hieman selvennystä: Tarkoitin tuolla Pullasorsaa.

~kirja
Niketin
--Eltharion

Lainaus käyttäjältä: jojo3Aikas turha herättelyääni kun puolet porukasta ei ole tervehdysviestin jälkeen puhunut mitään... Ja muutenkin, herättelyääni tässä vaiheessa päivää tuskin kyllä pelottaa yhtään ketään.
No, Eltharion tuli kumminkin puhumaan. Ei sen ole tarkoitus erityisesti pelottaa, vaan saada pelaaja keskustelemaan.

Lainaus käyttäjältä: EltharionMiksi muuten valitsit juuri minut?
Olit ensimmäinen ensimmäisen sivun Kreachin pelaajalistauksissa, joka oli lähettänyt vain yhden viestin.

Lainaus käyttäjältä: kirjaNiketin, edellispeleissä olet ollut aktiivi. Mikset nyt?
Koska en ole ehtinyt :). Olin tänään toisen kerran koneella pelin avauksen jälkeen. Yritän kyllä.
kirja
Lainaus käyttäjältä: NiketinLainaus käyttäjältä: kirjaNiketin, edellispeleissä olet ollut aktiivi. Mikset nyt?
Koska en ole ehtinyt :). Olin tänään toisen kerran koneella pelin avauksen jälkeen. Yritän kyllä.

Ja silti herättelet muita. Heilläkin voi olla selityksiä.

~kirja
akkaridekkari
Ainakaan omasta mielestäni kaikkien viestien ei tule olla äärimmäisen hyödyllisiä. Toki hyödylliset viestit ovat parempia, mutta tärkeintä kuitenkin on, että viestissä on edes joku pointti, ja osallistuu keskusteluun. Tästä näkökulmasta Pulliksenkaan viesti ei ollut hassumpi.

Lainaus käyttäjältä: PullasorsaLainaus käyttäjältä: akkaridekkariPullis tuskin voi olla enää pahis, kaikkien aikaisempien pelin jälkeen.
Miksen voisi? Tuskin aikaisemmat arvonnat tämän pelin arvontoihin vaikuttavat. Olen joskus aiemminkin todennut, ettei kehenkään tulisi luottaa sokeasti, varsinkaan noilla argumenteilla. ;)

[/quote]
En luota kehenkään ikinä sokeasti, enkä tässä vaiheessa peliä luota kehenkään juuri lainkaan. Lainasit vain yhden lauseen, jonka perään kylläkin sanoin heti saman asian, eli että kehenkään ei pidä luottaa, ja vieläpä lisäsin hymiönkin. Selvästi jopa pientä mustamaalaamisen makua, vaikka kovin tositarkoituksella tuota et ehkä sanonutkaan.
(On kuitenkin niin, että aikaisempien pelien arvonnat vaikuttavat periaatteessa hiukan tähänkin peliin. Sillä onhan toki epätodennäköisempää olla vaikkapa neljässä pelissä viidestä pahis, kuin kaikissa viidessä pelissä.)
Eltharion
Lainaus käyttäjältä: PullasorsaVanha kunnon kirja vs Eltha -tappelu taas alkamassa. :)

Perinne :) No ei vaiskaan, vaan itse asiaan. Vaikea sanoa pelin alkuvaiheessa mitään. Kirja on ollut aggressiivisella päällä alusta alkaen. Niin kirjamaista, mutta ei vie peliä eteenpäin. Vähemmästäkin hermostuu kun kokoajan saa olla puolustamassa itseään ja silloin lähtevät äänet minne sattuu. No, pelityylinsä kullakin.
Niketin
Lainaus käyttäjältä: kirjaJa silti herättelet muita. Heilläkin voi olla selityksiä.
Niin? Jos heillä on selitys, poistan äänen. Poistan sen muutenkin, jos pelaaja tulee puhumaan. En anna herättelyääniä tiputtaakseni pelaajia.
Itse en näe herättelyssä tuollaisia seikkoja, ideahan on saada keskustelua! Eltharionilta on tullut kaksi viestiä ääneni jälkeen. Jankutat itsekin aina aktiivisuutta. Nyt valitat, kun yritän luoda sitä.

Lainaus käyttäjältä: akkaridekkari(On kuitenkin niin, että aikaisempien pelien arvonnat vaikuttavat periaatteessa hiukan tähänkin peliin.
Mutta toisaalta jokainen arvonta tehdään erikseen. Rooli ei ole millään lailla riippuvainen edellisen pelin arvonnoista.

Lainaus käyttäjältä: akkaridekkariSillä onhan toki epätodennäköisempää olla vaikkapa neljässä pelissä viidestä pahis, kuin kaikissa viidessä pelissä.)
Miten niin? Oletetaan, että pelaaja on ollut neljässä pelissä pahis. Viides peli käynnistyy. Rooli arvotaan. Suurin mahdollisuus on olla luultavasti tavis ja sitten erikoishahmo tai pahis. Eli on suurempi todennäköisyys olla neljässä pelissä pahis ja viidennessä tavis, kuin kaikissa viidessä pelissä pahis.
akuankka1313
Poistan ääneni (toistaiseksi) ja jään miettimään epäilyksen aiheita...
--Toke
Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17